Raymee
|
|
April 22, 2019, 02:43:36 PM |
|
Top 100 / Top200? Az valóban rizikósabb. Kockázatcsökkentés céljából a top10 / top20-at szokták javasolni. Hát a top10 se garancia igazából amíg az XRP, az "igazi BTC" (BCH) vagy pedig az EOS ott vannak. semmi se garancia, ha megnézed a top 10-et monjduk 4 éve... kb most a btcn kívül egyik sincs benne a top 10 ben tehát az is eléggé csak rövidtávú-nak lehet jó.
|
|
|
|
Zandorek
|
|
April 22, 2019, 06:35:12 PM |
|
Top 100 / Top200? Az valóban rizikósabb. Kockázatcsökkentés céljából a top10 / top20-at szokták javasolni. Hát a top10 se garancia igazából amíg az XRP, az "igazi BTC" (BCH) vagy pedig az EOS ott vannak. semmi se garancia, ha megnézed a top 10-et monjduk 4 éve... kb most a btcn kívül egyik sincs benne a top 10 ben tehát az is eléggé csak rövidtávú-nak lehet jó. Ez így igaz. A "nagyok" jönnek, majd mennek, de a BTC-t nehéz ledönteni a "trónról".
|
|
|
|
Uhu77miner
Newbie
Activity: 24
Merit: 2
|
|
April 22, 2019, 09:15:54 PM |
|
Top 100 / Top200? Az valóban rizikósabb. Kockázatcsökkentés céljából a top10 / top20-at szokták javasolni. Hát a top10 se garancia igazából amíg az XRP, az "igazi BTC" (BCH) vagy pedig az EOS ott vannak. semmi se garancia, ha megnézed a top 10-et monjduk 4 éve... kb most a btcn kívül egyik sincs benne a top 10 ben tehát az is eléggé csak rövidtávú-nak lehet jó. Ez így igaz. A "nagyok" jönnek, majd mennek, de a BTC-t nehéz ledönteni a "trónról". Azért az kérdés, hogy a BTC mennyire van a trónon vagy mennyire csak a beletolt milliárdokat vissza kapni akarok tartják a víz felett. A BTC ma már inkább crypto arany mint crypto pénz, és ezzel kb be is lett löve az életútja. Drága , lassú, és lomha mind egy dinoszurusz ...... ami persze egy támadás és egy pánik alatt pozítvum de minden más esetben negatívum. A ripple maradni fog mert azt a értelmesebbeb és nagyobb kapitalizációval rendelkezpk fenntartják bár nem biztos, hogy a "nyilvános" ripple él meg a köv időszakot vagy csak a technológiát veszik át a pénz meg a mélybe hullik. Az ethereium is egyenlőre tecchalálban leledzik nagy fejlesztés nincs és csönd van .. az kérdés mennyire lehet kéősbb nyerő, de a külsős befektetők nagyrésze hamarabb venne 1 ETH mind 0.1 BTC vagyis kb ez is be lett árazva. Az egész crypto "lufi" semmit nem oldott meg, - ma már bármelyik elb... ingyenes MC kártya olcsobban mozgatja az átlag méretű pénzeket , mind bármelyik crypto, és minden fajta probléma nélkül - csak milliárdokat égetett el, egyeseket gazdaggá tett de többen állnak ma vesztésre mind nyerésre. Vagyis aki ma akar cryptoba fektetni az, mind az elmúlt 2 évben a kicsik nagyrésze nem befektető hanem spekuláns ......
|
|
|
|
Raymee
|
|
April 23, 2019, 02:08:35 PM |
|
Top 100 / Top200? Az valóban rizikósabb. Kockázatcsökkentés céljából a top10 / top20-at szokták javasolni. Hát a top10 se garancia igazából amíg az XRP, az "igazi BTC" (BCH) vagy pedig az EOS ott vannak. semmi se garancia, ha megnézed a top 10-et monjduk 4 éve... kb most a btcn kívül egyik sincs benne a top 10 ben tehát az is eléggé csak rövidtávú-nak lehet jó. Ez így igaz. A "nagyok" jönnek, majd mennek, de a BTC-t nehéz ledönteni a "trónról". Azért az kérdés, hogy a BTC mennyire van a trónon vagy mennyire csak a beletolt milliárdokat vissza kapni akarok tartják a víz felett. A BTC ma már inkább crypto arany mint crypto pénz, és ezzel kb be is lett löve az életútja. Drága , lassú, és lomha mind egy dinoszurusz ...... ami persze egy támadás és egy pánik alatt pozítvum de minden más esetben negatívum. A ripple maradni fog mert azt a értelmesebbeb és nagyobb kapitalizációval rendelkezpk fenntartják bár nem biztos, hogy a "nyilvános" ripple él meg a köv időszakot vagy csak a technológiát veszik át a pénz meg a mélybe hullik. Az ethereium is egyenlőre tecchalálban leledzik nagy fejlesztés nincs és csönd van .. az kérdés mennyire lehet kéősbb nyerő, de a külsős befektetők nagyrésze hamarabb venne 1 ETH mind 0.1 BTC vagyis kb ez is be lett árazva. Az egész crypto "lufi" semmit nem oldott meg, - ma már bármelyik elb... ingyenes MC kártya olcsobban mozgatja az átlag méretű pénzeket , mind bármelyik crypto, és minden fajta probléma nélkül - csak milliárdokat égetett el, egyeseket gazdaggá tett de többen állnak ma vesztésre mind nyerésre. Vagyis aki ma akar cryptoba fektetni az, mind az elmúlt 2 évben a kicsik nagyrésze nem befektető hanem spekuláns ...... igazából szinte mindennel sajnos egyet kell értenem...
