Bitcoin Forum
October 20, 2017, 08:33:00 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Poll
Question: Which design should be our new logo? https://bitcointalk.org/index.php?topic=1809933.msg18169821#msg18169821
option 1
option 2
option 3

Pages: « 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 [83] 84 85 86 »
  Print  
Author Topic: [ANN] [RNS] Renos - A community Based Cryptocurrency  (Read 95542 times)
the-doctor
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


View Profile
September 27, 2017, 08:26:22 AM
 #1641

This is one of the most genuine, masternodes project IMO, I bought masternode and I support the development.

1508531580
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508531580

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508531580
Reply with quote  #2

1508531580
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508531580
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508531580

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508531580
Reply with quote  #2

1508531580
Report to moderator
1508531580
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508531580

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508531580
Reply with quote  #2

1508531580
Report to moderator
tobsnn
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 486


BitSend Supporter


View Profile
September 27, 2017, 11:45:58 AM
 #1642

Try unlocking your wallet... then start the node up... It will work

hey folks, today was the first day I closed and reopened my wallet since masternode setup, the IP is still the same but even after 50 confirmations I am getting "my IP: ERROR: could not allocate vin for collateralAddress"

not quite sure how to reenter the masternode network after closing and reopening the wallet  Huh

do I have to wait 6 hours for min stake age to get back on the MN list to stake?

thx, but of course wallet is unlocked since I started the wallet, now after 10 hours still not able to start the MN

this is what my coincontrol looks like



when the masternode was running the first time I had exactly 30000 in it, now 0.90 more, maybe this is the reason. Because I still receiving the error below



not quite sure whats wrong, here's the dashboard with the mysterious 0.9 (going directly into MN address?)



any help is very appreciated

BitSend ◢◤Clients | Source
www.bitsend.info
█▄
█████▄
████████▄
███████████▄
██████████████
███████████▀
████████▀
█████▀
█▀












Your Digital Network | 10MB Blocks
Algo: XEVAN | DK3 | Masternodes
Bitcore - BTX/BTC -Project












BSD -USDT | Bittrex | C.Gather | S.Exchange
Cryptopia | NovaExchange | Livecoin
CoinPayments | Faucet | Bitsend Airdrop













████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████

████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████
anorganix
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


Per aspera ad astra


View Profile
September 27, 2017, 12:50:58 PM
 #1643

You somehow staked and got a reward.
2.1 + 0.9 = 3.
tobsnn
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 486


BitSend Supporter


View Profile
September 27, 2017, 01:05:19 PM
 #1644

Quote
You somehow staked and got a reward.
2.1 + 0.9 = 3.

ok, but unfortunately I'm now not able to start the masternode anymore

BitSend ◢◤Clients | Source
www.bitsend.info
█▄
█████▄
████████▄
███████████▄
██████████████
███████████▀
████████▀
█████▀
█▀












Your Digital Network | 10MB Blocks
Algo: XEVAN | DK3 | Masternodes
Bitcore - BTX/BTC -Project












BSD -USDT | Bittrex | C.Gather | S.Exchange
Cryptopia | NovaExchange | Livecoin
CoinPayments | Faucet | Bitsend Airdrop













████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████

████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████
anorganix
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


Per aspera ad astra


View Profile
September 27, 2017, 01:22:53 PM
 #1645

Create a new one and send exactly 30K in one transaction to the new collateral.
You should be able to start with the new MN afterwards.
tobsnn
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 486


BitSend Supporter


View Profile
September 27, 2017, 01:54:54 PM
 #1646

Create a new one and send exactly 30K in one transaction to the new collateral.
You should be able to start with the new MN afterwards.

jub ok, I will do so, but this doesn't solve the issue of closing and reopening the wallet and start the MN again, anyway will try my best, thx

BitSend ◢◤Clients | Source
www.bitsend.info
█▄
█████▄
████████▄
███████████▄
██████████████
███████████▀
████████▀
█████▀
█▀












Your Digital Network | 10MB Blocks
Algo: XEVAN | DK3 | Masternodes
Bitcore - BTX/BTC -Project












BSD -USDT | Bittrex | C.Gather | S.Exchange
Cryptopia | NovaExchange | Livecoin
CoinPayments | Faucet | Bitsend Airdrop













████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████

████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████
tobsnn
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 486


BitSend Supporter


View Profile
September 27, 2017, 05:45:48 PM
 #1647

is there a possibility to lock 30000 rns for MN over coincontrol?

