Bitcoin Forum
January 20, 2021, 11:54:14 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 ... 148 »
  Print  
Author Topic: [ANN][TZC] TrezarCoin Super-Secure-PoW/PoS  (Read 155960 times)
Sabai_dee
Member
**
Offline Offline

Activity: 95
Merit: 10


View Profile
October 08, 2017, 05:54:02 PM
 #1381


Even without those 2 it should be fine, but it also doesn't hurt adding them.
All 4 of those rpc commands are only for solomining, no need for staking.


thanks for the answer, it helps me ;-)
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1611186854
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1611186854

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1611186854
Reply with quote  #2

1611186854
Report to moderator
ChekaZ
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1883
Merit: 1005



View Profile
October 08, 2017, 05:58:19 PM
 #1382

Website is released!

https://trezarcoin.com

BTC: 1Ges1taJ69W7eEMbQLcmNGnUZenBkCnn45
FTC: 6sxjM96KMZ7t4AmDTUKDZdq82Nj931VQvY
ChekaZ
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1883
Merit: 1005



View Profile
October 08, 2017, 05:59:43 PM
 #1383

Congrats for the release of the website, it's great and beautiful.

In the config file, what does mean the lines :

addnode=162.217.249.198:17298
addnode=46.4.0.101:17298

These lines appears in the config file example on the "PoS mining" page, but doesn't appear in the config file example in the FAQ on the frontpage.

I do not mine TZC, i just stake, do i have to write these lines on my config file ?

Secondly, do i have to write :

rpcallowip=127.0.0.*
or
rpcallowip=127.0.0.1

these two lines appears in the FAQ ...

and finally, what is the effect (and where is the effect ?) of these lines :

rpcuser=username
rpcpassword=password

I have already encrypted my wallet with my strong password, so ... what does mean these lines ? What means "rpc" ?

The double rpcallowip=xx was a typo, fixed it. - The Addnodes is just for initial connections. rpcuser and rpcpassword is for the connection to your client if you are solomining ( PoW ).

BTC: 1Ges1taJ69W7eEMbQLcmNGnUZenBkCnn45
FTC: 6sxjM96KMZ7t4AmDTUKDZdq82Nj931VQvY
blackshoe
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 38
Merit: 0


View Profile
October 08, 2017, 06:00:42 PM
 #1384

Website is released!

https://trezarcoin.com

Great work. Thank you, dev.
silver12si
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
October 08, 2017, 06:04:32 PM
 #1385

Please manual for staking - step by step...i was use this from site, but not staking...im not expert! Wallet is sinhro, download CPUminer: create map...but idont knoew how to executed...
,

Sabai_dee
Member
**
Offline Offline

Activity: 95
Merit: 10


View Profile
October 08, 2017, 06:29:13 PM
 #1386

Please manual for staking - step by step...i was use this from site, but not staking...im not expert! Wallet is sinhro, download CPUminer: create map...but idont knoew how to executed...
,

you can d/l this guide from the website : https://trezarcoin.com/wp-content/uploads/2017/09/Mining-staking-and-basic-wallet-configuration.pdf
silver12si
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
October 08, 2017, 06:33:37 PM
 #1387

i dont know...first time doing that...not for new staker...Goku coin - there is no problem with this...you could do a video...

crofly
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 208
Merit: 100


View Profile
October 08, 2017, 06:39:29 PM
 #1388

i dont know...first time doing that...not for new staker...Goku coin - there is no problem with this...you could do a video...
1. Download wallet
2. Copy config in /data folder
3. If you bought on nova send coins to wallet in 5k or 10k splits
4. Wait 1 day
5. After 1 day let it run 24/7 open and unlocked for staking
silver12si
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
October 08, 2017, 07:53:58 PM
 #1389

i dont know...first time doing that...not for new staker...Goku coin - there is no problem with this...you could do a video...
1. Download wallet
2. Copy config in /data folder
3. If you bought on nova send coins to wallet in 5k or 10k splits
4. Wait 1 day
5. After 1 day let it run 24/7 open and unlocked for staking


Thanky you...done all...so i will wait..."no mature coins found, stakink paused" is this normal? I have 5000 coins...

crofly
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 208
Merit: 100


View Profile
October 08, 2017, 08:41:55 PM
 #1390

i dont know...first time doing that...not for new staker...Goku coin - there is no problem with this...you could do a video...
1. Download wallet
2. Copy config in /data folder
3. If you bought on nova send coins to wallet in 5k or 10k splits
4. Wait 1 day
5. After 1 day let it run 24/7 open and unlocked for staking


Thanky you...done all...so i will wait..."no mature coins found, stakink paused" is this normal? I have 5000 coins...
Yes you need to wait 1 day, after that it should say staking enabled
LuxLP
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 72
Merit: 0


View Profile
October 08, 2017, 09:00:06 PM
 #1391

hi!
seems to be a promising coin!
how many coins do you get using a 1060 6Gb gpu?
Krimster
Member
**
Offline Offline

Activity: 80
Merit: 10


View Profile
October 08, 2017, 10:09:22 PM
 #1392

hi!
seems to be a promising coin!
how many coins do you get using a 1060 6Gb gpu?

