|
buharikx31
Sr. Member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
|
|
June 19, 2019, 07:19:56 AM |
|
Дуже вдячні за Ваші постійні заходи! Бажаємо успіхів та багато нових цікавих гостей!
Якби пан Flodner жив зі своїми ідеями в іншій країні, то напевно мав би вже доволі хороший капітал (можливо вже має). Але, як не прикро констатувати цей факт, в Україні ІТ технології, в том числі блокчейн, обходять стороною. Надіюся при новій владі індустрія розквітне! Скільки вже можна чекати? Якщо чесно набридло спостерігати за тим, як індустрія ледь тримається на крипто ентузіастах. Технології вони просто купляються, тут не потрібно самим щось вигадувати коли все є в продажі і можна купити технології, коли є гроші, а коли їх немає то мені здається благорозумно поставити питання заробітку і важливість мати нормальні заробітні плати
|
|
|
|
Gellert Grindelwald
Copper Member
Member
Activity: 266
Merit: 44
|
|
June 19, 2019, 04:31:18 PM |
|
Технології вони просто купляються, тут не потрібно самим щось вигадувати коли все є в продажі і можна купити технології, коли є гроші, а коли їх немає то мені здається благорозумно поставити питання заробітку і важливість мати нормальні заробітні плати
Та я згоден, будь-яку технологію можна купити та використовувати і розвивати. Головне, щоб на цю справу виділялися кошти, а там вже можна буде щось придумати. Я вважаю, потрібно закласти в бюджет х-кількість грошей (в розумних кількостях) і доцільно їх використовувати. Ось тоді можливо щось адекватне й вийде. А просто продавати свої розробки і спеціалістів за копійки в інші країни - це просто безглуздо! Скоро залишаться тільки діти і пенсіонери.
|
|
|
|
AlexSashkA
Newbie
Activity: 15
Merit: 0
|
|
June 22, 2019, 06:59:29 PM |
|
Підкажіть будь ласка, яким чином я можу створити тему українською мовою щоб її не видаляли, ця тема буде переклад з англійської мови на українську, стосовно альткоінов? Дякую.
|
|
|
|
ShadowPresidentOfUkraine
Jr. Member
Activity: 81
Merit: 6
|
|
June 26, 2019, 05:41:22 PM |
|
Нажаль, судячи по списку "Слуга народу" (а також по Хомчаку, Луценко, Матіосу та Авакову), не все так добре, як я мав надію.
По криптовалютах - таке параболічне зростання мене дуже сильно непокоїть. Коли буде корекція, буде багатьм знову сумно. Але - на довгий строк - ХОДЛ.
Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!
|
|
|
|
leo99
Member
Activity: 211
Merit: 57
|
|
June 26, 2019, 07:52:55 PM |
|
Нажаль, судячи по списку "Слуга народу" (а також по Хомчаку, Луценко, Матіосу та Авакову), не все так добре, як я мав надію.
По криптовалютах - таке параболічне зростання мене дуже сильно непокоїть. Коли буде корекція, буде багатьм знову сумно. Але - на довгий строк - ХОДЛ.
Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!
"слуга" як сцяв в очі так і сцить, нічого нового. з битком, корекція повинна бути у найближчі дні, можливо навіть цієї ночі
|
|
|
|
|
Inyan
Newbie
Activity: 16
|
|
July 04, 2019, 10:37:54 AM |
|
Покупаем/Продаем криптовалюту в Киеве и по Украине. Актуальный курс уточняйте в момент запроса Также продаем безналичный ЮАНЬ (RMB) Продажа безнала Евро Доллар (товарные платежи , услуги, на физика) Перемещение денег по Украине от 0,25%, ближнее зарубежье от 0,5%, США от 1,5%, Азия от 3% Территориально находимся в Киеве. Работаем в т.ч. по Москве и областям Украины (Киев Харьков Одесса ) Безопасно/Анонимно за подробностями в ЛС или на @STEELRATSCOMETO (380638037012)
|
|
|
|
Flodner
|
|
July 04, 2019, 04:38:06 PM |
|
ЗЕЛЕНА КНИГА РЕГУЛЮВАННЯ РИНКУ КРИПТОВАЛЮТ
Це ще за 2018 рік Але дивно, що не бачив його раніше Як в кого справи? Берете участь в баунті останнім часом?
|
|
|
|
epidemia
|
|
July 04, 2019, 04:52:16 PM |
|
Це ще за 2018 рік Але дивно, що не бачив його раніше
Як в кого справи? Берете участь в баунті останнім часом?
Привіт! Настрій трішки покращився, адже ринок потроху набирає обороти - можливо не все так погано. Якраз після початку росту і почав брати участь в баунті кампаніях. До речі, на АТТ потроху приходять менеджери з БТТ - Бубалекс вже там с чудовим проектом Феррум Короче потроху працюємо...коли є вільний час.
|
|
|
|
sla1925
|
|
July 05, 2019, 05:56:08 AM |
|
Як в кого справи? Берете участь в баунті останнім часом?
Особисто мені це вже набридло. Особливо після того, як кілька проектів, на які я витратив багато часу і зусиль, зовсім не виправдали сподівань. Про сотні інших непотрібних проектів взагалі мовчу.
|
|
|
|
Flodner
|
|
July 06, 2019, 08:59:40 AM |
|
Настрій трішки покращився, адже ринок потроху набирає обороти - можливо не все так погано. Якраз після початку росту і почав брати участь в баунті кампаніях. До речі, на АТТ потроху приходять менеджери з БТТ - Бубалекс вже там с чудовим проектом Феррум Короче потроху працюємо...коли є вільний час. Так, на АТТ теж буваю періодично Зараз просто такий період, що не так багато часу на форуми лишається
|
|
|
|
stalker00075
Newbie
Activity: 54
|
|
July 09, 2019, 06:53:19 PM |
|
Мужики дайте совет, как выводить крипту в наличные?
