tbalazs
Jr. Member
Activity: 126
Merit: 7
|
|
April 03, 2018, 08:58:20 PM |
|
ez csak azert, hogy ugy nezzen ki mintha kemenyen dolgoznank ezennek a forumnak a jobbatetelen Hogy lehetne jobb? Olyan modern itt minden nem inkabb postmodernt akartal irni? Igazából minden funkciót ellát, így nincs ok a panaszra Szerintem a nagy beszigoritások a forum hosszútávú vesztét is előidézheti. Ezek a meritek nem sokat fognak hozni a szinvonal növekedéshez. De ne legyen igazam. Nincs nagyon alternatíva...
|
DGTX Airdrop // Crypto exchange without commission (https://digitexfutures.com/join-waitlist?kid=15JQ42/)
|
|
|
flekkelek
|
|
April 04, 2018, 10:29:47 AM |
|
ez csak azert, hogy ugy nezzen ki mintha kemenyen dolgoznank ezennek a forumnak a jobbatetelen Hogy lehetne jobb? Olyan modern itt minden nem inkabb postmodernt akartal irni? Igazából minden funkciót ellát, így nincs ok a panaszra Szerintem a nagy beszigoritások a forum hosszútávú vesztét is előidézheti. Ezek a meritek nem sokat fognak hozni a szinvonal növekedéshez. De ne legyen igazam. Nincs nagyon alternatíva... de már nincs is akkora befolyása ennek a fórumnak, mint régen. Az ann threadek egy sikeresebb projektnél is utólag kerülnek ki, akkor is kb annyi haszna van, hogy az ember megtudja a discordcímet.
|
|
|
|
kellog9000
Member
Activity: 224
Merit: 12
Pls Donate Merit :)
|
|
April 04, 2018, 12:27:45 PM |
|
ez csak azert, hogy ugy nezzen ki mintha kemenyen dolgoznank ezennek a forumnak a jobbatetelen Hogy lehetne jobb? Olyan modern itt minden nem inkabb postmodernt akartal irni? Igazából minden funkciót ellát, így nincs ok a panaszra Szerintem a nagy beszigoritások a forum hosszútávú vesztét is előidézheti. Ezek a meritek nem sokat fognak hozni a szinvonal növekedéshez. De ne legyen igazam. Nincs nagyon alternatíva... de már nincs is akkora befolyása ennek a fórumnak, mint régen. Az ann threadek egy sikeresebb projektnél is utólag kerülnek ki, akkor is kb annyi haszna van, hogy az ember megtudja a discordcímet. Az a baj nincs szűrve és semmi moderáció nincsen már és tele van csaló bandákkal lófasz shitcoinokkal.......
|
|
|
|
flekkelek
|
|
April 04, 2018, 12:48:20 PM |
|
ez csak azert, hogy ugy nezzen ki mintha kemenyen dolgoznank ezennek a forumnak a jobbatetelen Hogy lehetne jobb? Olyan modern itt minden nem inkabb postmodernt akartal irni? Igazából minden funkciót ellát, így nincs ok a panaszra Szerintem a nagy beszigoritások a forum hosszútávú vesztét is előidézheti. Ezek a meritek nem sokat fognak hozni a szinvonal növekedéshez. De ne legyen igazam. Nincs nagyon alternatíva... de már nincs is akkora befolyása ennek a fórumnak, mint régen. Az ann threadek egy sikeresebb projektnél is utólag kerülnek ki, akkor is kb annyi haszna van, hogy az ember megtudja a discordcímet. Az a baj nincs szűrve és semmi moderáció nincsen már és tele van csaló bandákkal lófasz shitcoinokkal....... Pont azért nincs már semmi ilyesmi, amit említettem. A szűrést a community maga csinálta, de már nincs community itt.
