Bitcoin Forum
December 16, 2017, 10:48:38 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 »
  Print  
Author Topic: [ANN] [KMC] Kripto Marka Coin  (Read 41574 times)
tr4nscr1pt
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196



View Profile
November 30, 2017, 02:28:40 PM
 #621

Is it safe when I deposit now? already confirmed at wallet but don't see balance on exchange.  Sad

it is not safe!!! dont make deposits, we still testing
1513464518
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513464518

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513464518
Reply with quote  #2

1513464518
Report to moderator
1513464518
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513464518

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513464518
Reply with quote  #2

1513464518
Report to moderator
1513464518
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513464518

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513464518
Reply with quote  #2

1513464518
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513464518
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513464518

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513464518
Reply with quote  #2

1513464518
Report to moderator
1513464518
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513464518

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513464518
Reply with quote  #2

1513464518
Report to moderator
loatchoat
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
November 30, 2017, 02:35:00 PM
 #622

Is it safe when I deposit now? already confirmed at wallet but don't see balance on exchange.  Sad

it is not safe!!! dont make deposits, we still testing

Can u turn on Discord now ?

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
redsun17
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
November 30, 2017, 03:23:28 PM
 #623

I suggest everyone do not deposit to the stocks.exchange until the coin is officially announced as listed.  This is true of any and every coin.  They must still be testing the wallet if they have not listed it on exchange, so why would you want to risk sending to a wallet that may still have bugs?

I know many want to sell, but just a little more patience and you'll get your chance.  I'm excited to see what prices look like before and after the actual launch of the first CryptoNote masternode.  I expect they will be lower until that happens because people will be unsure whether masternode will actually happen, and then if the dev pulls it off, it will spike sharply.

phantom369
Newbie
*
Online Online

Activity: 3


View Profile
November 30, 2017, 04:11:17 PM
 #624

Transaction hash: 3532B262779318229E0DB47CD0C387ECC0051428BB15016E24EB16D3F4F79861 generally standing still, one did not confirm,it is possible to fix it or refund the transaction ? 
tr4nscr1pt
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196



View Profile
November 30, 2017, 04:23:21 PM
 #625

Transaction hash: 3532B262779318229E0DB47CD0C387ECC0051428BB15016E24EB16D3F4F79861 generally standing still, one did not confirm,it is possible to fix it or refund the transaction ? 

http://explorer.kmcoin.info/en/?hash=3532B262779318229E0DB47CD0C387ECC0051428BB15016E24EB16D3F4F79861#blockchain_transaction

because you used mixincount 3 on your wallet (level 3) transaction will be confirmed but needs time
phantom369
Newbie
*
Online Online

Activity: 3


View Profile
November 30, 2017, 04:32:53 PM
 #626

Transaction hash: 3532B262779318229E0DB47CD0C387ECC0051428BB15016E24EB16D3F4F79861 generally standing still, one did not confirm,it is possible to fix it or refund the transaction ? 

http://explorer.kmcoin.info/en/?hash=3532B262779318229E0DB47CD0C387ECC0051428BB15016E24EB16D3F4F79861#blockchain_transaction

because you used mixincount 3 on your wallet (level 3) transaction will be confirmed but needs time
A1EA12E457ABE4B78B18C577A63F24DE089BC45722C0BA82CB3908852391299F But this transaction? confirmed but the amount is not arrived at the destination.Something you can fix?
drups
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
November 30, 2017, 05:28:40 PM
 #627

no transaction for 4 hours

Transaction hash: 6F7118536A20BBCFC7C883700CE3507CE77CD36A978A5B892ED2BBBAC813F2B4
Transaction hash: 859E586B300DC75904E8BF2C621E6B618D834C896B6ECFA127554D241C819CA9
bilibord
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22


View Profile
November 30, 2017, 05:30:08 PM
 #628

New mining pool : http://kmc-pool.ddns.net/

Works with static diff. Just add it at the end of your address <address>.<diff>

i like that, very success for the project.
drups
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
November 30, 2017, 06:05:52 PM
 #629

