moneytalks58
Newbie
Activity: 8
Merit: 0
|
|
September 13, 2017, 06:49:06 PM |
|
Teşekkür ederim cevaplar için.
|
|
|
|
kavil
Newbie
Activity: 1
|
|
September 14, 2017, 01:51:59 AM |
|
An itibari ile giriş yapmak istediğimde site bilgisayarıma indir vs adı altında dosyalar indiriyor. SMS girişi yapmak istediğimde girer girmez "OTURUMUNUZ SONLANDIRILDI LÜTFEN TEKRAR GİRİŞ YAPIN" Uyarısıyla karşılaşıyorum. tekrar denediğimde yine pc ye bir şeyler indiriyor site üzerinden. Mobildende giriş yapmayı denedim aynı hatayı ve indirmeyi telefonada yapıyor. Sanıyorum site çökmüş durumda umuyorum bakiyelerimize bir şey olmaz. Destekten de email attım dönüş bekliyorum. Benzer sıkıntıyı yaşayan var mı?
|
|
|
|
virtual_miner
|
|
September 14, 2017, 03:16:23 AM Last edit: September 14, 2017, 03:43:12 AM by virtual_miner |
|
An itibari ile giriş yapmak istediğimde site bilgisayarıma indir vs adı altında dosyalar indiriyor. SMS girişi yapmak istediğimde girer girmez "OTURUMUNUZ SONLANDIRILDI LÜTFEN TEKRAR GİRİŞ YAPIN" Uyarısıyla karşılaşıyorum. tekrar denediğimde yine pc ye bir şeyler indiriyor site üzerinden. Mobildende giriş yapmayı denedim aynı hatayı ve indirmeyi telefonada yapıyor. Sanıyorum site çökmüş durumda umuyorum bakiyelerimize bir şey olmaz. Destekten de email attım dönüş bekliyorum. Benzer sıkıntıyı yaşayan var mı?
Aynen.... Gündüz olunca hallolur bence.
|
|
|
|
BHSMC
|
|
September 14, 2017, 04:26:19 AM |
|
Suanda duzeldi saniyorum.
|
|
|
|
Gatotare
|
|
September 14, 2017, 07:57:30 AM Last edit: September 14, 2017, 08:09:04 AM by Gatotare |
|
Aynen.... Gündüz olunca hallolur bence. açıklama yaptılar dün gece yaşanan sorunla ilgili. şu anda herşey normal giriş yapılabiliyor.
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
September 14, 2017, 01:36:25 PM |
|
bu fıyatlardan 180 000 tl lık satıs yapanlar 55 000 tl lık alıs yapan kımler merak edıyorum
|
|
|
|
Muhtaixa
|
|
September 14, 2017, 02:37:49 PM |
|
paribuya güvensemde içeride 100 bin kusurluk alış-satış için ne bitcoin ne de para tutamam ben.. uyuyamam
|
| AMEPAY | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | │▌ | AME TRADE HERE
▄██████▄ ▀██████▄ █████████ ▀█████ ███████▀ ▀███ ██████▀ ▄█▄ ▀██ ██████▄ ▀█▀ ▄██ ███████▄ ▄███ █████████ ▄█████ ▀██████▀ ▄██████▀ | |
| │ | | AME TRADE HERE
▐███▄ ████▌ ▐██████████▄ █████████████ ████▌ █████ ▐████ ▄████ ██████████▀ ▀█████▀▀ | |
| ▐│ | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
|
|
|
Katsumoto
Member
Activity: 182
Merit: 10
|
|
September 14, 2017, 06:14:39 PM |
|
Şöyle bir göz atayım dedim. problem hala düzelmemiş gözüküyor. Alış fiyatı satış fiyatından yüksek gözüken borsa. Sol tarafta(satış) şuan 11.150 yazıyor sağ tarafta(alış) ise 11.170 yazıyor. İşlem yapmayın bence yoksa otomatik hep TAKER pozisyonunda olacaksınız. Bu sorunu 3 gün önce de buradan yazdım ama ilgilenen yok...
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
|
|
September 14, 2017, 07:06:50 PM |
|
Paribudan normal şartlarda gayet memnundum.Ancak sırf transfer süreleri böyle devam edecekse kullanmayı bırakabilirim. uzun süredir tatildeydim, içeride az bir meblağ vardı, alım yaptım .saat 21:19 da verdiğim BTC çekim emri saat 21:31'de onaylandı. saat 22:01 ve henüz bir onay almış durumda. Daha önce de yazdık en azından seçmeli yapın, ben fazla fee ödeyerek çekimi çabuklaştırabileyim. 45 dakikada 1 onay nedir. diğer taraftan almayı düşündüğüm coin %10 dan fazla arttı bu sürede. 3 kuruş fee az ödenecek diye ne anladım ben bu işten.
