itf991
|
 |
December 05, 2017, 03:41:02 PM |
|
Hali! Ha nem gond akkor kicsit nyomiskodok.  Szeretnék én is részt venni a Bitcoin világában ha még van rá lehetőségem. Ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim.  Örülök, hogy találtam magyar fórum topicot mivel az angolról folyamatosan kioffoltak, továbbá a kínai fórumon nem csípték a Google fordítós hozzaszolasaimat. Első sorban azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek megéri e még befektetni. Gondolok itt arra, hogy vennék egy használt Antminer S5t minert, hogy valahol el tudjam kezdeni és azzal csatlakoznék mondjuk a Splash vagy az Antpoolhoz. Sajnos tőke ügyileg csak ezt tudom megengedni magamnak.Ez is 100k forintocska, ami persze a bitcoin világában semmi, de nekem mint újnak sok pénz.Szerintetek megérné? Bármilyen tanácsot, segítséget szívesen fogadok:) Köszönöm, Shaaryn szia  én elhiszem hogy nem kevés pénz az egy átlag usernek (100k) de hidd el hogy az s5 még a villanyszámát se termeli ki, tehát gondolkodj egy kisebb rig vételben... vagy építsd magadnak egyet, vagy a 100k forintodért inkább vásárolj bitcoint és ha feljebb megy az ára akkor vedd ki és azzal kezdj valamit, mert sajnos ide a cryptoba tényleg nagyon kevés a 100k még az egy nullával nagyobb érték is elég elég elenyésző sajnos Sajnos egyet kell,hogy ertsek az elottem allokkal . A bitcoin banyaszathoz dollar milliok kellenek es meg lehet,hogy azt is meg kell toldani egy vagy ket nullaval, mert ezt Azsiaban nagyon durvan toljak,mivel az elektromos aram ott a legolcsobb. Inkabb az ICO-kall meg bounty/airdrop kampanyokkal probalkoznek,illetve jobb altcoin-okba fektetnek inkabb. CyberMiles egy eleg jonak tuno befektetes lehet,mert az egyik legsikeresebb ICO a nevukhoz fuzodik. Van ra kereslet nem gyengen. Pont reggelt irt be valaki a Telegram-ra,hogy venne kp-ert CMT-t a UK-ban.
|
|
|
|
|
|
The network tries to produce one block per 10 minutes. It does this by automatically adjusting how difficult it is to produce blocks.
|
|
|
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
|
|
hannusolo
|
 |
December 05, 2017, 09:54:45 PM |
|
Hali! Ha nem gond akkor kicsit nyomiskodok.  Szeretnék én is részt venni a Bitcoin világában ha még van rá lehetőségem. Ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim.  Örülök, hogy találtam magyar fórum topicot mivel az angolról folyamatosan kioffoltak, továbbá a kínai fórumon nem csípték a Google fordítós hozzaszolasaimat. Első sorban azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek megéri e még befektetni. Gondolok itt arra, hogy vennék egy használt Antminer S5t minert, hogy valahol el tudjam kezdeni és azzal csatlakoznék mondjuk a Splash vagy az Antpoolhoz. Sajnos tőke ügyileg csak ezt tudom megengedni magamnak.Ez is 100k forintocska, ami persze a bitcoin világában semmi, de nekem mint újnak sok pénz.Szerintetek megérné? Bármilyen tanácsot, segítséget szívesen fogadok:) Köszönöm, Shaaryn szia  én elhiszem hogy nem kevés pénz az egy átlag usernek (100k) de hidd el hogy az s5 még a villanyszámát se termeli ki, tehát gondolkodj egy kisebb rig vételben... vagy építsd magadnak egyet, vagy a 100k forintodért inkább vásárolj bitcoint és ha feljebb megy az ára akkor vedd ki és azzal kezdj valamit, mert sajnos ide a cryptoba tényleg nagyon kevés a 100k még az egy nullával nagyobb érték is elég elég elenyésző sajnos Sajnos egyet kell,hogy ertsek az elottem allokkal . A bitcoin banyaszathoz dollar milliok kellenek es meg lehet,hogy azt is meg kell toldani egy vagy ket nullaval, mert ezt Azsiaban nagyon durvan toljak,mivel az elektromos aram ott a legolcsobb. Inkabb az ICO-kall meg bounty/airdrop kampanyokkal probalkoznek,illetve jobb altcoin-okba fektetnek inkabb. CyberMiles egy eleg jonak tuno befektetes lehet,mert az egyik legsikeresebb ICO a nevukhoz fuzodik. Van ra kereslet nem gyengen. Pont reggelt irt be valaki a Telegram-ra,hogy venne kp-ert CMT-t a UK-ban. Igen, én is egyetértek, egy ilyen Antminer S5 tuti nem éri meg, az S7 már termel is valamennyi hasznot jelenleg, de a legjobb az S9, mondjuk nem is olcsó. Azt is figyelembe kell venni, hogy a difficulty folyamatosan emelkedik (mondjuk az ár is). Kb egy éve én is akartam venni, de a család már a néhai ETH bányától is kiborult, egy ilyen nagyobb teljesítményfelvételű és zajos bányagépet nem tudtam volna leerőltetni rajtuk, pedig jó jártam volna az tuti  Sziasztok! most regisztráltam és az lenne a kérdésem, hogy hol tudom megnézni a user ID-m?
Legegyszerűbb: Ráviszed az egeret a nevedre, és a böngésződ kiírja az URL-t, ott az "u=" rész utáni számok a userID-d
|
|
|
|
|
majonero
Member

