flekkelek
|
 |
January 28, 2018, 08:06:22 PM |
|
nem unjátok még a telegrammos airdroppos hülyeségeket?  Ezt spammeli mindenhova.. 
|
|
|
|
StealthPay
Newbie
Activity: 128
Merit: 0
|
 |
January 28, 2018, 08:19:09 PM |
|
Dear Hungarians, we are a StealthCoin (XST)-anonymous crypto- buy/sell/send platform. StealthCoin can be traded with almost 20 different payment methods here: www.stealthpay.com We are currently looking for the Hungarians who would be willing to become a StealthCoin exchanger in their country. Our clients from Ukraine will pay money to you to buy XST, you buy XST on our platform and send it to the users. If interested you are welcome to provide me the following info: Alias: Country or countries you will cover: Payment method(s) you will accept: Your working email or other contact info: Your bitcointalk.org alias (not mandatory):
|
|
|
|
hannusolo
|
 |
January 28, 2018, 09:11:44 PM |
|
Most találtam, hogy IOStokenből van airdrop éppen, mondjuk nem dob sokat, de hátha valakinek bejön. Sajnos csak ilyen referralozással működik.. https://t.iost.io/?c=xlfCH09dHajrá 
|
|
|
|
LsL
Member

Activity: 140
Merit: 40
|
 |
January 28, 2018, 09:57:17 PM |
|
Abszolút igazságtalan rendszer.
1. Bounty csoportok 2 perc alatt küldenek egymásnak a semmire, pont akiket le kellene lassítani a spammolásban.
2. Időbe kerül, alig adnak egymásnak az emberek.
3. Ne habozzunk segíteni egymást.
Igen, igazad van, bár gondolom azért most is lesznek önjelölt busterek, akik majd az ilyen bountys merites akciókat red trusttal jelölik. Én itt mindenkinek nyugodt szívvel adok, mert ahogy látom jó irányba fejlődik a community és egyre több oldalt is írunk tele.  +1 jo lenne ha egymast segitenenk itt a Meritekkel..  En pl kaptam innen Meritet..koszonom szepen..  nem szemelyeskedek, aki kuldte , ugyis vagja 
|
|
|
|
Raymee
|
 |
January 28, 2018, 11:15:25 PM |
|
Abszolút igazságtalan rendszer.
1. Bounty csoportok 2 perc alatt küldenek egymásnak a semmire, pont akiket le kellene lassítani a spammolásban.
2. Időbe kerül, alig adnak egymásnak az emberek.
3. Ne habozzunk segíteni egymást.
Igen, igazad van, bár gondolom azért most is lesznek önjelölt busterek, akik majd az ilyen bountys merites akciókat red trusttal jelölik. Én itt mindenkinek nyugodt szívvel adok, mert ahogy látom jó irányba fejlődik a community és egyre több oldalt is írunk tele.  +1 jo lenne ha egymast segitenenk itt a Meritekkel..  En pl kaptam innen Meritet..koszonom szepen..  nem szemelyeskedek, aki kuldte , ugyis vagja  persze próbáljuk egymást segíteni, mert ez csapatmunka  ezt egyedül nem lehet csinálni, szerencsére vagyunk itt kb olyan 5-6 an akik folyamatosan visszajárunk
|
|
|
|
memese
Newbie
Activity: 1
|
 |
January 29, 2018, 07:11:08 PM |
|
Wow, hetek óta olvasgatom a fórumot, és csak most vettem észre, hogy van magyar oldal... Üdv mindenkinek  Ha lesz meritem, majd osztogatom itt 
|
|
|
|
two_btc
|
 |
January 29, 2018, 08:00:36 PM |
|
|
|
|
|
LsL
Member

