ozgur hocam, 1-2 dolardan balinaların aldığı kanısına nereden vardınız, belki de almamışlardır basıyorlardır aşağı ucuzdan almak için,
Daha fiyat 1-2 dolar olmadı hocam. 40 -50 cent arasında sallanıyor şu an
Monethaya sahip hesapların birinde 45 gün önce olmayan bir hesapta şu an 74 milyon token var. Ben bu hesabı 7 milyonken izlemeye aldım ve her fiyat seviyesinde bu hesaptaki mal miktarı artış gösterdi ve hiç bir satış için mal bu hesaptan çekilmedi. Ayrıca hesaba yansımayan, borsalardaki token miktarını da bilmiyoruz. Her fiyat seviyesinden alış devam ediyor. Hem yukardaki malları alarak fiyat çıkıyor sonra da aşağıya alış yazarak veriyorlar aşağıya.
Sonuç hem çıkarken hem de düşerken mal topluyorlar. Bu toplama işi bitip satışa geçileceği zaman fiyat şu andakinden en az 10x olur. Bu balinanın diğer topladığı tokenlere baktığımda çok büyük artışlar görüyorum. 1-2x le iş yapmıyor bu adam.
Sanırsam diğer arkadaşın da sorusuna cevap oldu.
Merak ediyorum neye göre bir coin veya tokene yatırım yapılır. Tek projeye bakarak olmaz. hale herkes al diyorsa hiç olmaz. Gördük monethada fiyat nerelere kadar düştü. Projenin hayata geçirilmesinde hepimizde bir kuşku vardı. Ne zaman ki bir balina görüldü. fiyat artmaya başladı.
Bir balina neyin ne olduğunu bilmeden o kadar parayı bir mala bağlamaz. Şu oluyor ki birileri bir malı topluyorsa mutlaka bizim bilmediğimiz bir şeyi biliyordur. Çünkü o toplarken çoğunluk malını satıyor. niçin satıyoruz? korkudan mı? ama o adam alıyor. biz ondan daha mı zekiyiz.
Araştırma yapmadan bir malı körü körüne almayın arkadaşlar. Benim bu maldaki ilk alış yerim Malın toplandığını gördüğüm yer olan 6 centtir. ve o balinanın mal satmaya başladığını görmeden ben mal satmayacağım.
Edit : Evet eskiden balinaydım. O yüzden nasıl mal toplanır ve nasıl satılır çok iyi bilirim.