Somewhere between 60 to 80.

Krimster
Member
**
Offline Offline

Activity: 80
Merit: 10


View Profile
October 08, 2017, 10:17:57 PM
 #1393

AAaaaaw, come on. My last 2 PoS Mined blocks orphaned? Is it bad luck or something can be going wrong?
Stoker
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
October 08, 2017, 11:02:42 PM
 #1394

I just want to check for POS my .conf  is only using the addnode for Sydney, Aust

addnode=ec2-54-252-216-76.ap-southeast-2.compute.amazonaws.com:17298

Is this ok? I have 13 connections

Ryuh
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 283
Merit: 100



View Profile
October 08, 2017, 11:20:52 PM
 #1395

Congrats for the new website!

Chekaz there is a problem with Coinmarketcap.
They updated total coins number, but after more than 48h we are still without total market cap value.
It shows "?" instead of calculated price for market cap and we sit 900+ rank instead of ~400.
Something is wrong, because this have to auto calculate after 24h. Contact them for a fix.
sanyinchen
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 100


View Profile WWW
October 09, 2017, 01:15:05 AM
 #1396

Congrats for the new website!

Chekaz there is a problem with Coinmarketcap.
They updated total coins number, but after more than 48h we are still without total market cap value.
It shows "?" instead of calculated price for market cap and we sit 900+ rank instead of ~400.
Something is wrong, because this have to auto calculate after 24h. Contact them for a fix.

Yes, I can't believe this coin's rank is 900+, it's too impossible.

DeepOnion    ▬▬  Anonymous and Untraceable  ▬▬    ENJOY YOUR PRIVACY  •  JOIN DEEPONION
▐▐▐▐▐▐▐▐   ANN  Whitepaper  Facebook  Twitter  Telegram  Discord    ▌▌▌▌▌▌▌▌
Get $ONION  (✔Cryptopia  ✔KuCoin)  |  VoteCentral  Register NOW!  |  Download DeepOnion
Gooxer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
October 09, 2017, 02:12:03 AM
 #1397

hi!
seems to be a promising coin!
how many coins do you get using a 1060 6Gb gpu?

Somewhere between 60 to 80.






more like 45-50, got a single 1060 6gb. maybe 3 days ago it was about 60-80, but diff. and number of miners went up, my earnings went down from 0.45 per found block, to 0.14 per block.
so the big coin scooping for single cards is almost over Smiley
crofly
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 208
Merit: 100


View Profile
October 09, 2017, 05:52:09 AM
 #1398

I just want to check for POS my .conf  is only using the addnode for Sydney, Aust

addnode=ec2-54-252-216-76.ap-southeast-2.compute.amazonaws.com:17298

Is this ok? I have 13 connections


13 Connections are fine.
tazmako
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 100


XDNA - Most innovative cryptocurrency in 2018


View Profile
October 09, 2017, 08:06:01 AM
 #1399

hi!
seems to be a promising coin!
how many coins do you get using a 1060 6Gb gpu?

Somewhere between 60 to 80.






more like 45-50, got a single 1060 6gb. maybe 3 days ago it was about 60-80, but diff. and number of miners went up, my earnings went down from 0.45 per found block, to 0.14 per block.
so the big coin scooping for single cards is almost over Smiley


i think today can comeback to 60-80coins per day.

yesterday diff jump 2x to around 30-40

today diff turn back to 14-19

yesterdays before ChekaZ release website  everyone thing price will bump  a lot

coming to mining it make diff going too high.

XDNA ❱❭ Dynamic. New. Adaptable.
Revolution in PoW GPU mining | Innovation in Masternode investing
° BitGun ° T.N.T. ° XDNA Foundation °
Stable block reward even with a 10000% increase of hashrate![/url]
                 |Website| Whitepaper| Discord| Telegram | Github|                
CarlosR
Member
**
Offline Offline

Activity: 87
Merit: 10


View Profile
October 09, 2017, 10:59:54 AM
 #1400


The difficulty has fallen to 12. It becomes easy to get coins.
Pages: « 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 ... 148 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!