BitSend ◢◤Clients | Source
www.bitsend.info
█▄
█████▄
████████▄
███████████▄
██████████████
███████████▀
████████▀
█████▀
█▀












Your Digital Network | 10MB Blocks
Algo: XEVAN | DK3 | Masternodes
Bitcore - BTX/BTC -Project












BSD -USDT | Bittrex | C.Gather | S.Exchange
Cryptopia | NovaExchange | Livecoin
CoinPayments | Faucet | Bitsend Airdrop













████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████

████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████
jooj
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


NOBT - WONBT your saving bank◕◡◕


View Profile WWW
September 27, 2017, 06:17:26 PM
 #1648

is there a possibility to lock 30000 rns for MN over coincontrol?
Did you followed the Masternode tutorials in *.pdf format at https://renoscoin.com/masternodes? by the way there are two Masternode tutorials.

▌▌▌▌▌▌▌▌ATHENA - ICO ▌▌▌▌▌▌▌▌
Monitoring traders, emotional patterns by neural network, patent application, huge market opportunity, every quarter buy&burn tokens for 35 % of company profit. Do you want to join our ICO?
[ WEBSITE ] [ SLACK ] [ TWITTER ] [ BITCOINTALK ]
tobsnn
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 486


BitSend Supporter


View Profile
September 27, 2017, 06:39:03 PM
 #1649

jib, followed them step by step

https://renoscoin.files.wordpress.com/2017/07/renoslocalwalletmasternodesetup_ver1-1.pdf

but couldn't find "lock balance" in coin control

BitSend ◢◤Clients | Source
www.bitsend.info
█▄
█████▄
████████▄
███████████▄
██████████████
███████████▀
████████▀
█████▀
█▀












Your Digital Network | 10MB Blocks
Algo: XEVAN | DK3 | Masternodes
Bitcore - BTX/BTC -Project












BSD -USDT | Bittrex | C.Gather | S.Exchange
Cryptopia | NovaExchange | Livecoin
CoinPayments | Faucet | Bitsend Airdrop













████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████

████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████
jooj
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


NOBT - WONBT your saving bank◕◡◕


View Profile WWW
September 27, 2017, 07:05:56 PM
 #1650

jib, followed them step by step

https://renoscoin.files.wordpress.com/2017/07/renoslocalwalletmasternodesetup_ver1-1.pdf

but couldn't find "lock balance" in coin control
What about Tutorial #2 and/ Or setup a hot/cold wallet as described in this blog post. https://renoscoin.com/tutorial/master-node-setup/

▌▌▌▌▌▌▌▌ATHENA - ICO ▌▌▌▌▌▌▌▌
Monitoring traders, emotional patterns by neural network, patent application, huge market opportunity, every quarter buy&burn tokens for 35 % of company profit. Do you want to join our ICO?
[ WEBSITE ] [ SLACK ] [ TWITTER ] [ BITCOINTALK ]
AltScope
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224



View Profile
September 27, 2017, 10:19:36 PM
 #1651

Create a new one and send exactly 30K in one transaction to the new collateral.
You should be able to start with the new MN afterwards.

jub ok, I will do so, but this doesn't solve the issue of closing and reopening the wallet and start the MN again, anyway will try my best, thx

i get this error to after resetting my masternode here's what to do if your wallet closes:

open the wallet and open the debug console as normal type masternode start and your passkey
notice the response "remotely started masternode"
immediately type "masternode stop"
start your masternode again
response "succesfully started masternode"

I first posted about this issue months ago but no-one noticed/cared

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓    ▶▶▶▶ Get Your Free Tokens Now ◀◀◀◀  First PoS Smart Contract Token
    PoSToken       Free Airdrop ●  No-ICO ●  100% Annual Interest First Year
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓    ANN ●  WebSite  ●  Twitter  ●  Slack  ●  Whitepaper
tobsnn
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 486


BitSend Supporter


View Profile
September 28, 2017, 02:46:40 AM
 #1652

Create a new one and send exactly 30K in one transaction to the new collateral.
You should be able to start with the new MN afterwards.

