Ukraine2020
|
|
July 03, 2018, 06:52:18 PM |
|
Хм.. до 5000?)) А якщо вже дно? Як на мене - потрібно постійно докуповувати зараз. Як каже Джон Макафі - біткойн треба купувати завжди. Це - на довгострок.
|
|
|
|
sla1925
|
|
July 03, 2018, 08:24:10 PM |
|
Як каже Джон Макафі
Я вже одного разу повірив Макафі, купив доги на хаях, тепер не знаю, що з ними робити.
|
|
|
|
zimochka
Member
Activity: 280
Merit: 10
|
|
July 03, 2018, 08:33:40 PM |
|
Дуже погано, що адміни ігнорять нас на рахунок створення окремої гілки для найактивнішої теми в розділі "інші мови". Коли останній раз заходив, нічого з того часу не змінилось - реклама баунті, реклама бунті Інтерес заходити у цю тему вже падає, створення окремого розділу допомогло б підвищити активність україномовних користувачів Так, цікавого у гілці мало, але коли у наших "братів" одна з прикріплених тем, що зразу кидається в очі "Биткойнталк наш", то вибір невеликий - або писати в цій гілці, або використовувати основну мову форуму. Це дуже хороша можливість повправлятись у правописі англійською. Причому треба саме грамотно писати, особливо якщо береш участь у підписній, бо бажаючих багато покарати тебе мінус трастом за твою безграмотність!
|
|
|
|
Xal0lex
Moderator
Legendary
Activity: 2632
Merit: 2614
|
|
July 03, 2018, 09:03:05 PM |
|
Так, цікавого у гілці мало, але коли у наших "братів" одна з прикріплених тем, що зразу кидається в очі "Биткойнталк наш", то вибір невеликий - або писати в цій гілці, або використовувати основну мову форуму.
Ну, по-перше, вона не прикрiплена. А по-друге, я б рекомендував для початку ознайомитися з вмiстом теми - нi про який "наш" там мова не йде. Там розмова зовсiм про iнше йдеться: про бани та репортерiв, через яких банять користувачiв.
|
|
|
|
Nuf-Nuf
Newbie
Activity: 197
Merit: 0
|
|
July 04, 2018, 06:02:48 AM |
|
Дуже погано, що адміни ігнорять нас на рахунок створення окремої гілки для найактивнішої теми в розділі "інші мови". Коли останній раз заходив, нічого з того часу не змінилось - реклама баунті, реклама бунті Інтерес заходити у цю тему вже падає, створення окремого розділу допомогло б підвищити активність україномовних користувачів Так, цікавого у гілці мало, але коли у наших "братів" одна з прикріплених тем, що зразу кидається в очі "Биткойнталк наш", то вибір невеликий - або писати в цій гілці, або використовувати основну мову форуму. Це дуже хороша можливість повправлятись у правописі англійською. Причому треба саме грамотно писати, особливо якщо береш участь у підписній, бо бажаючих багато покарати тебе мінус трастом за твою безграмотність! Дуже вчасне зауваження, дякую, буду мати на увазі. Бо саме взяв свою першу підписну. Так, цікавого у гілці мало, але коли у наших "братів" одна з прикріплених тем, що зразу кидається в очі "Биткойнталк наш", то вибір невеликий - або писати в цій гілці, або використовувати основну мову форуму.
Ну, по-перше, вона не прикрiплена. А по-друге, я б рекомендував для початку ознайомитися з вмiстом теми - нi про який "наш" там мова не йде. Там розмова зовсiм про iнше йдеться: про бани та репортерiв, через яких банять користувачiв. Как скажетє
|
|
|
|
Papado
Newbie
Activity: 73
|
|
July 04, 2018, 07:43:58 AM |
|
вирішив ще раз донести адмінам про створення окремого розділу для україномовних. Багато не писав , оскільки рівень англійського досить низький (чим більше тексту, тим менше зрозуміло ). Піднімайте тему, може колись його святість адмін і відповість https://bitcointalk.org/index.php?topic=4590533.0
|
|
|
|
Ukraine2020
|
|
July 04, 2018, 11:35:18 AM |
|
Як каже Джон Макафі
Я вже одного разу повірив Макафі, купив доги на хаях, тепер не знаю, що з ними робити. Не переймайся... я там так і написав - "на довгострок" Скоро все піде в ріст. А твої догі - вони не погані. Їх у гаманці включили. Буде перспектива. А відео - чому варто в б.-який момент купувати. Бо це - майбутнє.