Transaction hash: 6F7118536A20BBCFC7C883700CE3507CE77CD36A978A5B892ED2BBBAC813F2B4 - this transaction has not been confirmed. the purse is hanging with a question mark. can something to fix it?
Transaction hash: 859E586B300DC75904E8BF2C621E6B618D834C896B6ECFA127554D241C819CA9 - this transaction confirmed but the amount is not received at the destination. can something to fix it?
tr4nscr1pt
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196



View Profile
November 30, 2017, 10:21:47 PM
 #630

Please leave your node (kmcoind) allways running, that will speed up network and it is not taking your resources!

And when you send from your Gui wallet use level 0 to speed up.
niG1y
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22


View Profile
November 30, 2017, 11:03:11 PM
 #631

Hi there, can you give me a hand plz. Having such a trouble: starting forked ccminer (downloaded from link on pool http://pool.kmcoin.info configuration for bat took there too) and getting an error such as: [2017-12-01 02:00:43] GPU #1: FATAL: failed to allocate device memory for long state.
What's the matter, can't get.
For sure and nor simple questions:
bat:
ccminer -o stratum+tcp://pool.kmcoin.info:3333 -u KsxumUjhaa86693NRnBixo64zjfkfQzFeiJJS1ALaKFSan6sUTQF2XU5hAumthSH7z3avjM1EQkacVA Nnfi2iSTQLXem4zi -p x
pause //to see the problem


tr4nscr1pt
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196



View Profile
November 30, 2017, 11:09:21 PM
 #632

What GPU are you using??
niG1y
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22


View Profile
November 30, 2017, 11:10:09 PM
 #633

What GPU are you using??
having 2 - 1080 and 2 - 1070 on one rig
tr4nscr1pt
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196



View Profile
November 30, 2017, 11:16:00 PM
 #634

Config file looks fine. Please try minergate gui miner for beggining

view other pools, add new pool pool.kmcoin.info:3333 and your wallet address
BluRixX
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 38


View Profile
November 30, 2017, 11:34:41 PM
 #635

Hi there, can you give me a hand plz. Having such a trouble: starting forked ccminer (downloaded from link on pool http://pool.kmcoin.info configuration for bat took there too) and getting an error such as: [2017-12-01 02:00:43] GPU #1: FATAL: failed to allocate device memory for long state.
What's the matter, can't get.
For sure and nor simple questions:
bat:
ccminer -o stratum+tcp://pool.kmcoin.info:3333 -u KsxumUjhaa86693NRnBixo64zjfkfQzFeiJJS1ALaKFSan6sUTQF2XU5hAumthSH7z3avjM1EQkacVA Nnfi2iSTQLXem4zi -p x
pause //to see the problem




Make sure to have at least 20 GB allocated for pagefile/swap.

And use latest Klaust's ccminer for cryptonight:
https://github.com/KlausT/ccminer-cryptonight/releases

niG1y
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22


View Profile
November 30, 2017, 11:42:28 PM
 #636

have tried xmr-stak-nvidia, seems to be working, thx
pool shows 1.8-1.9 kh/sec, is it ok? can't understand cause miner doesn't show values and i haven't mined cryptonight before, so don't know correct numbers for sure.
and such an interesting thing about temperature, only 48-50C on cards, interesting.
and my last question if you can help: this algo as i understand needs cpu, so it doesn't need memory and i can reduce it as possible?
BluRixX
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 38


View Profile
November 30, 2017, 11:51:19 PM
 #637

have tried xmr-stak-nvidia, seems to be working, thx
pool shows 1.8-1.9 kh/sec, is it ok? can't understand cause miner doesn't show values and i haven't mined cryptonight before, so don't know correct numbers for sure.
and such an interesting thing about temperature, only 48-50C on cards, interesting.
and my last question if you can help: this algo as i understand needs cpu, so it doesn't need memory and i can reduce it as possible?

