flekkelek
|
 |
February 15, 2018, 11:43:46 PM |
|
itt a 2. az 1000-bol.. Goa signature kampanyra poenbol jelentkeztem, ugy voltam vele elfer, megvolt 1 perc alatt, ha jol emlekszem 24 Goa-t kaptam ra... annyit meger...
Jó, nem azt mondom, hogy lehetetlen keresni vele, csak a legtöbbel több a macera, mint amennyit érdemes ráfordítani.  Már ha signature kampányról van szó. Social media nálam bukik, twittert nem használok, facebookon meg amúgy is annyi a reklám, nem fogom az ismerőseimet még ezzel is szopatni.  Nameg mondjuk az is egy kérdés, hogy mennyire minőségiek ezek a projektek, ahol gyakorlatilag házalni kell és az emberek arcába közvetlenül beledörgölni a reklámot. Ahogy a mondás tartja: egy jó projekt eladja magát. 
|
|
|
|
|
|
|
"Bitcoin: the cutting edge of begging technology." -- Giraffe.BTC
|
|
|
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
|
|
majonero
Member

Activity: 126
Merit: 11
|
 |
February 16, 2018, 03:40:24 AM |
|
lehet ezekre kulon tartani egy face es twitter accot.
|
|
|
|
kellog9000
Member

Activity: 224
Merit: 12
Pls Donate Merit :)
|
 |
February 16, 2018, 08:19:40 AM |
|
Mi a véleményetek, milyen bounty programban van értelme résztvenni?
Röviden: semmilyenben. Social media kampányokban főleg nem. De akkor ezek miért vannak? Az ilyen signature meg social media bountyk tulajdonképpen azért vannak, hogy te kvázi ingyen reklámozd a coinjukat. flekkelek veled egyet szoktam érteni általában, de ebben nem értek veled egyet  pl race coin signature kampányába a rangomhoz 10 Race coint kaptam 1 hétre amit 70k satoshin darabját eladtam.. vagyis 700k satoshit kerestem vele csak azért mert kitettem a signaturébe a leírását... (jelenlegi áron 71 dollár ingyen coin) most a muncoint kampányába veszek részt amint láthatjátok a rangomhoz heti 15 Muncoin kapok ami jelenleg 2,6 dollár darabáronx15= 39 dollár hetente a semmiért  persze nem azt mondom, hogy ezek nagy pénzek de havonta 150 dolcsit simán össze lehet ilyenekkel szedni és mennyi munka van vele? 1 wallet letölt.. cím generál cím másol beillesz a google doksiba belinkeled a btctalkos profilod és elküld... az kb 30 másodperc munka  150 dolcsiért havonta miért hagynám ki a lehetőséget? Ennyi 😁 vasarnap kiderul bejutottam e en is a listaban nem hiszek. Te tuti benn vagy 😁
|
|
|
|
kellog9000
Member

|
 |
February 16, 2018, 08:21:02 AM |
|
itt a 2. az 1000-bol.. Goa signature kampanyra poenbol jelentkeztem, ugy voltam vele elfer, megvolt 1 perc alatt, ha jol emlekszem 24 Goa-t kaptam ra... annyit meger...
A hülyének is megéri de nem baj ha más nem vesz benne részt.. több marad nekünk 😁✋
|
|
|
|
kellog9000
Member

|
 |
February 16, 2018, 08:22:02 AM |
|
En csak twittert tartok.. facen sok a mocsok meg a szenny..
|
|
|
|
Nsync
Newbie
Activity: 62
Merit: 0
|
 |
February 16, 2018, 11:32:43 AM |
|
|
|
|
|
Trubadur
Newbie
Activity: 28
Merit: 1
|
 |
February 16, 2018, 12:42:56 PM |
|
Akkor most erdemes probalkozni a kulombozo social media kampanyokkal vagy sem. Elegge elteroek a velemenyek?
|
|
|
|
Raymee
|
 |
February 16, 2018, 01:50:12 PM |
|
Jó, nem azt mondom, hogy lehetetlen keresni vele, csak a legtöbbel több a macera, mint amennyit érdemes ráfordítani.  Már ha signature kampányról van szó. Social media nálam bukik, twittert nem használok, facebookon meg amúgy is annyi a reklám, nem fogom az ismerőseimet még ezzel is szopatni.  Nameg mondjuk az is egy kérdés, hogy mennyire minőségiek ezek a projektek, ahol gyakorlatilag házalni kell és az emberek arcába közvetlenül beledörgölni a reklámot. Ahogy a mondás tartja: egy jó projekt eladja magát.  persze facebookom meg ilyesmim én se szemetelem tele ilyenekkel  de itt hogy kirakom a signaturét.... nem érdekel  ( amúgy a qbic signature bountyra 15 coint adtak az én rangomhoz hetente akkor 24 dolcsi=darabárba eladtam az összeset 24x15= 360 dollár hetente ) tehát azért sok ilyen van... ezeket kilehet fogni azért elég szépen 
|
|
|
|
Raymee
|
 |
February 16, 2018, 01:58:39 PM |
|
Akkor most erdemes probalkozni a kulombozo social media kampanyokkal vagy sem. Elegge elteroek a velemenyek?
attól függ milyet csinálsz, ezek a signature kiírások általában jók... de ilyen twitteren oszd meg meg telegramra lépj be meg oszd meg facebookon is  meg szólj a szomszédnak is a coinról  na ilyenek szerintem hülyeségek... bár biztos van közöttük jó is, de ezek tapasztalataimból kiindulva nem jók...
|
|
|
|
LsL
Member