|
|
|
|
tbalazs
Jr. Member
|
|
April 04, 2018, 04:08:50 PM |
|
ez csak azert, hogy ugy nezzen ki mintha kemenyen dolgoznank ezennek a forumnak a jobbatetelen Hogy lehetne jobb? Olyan modern itt minden nem inkabb postmodernt akartal irni? Igazából minden funkciót ellát, így nincs ok a panaszra Szerintem a nagy beszigoritások a forum hosszútávú vesztét is előidézheti. Ezek a meritek nem sokat fognak hozni a szinvonal növekedéshez. De ne legyen igazam. Nincs nagyon alternatíva... de már nincs is akkora befolyása ennek a fórumnak, mint régen. Az ann threadek egy sikeresebb projektnél is utólag kerülnek ki, akkor is kb annyi haszna van, hogy az ember megtudja a discordcímet. De akkor hol lehet értesülni a jobb projektekről?
|
DGTX Airdrop // Crypto exchange without commission (https://digitexfutures.com/join-waitlist?kid=15JQ42/)
|
|
|
flekkelek
|
|
April 04, 2018, 05:05:18 PM |
|
ez csak azert, hogy ugy nezzen ki mintha kemenyen dolgoznank ezennek a forumnak a jobbatetelen Hogy lehetne jobb? Olyan modern itt minden nem inkabb postmodernt akartal irni? Igazából minden funkciót ellát, így nincs ok a panaszra Szerintem a nagy beszigoritások a forum hosszútávú vesztét is előidézheti. Ezek a meritek nem sokat fognak hozni a szinvonal növekedéshez. De ne legyen igazam. Nincs nagyon alternatíva... de már nincs is akkora befolyása ennek a fórumnak, mint régen. Az ann threadek egy sikeresebb projektnél is utólag kerülnek ki, akkor is kb annyi haszna van, hogy az ember megtudja a discordcímet. De akkor hol lehet értesülni a jobb projektekről? Hát ez attól függ. Általában ezek már előbb jelen vannak a social media site-okon mint itt. Egy jó alternatíva megtalálni ezeket például valami jó mining oldal discordján figyelni a dolgokat. Főleg, ha napra kész és figyelnek az aktuális indulásokra.
|
|
|
|
Zandorek
|
|
April 05, 2018, 12:59:19 PM |
|
ez csak azert, hogy ugy nezzen ki mintha kemenyen dolgoznank ezennek a forumnak a jobbatetelen Hogy lehetne jobb? Olyan modern itt minden nem inkabb postmodernt akartal irni? Igazából minden funkciót ellát, így nincs ok a panaszra Szerintem a nagy beszigoritások a forum hosszútávú vesztét is előidézheti. Ezek a meritek nem sokat fognak hozni a szinvonal növekedéshez. De ne legyen igazam. Nincs nagyon alternatíva... de már nincs is akkora befolyása ennek a fórumnak, mint régen. Az ann threadek egy sikeresebb projektnél is utólag kerülnek ki, akkor is kb annyi haszna van, hogy az ember megtudja a discordcímet. De akkor hol lehet értesülni a jobb projektekről? Hát ez attól függ. Általában ezek már előbb jelen vannak a social media site-okon mint itt. Egy jó alternatíva megtalálni ezeket például valami jó mining oldal discordján figyelni a dolgokat. Főleg, ha napra kész és figyelnek az aktuális indulásokra. Jó mining oldal? pl.?
|
|
|
|
flekkelek
|
|
April 05, 2018, 01:21:40 PM |
|
ez csak azert, hogy ugy nezzen ki mintha kemenyen dolgoznank ezennek a forumnak a jobbatetelen Hogy lehetne jobb? Olyan modern itt minden nem inkabb postmodernt akartal irni? Igazából minden funkciót ellát, így nincs ok a panaszra Szerintem a nagy beszigoritások a forum hosszútávú vesztét is előidézheti. Ezek a meritek nem sokat fognak hozni a szinvonal növekedéshez. De ne legyen igazam. Nincs nagyon alternatíva... de már nincs is akkora befolyása ennek a fórumnak, mint régen. Az ann threadek egy sikeresebb projektnél is utólag kerülnek ki, akkor is kb annyi haszna van, hogy az ember megtudja a discordcímet. De akkor hol lehet értesülni a jobb projektekről? Hát ez attól függ. Általában ezek már előbb jelen vannak a social media site-okon mint itt. Egy jó alternatíva megtalálni ezeket például valami jó mining oldal discordján figyelni a dolgokat. Főleg, ha napra kész és figyelnek az aktuális indulásokra. Jó mining oldal? pl.? https://miningpanda.site/ egy példa. Discordon elég sok hasznos infó is van, elég naprakész.
