Bitcoin Forum
November 16, 2018, 11:04:09 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 [112] 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 »
  Print  
Author Topic: [ANN][TZC] TrezarCoin Super-Secure-PoW/PoS  (Read 133843 times)
parker423
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 100


View Profile
January 11, 2018, 06:02:31 PM
 #2221

Since 2 days we cant send TZC to Cryptopia.

Whats that for a shit exchange???

When will it be ready there?

I want to trade some TZC.....

1542409449
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542409449

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542409449
Reply with quote  #2

1542409449
Report to moderator
It is a common myth that Bitcoin is ruled by a majority of miners. This is not true. Bitcoin miners "vote" on the ordering of transactions, but that's all they do. They can't vote to change the network rules.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542409449
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542409449

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542409449
Reply with quote  #2

1542409449
Report to moderator
ferall
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 263


View Profile
January 11, 2018, 08:30:11 PM
 #2222

Cryptopia taking an age to sort the problems.
Viodet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile WWW
January 11, 2018, 09:49:01 PM
 #2223

i have coins which were sent there about 30 and i feel i aint gonna see them  Cry Huh Grin
architectonik
Member
**
Offline Offline

Activity: 61
Merit: 10


View Profile
January 12, 2018, 01:51:20 AM
 #2224

your cryptopia wallets frozen too?


architectonik
Member
**
Offline Offline

Activity: 61
Merit: 10


View Profile
January 12, 2018, 01:52:24 AM
 #2225

can we get this coin on the nano ledger?

ChekaZ
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1806
Merit: 1005



View Profile
January 12, 2018, 03:06:29 AM
 #2226

Ive reached out to cryptopia right after it happend. - I cant speed that up, we sadly have to wait for them to restart the wallet.

I've requested on all top tier exchanges to get TZC listed.

Kindly regards,
ChekaZ

BTC: 1Ges1taJ69W7eEMbQLcmNGnUZenBkCnn45
FTC: 6sxjM96KMZ7t4AmDTUKDZdq82Nj931VQvY
architectonik
Member
**
Offline Offline

Activity: 61
Merit: 10


View Profile
January 12, 2018, 03:11:53 AM
 #2227

If they restart the wallet what happens to the coins?

LMEGminer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
January 12, 2018, 03:24:31 AM
 #2228

Ive reached out to cryptopia right after it happend. - I cant speed that up, we sadly have to wait for them to restart the wallet.

I've requested on all top tier exchanges to get TZC listed.

Kindly regards,
ChekaZ

Thank you for the efforts
lemoon789
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 178
Merit: 100


View Profile
January 12, 2018, 04:04:06 AM
 #2229

I also want to complain TZC trading platform, too narrow, I hope that the author can open up trading platform

battleC
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
January 12, 2018, 06:31:28 AM
 #2230

Ive reached out to cryptopia right after it happend. - I cant speed that up, we sadly have to wait for them to restart the wallet.

I've requested on all top tier exchanges to get TZC listed.

Kindly regards,
ChekaZ

Thanks !!!  Smiley

lets hope we get our coins back
ferall
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 263


View Profile
January 12, 2018, 07:59:39 AM
 #2231

Ive reached out to cryptopia right after it happend. - I cant speed that up, we sadly have to wait for them to restart the wallet.

I've requested on all top tier exchanges to get TZC listed.

Kindly regards,
ChekaZ

Thanks for the update.
Viodet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile WWW
January 12, 2018, 10:31:47 AM
 #2232

Ive reached out to cryptopia right after it happend. - I cant speed that up, we sadly have to wait for them to restart the wallet.

I've requested on all top tier exchanges to get TZC listed.

Kindly regards,
ChekaZ

Thanks for the information bro.
architectonik
Member
**
Offline Offline

Activity: 61
Merit: 10


View Profile
January 12, 2018, 11:14:16 AM
 #2233

what pool is everyone in for TZC? You all mining in the official TZC pool?

Thanks,


Holdi
Member
**
Offline Offline

Activity: 128
Merit: 10

Just HODL


View Profile
January 12, 2018, 11:38:43 AM
 #2234

what pool is everyone in for TZC? You all mining in the official TZC pool?