Activity: 140
Merit: 40
|
 |
February 16, 2018, 09:45:41 PM |
|
En csak twittert tartok.. facen sok a mocsok meg a szenny.. detto,a facebook-ol 2 het utan elmenekultem... azota sem mentem vissza, nem is hianyzik... millio mas modja van az ismeroseimmel valo kapcsolattartasnak...
|
|
|
|
tbalazs
Jr. Member
Merit: 7
|
 |
February 17, 2018, 05:47:10 AM |
|
Köszönöm a sok véleményt 
|
DGTX Airdrop // Crypto exchange without commission (https://digitexfutures.com/join-waitlist?kid=15JQ42/)
|
|
|
majonero
Member

|
 |
February 17, 2018, 10:20:21 AM |
|
tehat ha jol latom, most nem eleg elerni a 100 hszt hogy rangot valtsal, kell hozza 100 merit is?
|
|
|
|
LsL
Member

Activity: 140
Merit: 40
|
 |
February 17, 2018, 12:57:41 PM |
|
Köszönöm a sok véleményt  nincs mit a lenyeg, szerintem ha egy signature-rt kiprobalsz, nagyot (semmit) nem buksz vele, max hetente, 2 hetente kapsz egy par coint ajandekba... a heten belecsusztam egy-be, ahova newbie-kent is benevezhetsz, mert altalaban ranghoz van kotve, es legtobbszor minimum Jr. member rang kell hozza... Ma ugyis "jovok-megyek" a Btctalk-on, meg discord, atnezem a coinjaim, amint megtalalom, atkuldom neked Pm-ben... edit: pl a snowgem, amit turtam decemberben, https://bitcointalk.org/index.php?topic=2630198.msg29339896#msg29339896hatha masokat is erdekel... abban nem vagyok biztos, hogy mar erdemes elkezdeni... jan 31-n posztoltak.. de van tobb is, erdemes rakeresni.. akar newbie-kent is... egy kis "ingyen" coin-ert...
|
|
|
|
tbalazs
Jr. Member
|
 |
February 17, 2018, 03:36:11 PM |
|
Köszönöm a sok véleményt  nincs mit a lenyeg, szerintem ha egy signature-rt kiprobalsz, nagyot (semmit) nem buksz vele, max hetente, 2 hetente kapsz egy par coint ajandekba... a heten belecsusztam egy-be, ahova newbie-kent is benevezhetsz, mert altalaban ranghoz van kotve, es legtobbszor minimum Jr. member rang kell hozza... Ma ugyis "jovok-megyek" a Btctalk-on, meg discord, atnezem a coinjaim, amint megtalalom, atkuldom neked Pm-ben... edit: pl a snowgem, amit turtam decemberben, https://bitcointalk.org/index.php?topic=2630198.msg29339896#msg29339896hatha masokat is erdekel... abban nem vagyok biztos, hogy mar erdemes elkezdeni... jan 31-n posztoltak.. de van tobb is, erdemes rakeresni.. akar newbie-kent is... egy kis "ingyen" coin-ert... Köszönöm  És ha ti csinálnátok coint akkor egyáltalán nyomnátok Bounty programot?
|
DGTX Airdrop // Crypto exchange without commission (https://digitexfutures.com/join-waitlist?kid=15JQ42/)
|
|
|
kellog9000
Member