|
|
|
|
majonero
Member
Merit: 11
|
|
April 05, 2018, 06:27:36 PM |
|
ez csak azert, hogy ugy nezzen ki mintha kemenyen dolgoznank ezennek a forumnak a jobbatetelen Hogy lehetne jobb? Olyan modern itt minden nem inkabb postmodernt akartal irni? Igazából minden funkciót ellát, így nincs ok a panaszra Szerintem a nagy beszigoritások a forum hosszútávú vesztét is előidézheti. Ezek a meritek nem sokat fognak hozni a szinvonal növekedéshez. De ne legyen igazam. Nincs nagyon alternatíva... de már nincs is akkora befolyása ennek a fórumnak, mint régen. Az ann threadek egy sikeresebb projektnél is utólag kerülnek ki, akkor is kb annyi haszna van, hogy az ember megtudja a discordcímet. De akkor hol lehet értesülni a jobb projektekről? Hát ez attól függ. Általában ezek már előbb jelen vannak a social media site-okon mint itt. Egy jó alternatíva megtalálni ezeket például valami jó mining oldal discordján figyelni a dolgokat. Főleg, ha napra kész és figyelnek az aktuális indulásokra. Jó mining oldal? pl.? https://miningpanda.site/ egy példa. Discordon elég sok hasznos infó is van, elég naprakész. es akkor megint a discordnal kotottunk ki... csak ott meg szet van darabolva minden...
|
|
|
|
flekkelek
|
|
April 05, 2018, 07:18:46 PM |
|
ez csak azert, hogy ugy nezzen ki mintha kemenyen dolgoznank ezennek a forumnak a jobbatetelen Hogy lehetne jobb? Olyan modern itt minden nem inkabb postmodernt akartal irni? Igazából minden funkciót ellát, így nincs ok a panaszra Szerintem a nagy beszigoritások a forum hosszútávú vesztét is előidézheti. Ezek a meritek nem sokat fognak hozni a szinvonal növekedéshez. De ne legyen igazam. Nincs nagyon alternatíva... de már nincs is akkora befolyása ennek a fórumnak, mint régen. Az ann threadek egy sikeresebb projektnél is utólag kerülnek ki, akkor is kb annyi haszna van, hogy az ember megtudja a discordcímet. De akkor hol lehet értesülni a jobb projektekről? Hát ez attól függ. Általában ezek már előbb jelen vannak a social media site-okon mint itt. Egy jó alternatíva megtalálni ezeket például valami jó mining oldal discordján figyelni a dolgokat. Főleg, ha napra kész és figyelnek az aktuális indulásokra. Jó mining oldal? pl.? https://miningpanda.site/ egy példa. Discordon elég sok hasznos infó is van, elég naprakész. es akkor megint a discordnal kotottunk ki... csak ott meg szet van darabolva minden... Hát, sajnos ez van. :/
|
|
|
|
majonero
Member
|
|
April 08, 2018, 04:19:34 AM |
|
akkor ujra megy... mi volt meghekkeltek oket?
|
|
|
|
ataki
|
|
April 10, 2018, 12:45:41 PM |
|
ez csak azert, hogy ugy nezzen ki mintha kemenyen dolgoznank ezennek a forumnak a jobbatetelen Hat igen! Sajnos pontoznak es csak a normalis postokat fogadjak el. Semme spammeles most mar. Eleg nehez lesz elore haladni .
|
|
|
|
Balaxi
Jr. Member
Activity: 122
Merit: 6
Dream. Fulfil. Repeat.