|
|
|
|
zimochka
Member
|
|
July 04, 2018, 07:24:48 PM |
|
вирішив ще раз донести адмінам про створення окремого розділу для україномовних. Багато не писав , оскільки рівень англійського досить низький (чим більше тексту, тим менше зрозуміло ). Піднімайте тему, може колись його святість адмін і відповість https://bitcointalk.org/index.php?topic=4590533.0Це все дуже кльово, але таких тем в меті вже 3 чи 4 шт. Толку від них небагато. А дивлячись на теперішню активність в цій темі - сумніваюсь що дадуть окремий борд.
|
|
|
|
|
golovayv
Member
Activity: 294
Merit: 14
|
|
July 04, 2018, 09:24:30 PM |
|
вирішив ще раз донести адмінам про створення окремого розділу для україномовних. Багато не писав , оскільки рівень англійського досить низький (чим більше тексту, тим менше зрозуміло ). Піднімайте тему, може колись його святість адмін і відповість https://bitcointalk.org/index.php?topic=4590533.0Це все дуже кльово, але таких тем в меті вже 3 чи 4 шт. Толку від них небагато. А дивлячись на теперішню активність в цій темі - сумніваюсь що дадуть окремий борд. Я думаю якщо буде окремий розділ активність значно зросте. Найактивніша тема про створення Україномовного розділу від автора Solomiya https://bitcointalk.org/index.php?topic=4365564.0 Можливо краще не створювати нові теми в Меті а залишити комент в одній з існуючих.
|
|
|
|
Xal0lex
Moderator
Legendary
Activity: 2632
Merit: 2614
|
|
July 04, 2018, 11:08:27 PM Last edit: July 04, 2018, 11:18:45 PM by Xal0lex |
|
Так, цікавого у гілці мало, але коли у наших "братів" одна з прикріплених тем, що зразу кидається в очі "Биткойнталк наш", то вибір невеликий - або писати в цій гілці, або використовувати основну мову форуму.
Ну, по-перше, вона не прикрiплена. А по-друге, я б рекомендував для початку ознайомитися з вмiстом теми - нi про який "наш" там мова не йде. Там розмова зовсiм про iнше йдеться: про бани та репортерiв, через яких банять користувачiв. Как скажетє Не потрібно робити мені послугу. Якщо вам ліньки прочитати тему або ви не розумієте російську мову, так і скажіть. Я можу вам перекласти (я чудово володію як росiйською, так i українською мовами). А розводити тут шовінізм не треба. вирішив ще раз донести адмінам про створення окремого розділу для україномовних. Багато не писав , оскільки рівень англійського досить низький (чим більше тексту, тим менше зрозуміло ). Піднімайте тему, може колись його святість адмін і відповість https://bitcointalk.org/index.php?topic=4590533.0IMO, не потрібно цього робити. Від того, що будуть з'являтися нові топіки на цю тему краще не стане. Це можуть порахувати за спам. Краще писати в одній темі і, таким чином, постійно тримати її нагорі.
|
|
|
|
yurimir
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
|
|
July 06, 2018, 03:08:32 PM |
|
Ось один із не самих послідніх людей в світі, який висловлюється категорично проти біткойна та інших криптовалют Перестаньте намагатися створити гроші - цитата більш-менш відображає думку голови банку міжнародних розрахунків Агустіна Карстенса (Agustіn Carstens) про криптовалюти, як щодо технологічного розвитку так і щодо економічних амбіцій. Карстенс, який нещодавно став генеральним менеджером Банку міжнародних розрахунків (BIS), так званого "центрального банку центральних банків", вважається як один з найбільш запеклих критиків криптовалют. Наприклад, раніше в цьому році він сказав, що біткойн - це "бульбашка, схема Понці та екологічна катастрофа". Нещодавно в інтерв’ю швейцарській газеті Basler Zeitung, Карстен знову повторив цю критику дослівно, після чого він висловив серйозну заяву про те, що молоді люди пропагують це. Він сказав: "Не намагайтеся створити гроші!" Керівник BIS, який додав, що він "стурбований темпами технічного прогресу", порадив молодим людям присвятити свої зусилля для кращих ціленаправлених мотивів та занять, а не класу активів, який "не виконує жодних ... цілей грошей". Молоді люди повинні використовувати свої численні таланти та навички для інновацій, а не винаходити гроші. Це помилкова думка, що гроші можуть бути створені з нічого.- підсумував він. Карстенс стверджував, що центральним банкам "довіряють", і що, принаймні, зараз, життєздатної заміни їхньої ролі у світовій економіці немає. http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/2770-perestan'te-namagatisya-stvoriti-grosh%D1%96:-golova-bis-pro-kriptovaljuti
|
|
|
|
sla1925
|
|
July 06, 2018, 05:53:45 PM |
|
Ось один із не самих послідніх людей в світі, який висловлюється категорично проти біткойна та інших криптовалют
Нічого дивного, конкурентів ніхто не любить. А от що до "це помилкова думка, що гроші можуть бути створені з нічого", то це звичайнісінька маніпуляція, розрахована на неосвічених дурнів.
