Bitcoin Forum
May 19, 2019, 06:03:25 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 [139] 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 ... 281 »
  Print  
Author Topic: [ANN][DGC] Digitalcoin | Multi-algo & Masternodes | Established 2013  (Read 504948 times)
dreamwatcher
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064
Merit: 1000


View Profile WWW
June 08, 2013, 10:06:52 PM
 #2761

Good to see your pool back online.

I am very confident in the new software base. It is almost a complete rewrite of mmcFE and is actively being developed.

The database structure is close to half the size of the original, and the code is much cleaner and compact.

I found it out of frustration in trying to follow the original code and figure out where the bug was occurring. PHP is not one of my primary programming languages, although I do understand it and can make modifications, I would not want to write a whole site from scratch.

Anyway, I am determined to make CCM work as I believe it is the best way to fund CCE without resorting to advertising or offering premium services for a fee.




1558289005
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558289005

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558289005
Reply with quote  #2

1558289005
Report to moderator
1558289005
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558289005

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558289005
Reply with quote  #2

1558289005
Report to moderator
Get signals when whales enter & exit a market 74% average win rate
full binance integration
TRY NOW!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
CartmanSPC
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1256
Merit: 1000



View Profile
June 08, 2013, 10:27:06 PM
Last edit: June 08, 2013, 10:37:52 PM by CartmanSPC
 #2762

Could you confirm these settings...if I use these Iam seeing that with 350kh or so.. I have 40%+ of the pool hash?!

http://gomineit.no-ip.biz:8810/static/


Yup, no miners. Posted the code in an effort to get a decentralized P2Pool going for DGC....people just seem to like PushPools though. I don't blame them. Have thought of combining the benefits of PushPools with P2Pools into something new but I'm afraid that would take too much time and effort.

The way I see it when new coins become available P2Pool ops scramble to get something working. They are more concerned with just getting their own pool running and people using it than making it work like it was designed...to connect the pools together to combine hashing power. Unfortunately there is no clear (that I could find) method of finding the proper parameters to use. In order for the pools to connect they have to have the same parameters or bad things happen.

The parameters I used are my best effort to find something that works for BTC but have not really gotten any feedback. I'm not surprised since p2pools can operate fine with different parameters until they try to connect to other p2pools. That's when you start to see if it's functional.

Oh well, I tried. Need to concentrate more on mining instead of this p2pool stuff. Just so you know the LTC P2Pools are at around 800 Mh/s. My node is about 3 Mh/s of that Smiley

nyclogan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 38
Merit: 0



View Profile
June 08, 2013, 10:35:26 PM
Last edit: June 09, 2013, 12:27:20 AM by nyclogan
 #2763

Good to see your pool back online.

I am very confident in the new software base. It is almost a complete rewrite of mmcFE and is actively being developed.

The database structure is close to half the size of the original, and the code is much cleaner and compact.

I found it out of frustration in trying to follow the original code and figure out where the bug was occurring. PHP is not one of my primary programming languages, although I do understand it and can make modifications, I would not want to write a whole site from scratch.

Anyway, I am determined to make CCM work as I believe it is the best way to fund CCE without resorting to advertising or offering premium services for a fee.

Can't connect on the listed port for stratum, 7070

UPDATE:  port blocking issue by ISP. Resolved.
CartmanSPC
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1256
Merit: 1000



View Profile
June 08, 2013, 10:39:24 PM
 #2764

Could you confirm these settings...if I use these Iam seeing that with 350kh or so.. I have 40%+ of the pool hash?!

http://gomineit.no-ip.biz:8810/static/


I'll throw 1.4 Mh/s into the pool for a while.

karsy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 385
Merit: 100



View Profile
June 08, 2013, 10:40:52 PM
 #2765

Are the devs working on any new projects?

dubs
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100


View Profile
June 08, 2013, 10:42:41 PM
 #2766

Are the devs working on any new projects?

ya they are working on taking over the world
dreamwatcher
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064
Merit: 1000


View Profile WWW
June 08, 2013, 11:11:54 PM
 #2767

Good to see your pool back online.

I am very confident in the new software base. It is almost a complete rewrite of mmcFE and is actively being developed.

The database structure is close to half the size of the original, and the code is much cleaner and compact.

I found it out of frustration in trying to follow the original code and figure out where the bug was occurring. PHP is not one of my primary programming languages, although I do understand it and can make modifications, I would not want to write a whole site from scratch.