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
September 14, 2017, 07:25:01 PM |
|
Paribudan normal şartlarda gayet memnundum.Ancak sırf transfer süreleri böyle devam edecekse kullanmayı bırakabilirim. uzun süredir tatildeydim, içeride az bir meblağ vardı, alım yaptım .saat 21:19 da verdiğim BTC çekim emri saat 21:31'de onaylandı. saat 22:01 ve henüz bir onay almış durumda. Daha önce de yazdık en azından seçmeli yapın, ben fazla fee ödeyerek çekimi çabuklaştırabileyim. 45 dakikada 1 onay nedir. diğer taraftan almayı düşündüğüm coin %10 dan fazla arttı bu sürede. 3 kuruş fee az ödenecek diye ne anladım ben bu işten.
Saat 1 gibi ufak meblağ çekim verdim ve şu anda haladaha hesaba geçmedi bu aralar çok yavaşladılar ya başka bir durum yada çok fazla çekim yapan kişi var başka açıklaması varmı bilmiyorum ama çok can sıkıyor.
|
|
|
|
Halmater
|
|
September 15, 2017, 06:39:53 AM |
|
dün çekim emri vermiştim uzun zaman işlem gerçekleşmeyince sitesine baktım. artık çekim yapıldığında telefona onay geliyormuş bunu da sms ile cevaplandırıp onaylıyormuşuz.güvenlik için güzel düşünülmüş ama üyelere bildirmemişler sanırım bu yeni gelişmeyi ya da benim gözümden kaçtı.bekleyen işleminiz olursa buyuk bir ihtimal sms cevaplaması yapmadığınız içindir. sms cevaplaması verdikten 15 dkka işlem hesabıma yansıdı.
|
|
|
|
mbp
Newbie
Activity: 25
|
|
September 15, 2017, 12:05:48 PM |
|
Biraz önce 14.57 de paribuda 9000 tl den satış emiri vardı, en düşük kısmında da 9000 tl yi gösteriyordu. Bir kaç dk sonra bu değerler değişti en düşük 10502 oldu. Bunu sizde görebildiniz mi?
|
|
|
|
DarkbLue
|
|
September 15, 2017, 12:42:07 PM |
|
Paraya mı doydunuz anlamadım ki hizmet kalitesi gitgide düşüyor, mailler çok geç cevaplanıyor, çekimler yavaş, biraz ilgilenin yada kapatın gitsin. Siz böyle yaptıkça çok kullanıcı kaybedersiniz.
|
|
|
|
lodos2005
|
|
September 15, 2017, 12:51:45 PM |
|
bravo paribu dünyada ilkleri yaşatıyorsunuz. satış emri 12500, alış emri 12650, ne alabiliyoruz ne satabiliyoruz şuanda.
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
September 15, 2017, 03:20:11 PM |
|
nasıl 14 000 tl oluyor bız turkler degısık ınsanız
|
|
|
|
karabiber
|
|
September 15, 2017, 03:38:24 PM |
|
nasıl 14 000 tl oluyor bız turkler degısık ınsanız hesap yapmadan emir girdikleri için oluyor eğitim şart
|
| | . .Duelbits. | │ | ..........UNLEASH.......... THE ULTIMATE GAMING EXPERIENCE | │ | DUELBITS FANTASY SPORTS | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ████████████████▀▀▀ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | . ▬▬ VS ▬▬ | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ███████████████████ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | /// PLAY FOR FREE /// WIN FOR REAL | │ | ..PLAY NOW.. | |
|
|
|
everbtcnever
Member
Activity: 114
Merit: 38
|
|
September 15, 2017, 10:11:17 PM |
|
Bugünlerde TR borsalarında bir aşırı yoğunluktur almış başını gidiyor.
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
September 17, 2017, 12:32:50 PM |
|
Paribu akbank'ı kullanmasına rağmen çalışma saatleri dışında akbank hesabıma parayı yollamıyor.Bu olayı hiç anlamıyorum umarım yakın zamanda düzeltirsiniz.Paribudaki bitcoin fiyatlarından dolayı paribuyu eleştirmeniz çok saçma sonuçta fiyatları adamlar belirlemiyor.
|
|
|
|
maximan2008
|
|
September 17, 2017, 03:41:19 PM |
|
paribu, ziraat kullanıyor.
|
|
|
|
zokora
|
|
September 17, 2017, 05:48:11 PM |
|
Paribu bende Teb kullanıyor. ANlaşılan herkes için ayrı kullanıyor ve Teb çok iyi benim için
|
|
|
|
|