Activity: 126
Merit: 11
|
 |
December 07, 2017, 03:46:50 AM |
|
ahogy elottem is irtak, az s5 csak akkor eri meg ha be tudod tenni valahova egy muhelybe ahol nem kell az aramert fizetned. 100k huf beszalo jelenleg tenyleg arra eleg szerintem hogy veszel magadnak btc-t es tartod... meg egy jo darabig tart a felfele menet igy tobbet hoz majd mint a banki betet... Hali! Ha nem gond akkor kicsit nyomiskodok.  Szeretnék én is részt venni a Bitcoin világában ha még van rá lehetőségem. Ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim.  Örülök, hogy találtam magyar fórum topicot mivel az angolról folyamatosan kioffoltak, továbbá a kínai fórumon nem csípték a Google fordítós hozzaszolasaimat. Első sorban azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek megéri e még befektetni. Gondolok itt arra, hogy vennék egy használt Antminer S5t minert, hogy valahol el tudjam kezdeni és azzal csatlakoznék mondjuk a Splash vagy az Antpoolhoz. Sajnos tőke ügyileg csak ezt tudom megengedni magamnak.Ez is 100k forintocska, ami persze a bitcoin világában semmi, de nekem mint újnak sok pénz.Szerintetek megérné? Bármilyen tanácsot, segítséget szívesen fogadok:) Köszönöm, Shaaryn
|
|
|
|
PD107
Newbie
Activity: 11
Merit: 0
|
 |
December 07, 2017, 01:43:31 PM |
|
Sziasztok! A mai napon beüzemeltem egy Electroneum (ETN) poolt, ha valaki szeretne csatalkozni szívesen látjuk, elkél a hashrate. Hazai bix központban van a szerver. http://etn.nasf.euÜdv, Péter
|
|
|
|
Raymee
|
 |
December 08, 2017, 09:25:45 PM |
|
Sziasztok! A mai napon beüzemeltem egy Electroneum (ETN) poolt, ha valaki szeretne csatalkozni szívesen látjuk, elkél a hashrate. Hazai bix központban van a szerver. http://etn.nasf.euÜdv, Péter nálatok rendes a kifizetés? vagy akad mert az összes poolt ddosolják...
|
|
|
|
powerman24
Member

Activity: 448
Merit: 12
|
 |
December 09, 2017, 07:01:26 PM |
|
Most erdemes barmelyik altcoinnal foglalkozni  mindegyik szarnyal felfele. ETNre tesssek odafigyelni
|
|
|
|
powerman24
Member

|
 |
December 09, 2017, 07:12:21 PM |
|
Most nagyon megindultak azt altcoinok. Erdems odafigyelni az ETNre
|
|
|
|
powerman24
Member

|
 |
December 09, 2017, 08:16:37 PM |
|
|
|
|
|
weeder
Newbie
Activity: 27
|
 |
December 10, 2017, 08:06:02 AM |
|
Sziasztok! most regisztráltam és az lenne a kérdésem, hogy hol tudom megnézni a user ID-m?
Valahol kattints a nevedre(például itt ebben a posztodban), és az ID-d a webcímben az utolso számsor lenne.
|
|
|
|
weeder
Newbie
Activity: 27
|
 |
December 10, 2017, 08:12:46 AM |
|
Sziasztok! A mai napon beüzemeltem egy Electroneum (ETN) poolt, ha valaki szeretne csatalkozni szívesen látjuk, elkél a hashrate. Hazai bix központban van a szerver. http://etn.nasf.euÜdv, Péter Hali Csak ajánlani tudom mindenkinek a poolt. Ugye a kisebb poolok sokkal eredmányesebbek a blockok kibányászásában, ami látszik is a luck százalékokon. Örülök hogy akad végre egy magyar ETN pool is  Nagy reményeket fűzök a coinhoz. Érdemes megtartani őket későbbi értékesítéshez. Csak így tovább fiúk
|
|
|
|
Raymee
|
 |
December 10, 2017, 12:27:39 PM |
|
Nemtudom miért vagytok odáig az ETN-nért  messze nem lehet akkora profitot se termelni vele mint amit írnak a kalkulátorok... nem mellesleg messze nem is az első helyen van nálam mondjuk én nvidias vagyok 
|
|
|
|
majonero
Member