|
|
|
|
zimochka
Member
|
|
July 07, 2018, 07:44:05 AM |
|
Ось один із не самих послідніх людей в світі, який висловлюється категорично проти біткойна та інших криптовалют Перестаньте намагатися створити гроші - цитата більш-менш відображає думку голови банку міжнародних розрахунків Агустіна Карстенса (Agustіn Carstens) про криптовалюти, як щодо технологічного розвитку так і щодо економічних амбіцій. Карстенс, який нещодавно став генеральним менеджером Банку міжнародних розрахунків (BIS), так званого "центрального банку центральних банків", вважається як один з найбільш запеклих критиків криптовалют. Наприклад, раніше в цьому році він сказав, що біткойн - це "бульбашка, схема Понці та екологічна катастрофа". Нещодавно в інтерв’ю швейцарській газеті Basler Zeitung, Карстен знову повторив цю критику дослівно, після чого він висловив серйозну заяву про те, що молоді люди пропагують це. Він сказав: "Не намагайтеся створити гроші!" Керівник BIS, який додав, що він "стурбований темпами технічного прогресу", порадив молодим людям присвятити свої зусилля для кращих ціленаправлених мотивів та занять, а не класу активів, який "не виконує жодних ... цілей грошей". Молоді люди повинні використовувати свої численні таланти та навички для інновацій, а не винаходити гроші. Це помилкова думка, що гроші можуть бути створені з нічого.- підсумував він. Карстенс стверджував, що центральним банкам "довіряють", і що, принаймні, зараз, життєздатної заміни їхньої ролі у світовій економіці немає. http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/2770-perestan'te-namagatisya-stvoriti-grosh%D1%96:-golova-bis-pro-kriptovaljutiДуже рідко читаю такого роду новини, але тут якось аж потягнуло. І що я ваам скажу: звичайнісінька маніпуляція від людини, яка відчуває сильного конкурента в блокчейні і який незабаром залишить усіх цих товстосумів за бортом.
|
|
|
|
Nuf-Nuf
Newbie
|
|
July 07, 2018, 09:14:35 AM |
|
Ну, по-перше, вона не прикрiплена. А по-друге, я б рекомендував для початку ознайомитися з вмiстом теми - нi про який "наш" там мова не йде. Там розмова зовсiм про iнше йдеться: про бани та репортерiв, через яких банять користувачiв. Как скажетє Не потрібно робити мені послугу. Якщо вам ліньки прочитати тему або ви не розумієте російську мову, так і скажіть. Я можу вам перекласти (я чудово володію як росiйською, так i українською мовами). А розводити тут шовінізм не треба. вирішив ще раз донести адмінам про створення окремого розділу для україномовних. Багато не писав , оскільки рівень англійського досить низький (чим більше тексту, тим менше зрозуміло ). Піднімайте тему, може колись його святість адмін і відповість https://bitcointalk.org/index.php?topic=4590533.0IMO, не потрібно цього робити. Від того, що будуть з'являтися нові топіки на цю тему краще не стане. Це можуть порахувати за спам. Краще писати в одній темі і, таким чином, постійно тримати її нагорі. 1. В такому разі, якщо ви не бажаєте отримувати непрохані послуги, може вам допоможе не давати непрохані поради/рекомендації? 2. Щодо шовінізму - в моєму пості йшлося вийнятково про семантичне навантаження назви теми. А те що її дописувачі зовсім не мали на увазі і не дай боже підтримують анексію території сусідньої держави, а лиш діляться там рецептами щей - мене дійсно не цікавить. Ніякої проблеми з використанням інших мов в мене немає.
|
|
|
|
Ukraine2020
|
|
July 07, 2018, 09:46:27 AM Last edit: July 07, 2018, 07:06:12 PM by Ukraine2020 |
|
Сьогодні годину тому по радіо (Перше національне - радіоточка, коротко кажучи) чув про проект "карбо". Приємно))) Успіхів, командо!
|
|
|
|
Nuf-Nuf
Newbie
|
|
July 07, 2018, 10:34:17 AM |
|
Сьогодні годину тому по радіо (Перше національне - радіоточка, коротко кажучи) чув про проект "карбо". Приємно))) Цспіхів, команда!
