Bitcoin Forum
December 06, 2016, 04:07:10 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... 95 »
  Print  
Author Topic: What's your Mhash/s? (Pissing contest here)  (Read 131608 times)
nutrot
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
July 02, 2011, 04:11:24 PM
 #141

6870 getting ~310 Mhash using Con's minerd running @ 1000.
1481040430
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481040430

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481040430
Reply with quote  #2

1481040430
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481040430
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481040430

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481040430
Reply with quote  #2

1481040430
Report to moderator
1481040430
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481040430

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481040430
Reply with quote  #2

1481040430
Report to moderator
1481040430
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481040430

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481040430
Reply with quote  #2

1481040430
Report to moderator
whopper
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24

SysAdmin & Programmer


View Profile
July 02, 2011, 04:17:09 PM
 #142

I have around 2100 MH/s running on 6 cards in 3 dedicated rigs. Adding my two watercooled 6950s from my gaming machine will result in additional 700 MH/s  Grin
darren1678
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
July 02, 2011, 04:28:22 PM
 #143

im running 515 mhash on

1 x 5850 320mhash

1 x 5770 195mhash

i have 2 other 5850's their ready togo in but i need a better psu for that
aerion
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
July 02, 2011, 04:30:25 PM
 #144

~1400MH/s two machines each with a HD6990, hoping to double the capacity, however currently stuck with this problem Sad

http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=15908.0
Kangar00
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6

Firstbits: 1JPx6


View Profile
July 02, 2011, 04:33:47 PM
 #145

a lowly 170 MH/s right now on my 5700

Wanna throw some BTC my way? 1JPx6RwyeErgEPKmnyQdKZqzK3gCPauGpG
saykor
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350


View Profile WWW
July 02, 2011, 04:43:40 PM
 #146

Hi,
I am with 4 Radeon HD 5830 = ~1200mhash

Let's color the MOON: YP4ZV8yabKGBKG2uNWHQBwrdURkyxqst4D
Before to do business with me you can check my  BitcoinFeedback; ebay and .net developer profile
joulesbeef
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476


moOo


View Profile
July 02, 2011, 05:56:05 PM
 #147

my single 5830 rocks out at around 292 ocd to 1010


that seems a tad low.. i hit 314 with 990 clocks.. I hit 328 with 1020 clock but I start to hit the edge of stability.   I can push it to 330 with 1033 but then it stops mining in about 30 minutes and pretty much anything I do to the desktop crashes the display are you using phatk or poclbm? I just noticed i get arround your numbers with poclbm.

My 5830

990 core, 355 mem(but doesnt seem to matter on mem)

using phoenix with the 3% phatk edit.


vectors BFI_INT -k Phatk fastloop=false worksize=256 aggression=12

(upping the work size from 128 to 256 game me about 3% faster as well)

mooo for rent
Canadian Kodiak
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
July 02, 2011, 07:00:08 PM
 #148

Depending on what is running around the house, between 3.2Thash and 3.5 Thash.

I don't run my nvidia cards, ati4850's or CPU on mining, they're doing something else - they might add another 300-400 Mhash.  And no, I didn't buy a whole stack of stuff, that just happens to be what I have.  (and I don't play games on my computers either - only sometimes on the laptop)


How? What are you doing to just have thoes "happeing to sit around"?

If I had to guess, he's either putting in with a distributed computing project for BOINC, or (more likely) does infosec work and uses them to crack stuff on the GPU.  Both bitcoin and GPU cracking for security are basically the same thing, but there are a number of tools that only run on CUDA.  I got a dual-card setup for the same reason.
terroh8er
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
July 02, 2011, 07:05:49 PM
 #149

I'm running a 5850 slightly overclocked and getting 290MH/s and picked up a 5770 on craiglist for $45 (  Grin ) which gets about 190MH/s. I'm getting a second 5850 on Monday, so I hope to be pushing 800MH/s soon. I would have bought these cards anyway (the second one, probably not, but it will pay for itself eventually and I'll use it regardless).