Anyway, I am determined to make CCM work as I believe it is the best way to fund CCE without resorting to advertising or offering premium services for a fee.

Can't connect on the listed port doe stratum, 7070


Hmm, that’s odd. I just switched the rig I am using with that pool to the stratum port and it worked.

Code:
cgminer version 2.11.2 - Started: [2013-06-08 14:56:38]
--------------------------------------------------------------------------------
 (5s):1.118M (avg):1.133Mh/s | Q:1169  A:3061  R:21  HW:0  E:262%  U:16.1/m
 ST: 2  SS: 0  DW: 177  NB: 576  LW: 5078  GF: 0  RF: 0
 Connected to dgc.cryptocoinmine.com diff 64 with stratum as user xxxxxxx
 Block: 31ecfcd6c70e18bd...  Diff:229K  Started: [18:07:00]  Best share: 2.18M
--------------------------------------------------------------------------------
 [P]ool management [G]PU management [S]ettings [D]isplay options [Q]uit
 GPU 0:  71.5C  75%    | 376.9K/376.8Kh/s | A:1034 R: 4 HW:0 U: 5.43/m I:15
 GPU 1:  65.5C  75%    | 374.2K/375.2Kh/s | A: 966 R:10 HW:0 U: 5.07/m I:15
 GPU 2:  64.0C 3719RPM | 381.8K/382.0Kh/s | A:1061 R: 7 HW:0 U: 5.57/m I:15
--------------------------------------------------------------------------------

0: Enabled Alive Priority 0: http://dgc.cryptocoinmine.com:7070  User:xxxxx
1: Enabled Alive Priority 1: http://dgc.cryptocoinmine.com:7339  User:xxxxx

Current pool management strategy: Failover
[F]ailover only disabled
[A]dd pool [R]emove pool [D]isable pool [E]nable pool
[C]hange management strategy [S]witch pool [I]nformation
Or press any other key to continue
Select pool number:


Have you registered a worker?  http://dgc.cryptocoinmine.com/index.php?page=account&action=workers

Perhaps we should take this over to the https://bitcointalk.org/index.php?topic=215642.0 thread.

I would rather not take this thread off topic.  Cheesy
lopheaded
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10



View Profile
June 08, 2013, 11:38:41 PM
 #2768

Could you confirm these settings...if I use these Iam seeing that with 350kh or so.. I have 40%+ of the pool hash?!

http://gomineit.no-ip.biz:8810/static/


Yup, no miners. Posted the code in an effort to get a decentralized P2Pool going for DGC....people just seem to like PushPools though. I don't blame them. Have thought of combining the benefits of PushPools with P2Pools into something new but I'm afraid that would take too much time and effort.

The way I see it when new coins become available P2Pool ops scramble to get something working. They are more concerned with just getting their own pool running and people using it than making it work like it was designed...to connect the pools together to combine hashing power. Unfortunately there is no clear (that I could find) method of finding the proper parameters to use. In order for the pools to connect they have to have the same parameters or bad things happen.

The parameters I used are my best effort to find something that works for BTC but have not really gotten any feedback. I'm not surprised since p2pools can operate fine with different parameters until they try to connect to other p2pools. That's when you start to see if it's functional.

Oh well, I tried. Need to concentrate more on mining instead of this p2pool stuff. Just so you know the LTC P2Pools are at around 800 Mh/s. My node is about 3 Mh/s of that Smiley

Okie dokie,
  I have commited a box to this config, lets see how it goes.

BlazinBeaches
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
June 09, 2013, 12:17:10 AM
 #2769

The CryptoCoin Mine Digitalcoin pool is now up with the new software base

dgc.cryptocoinmine.com

port 7070 for stratum

port 7339 for LP

You will need to re-register as the database structure is different, and much more efficient, then the old database.

I am offering 0% pool fee till Wednesday 06/12/2013. If response is high enough I may extend it.

I will lower the confirms on the Digitalcoin pool as soon as I have enough reserve built up or bought.  Wink (On that note, I am looking to buy a "bulk" amount of DGC, just shoot me a PM.)

I want to really test out this software base before I make a major change to the payout system. Both pools will remain PPLNS for now, until I am comfortable with changing them over to PPS.