Насправді проект вже достатньо "дорослий". Форк монеро. Є на одній з українських "бірж". https://karbo.io/ua/info
|
|
|
|
Nadia_l
|
|
July 07, 2018, 02:07:46 PM |
|
Ось один із не самих послідніх людей в світі, який висловлюється категорично проти біткойна та інших криптовалют Перестаньте намагатися створити гроші - цитата більш-менш відображає думку голови банку міжнародних розрахунків Агустіна Карстенса (Agustіn Carstens) про криптовалюти, як щодо технологічного розвитку так і щодо економічних амбіцій. Карстенс, який нещодавно став генеральним менеджером Банку міжнародних розрахунків (BIS), так званого "центрального банку центральних банків", вважається як один з найбільш запеклих критиків криптовалют. Наприклад, раніше в цьому році він сказав, що біткойн - це "бульбашка, схема Понці та екологічна катастрофа". Нещодавно в інтерв’ю швейцарській газеті Basler Zeitung, Карстен знову повторив цю критику дослівно, після чого він висловив серйозну заяву про те, що молоді люди пропагують це. Він сказав: "Не намагайтеся створити гроші!" Керівник BIS, який додав, що він "стурбований темпами технічного прогресу", порадив молодим людям присвятити свої зусилля для кращих ціленаправлених мотивів та занять, а не класу активів, який "не виконує жодних ... цілей грошей". Молоді люди повинні використовувати свої численні таланти та навички для інновацій, а не винаходити гроші. Це помилкова думка, що гроші можуть бути створені з нічого.- підсумував він. Карстенс стверджував, що центральним банкам "довіряють", і що, принаймні, зараз, життєздатної заміни їхньої ролі у світовій економіці немає. http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/2770-perestan'te-namagatisya-stvoriti-grosh%D1%96:-golova-bis-pro-kriptovaljutiПерш ніж критикувати в загальній шовіністичній манері криптовалюти, краще б він перестав налягати на фаст фуд та зайнявся проблемами свого здоров'я та вигляду загалом. Ну от не можу ніяк збагнути, як людина, яка не може вирішити такі проблеми з зайвою вагою, може керувати такимифінансовими інституціями світового масштабу.
|
|
|
|
Ukraine2020
|
|
July 07, 2018, 07:08:24 PM |
|
Сьогодні годину тому по радіо (Перше національне - радіоточка, коротко кажучи) чув про проект "карбо". Приємно))) Успіхів, командо!
Насправді проект вже достатньо "дорослий". Форк монеро. Є на одній з українських "бірж". https://karbo.io/ua/info Та про це я-то знаю) Ще мене не було тут на форумі, я про нього читав. Але не купував. А тут по радіо... Одне діло - коли про біток, інша справа - про Карбо. А купити на Куні Михайла можно зараз.
|
|
|
|
yurimir
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
|
|
July 07, 2018, 09:44:30 PM |
|
Ось один із не самих послідніх людей в світі, який висловлюється категорично проти біткойна та інших криптовалют Перестаньте намагатися створити гроші - цитата більш-менш відображає думку голови банку міжнародних розрахунків Агустіна Карстенса (Agustіn Carstens) про криптовалюти, як щодо технологічного розвитку так і щодо економічних амбіцій. Карстенс, який нещодавно став генеральним менеджером Банку міжнародних розрахунків (BIS), так званого "центрального банку центральних банків", вважається як один з найбільш запеклих критиків криптовалют. Наприклад, раніше в цьому році він сказав, що біткойн - це "бульбашка, схема Понці та екологічна катастрофа". Нещодавно в інтерв’ю швейцарській газеті Basler Zeitung, Карстен знову повторив цю критику дослівно, після чого він висловив серйозну заяву про те, що молоді люди пропагують це. Він сказав: "Не намагайтеся створити гроші!" Керівник BIS, який додав, що він "стурбований темпами технічного прогресу", порадив молодим людям присвятити свої зусилля для кращих ціленаправлених мотивів та занять, а не класу активів, який "не виконує жодних ... цілей грошей". Молоді люди повинні використовувати свої численні таланти та навички для інновацій, а не винаходити гроші. Це помилкова думка, що гроші можуть бути створені з нічого.- підсумував він. Карстенс стверджував, що центральним банкам "довіряють", і що, принаймні, зараз, життєздатної заміни їхньої ролі у світовій економіці немає. http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/2770-perestan'te-namagatisya-stvoriti-grosh%D1%96:-golova-bis-pro-kriptovaljutiПерш ніж критикувати в загальній шовіністичній манері криптовалюти, краще б він перестав налягати на фаст фуд та зайнявся проблемами свого здоров'я та вигляду загалом. Ну от не можу ніяк збагнути, як людина, яка не може вирішити такі проблеми з зайвою вагою, може керувати такимифінансовими інституціями світового масштабу. Да чуваку не хватає чіба що сигари, щоб точно відповідати карикатурному образу з радянських часів - міністра-капіталіста
|
|
|
|
|