epidemia
|
|
November 20, 2018, 06:53:12 PM |
|
Таки просяде.. Остання новина. Запуск криптовалютної платформи Bakkt, першими продуктами якої повинні стати ф'ючерсні контракти на біткоін з фізичною поставкою активу, відбудеться не раніше 24 січня 2019 року. Про це сьогодні повідомив оператор платформи компанія Intercontinental Exchange (ICE).
Раніше ICE заявила, що запуск цієї орієнтованої на великих інвесторів криптовалютной платформи відбудеться 12 грудня 2018 року, проте тепер ця дата перенесена.
Що це означає?
Хтось докуповує. Дуже багато докуповувати планує.
Ну нічого, поки можливість є трохи прикупляю. Я також вірю в те, що нехай через пів року - рік ринок повинен полетіти вгору...та й не очікував росту раніше 2019. Тобто купуємо на перспективу.
|
|
|
|
Ukraine2020
|
|
November 21, 2018, 07:08:40 AM |
|
Таки просяде.. Остання новина. Запуск криптовалютної платформи Bakkt, першими продуктами якої повинні стати ф'ючерсні контракти на біткоін з фізичною поставкою активу, відбудеться не раніше 24 січня 2019 року. Про це сьогодні повідомив оператор платформи компанія Intercontinental Exchange (ICE).
Раніше ICE заявила, що запуск цієї орієнтованої на великих інвесторів криптовалютной платформи відбудеться 12 грудня 2018 року, проте тепер ця дата перенесена.
Що це означає?
Хтось докуповує. Дуже багато докуповувати планує.
Ну нічого, поки можливість є трохи прикупляю. Я також вірю в те, що нехай через пів року - рік ринок повинен полетіти вгору...та й не очікував росту раніше 2019. Тобто купуємо на перспективу. Доброго ранку! Я теж зараз продумую, де та як ще заробити грошей, щоб наразі внести на Куну. Потрохи докуповуватиму ще. Перспектива. Най навіть опуститься до 1500 - я й далі докуповуватиму. Потім - зростання. Але купую не лише біток.
|
|
|
|
Flodner
|
|
November 21, 2018, 02:58:59 PM |
|
Я теж зараз продумую, де та як ще заробити грошей, щоб наразі внести на Куну. Потрохи докуповуватиму ще. Перспектива. Най навіть опуститься до 1500 - я й далі докуповуватиму. Потім - зростання. Але купую не лише біток.
То я напишу по е-мейлу, може щось захочете купити з тих токенів що в мене є )) Звісно, зараз якраз час купляти, але якраз треба багато витрат в фіаті нести, тому по-троху доводиться продавати, але так по мінімуму)
|
|
|
|
Ukraine2020
|
|
November 21, 2018, 03:02:50 PM |
|
Я теж зараз продумую, де та як ще заробити грошей, щоб наразі внести на Куну. Потрохи докуповуватиму ще. Перспектива. Най навіть опуститься до 1500 - я й далі докуповуватиму. Потім - зростання. Але купую не лише біток.
То я напишу по е-мейлу, може щось захочете купити з тих токенів що в мене є )) Звісно, зараз якраз час купляти, але якраз треба багато витрат в фіаті нести, тому по-троху доводиться продавати, але так по мінімуму) Привіт! Пиши)
|
|
|
|
sla1925
|
|
November 21, 2018, 06:59:27 PM |
|
В октябре власти Испании одобрили законопроект, согласно которому, граждане обязаны раскрывать информацию о своих криптовалютных сбережениях.
А в апреле Налоговое агентство Испании запросило у местных коммерческих компаний и финансовых организаций имена и информацию о торговых сделках покупателей криптовалют.
То я так зрозумів таку практику будуть намагатись проштовхнути і в наших краях...