Thanks,



I'm mining in the official mining pool. Everything is doing fine there.

Viodet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile WWW
January 12, 2018, 11:43:52 AM
 #2235

what pool is everyone in for TZC? You all mining in the official TZC pool?

Thanks,



Yes i mine in the official pool
ferall
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 263


View Profile
January 12, 2018, 01:17:00 PM
 #2236

Official pool.

Cryptomania need to get moving.
gorsek1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
January 12, 2018, 03:05:47 PM
 #2237

I have a question about POS.
I am mining directly to the official trezar wallet for more than 2 days now. Before i was mining to cryptopia...

And i have configured everything like it says in the guide.
I have some coins which are over 2 days in my wallet.
And yet it says that the coins are not mature enough. staking paused.

i have added 2 pictures.

https://imgur.com/a/YKEel

and i have added the file trezarcoin.conf in the /data folder
rpcuser=*****
rpcpassword=*****
irc=1
dns=1
qtstyle=1                                                                            
daemon=1
server=1
stakegen=1                                                                  
logtimestamps=1
minersleep=2000
stakemindepth=2800
stakemintime=24                                                                  
stakecombine=40
stakesplit=80
port=17298
rpcport=17299
addnode=162.217.249.198:17298
addnode=46.4.0.101:17298

what am i doing wrong?


ChekaZ
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1806
Merit: 1005



View Profile
January 12, 2018, 03:10:20 PM
 #2238

I have a question about POS.
I am mining directly to the official trezar wallet for more than 2 days now. Before i was mining to cryptopia...

And i have configured everything like it says in the guide.
I have some coins which are over 2 days in my wallet.
And yet it says that the coins are not mature enough. staking paused.

i have added 2 pictures.

https://imgur.com/a/YKEel

and i have added the file trezarcoin.conf in the /data folder
rpcuser=*****
rpcpassword=*****
irc=1
dns=1
qtstyle=1                                                                            
daemon=1
server=1
stakegen=1                                                                  
logtimestamps=1
minersleep=2000
stakemindepth=2800
stakemintime=24                                                                  
stakecombine=40
stakesplit=80
port=17298
rpcport=17299
addnode=162.217.249.198:17298
addnode=46.4.0.101:17298

what am i doing wrong?




You have to unlock your wallet. -> Wallet -> Unlock. If you hover your mouse above the Penrose_triangle, you can see whats going on.

Kindly regards,
ChekaZ

BTC: 1Ges1taJ69W7eEMbQLcmNGnUZenBkCnn45
FTC: 6sxjM96KMZ7t4AmDTUKDZdq82Nj931VQvY
gorsek1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
January 12, 2018, 03:13:11 PM
 #2239

I have a question about POS.
I am mining directly to the official trezar wallet for more than 2 days now. Before i was mining to cryptopia...

And i have configured everything like it says in the guide.
I have some coins which are over 2 days in my wallet.
And yet it says that the coins are not mature enough. staking paused.

i have added 2 pictures.

https://imgur.com/a/YKEel

and i have added the file trezarcoin.conf in the /data folder
rpcuser=*****
rpcpassword=*****
irc=1
dns=1
qtstyle=1                                                                            
daemon=1
server=1
stakegen=1                                                                  
logtimestamps=1
minersleep=2000
stakemindepth=2800
stakemintime=24                                                                  
stakecombine=40
stakesplit=80
port=17298
rpcport=17299
addnode=162.217.249.198:17298
addnode=46.4.0.101:17298

what am i doing wrong?




You have to unlock your wallet. -> Wallet -> Unlock. If you hover your mouse above the Penrose_triangle, you can see whats going on.

Kindly regards,
ChekaZ

I did unlock my wallet.
It says wallet is encrypted and unlocked for staking only.
If you look at the pictures which i aded in the link.
dj--alex
Member
**
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 10


View Profile
January 12, 2018, 03:26:18 PM
 #2240

hello i still cannot compile Klauss/Ccminer for linux

anybody have a ready binaries?  not for windoze.
Im just interest test algorythm
Pages: « 1 ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 [112] 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!