jub ok, I will do so, but this doesn't solve the issue of closing and reopening the wallet and start the MN again, anyway will try my best, thx

i get this error to after resetting my masternode here's what to do if your wallet closes:

open the wallet and open the debug console as normal type masternode start and your passkey
notice the response "remotely started masternode"
immediately type "masternode stop"
start your masternode again
response "succesfully started masternode"

I first posted about this issue months ago but no-one noticed/cared

wow ok, didnt knew that. right now my masternode is back up after a fresh resetup. to avoid this kind of "trouble" wouldn't it be possible to stop the masternode manually (using debug console or gui "stop") before closing the wallet and then be able to start it again after reopening the wallet. someone tried this?

BitSend ◢◤Clients | Source
www.bitsend.info
█▄
█████▄
████████▄
███████████▄
██████████████
███████████▀
████████▀
█████▀
█▀












Your Digital Network | 10MB Blocks
Algo: XEVAN | DK3 | Masternodes
Bitcore - BTX/BTC -Project












BSD -USDT | Bittrex | C.Gather | S.Exchange
Cryptopia | NovaExchange | Livecoin
CoinPayments | Faucet | Bitsend Airdrop













████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████

████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████
informed xin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
September 28, 2017, 03:15:20 AM
 #1653

This is great timing to take risk on this project I hope this will go to the moon.
verb
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 311


View Profile
September 28, 2017, 07:18:12 AM
 #1654

Is there a projection as to how the masternode revenue will increase over time, percentage wise? If the number of nodes double, the ROI would be around 5%, and even if the price per RNS would increase dramatically it wouldn't make that much sense to keep 2-3 btc locked up for 5% ROI in these profitable times. If RNS gets on more big exchanges and starts seeing some nice daily volume, would that increase MNs' revenue thru all the network fees?

tobsnn
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 486


BitSend Supporter


View Profile
September 28, 2017, 12:00:09 PM
 #1655

Is there a projection as to how the masternode revenue will increase over time, percentage wise? If the number of nodes double, the ROI would be around 5%, and even if the price per RNS would increase dramatically it wouldn't make that much sense to keep 2-3 btc locked up for 5% ROI in these profitable times. If RNS gets on more big exchanges and starts seeing some nice daily volume, would that increase MNs' revenue thru all the network fees?

depends on future rns development/innovations, generating a passive income and helping the network with a masternode. the time more people go full aware of masternode passive income price will adopt.

BitSend ◢◤Clients | Source
www.bitsend.info
█▄
█████▄
████████▄
███████████▄
██████████████
███████████▀
████████▀
█████▀
█▀












Your Digital Network | 10MB Blocks
Algo: XEVAN | DK3 | Masternodes
Bitcore - BTX/BTC -Project












BSD -USDT | Bittrex | C.Gather | S.Exchange
Cryptopia | NovaExchange | Livecoin
CoinPayments | Faucet | Bitsend Airdrop













████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████

████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████
AltScope
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224



View Profile
September 28, 2017, 12:26:02 PM
 #1656

Create a new one and send exactly 30K in one transaction to the new collateral.
You should be able to start with the new MN afterwards.

jub ok, I will do so, but this doesn't solve the issue of closing and reopening the wallet and start the MN again, anyway will try my best, thx

i get this error to after resetting my masternode here's what to do if your wallet closes:

open the wallet and open the debug console as normal type masternode start and your passkey
notice the response "remotely started masternode"
immediately type "masternode stop"
start your masternode again
response "succesfully started masternode"

I first posted about this issue months ago but no-one noticed/cared

wow ok, didnt knew that. right now my masternode is back up after a fresh resetup. to avoid this kind of "trouble" wouldn't it be possible to stop the masternode manually (using debug console or gui "stop") before closing the wallet and then be able to start it again after reopening the wallet. someone tried this?

tried previously the bug persists even if you do a clean shutdown but it is how i found the workaround  Wink
pay attention to the response if its "remotely started masternode" you've just unlocked your masternode for staking in which case follow the above instructions so far its worked for me without fail after at least 3 reboots

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓    ▶▶▶▶ Get Your Free Tokens Now ◀◀◀◀  First PoS Smart Contract Token
    PoSToken       Free Airdrop ●  No-ICO ●  100% Annual Interest First Year
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓    ANN ●  WebSite  ●  Twitter  ●  Slack  ●  Whitepaper
CryptoTrout
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 676


https://twitter.com/CryptoTrout


View Profile WWW
September 28, 2017, 02:44:03 PM
 #1657

Read on twitter that a trading bot is due to launch, similar to the now defunct QTL trader. This is once more good news and a sign of an active community and devs. Price is unbelievably low. MN rewards are pretty low at the moment, hope this will change for the better in the future, once the network takes off

Agreed.