Прапор в руки і купу транспарантів. Як то кажуть, борги повертають тільки боягузи, інформацію про свої кріптовалютні заощадження розкривають тільки перелякані.
|
|
|
|
Flodner
|
|
November 21, 2018, 07:32:48 PM |
|
Прапор в руки і купу транспарантів. Як то кажуть, борги повертають тільки боягузи, інформацію про свої кріптовалютні заощадження розкривають тільки перелякані. Держслужбовці мають здавати декларації, ну і ми знаємо що багато з них не записують все що є в НАЗК (Агенство запобігання корупції) фізично немає часу перевірити навіть всіх чиновників, тому навряд чи будуть вимагати та ще й активно перевіряти декларації всіх громадян Щоправда ШедовПрезиденту доведеться розкрити свою інформацію про криптовалюти, адже кандидати теж подають декларацію Звісно,
|
|
|
|
epidemia
|
|
November 21, 2018, 07:56:55 PM |
|
Держслужбовці мають здавати декларації, ну і ми знаємо що багато з них не записують все що є в НАЗК (Агенство запобігання корупції) фізично немає часу перевірити навіть всіх чиновників, тому навряд чи будуть вимагати та ще й активно перевіряти декларації всіх громадян
Щоправда ШедовПрезиденту доведеться розкрити свою інформацію про криптовалюти, адже кандидати теж подають декларацію Звісно,
Держслужбовці на даний час можуть всі свої "чорні активи" переводити в крипту...і відмазка хороша є - "заробив пів мільярда на трейдингу" Регуляції то ще не має...
|
|
|
|
sla1925
|
|
November 21, 2018, 09:00:27 PM |
|
Держслужбовці мають здавати декларації, ну і ми знаємо що багато з них не записують все що є в НАЗК (Агенство запобігання корупції) фізично немає часу перевірити навіть всіх чиновників, тому навряд чи будуть вимагати та ще й активно перевіряти декларації всіх громадян
Щоправда ШедовПрезиденту доведеться розкрити свою інформацію про криптовалюти, адже кандидати теж подають декларацію Звісно,
Якщо гроші на купівлю крипти проходили через банк, тоді краще задекларувати. Якщо ж ні, ніяк не знайдуть. Але якщо захочеш легалізувати доходи від продажу незадекларованої крипти, тоді доведеться пояснювати джерела походження. Але ж крипта в нас ще не легалізована, так що, якщо що, нічого не доведуть.
|
|
|
|
Yuliya2404
Member
Activity: 588
Merit: 43
|
|
November 21, 2018, 11:08:14 PM |
|
Якщо гроші на купівлю крипти проходили через банк, тоді краще задекларувати. Якщо ж ні, ніяк не знайдуть. Але якщо захочеш легалізувати доходи від продажу незадекларованої крипти, тоді доведеться пояснювати джерела походження. Але ж крипта в нас ще не легалізована, так що, якщо що, нічого не доведуть. Вони скажуть, що купили багато бітка у 2009 році, тому зараз ми мільйонери. Але при бажанні думаю це можна перевірити. Зайти в гаманець і показати транзакцію про зарахування бітка, сума та дата. Можливо це можна зробити по рішенню суду... чи це мої фантазії)
|
|
|
|
yurimir
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
|
|
November 21, 2018, 11:34:18 PM |
|