I get pool 0 json stratum auth failed
fendlestick
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500



View Profile
June 09, 2013, 12:31:13 AM
 #2770

added 5 games to the market place more coming soon http://dgcmarket.com/active_auctions.php?user_id=91

20% OFF All Bondage - www.cryptosextoys.com
Affiliates Get 10% - Join
dreamwatcher
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064
Merit: 1000


View Profile WWW
June 09, 2013, 01:09:18 AM
 #2771

The CryptoCoin Mine Digitalcoin pool is now up with the new software base

dgc.cryptocoinmine.com

port 7070 for stratum

port 7339 for LP

You will need to re-register as the database structure is different, and much more efficient, then the old database.

I am offering 0% pool fee till Wednesday 06/12/2013. If response is high enough I may extend it.

I will lower the confirms on the Digitalcoin pool as soon as I have enough reserve built up or bought.  Wink (On that note, I am looking to buy a "bulk" amount of DGC, just shoot me a PM.)

I want to really test out this software base before I make a major change to the payout system. Both pools will remain PPLNS for now, until I am comfortable with changing them over to PPS.



I get pool 0 json stratum auth failed

I am d/l the stratum log now. Lets continue this on the CCM thread as not to take this thread off topic.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=215642.0
schnebi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 250


View Profile
June 09, 2013, 07:01:20 AM
 #2772

Hey Guys, after beeing away for over a week, I'm happy to announce, that my P2Pool (former http://www.crypto-coins.de) is back only.
I had big trouble with my hoster who messed up my whole server, so I decided to change to another hoster. There is also a new Domain for my Pools. You can reach my new DGC-Pool at

http://p2poolmining.org:8001

As always use your Digital-Coin Adress as your Username and a random password. I hope a few miners will return to my pool. The Sever should have even more performance than the old one.

@Baritus: Maybe you can change the Pool List in the OP. My old Server (93.186.200.124) is also in the List of reliable nodes for the digitalcoin.conf. You should change this to the IP address of my new Server: 46.163.105.201
baritus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966
Merit: 1050


View Profile
June 09, 2013, 11:17:55 AM
 #2773

Please send me your pool information in the format found in the first post so I can add it to the list.

Digitalcoin - Sha256, Scrypt, x11 Mining - Multi-algorithm & One Click Masternodes - Founded in 2013
Mallet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
June 09, 2013, 01:49:01 PM
 #2774

Where can I sell the digital coins I generated for us dollars?
fenican
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1078
Merit: 502


View Profile
June 09, 2013, 02:17:37 PM
 #2775

Where can I sell the digital coins I generated for us dollars?

You can go to www.cryptsy.com, exchange them for BTC, and then withdraw the BTC to coinbase.com

You can link a bank account to coinbase.com to cash them out
fenican
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1078
Merit: 502


View Profile
June 09, 2013, 02:24:23 PM
 #2776

Baritus - ad platform does not work for me on either Mac OS Chrome or Safari or PC Chrome

The ads seem to pop up briefly but then disappear before I can click on anything.  I think there's some problem with the DIV hiding logic or something

Perhaps I'm just not understanding how this works or there is an issue with my account
baritus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966
Merit: 1050


View Profile
June 09, 2013, 02:29:41 PM
 #2777

Baritus - ad platform does not work for me on either Mac OS Chrome or Safari or PC Chrome

The ads seem to pop up briefly but then disappear before I can click on anything.  I think there's some problem with the DIV hiding logic or something

Perhaps I'm just not understanding how this works or there is an issue with my account

Ad block?

Digitalcoin - Sha256, Scrypt, x11 Mining - Multi-algorithm & One Click Masternodes - Founded in 2013
fenican
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1078
Merit: 502


View Profile
June 09, 2013, 03:11:42 PM
 #2778

Baritus - ad platform does not work for me on either Mac OS Chrome or Safari or PC Chrome

The ads seem to pop up briefly but then disappear before I can click on anything.  I think there's some problem with the DIV hiding logic or something

Perhaps I'm just not understanding how this works or there is an issue with my account

Ad block?

That's probably it thanks
karsy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 385
Merit: 100



View Profile
June 09, 2013, 05:50:16 PM
 #2779

Just found a site that takes DGC in blackjack games.

http://cryptoblackjack.kicks-ass.net/index.php?coin_type=6

karsy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 385
Merit: 100



View Profile
June 09, 2013, 05:54:00 PM
 #2780

Just sponsored a seal on sealbomb.com Cheesy

Pages: « 1 ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 [139] 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 ... 281 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!