|
|
April 11, 2018, 07:43:38 PM |
|
ez csak azert, hogy ugy nezzen ki mintha kemenyen dolgoznank ezennek a forumnak a jobbatetelen Hogy lehetne jobb? Olyan modern itt minden nem inkabb postmodernt akartal irni? Igazából minden funkciót ellát, így nincs ok a panaszra Szerintem a nagy beszigoritások a forum hosszútávú vesztét is előidézheti. Ezek a meritek nem sokat fognak hozni a szinvonal növekedéshez. De ne legyen igazam. Nincs nagyon alternatíva... de már nincs is akkora befolyása ennek a fórumnak, mint régen. Az ann threadek egy sikeresebb projektnél is utólag kerülnek ki, akkor is kb annyi haszna van, hogy az ember megtudja a discordcímet. De akkor hol lehet értesülni a jobb projektekről? A jobb ICO-k többsége alap privát salessel kezdi az értékesítést (másrészt az USA pénzügyi felügyeletének keménykedése miatt), és nekik ugye nemigazán van szükség airdropra, bounty programokra se (max a tradíciók végett - bár az ICO-k többségét is már profi marketing és sales ügynökségek bonyolítják). A Telegrammon van számos privát investor csoport, de a WeChaten is. A fórum tényleg kezdi elveszteni eredeti rendeltetési státuszát és inkább közösségi média csoportokban megy a hirdetés, illetve egyre nagyobb szerepet kap a legit, mainstream oldalakon történő reklám ami egyet jelent validációval is. Sajnos
|
|
|
|
tbalazs
Jr. Member
|
|
April 12, 2018, 10:59:38 AM |
|
Tényleg nem találtak senkit aki lefordítja ezeket magyarra?
|
|
|
|
HendrixJimi
Newbie
Activity: 89
Merit: 0
|
|
April 13, 2018, 08:37:16 AM |
|
Miért töröltétek a fordításokat? Zavar, ha itt van?
|
|
|
|
ataki
|
|
April 13, 2018, 11:37:17 AM |
|
|
|
|
|
Bencus
Member
Activity: 265
|
|
April 13, 2018, 11:51:08 AM |
|
Vegre kitavaszodott! Minden Zoldbe borult
ez tetszett És igen, éppen ideje volt! Coinmarketcap-en nézelődve feltűnt, hogy tegnap, Ápr. 12-én 12:47 és 13:47 között 273 milliárd dollárról 301-re ugrott fel a kriptopiac marketcapje. Ez több, mint 10%-os növekedése a piacnak egy óra alatt. Meglepő. Szerencsére azóta is növekszik szépen, úgyhogy remélhetőleg magához tért a piac, és elindult fölfele
|
|
|
|
Fenya96
Member
Activity: 264
Merit: 10
|
|
April 14, 2018, 10:37:17 AM |
|
Most találtam csak ide, nagyon vicces olvasni az első oldalon a kommenteket.
|
|
|
|
tbalazs
Jr. Member
|
|
April 16, 2018, 09:32:09 AM |
|
Most találtam csak ide, nagyon vicces olvasni az első oldalon a kommenteket. Tényleg, most visszanéztem én Ilyenkor visszatekerni az időt amikor 56 usd-on az ember gondolkodott hogy belevágjon-e a bányászatba és amikor fölment 100 fölé hogy ez már elszállt ár
|
|
|
|
Raymee
|
|
April 16, 2018, 02:26:16 PM |
|
Most találtam csak ide, nagyon vicces olvasni az első oldalon a kommenteket. Tényleg, most visszanéztem én Ilyenkor visszatekerni az időt amikor 56 usd-on az ember gondolkodott hogy belevágjon-e a bányászatba és amikor fölment 100 fölé hogy ez már elszállt ár én is akkor kezdtem mikor 4-6 dollár volt a btc... aztán x évre abbahagytam és most kb 1 éve újból bányászok (akkor senki nem gondolta, hogy lesz ebből valami...)
|
|
|
|
|