А тим часом почалася серія збанкрутіння майнінгових компаній - Біткоін майнінгова компанія Giga Watt оголосила про банкрутствоАмериканська компанія по майнінгу біткоіна Giga Watt оголосила про банкрутство з мільйонними боргами, що належать кредиторам. Фірма подала заяву про банкрутство в Східному окрузі Вашингтона в понеділок, вказавши, що вона як і раніше винна своїм найбільшим 20 незабезпеченим кредиторам майже $ 7 мільйонів. Кредитори включають провайдера комунальних послуг, який претендує на більш ніж $ 310 000, і постачальника електроенергії Neppel Electric, якому належить майже півмільйона доларів. За оцінками судових документів, Giga Watt оцінює активи на суму менше $ 50 000, тоді як оціночні зобов’язання складають $ 10-50 мільйонів. «Корпорація є неплатоспроможною і не може виплатити свої борги в строк», – йдеться в протоколі спеціальних зборів акціонерів Giga Watt, яке відбулося 18 листопада. «Найкращим рішенням для корпорації та її кредиторів буде реорганізація корпорації відповідно до глави 11 Кодексу про банкрутство».http://gesellberg.com/%D0%B1%D1%96%D1%82%D0%BA%D0%BE%D1%96%D0%BD-%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%96%D0%BD%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%96%D1%8F-giga-watt-%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%81/
|
|
|
|
Prospector_AU
Newbie
Activity: 45
Merit: 0
|
|
November 22, 2018, 04:42:54 AM |
|
А тим часом почалася серія збанкрутіння майнінгових компаній - Біткоін майнінгова компанія Giga Watt оголосила про банкрутствоАмериканська компанія по майнінгу біткоіна Giga Watt оголосила про банкрутство з мільйонними боргами, що належать кредиторам. Фірма подала заяву про банкрутство в Східному окрузі Вашингтона в понеділок, вказавши, що вона як і раніше винна своїм найбільшим 20 незабезпеченим кредиторам майже $ 7 мільйонів. Кредитори включають провайдера комунальних послуг, який претендує на більш ніж $ 310 000, і постачальника електроенергії Neppel Electric, якому належить майже півмільйона доларів. За оцінками судових документів, Giga Watt оцінює активи на суму менше $ 50 000, тоді як оціночні зобов’язання складають $ 10-50 мільйонів. «Корпорація є неплатоспроможною і не може виплатити свої борги в строк», – йдеться в протоколі спеціальних зборів акціонерів Giga Watt, яке відбулося 18 листопада. «Найкращим рішенням для корпорації та її кредиторів буде реорганізація корпорації відповідно до глави 11 Кодексу про банкрутство».http://gesellberg.com/%D0%B1%D1%96%D1%82%D0%BA%D0%BE%D1%96%D0%BD-%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%96%D0%BD%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%96%D1%8F-giga-watt-%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%81/Дивно, обладнання всього на 50к, а боргу буквально в 1000 разів більше. Думаю ця ферма загнулася би при будь якому курсі на біток
|
|
|
|
sla1925
|
|
November 22, 2018, 08:10:05 AM |
|
Вони скажуть, що купили багато бітка у 2009 році, тому зараз ми мільйонери. Але при бажанні думаю це можна перевірити. Зайти в гаманець і показати транзакцію про зарахування бітка, сума та дата. Можливо це можна зробити по рішенню суду... чи це мої фантазії)
Поки біток в Україні законодавчо не визнаний, все, що стосується цієї теми - фантазії. Не кажучи вже про те, що довести брехню десятирічної давнини практично неможливо.
|
|
|
|
corrado25
|
|
November 22, 2018, 12:02:57 PM |
|
Всім привіт. Брав участь в підписній кампанії.Долю ніби в таблиці свою отримав.Питання як довго можуть відсилати винагороду на ефіровський гаманець ?
|
|
|
|
3acaga
Member
Activity: 462
Merit: 12
|
|
November 22, 2018, 12:36:20 PM |
|
Всім привіт. Брав участь в підписній кампанії.Долю ніби в таблиці свою отримав.Питання як довго можуть відсилати винагороду на ефіровський гаманець ?