Check your miner not the pool but 1.8/1.9 Kh/s is very low, i do more than that with 4 x 1060s (550 h/s per card)

Yes low temp are normal, that's the good thing about cryptonight.

This algo is minable with a cpu yes, but when mining with gpu it uses memory, my settings are:  Gpu -20 Memory +800 and temps are still mid 50C.

Good luck !
niG1y
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22


View Profile
November 30, 2017, 11:57:01 PM
 #638

have tried xmr-stak-nvidia, seems to be working, thx
pool shows 1.8-1.9 kh/sec, is it ok? can't understand cause miner doesn't show values and i haven't mined cryptonight before, so don't know correct numbers for sure.
and such an interesting thing about temperature, only 48-50C on cards, interesting.
and my last question if you can help: this algo as i understand needs cpu, so it doesn't need memory and i can reduce it as possible?

1.8/1.9 Kh/s is very low, i do more than that with 4 x 1060s (550 h/s per card)

Yes low temp are normal, that's the good thing about cryptonight.

This algo is minable with a cpu yes, but when mining with gpu it uses memory, my settings are:  Gpu -20 Memory +800 and temps are still mid 50C.

Good luck !

Man, thx a lot! Now everything seems to be working fine. Getting almost 2500 h/s on miner shows 2400 on pool. Great, thx.
The only thing 1080 seems to be so bad on this algo, getting 560 on it and 690 on 1070, but it's only my fault that i've bought it (;
Will try managing configuration.
Thanks a lot!
BluRixX
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 38


View Profile
December 01, 2017, 12:02:15 AM
 #639

have tried xmr-stak-nvidia, seems to be working, thx
pool shows 1.8-1.9 kh/sec, is it ok? can't understand cause miner doesn't show values and i haven't mined cryptonight before, so don't know correct numbers for sure.
and such an interesting thing about temperature, only 48-50C on cards, interesting.
and my last question if you can help: this algo as i understand needs cpu, so it doesn't need memory and i can reduce it as possible?

1.8/1.9 Kh/s is very low, i do more than that with 4 x 1060s (550 h/s per card)

Yes low temp are normal, that's the good thing about cryptonight.

This algo is minable with a cpu yes, but when mining with gpu it uses memory, my settings are:  Gpu -20 Memory +800 and temps are still mid 50C.

Good luck !

Man, thx a lot! Now everything seems to be working fine. Getting almost 2500 h/s on miner shows 2400 on pool. Great, thx.
The only thing 1080 seems to be so bad on this algo, getting 560 on it and 690 on 1070, but it's only my fault that i've bought it (;
Will try managing configuration.
Thanks a lot!

You're welcome! For the 1080 you should be still doing 10/15% more than the 1070, using latest nvidia drivers ?
niG1y
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22


View Profile
December 01, 2017, 12:07:56 AM
 #640

have tried xmr-stak-nvidia, seems to be working, thx
pool shows 1.8-1.9 kh/sec, is it ok? can't understand cause miner doesn't show values and i haven't mined cryptonight before, so don't know correct numbers for sure.
and such an interesting thing about temperature, only 48-50C on cards, interesting.
and my last question if you can help: this algo as i understand needs cpu, so it doesn't need memory and i can reduce it as possible?

1.8/1.9 Kh/s is very low, i do more than that with 4 x 1060s (550 h/s per card)

Yes low temp are normal, that's the good thing about cryptonight.

This algo is minable with a cpu yes, but when mining with gpu it uses memory, my settings are:  Gpu -20 Memory +800 and temps are still mid 50C.

Good luck !

Man, thx a lot! Now everything seems to be working fine. Getting almost 2500 h/s on miner shows 2400 on pool. Great, thx.
The only thing 1080 seems to be so bad on this algo, getting 560 on it and 690 on 1070, but it's only my fault that i've bought it (;
Will try managing configuration.
Thanks a lot!

You're welcome! For the 1080 you should be still doing 10/15% more than the 1070, using latest nvidia drivers ?

Yep, i even have just reinstalled it, cause was having some troubles. So installed new one 388.43 with deleting old ones
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!