|
 |
December 10, 2017, 07:19:48 PM |
|
akkor oszd meg velunk is mi a profitabilisabb most  Nemtudom miért vagytok odáig az ETN-nért  messze nem lehet akkora profitot se termelni vele mint amit írnak a kalkulátorok... nem mellesleg messze nem is az első helyen van nálam mondjuk én nvidias vagyok 
|
|
|
|
Raymee
|
 |
December 10, 2017, 07:59:45 PM |
|
akkor oszd meg velunk is mi a profitabilisabb most  Nemtudom miért vagytok odáig az ETN-nért  messze nem lehet akkora profitot se termelni vele mint amit írnak a kalkulátorok... nem mellesleg messze nem is az első helyen van nálam mondjuk én nvidias vagyok  nvidiaval sokkal jobban megéri jelenleg bwk-t tolni vagy akár gobyte-coint vagy innovat, ez minimum dupla haszon az etn-hez képest de van még vagy 10 darab ha akarod összesedem neked 
|
|
|
|
majonero
Member

|
 |
December 11, 2017, 05:16:10 PM |
|
amd-re adjal valami jo coint...  akkor oszd meg velunk is mi a profitabilisabb most  Nemtudom miért vagytok odáig az ETN-nért  messze nem lehet akkora profitot se termelni vele mint amit írnak a kalkulátorok... nem mellesleg messze nem is az első helyen van nálam mondjuk én nvidias vagyok  nvidiaval sokkal jobban megéri jelenleg bwk-t tolni vagy akár gobyte-coint vagy innovat, ez minimum dupla haszon az etn-hez képest de van még vagy 10 darab ha akarod összesedem neked 
|
|
|
|
Raymee
|
 |
December 12, 2017, 04:26:58 PM |
|
amd-re adjal valami jo coint...  akkor oszd meg velunk is mi a profitabilisabb most  Nemtudom miért vagytok odáig az ETN-nért  messze nem lehet akkora profitot se termelni vele mint amit írnak a kalkulátorok... nem mellesleg messze nem is az első helyen van nálam mondjuk én nvidias vagyok  nvidiaval sokkal jobban megéri jelenleg bwk-t tolni vagy akár gobyte-coint vagy innovat, ez minimum dupla haszon az etn-hez képest de van még vagy 10 darab ha akarod összesedem neked  nekem csak nvidiam van  nem vagyok otthon az amd-ben
|
|
|
|
majonero
Member

|
 |
December 12, 2017, 07:28:03 PM |
|
mitol fugg itt hogy mennyi az Activity es a Posts? mi alapjan novekszik az egyik es mi alapjan a masik? illetve valakinel van Trust valakinel nincs, ez mitol fugg?
|
|
|
|
flekkelek
|
 |
December 12, 2017, 07:35:01 PM |
|
mitol fugg itt hogy mennyi az Activity es a Posts? mi alapjan novekszik az egyik es mi alapjan a masik? illetve valakinel van Trust valakinel nincs, ez mitol fugg?
Post az nyilván attól függ, hogy hányat postols. Az activity meg 2hetente 14-gyel nőhet maximum a postjaid száma alapján. Trustot meg valakihez írtak, valakihez nem, azt a többi user írja (de alapból csak a default trust-ba tartozó accoktól kapottat jelzi ki).
|
|
|
|
itf991
|
 |
December 13, 2017, 06:00:05 PM |
|
Post az nyilván attól függ, hogy hányat postols. Az activity meg 2hetente 14-gyel nőhet maximum a postjaid száma alapján. Trustot meg valakihez írtak, valakihez nem, azt a többi user írja (de alapból csak a default trust-ba tartozó accoktól kapottat jelzi ki). Member statusz mar eleg,hogy reszt vehess bounty programokban ami azert jo mert motivalva vagy,hogy rendszeresen posztolj. Igy utolag mar banom,hogy nem vettem reszt ilyen kampanyokban,mert mara mar legendary akkom lehetne. De jobb kesobb mint soha. 
|
|
|
|
Raymee
|
 |
December 13, 2017, 06:38:35 PM |
|
Post az nyilván attól függ, hogy hányat postols. Az activity meg 2hetente 14-gyel nőhet maximum a postjaid száma alapján. Trustot meg valakihez írtak, valakihez nem, azt a többi user írja (de alapból csak a default trust-ba tartozó accoktól kapottat jelzi ki). Member statusz mar eleg,hogy reszt vehess bounty programokban ami azert jo mert motivalva vagy,hogy rendszeresen posztolj. Igy utolag mar banom,hogy nem vettem reszt ilyen kampanyokban,mert mara mar legendary akkom lehetne. De jobb kesobb mint soha.  Az biztos, hogy jobb később mint soha... nekem elveszett egy akkom 5 évről...  sose érdekelt nagyon, hogy posztoljak és be se voltam regelve bitcointalkra csak szeptember környékén rájöttem én is arra, hogy sok lehetőséget elhalasztok pl néha vannak tök jó airdroppok amit reg nélkül nehéz megkapni  meg ugye rang is kéne hozzá, úgyhogy most a gyűjtögetés fázis van  ezért is tök jó, mert itt ez a magyar topik és lehet posztolni a saját nyelvünkön, csak egy kicsit olyan halott ez... sosincs egy téma vagy akármi feldobva... néha van 1-2 hérdés az azonnal meg van válaszolva és aztán napokig semmi történés, tehát egy kicsit gatyába kéne ezt rázni 
|
|
|
|
|