Привіт! Вам треба зайти в телеграму чат баунті цієї кампанії, і там спросити коли планують робити виплати на гаманці (можливо інфу знайдете в закрепленему пості). Буває по різному: - платять вчасно -платять з затримками -неділя,місяць чи ще довше -зовсім не платять П.С. але дуже не переймайся, рушай далі по дорозі криптомиру
|
|
|
|
corrado25
|
|
November 22, 2018, 01:43:54 PM |
|
Привіт! Вам треба зайти в телеграму чат баунті цієї кампанії, і там спросити коли планують робити виплати на гаманці (можливо інфу знайдете в закрепленему пості). Буває по різному: - платять вчасно -платять з затримками -неділя,місяць чи ще довше -зовсім не платять П.С. але дуже не переймайся, рушай далі по дорозі криптомиру Надіюся все ж таки щось та отримаю. В баунті каналі кампанії не хочу питатися бо наскільки я розумію можуть забанити якщо питаєш про винагороду,тоді ще точно не заплатять .Дякую що відписали))
|
|
|
|
Flodner
|
|
November 22, 2018, 03:31:04 PM |
|
Привіт! Вам треба зайти в телеграму чат баунті цієї кампанії, і там спросити коли планують робити виплати на гаманці (можливо інфу знайдете в закрепленему пості). Буває по різному: - платять вчасно -платять з затримками -неділя,місяць чи ще довше -зовсім не платять П.С. але дуже не переймайся, рушай далі по дорозі криптомиру Можна сказати, що варіантів 2 - або заплатять або не заплатять)) Взагалі ще треба додати, що часто в умовах кампанії прописані дати, і точно в гілці про це часто питають, перепитують - там може бути інформація Деякі кампанії буває і через декілька місяців токени надсилають))
|
|
|
|
|
Flodner
|
|
November 22, 2018, 06:15:26 PM |
|
Не проблема його розуміти, він завжди просто говорить (часто лозунгами), річ в тому що у я думаю що для нього (як і для більшості), політика - це бізнес Він прийде і буде продавати голоси, свої і своєї фракції яку він сподівається провести Він же з сам часто казав "Зарабативайтє", ну так і буде заробляти)) Хоча навіть одних антиукраїнських заяв його достатньо для мене щоб не підтримувати. Але до речі те що він балотуватиметься - непогано, забере трохи голосів у рабіновічей, бойків, муратових Але саме ви можете познайомитись з ним, може партія 5/10 дасть вам якийсь округ де можна буде балотуватись
|
|
|
|
Direwolve735
|
|
November 22, 2018, 07:32:11 PM |
|
Але до речі те що він балотуватиметься - непогано, забере трохи голосів у рабіновічей, бойків, муратових
Зважаючи на те, як він висловлюється про екс-регіоналів, до яких і належать члени Опозиційного блоку, зокрема Бойко, Рабінович та інші, я не думаю, що він відтягне голоси саме у них. Адже електорат Бойка та компанії - це, насамперед, Південно-Східне населення, орієнтоване на "добрі часи, коли при владі були донецькі". Балашов же дуже хейтить усе, що з цим повязане ("Эта банда не развалилась даже после того, как они позорно бежали из страны, лишившись должностей. Они пролезают в парламент через оставшихся в Украине Рабиновича, Медведчука, Бойко, Шуфрича и др., через телеканалы, и используют для этого деньги «Газпрома», которые идут через Медведчука. Я сторонник закрытия их ртов! Своими хищными пастями экс-«регионалы» разрушают веру людей в то, что граждане Украины могут хоть на что-то повлиять. Они должны были бы исчезнуть из политики навсегда"). Навряд чи електорат Бойка позитивно сприйме такі заяви та перебіжить до Балашова. Більш імовірно, що він відтягне голоси у Юлі, адже одна з її фішок - критика усіх, хто був при владі раніше. Плюс вона також робить акцент на економічному розвитку, підвищенні прибутків та ін.
|
|
|
|
buharikx31
Sr. Member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
|
|
November 22, 2018, 07:55:18 PM |
|
Привіт! Вам треба зайти в телеграму чат баунті цієї кампанії, і там спросити коли планують робити виплати на гаманці (можливо інфу знайдете в закрепленему пості). Буває по різному: - платять вчасно -платять з затримками -неділя,місяць чи ще довше -зовсім не платять П.С. але дуже не переймайся, рушай далі по дорозі криптомиру Надіюся все ж таки щось та отримаю. В баунті каналі кампанії не хочу питатися бо наскільки я розумію можуть забанити якщо питаєш про винагороду,тоді ще точно не заплатять .Дякую що відписали)) То як захочуть, але якшо один раз запитаєш, то вони не забанять, а в основному інформація находиться в группі в телеграмі, або на їхній ANN темі де розписують інформацію про те коли вони поступлять, але буває таке, що чекати потрібно і місяць, а то і більше, але не потрібно зупинятись бери різні можливі проекти
|
|
|
|
|