I used to use the QTL bot 24/7 for close to a year.  It paid for itself quickly. Looking forward to testing the RNS trader. 

the-doctor
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


View Profile
September 29, 2017, 07:46:50 AM
 #1658

Try unlocking your wallet... then start the node up... It will work

hey folks, today was the first day I closed and reopened my wallet since masternode setup, the IP is still the same but even after 50 confirmations I am getting "my IP: ERROR: could not allocate vin for collateralAddress"

not quite sure how to reenter the masternode network after closing and reopening the wallet  Huh

do I have to wait 6 hours for min stake age to get back on the MN list to stake?

thx, but of course wallet is unlocked since I started the wallet, now after 10 hours still not able to start the MN

this is what my coincontrol looks like



when the masternode was running the first time I had exactly 30000 in it, now 0.90 more, maybe this is the reason. Because I still receiving the error below



not quite sure whats wrong, here's the dashboard with the mysterious 0.9 (going directly into MN address?)



any help is very appreciated

Having same message over and over I got tired, will try tommorow. I tried with DynDNS as adress it does not accept. Can you offer support for changing ip adress dynamic dns to auto find new IP adress

After trying setup masternode now there are 0 connections to rns network. Wondering why:?

Gothorum
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 286



View Profile
September 29, 2017, 10:59:31 AM
 #1659

New news updates are promising. I hope that the success of this project will soon be reflected in a significant increase in coinmarketcap and in an increase of active users and masternodes.

SPECTRE                ▄▄███▄▄
            ▄▄███▀▀▀▀▀███▄▄
▄▄      ▄▄███▀▀ ▄▄███▄▄ ▀▀███▄▄      ▄▄
████▄▄  ▀▀▀ ▄▄███████████▄▄ ▀▀▀  ▄▄████
  ▀▀████▄    ▀▀█████████▀▀    ▄████▀▀
 ██▄▄ ▀██ █▄▄    ▀▀▀▀▀    ▄▄█ ██▀ ▄▄██
 ▀▀███ ██ █████▄       ▄█████ ██ ███▀▀
      ██ ███████▄   ▄███████ ██
       ██ ████████   ████████ ██
       ██▄▄ ▀▀████   ████▀▀ ▄▄██
        ▀▀███▄▄ ▀▀   ▀▀ ▄▄███▀▀
            ▀▀███▄▄▄▄▄███▀▀
                ▀▀███▀▀
             │
     │      ███
     │      ███
    │     ███
███  │     ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███     │
███ ███     │
    │
 
▬▬     WHITEPAPER    ▬▬
FACEBOOK     TELEGRAM
TWITTER     SLACK     MEDIUM
.
PRE-SALE.
PUBLIC SALE.
tobsnn
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 486


BitSend Supporter


View Profile
September 29, 2017, 09:24:32 PM
 #1660



Having same message over and over I got tired, will try tommorow. I tried with DynDNS as adress it does not accept. Can you offer support for changing ip adress dynamic dns to auto find new IP adress

After trying setup masternode now there are 0 connections to rns network. Wondering why:?

I solved this by using No-IP.com, just download the app and set your No-IP DNS IP (or the address) into the renos.conf, its working great

BitSend ◢◤Clients | Source
www.bitsend.info
█▄
█████▄
████████▄
███████████▄
██████████████
███████████▀
████████▀
█████▀
█▀












Your Digital Network | 10MB Blocks
Algo: XEVAN | DK3 | Masternodes
Bitcore - BTX/BTC -Project












BSD -USDT | Bittrex | C.Gather | S.Exchange
Cryptopia | NovaExchange | Livecoin
CoinPayments | Faucet | Bitsend Airdrop













████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████

████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████
Pages: « 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 [83] 84 85 86 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!