|
 |
January 30, 2018, 09:13:49 AM |
|
Wow, hetek óta olvasgatom a fórumot, és csak most vettem észre, hogy van magyar oldal... Üdv mindenkinek  Ha lesz meritem, majd osztogatom itt  udv 
|
|
|
|
Raymee
|
 |
January 30, 2018, 11:59:14 AM |
|
Wow, hetek óta olvasgatom a fórumot, és csak most vettem észre, hogy van magyar oldal... Üdv mindenkinek  Ha lesz meritem, majd osztogatom itt  szia  emlékszem annó regisztráció után nekem is eltelt x hét vagy hónap mire rájöttem, hogy van magyar rész is 
|
|
|
|
sLEl
Newbie
Activity: 42
|
 |
January 30, 2018, 02:36:22 PM |
|
Hali, Xarum-ról tud valaki valamit. Nézem, hogy 2016 augusztus 16-án elég meredek volt az árfolyama, utána meg kipukkant. Van valami fröcsögős sztoritok erről? Csak azért kérdem, mert most osztogatják: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2850430.0 Köszi!
|
|
|
|
Raymee
|
 |
January 30, 2018, 03:02:02 PM |
|
Hali, Xarum-ról tud valaki valamit. Nézem, hogy 2016 augusztus 16-án elég meredek volt az árfolyama, utána meg kipukkant. Van valami fröcsögős sztoritok erről? Csak azért kérdem, mert most osztogatják: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2850430.0 Köszi! még soha nem hallottam róla, de ilyen chartot én csak akkor tudok elképzelni, ha a dev az összes preminét egyszerre dobja a váltóra... 2,7 bitcoinos árból hogy lesz 1 ik napról a másikra 17k satoshis?
|
|
|
|
flekkelek
|
 |
January 30, 2018, 05:40:48 PM Merited by colombuszka (1) |
|
Hali, Xarum-ról tud valaki valamit. Nézem, hogy 2016 augusztus 16-án elég meredek volt az árfolyama, utána meg kipukkant. Van valami fröcsögős sztoritok erről? Csak azért kérdem, mert most osztogatják: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2850430.0 Köszi! még soha nem hallottam róla, de ilyen chartot én csak akkor tudok elképzelni, ha a dev az összes preminét egyszerre dobja a váltóra... 2,7 bitcoinos árból hogy lesz 1 ik napról a másikra 17k satoshis? én sem hallottam róla, eléggé scamszagú. Pláne, hogy normális exchangen nincs is listázva.
|
|
|
|
cryptme
|
 |
January 31, 2018, 12:35:39 PM |
|
|
|
|
|
flekkelek
|
 |
January 31, 2018, 12:43:51 PM |
|
Fú, ezek mindig jók. Mi az igazi érték bármi mögött is? 
|
|
|
|
cryptme
|
 |
January 31, 2018, 12:48:36 PM |
|
Fú, ezek mindig jók. Mi az igazi érték bármi mögött is?  Szeretem az ilyen cikkeket. Maga a cikk gyengus de a hozzászólások jobb szórakozást kínálnak bármilyen viccoldalnál. Ebéd utáni szórakozásnak javasolom mindenkinek aki elszomorodott az aktuális vérfürdőben.
|
|
|
|
colombuszka
|
 |
January 31, 2018, 01:08:12 PM |
|
Fú, ezek mindig jók. Mi az igazi érték bármi mögött is?  Szeretem az ilyen cikkeket. Maga a cikk gyengus de a hozzászólások jobb szórakozást kínálnak bármilyen viccoldalnál. Ebéd utáni szórakozásnak javasolom mindenkinek aki elszomorodott az aktuális vérfürdőben. Szórakozásra én a facebookon megosztott crypto-s cikkek kommentjeit javaslom, ott nagyon kegyetlen meglátások vannak 
|
.
| .
| . ▬◇ ▬◇▬◆ ▬◇▬◇▬◆
| .
| | .
| | .
| | .
| . ◇▬ ◆▬◇▬ ◆▬◇▬◇▬
| .
| .
|
|
|
|
Trubadur
Newbie
Activity: 28
Merit: 1
|
 |
January 31, 2018, 03:01:59 PM |
|
Sziasztok! Nem is gondoltam volna,hogy ennyien vagyunk itt magyarok. Hatalmas ez a fórum és rengeteg minden van. Azt sem tudom,hogy hol kezdjem el. 
|
|
|
|
LsL
Member

|
 |
January 31, 2018, 04:23:57 PM |
|
Sziasztok! Nem is gondoltam volna,hogy ennyien vagyunk itt magyarok. Hatalmas ez a fórum és rengeteg minden van. Azt sem tudom,hogy hol kezdjem el.  szia udv a klubban  ha van idod, kezdd az elejen 
|
|
|
|
flekkelek
|
 |
January 31, 2018, 11:07:23 PM |
|
Garlicoint bányássza valaki? Ahogy nézem 1-2 jobb kártyával is egész jövedelmező perpill.
|
|
|
|
Zandorek
|
 |
February 01, 2018, 12:02:28 AM |
|
Sziasztok! Nem is gondoltam volna,hogy ennyien vagyunk itt magyarok. Hatalmas ez a fórum és rengeteg minden van. Azt sem tudom,hogy hol kezdjem el.  Javaslom a kereső használatát. 
|
|
|
|
|