|
|
|
|
kellog90
Newbie
Activity: 133
Merit: 0
|
|
April 24, 2019, 04:26:23 AM |
|
Top 100 / Top200? Az valóban rizikósabb. Kockázatcsökkentés céljából a top10 / top20-at szokták javasolni. Hát a top10 se garancia igazából amíg az XRP, az "igazi BTC" (BCH) vagy pedig az EOS ott vannak. semmi se garancia, ha megnézed a top 10-et monjduk 4 éve... kb most a btcn kívül egyik sincs benne a top 10 ben tehát az is eléggé csak rövidtávú-nak lehet jó. Ez így igaz. A "nagyok" jönnek, majd mennek, de a BTC-t nehéz ledönteni a "trónról". Pedig én megdöntöttem satoshi nakamotot
|
|
|
|
Raymee
|
|
April 24, 2019, 04:32:57 PM |
|
Top 100 / Top200? Az valóban rizikósabb. Kockázatcsökkentés céljából a top10 / top20-at szokták javasolni. Hát a top10 se garancia igazából amíg az XRP, az "igazi BTC" (BCH) vagy pedig az EOS ott vannak. semmi se garancia, ha megnézed a top 10-et monjduk 4 éve... kb most a btcn kívül egyik sincs benne a top 10 ben tehát az is eléggé csak rövidtávú-nak lehet jó. Ez így igaz. A "nagyok" jönnek, majd mennek, de a BTC-t nehéz ledönteni a "trónról". Pedig én megdöntöttem satoshi nakamotot XDDD jó is lenne kiderülne, hogy a szomszédom és adna a preminéből egy pár 100 btct csak úgy mert a szomszédja vagyok
|
|
|
|
kellog90
Newbie
|
|
April 25, 2019, 04:16:24 AM |
|
Top 100 / Top200? Az valóban rizikósabb. Kockázatcsökkentés céljából a top10 / top20-at szokták javasolni. Hát a top10 se garancia igazából amíg az XRP, az "igazi BTC" (BCH) vagy pedig az EOS ott vannak. semmi se garancia, ha megnézed a top 10-et monjduk 4 éve... kb most a btcn kívül egyik sincs benne a top 10 ben tehát az is eléggé csak rövidtávú-nak lehet jó. Ez így igaz. A "nagyok" jönnek, majd mennek, de a BTC-t nehéz ledönteni a "trónról". Pedig én megdöntöttem satoshi nakamotot XDDD jó is lenne kiderülne, hogy a szomszédom és adna a preminéből egy pár 100 btct csak úgy mert a szomszédja vagyok Én csak átküldeném a lányomat intézze el pár btcéért
|
|
|
|
Raymee
|
|
April 25, 2019, 04:07:30 PM |
|
Top 100 / Top200? Az valóban rizikósabb. Kockázatcsökkentés céljából a top10 / top20-at szokták javasolni. Hát a top10 se garancia igazából amíg az XRP, az "igazi BTC" (BCH) vagy pedig az EOS ott vannak. semmi se garancia, ha megnézed a top 10-et monjduk 4 éve... kb most a btcn kívül egyik sincs benne a top 10 ben tehát az is eléggé csak rövidtávú-nak lehet jó. Ez így igaz. A "nagyok" jönnek, majd mennek, de a BTC-t nehéz ledönteni a "trónról". Pedig én megdöntöttem satoshi nakamotot XDDD jó is lenne kiderülne, hogy a szomszédom és adna a preminéből egy pár 100 btct csak úgy mert a szomszédja vagyok Én csak átküldeném a lányomat intézze el pár btcéért Kellog :DDDDDDDDDDD mindennek van határa XDD
|
|
|
|
kellog90
Newbie
|
|
April 26, 2019, 08:20:22 PM |
|
Top 100 / Top200? Az valóban rizikósabb. Kockázatcsökkentés céljából a top10 / top20-at szokták javasolni. Hát a top10 se garancia igazából amíg az XRP, az "igazi BTC" (BCH) vagy pedig az EOS ott vannak. semmi se garancia, ha megnézed a top 10-et monjduk 4 éve... kb most a btcn kívül egyik sincs benne a top 10 ben tehát az is eléggé csak rövidtávú-nak lehet jó. Ez így igaz. A "nagyok" jönnek, majd mennek, de a BTC-t nehéz ledönteni a "trónról". Pedig én megdöntöttem satoshi nakamotot XDDD jó is lenne kiderülne, hogy a szomszédom és adna a preminéből egy pár 100 btct csak úgy mert a szomszédja vagyok Én csak átküldeném a lányomat intézze el pár btcéért Kellog :DDDDDDDDDDD mindennek van határa XDD XD hahahahaha :DDDdD
|
|
|
|
Raymee
|
|
April 27, 2019, 03:26:07 PM |
|
Mi a véleményetek erről a tether balhéról már megint? én full nevetségesnek tartom ezt az egészet....
|
|
|
|
Fenya96
Member
Activity: 264
Merit: 10
|
|
April 29, 2019, 01:32:53 PM |
|
Mi a véleményetek erről a tether balhéról már megint? én full nevetségesnek tartom ezt az egészet....