Мне нужно вывести деньги каким чудом если кидать на карту приват то там многие пишут что до 100к физ лицо в месяц может получать дальше уже можно попасть под вопросы откуда деньги + финмонииторинг (налоговая).... я бы заплатил налог но как начитаешься сколько нужно бумаг + забирают 20% я просто х...ю из ничего просто грабят
- Да можно раскидать на родычей но запаришься та и не хватит их прийдется ждать месяц на новый заход + многим на лапу ещё за трепет - Да можно выводить каждый месяц себе до 100к через обменники но бляха битка скачет хочется как то подсуетится а не выждать когда уже выведу.
- Да видел 2-4 обменника которые могут дать наличные но честно думаю как и большенство людей считаю не безопасным. ( мало ли вдруг обменник реал хорош, а вот выйду я и через время меня отметелят в лучшем случаи) + читал что дают часто купюры то жеванные в жопе что не принимают потом то ещё что то....
Дайте совет пожалуйста как можно бы провернуть?
|
|
|
|
ShadowPresidentOfUkraine
Jr. Member
Activity: 81
Merit: 6
|
|
July 10, 2019, 01:57:49 PM |
|
ЗЕЛЕНА КНИГА РЕГУЛЮВАННЯ РИНКУ КРИПТОВАЛЮТ
Це ще за 2018 рік Але дивно, що не бачив його раніше Як в кого справи? Берете участь в баунті останнім часом? Привіт! Так, за 2018. Але вона ж і остання. Після неї офіційних досліджень не було. Баунті? Ні. Всім - гарного року! Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!
|
|
|
|
badlam
Member
Activity: 212
Merit: 54
|
|
July 11, 2019, 12:14:03 PM |
|
stalker00075, так можно на біржі (btc-trade.com.ua або куна), що дає змогу вивести на приват 24, перевести крипту в гривні по курсу який влаштовує, а потім вже невеликими сумами виводити на картку. З балансу біржі ніхто не змушує виводити відразу всю сумму.
|
|
|
|
MadeInUkraine
|
|
July 11, 2019, 03:24:39 PM |
|
Я чув, що є така річ: щоб не притягувати до себе увагу фінансового моніторингу, одноразовий переказ на карту не повинен бути більшим чи рівним 150 000 грн. на день. А є взагалі якісь ліміти, скільки таких платежів протягом місяця можна провести? Тобто, наприклад, чи можу я на свою картку виводити щоденно по 100 000 грн?
|
█████▄▄██████████▄▄█████ ███▄████████████████▄███ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ██▀██████████████████▀██ ████▀▀████████████▀▀████ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | · Anonymity by CryptoNote · Zero premine & instamine · Low transaction fee |
|
|
|
badlam
Member
Activity: 212
Merit: 54
|
|
July 13, 2019, 09:36:42 AM |
|
Я чув, що є така річ: щоб не притягувати до себе увагу фінансового моніторингу, одноразовий переказ на карту не повинен бути більшим чи рівним 150 000 грн. на день. А є взагалі якісь ліміти, скільки таких платежів протягом місяця можна провести? Тобто, наприклад, чи можу я на свою картку виводити щоденно по 100 000 грн?
З приводу лімітів на суму в день, наприклад, люди які возять єлектроніку з Європи та продають її на олх чи оверклокерс юа, у них же дуже багато замовлень та відповідно переказів в день, а особливо багато їх було в період майнінг буму, коли відеокарти коштували в три дорога та ще й замовлення приймали мінімум на 10 карт. Звісно що резикувати не хочеться, щоб виклати інтерес у відповідних служб. Було б цікаво почути думку людини, яка реально знає цю інформацію.
|
|
|
|
Flodner
|
|
July 16, 2019, 12:01:37 PM |
|
Я чув про таку ж суму, тільки на місяць) А взагалі в цей час напевне не важко знайти того, хто бажає купити криптовалюту за готівку
|
|
|
|
buharikx31
Sr. Member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
|
|
July 21, 2019, 02:45:21 PM |
|
Я говорив з людьми з куни, які багато виводять коштів на свої картки і вони розповідали, що ставалися такі випадки при виводі сум порядка 100 000 в день протягом деякого періоду часу і їхні картки блокували, але після того як звязувався банк з цими людьми, вони розблоковували карти, навіть 100 000 в день показалось забагато для них, але то наші банки і демократія
|
|
|
|
epidemia
|
|
July 21, 2019, 02:55:03 PM |
|
Я говорив з людьми з куни, які багато виводять коштів на свої картки і вони розповідали, що ставалися такі випадки при виводі сум порядка 100 000 в день протягом деякого періоду часу і їхні картки блокували, але після того як звязувався банк з цими людьми, вони розблоковували карти, навіть 100 000 в день показалось забагато для них, але то наші банки і демократія Виводив за один раз максимум близько 20 тисяч на свою карту і такими ж сумами на карти хороших знайомих...ну не маю я бажання привертати до себе увагу державних органів навіть якщо карту не заблокують. Мені говорили, що блокували карти навіть при добовому об'ємі вмводу в 50 тисяч...так що я трішки боюся Банкі всі однакові. По-перше, всі вони підписують з державою в якій працюють певні документи, за якими зобов'язуються в разі запиту зі сторони держави злити інформацію про кожного клієнта. По-друге, кожний банк це власність мільярдера (крім державних), які диктують свої умови...короче вирішувати кожному. Я, до прикладу, дуже не довіряю банкам.
|
|
|
|
|