|
 |
February 17, 2018, 04:00:21 PM |
|
Köszönöm a sok véleményt  nincs mit a lenyeg, szerintem ha egy signature-rt kiprobalsz, nagyot (semmit) nem buksz vele, max hetente, 2 hetente kapsz egy par coint ajandekba... a heten belecsusztam egy-be, ahova newbie-kent is benevezhetsz, mert altalaban ranghoz van kotve, es legtobbszor minimum Jr. member rang kell hozza... Ma ugyis "jovok-megyek" a Btctalk-on, meg discord, atnezem a coinjaim, amint megtalalom, atkuldom neked Pm-ben... edit: pl a snowgem, amit turtam decemberben, https://bitcointalk.org/index.php?topic=2630198.msg29339896#msg29339896hatha masokat is erdekel... abban nem vagyok biztos, hogy mar erdemes elkezdeni... jan 31-n posztoltak.. de van tobb is, erdemes rakeresni.. akar newbie-kent is... egy kis "ingyen" coin-ert... Köszönöm  És ha ti csinálnátok coint akkor egyáltalán nyomnátok Bounty programot? Persze hogy nyomnank... az nagyon nagy ingyen reklam...
|
|
|
|
tbalazs
Jr. Member
|
 |
February 17, 2018, 07:22:01 PM |
|
Köszönöm a sok véleményt  nincs mit a lenyeg, szerintem ha egy signature-rt kiprobalsz, nagyot (semmit) nem buksz vele, max hetente, 2 hetente kapsz egy par coint ajandekba... a heten belecsusztam egy-be, ahova newbie-kent is benevezhetsz, mert altalaban ranghoz van kotve, es legtobbszor minimum Jr. member rang kell hozza... Ma ugyis "jovok-megyek" a Btctalk-on, meg discord, atnezem a coinjaim, amint megtalalom, atkuldom neked Pm-ben... edit: pl a snowgem, amit turtam decemberben, https://bitcointalk.org/index.php?topic=2630198.msg29339896#msg29339896hatha masokat is erdekel... abban nem vagyok biztos, hogy mar erdemes elkezdeni... jan 31-n posztoltak.. de van tobb is, erdemes rakeresni.. akar newbie-kent is... egy kis "ingyen" coin-ert... Köszönöm  És ha ti csinálnátok coint akkor egyáltalán nyomnátok Bounty programot? Persze hogy nyomnank... az nagyon nagy ingyen reklam... és milyen incentivek a legjobb, mármint szerintetek megéri belefektetni egy csomó munkát hogy valakinek legyen tisztességes követői bázisa?
|
|
|
|
Raymee
|
 |
February 17, 2018, 09:45:27 PM |
|
Köszönöm a sok véleményt  nincs mit a lenyeg, szerintem ha egy signature-rt kiprobalsz, nagyot (semmit) nem buksz vele, max hetente, 2 hetente kapsz egy par coint ajandekba... a heten belecsusztam egy-be, ahova newbie-kent is benevezhetsz, mert altalaban ranghoz van kotve, es legtobbszor minimum Jr. member rang kell hozza... Ma ugyis "jovok-megyek" a Btctalk-on, meg discord, atnezem a coinjaim, amint megtalalom, atkuldom neked Pm-ben... edit: pl a snowgem, amit turtam decemberben, https://bitcointalk.org/index.php?topic=2630198.msg29339896#msg29339896hatha masokat is erdekel... abban nem vagyok biztos, hogy mar erdemes elkezdeni... jan 31-n posztoltak.. de van tobb is, erdemes rakeresni.. akar newbie-kent is... egy kis "ingyen" coin-ert... Köszönöm  És ha ti csinálnátok coint akkor egyáltalán nyomnátok Bounty programot? Persze hogy nyomnank... az nagyon nagy ingyen reklam... és milyen incentivek a legjobb, mármint szerintetek megéri belefektetni egy csomó munkát hogy valakinek legyen tisztességes követői bázisa? szerintem olyan nagyon sok időt ezekbe nem éri meg beletolni 
|
|
|
|
majonero
Member

|
 |
February 18, 2018, 06:31:55 AM |
|
Köszönöm  És ha ti csinálnátok coint akkor egyáltalán nyomnátok Bounty programot? Persze hogy nyomnank... az nagyon nagy ingyen reklam... és milyen incentivek a legjobb, mármint szerintetek megéri belefektetni egy csomó munkát hogy valakinek legyen tisztességes követői bázisa? valahogy terjeszteni kell az iget, ez egy egyszeru modszer arra hogy elterjedjen a coin hire.
|
|
|
|
kellog9000
Member

|
 |
February 18, 2018, 04:46:09 PM |
|
Köszönöm  És ha ti csinálnátok coint akkor egyáltalán nyomnátok Bounty programot? Persze hogy nyomnank... az nagyon nagy ingyen reklam... és milyen incentivek a legjobb, mármint szerintetek megéri belefektetni egy csomó munkát hogy valakinek legyen tisztességes követői bázisa? valahogy terjeszteni kell az iget, ez egy egyszeru modszer arra hogy elterjedjen a coin hire. Na na ezzel csak vigyazzunk az emberek olyan bizalmatlanok 90% azt se tudja miaz h bitcoin ha meg elkezdesz errol magyarazni hulyenek neznek.... nagyon sok tusko paraszt es BUTA ember van.... ha meg neki nem megy valami akkor elkezdi ocsarolni... sajnos meg kurva sok ido kell hogy elfogadjak es mindenki tudataba legyen hogy bazdmeg ez nem is olyan rossz dolog...
|
|
|
|
bartusv
Jr. Member
Activity: 392
Merit: 2
|
 |
February 18, 2018, 06:49:19 PM |
|
Hat az biztos, hogy nem rosz dolog, csak az egesz bitcoin egy nagy trend. Nehogy az etherium csak ugy sity suty lenyomja....
|
▄ ◤ DAGO Mining ◥ ▄ ▐░ ECOLOGICAL BITCOIN MINING ░▌ (https://dago-mining.com)
|
|
|
|