Kezdett már pozitívba váltani a hangulat, kellett valami rossz hír... Érmét dobtak, hogy Tether vagy China fud legyen, a fej nyert - Tether lett. Én azt hittem, hogy komolyabb esés lesz, végül elég jól megúsztuk (eddig) szerintem. Off topic: tudtok valami ígéretes signature bounty campaignt?
|
|
|
|
Zandorek
|
|
April 30, 2019, 03:08:37 PM |
|
Kezdett már pozitívba váltani a hangulat, kellett valami rossz hír... Érmét dobtak, hogy Tether vagy China fud legyen, a fej nyert - Tether lett. Én azt hittem, hogy komolyabb esés lesz, végül elég jól megúsztuk (eddig) szerintem. Off topic: tudtok valami ígéretes signature bounty campaignt? Én is azt hittem, hogy egyből nagyobb balhé lesz ebből. Signature bounty (és egyéb) kapcsán én ezt a listát találtam most: https://iconow.net/ico-bounty-campaigns/
|
|
|
|
derszia
Newbie
Activity: 23
|
|
May 01, 2019, 12:50:34 PM |
|
Sziasztok!
Letiltott accountot sikerült valakinek már felszabadítattni? Köszönöm!
|
|
|
|
Fenya96
Member
|
|
May 01, 2019, 01:19:07 PM |
|
Sziasztok!
Miért tiltották le?
|
|
|
|
Raymee
|
|
May 01, 2019, 05:17:30 PM |
|
Sziasztok!
Miért tiltották le? igen ez attól függ miért tiltották le, és max megindoklod nekik, hogy miért történt az az incidens és akkor visszaaktiválják a fiókot, csak beszélj a supporttal.
|
|
|
|
bitart
|
|
May 01, 2019, 08:43:48 PM |
|
Sziasztok!
Ha plagiarism (plagizálás, copy-paste) miatt tiltották le, akkor a visszaállítás esélye kisebb, mint a lottóötösé... Elméletileg a Meta részben lehet reklamálni a letiltások felülvizsgálatára, hát, előfordult már 10.000-ből 1-szer, hogy visszanyitották, de nagyon ritka... Sok reményt ne fűzz hozzá...
|
|
|
|
Fenya96
Member
|
|
May 10, 2019, 08:49:26 PM |
|
Na sikerült találnom egy signature campaignt ami jónak tűnik. A projekt érdekes, a managernek pedig jó bountyjai szoktak lenni. Egy próbát megér. Egyetlen hátránya, hogy 15-öt kell posztolni hetente, de ha valakit még érdekel innen, akkor megpörgethetnénk szépen nem spammelésre gondolok, tudunk mi itt értelmesen is társalogni
|
|
|
|
Zandorek
|
|
May 11, 2019, 08:09:02 AM |
|
Na sikerült találnom egy signature campaignt ami jónak tűnik. A projekt érdekes, a managernek pedig jó bountyjai szoktak lenni. Egy próbát megér. Egyetlen hátránya, hogy 15-öt kell posztolni hetente, de ha valakit még érdekel innen, akkor megpörgethetnénk szépen nem spammelésre gondolok, tudunk mi itt értelmesen is társalogni Nagyszerű. Az az, amit most használsz?
|
|
|
|
Uhu77miner
Newbie
Activity: 24
Merit: 2
|
|
May 12, 2019, 12:42:14 AM |
|
Van aki szokott Lendingelni ? BOT-al vagy anélkül ?
Megosztaná jó / rossz tapasztalatát ?
Előre is köszi.
|
|
|
|
bitart
|
|
May 12, 2019, 10:57:34 AM |
|
Na sikerült találnom egy signature campaignt ami jónak tűnik. A projekt érdekes, a managernek pedig jó bountyjai szoktak lenni. Egy próbát megér. Egyetlen hátránya, hogy 15-öt kell posztolni hetente, de ha valakit még érdekel innen, akkor megpörgethetnénk szépen nem spammelésre gondolok, tudunk mi itt értelmesen is társalogni Azért azt csekkold le, hogy a local számít-e, sok esetben az Off topic meg a local languages ki van zárva a post count-ból, legalábbis a komolyabb kampányoknál... Ha a local nincs kizárva, akkor már OK, Off topicban úgysem érdemes postolni mert sosem tudhatod melyik nagy topic-ot törlik értesítés nélkül, akkor meg ugrott a post count...
|
|
|
|
|