1GswQ3oJA4boyVMYQ31vahb2ZQ7qTPksTR
Masfo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
July 02, 2011, 07:59:38 PM
 #150

6850, not clocked, running at ~195Mhash
Chocofish
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
July 02, 2011, 08:55:24 PM
 #151

2 5770's @ 860 core
185 Mhash each
PatrickHarnett
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile
July 02, 2011, 09:04:56 PM
 #152

Depending on what is running around the house, between 3.2Thash and 3.5 Thash.

I don't run my nvidia cards, ati4850's or CPU on mining, they're doing something else - they might add another 300-400 Mhash.  And no, I didn't buy a whole stack of stuff, that just happens to be what I have.  (and I don't play games on my computers either - only sometimes on the laptop)


How? What are you doing to just have thoes "happeing to sit around"?

If I had to guess, he's either putting in with a distributed computing project for BOINC, or (more likely) does infosec work and uses them to crack stuff on the GPU.  Both bitcoin and GPU cracking for security are basically the same thing, but there are a number of tools that only run on CUDA.  I got a dual-card setup for the same reason.

The prize goes to Canadian Kodiak.  I swapped over from crunching boinc - if that community decided to swap, difficulty could double overnight.  I was doing 1-2M credits/day there on a mix of projects on the "Siciturastra." team but my processing speed is only around #190 globally.  I've left four nvidia cards and two 4850's crunching there because they go slow on mining. 

I find the o/c community interesting (including on this board) because GPUs fry.  I have had two dead 5970's this year and also have a graveyard of a 2600 ( a fun little card), HD5850, a 4890 and a GT8800.  All running stock speeds.  Overclocking cards shortens life, so I will watch with interest when the 24/7 guys start breaking theirs.  (I also had one of my slower machines die yesterday - mobo blew a resistor on startup, but I've been lucky and only had one PSU go bang)

Currently I have an i7 in the laptop I use most of the time, six other i7's (various - with a spare 920 cpu ready to go into a mobo this week when it arrives), and AMD thing somewhere and a 9450 quad on my daughter's desk with a 5850 in it.  She doesn't mine with her laptop (the 5850m is good for 125Mhash).    I have other stuff lying around unused - eg, I have two P3 servers with nice fibre connected raid enclosures in the rack but they are noisy to run, and a couple of laptops in a box (the D620 is still very good but got retired).  There's a netbook and wife's laptop around too.

That doesn't seem excessive.
Maxim Gladkov
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28



View Profile WWW
July 08, 2011, 03:43:45 PM
 #153

1500-1600 Mhash/s

Arius
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16



View Profile
July 13, 2011, 04:06:24 PM
 #154

7400 Mh/s  My living room is hotter than the fires of hell.
Kartoff
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 174


View Profile
July 13, 2011, 04:29:38 PM
 #155

Still only 12 GHash/s here... More GH/s coming these days Grin
sokay
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


It'Sokay


View Profile
July 13, 2011, 06:50:40 PM
 #156

getting 1.7 GH/s across many computers only utilizing CPU mining.  I have been unable to get GPU mining working on PC's running win 7 that are not currently logged in

Traded successfully with ForceField|BCB
Tanner4851
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
July 13, 2011, 08:30:42 PM
 #157

2 x 5770 at 196 mh/s each
1 x 6870 at 303 mh/s
= 695 mh/s total
Exo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14



View Profile
July 13, 2011, 08:59:35 PM
 #158

Yesterday I was at 10 ghash/s, I have literally a ton of 6990's running.
Rudementry
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
July 13, 2011, 11:18:48 PM
 #159

Just getting 430Mhash/s on my 6970. I'm hoping to get a couple 5830s or 5850s to add to my rig, and possibly expand from there.
cryptomint
Member
**
Offline Offline

Activity: 60


View Profile
July 13, 2011, 11:47:54 PM
 #160

A little under 3Gh/s.

All my place can handle power wise Sad

Considering putting some rigs datacenter.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... 95 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!