emrecemsan
|
|
January 18, 2018, 11:23:26 PM |
|
çok ters bi zamanda piyasa girdi açıkçası. tam kriz gününü buldular binanceye girecek. bounty hunterlara hold yolu gözüktü artık.
|
|
|
|
snykutlug
Member
Activity: 448
Merit: 17
|
|
January 18, 2018, 11:24:37 PM |
|
Bence imzacılar için yaradı bu kriz durumu adamlar alsınlar hakkettikleri tokenleri zaten sonra yükselişi gelicektir bu sadece bi süre böyle olucak
|
|
|
|
Xday123
Member
Activity: 490
Merit: 16
|
|
January 19, 2018, 12:04:12 AM |
|
Vallaha imzacilar ac ac bekliyor iyi kazandircak beklentisi var ama kyc olayi taklaya getirmez umarim. Basarilar diliyorum simdiden gule gule harcasinlar.
|
|
|
|
avalonn
|
|
January 19, 2018, 12:15:58 AM |
|
|
|
|
|
cemetin54
Member
Activity: 392
Merit: 10
|
|
January 19, 2018, 01:34:16 AM |
|
Baktımda çok bişey anlamadım bunlardan ingilizcem yetmedi tam olarak dediğin gibi sağlam ingilizcesi olan birisi yardım ederse iyi olur
|
|
|
|
afmfk
Member
Activity: 271
Merit: 12
XMONETA ICO
|
|
January 19, 2018, 08:26:13 AM |
|
Geçenlerde başka bir paylaşımda dikkatimi çekmişti. İstatistikleri de proje de güzele benziyor. Toplam arz sınırlı, piyasada da toplam arzın yarısı kadar var. Şu sıralarda 0,00042 sats dan işlem görüyor. Takip etmek için bir miktar aldım. Birçok borsada işlem görüyor.
|
|
|
|
zhrsltn
Newbie
Activity: 112
Merit: 0
|
|
January 19, 2018, 08:29:15 AM |
|
proje uzun vadeli proje ama uygulanabilir mi orası şüpheli eğer uygulanılabilirse bu fiyatlar çerez parası bile değil umarım bekleyenlerin yüzünü güldürür türk forumundan baya giren olmuştu sonucta
|
|
|
|
Coffee06
|
|
January 19, 2018, 08:43:42 AM |
|
Valla kyc olaylarından dolayı çoğu kişi afaroz edilecek gibi . Asıl mevzu afaroz edilenlerin stakeleri diğer kullanıcılar arasında mı bölüştürülecek ? Yine hareketli günler bekliyor çoğu kişiyi . Proje geçerli ..
|
|
|
|
btcfxcoin
|
|
January 19, 2018, 10:47:10 AM |
|
Valla kyc olaylarından dolayı çoğu kişi afaroz edilecek gibi . Asıl mevzu afaroz edilenlerin stakeleri diğer kullanıcılar arasında mı bölüştürülecek ? Yine hareketli günler bekliyor çoğu kişiyi . Proje geçerli ..
500k ins dağıtacağız diyorlarsa afaroz edilen kullanıcıların stakeleri diğer kullanıcılara dağıtılmalı bence. yoksa verdikleri sözü tutmamış olurlar bence.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
January 19, 2018, 10:51:25 AM |
|
500k ins dağıtacağız diyorlarsa afaroz edilen kullanıcıların stakeleri diğer kullanıcılara dağıtılmalı bence. yoksa verdikleri sözü tutmamış olurlar bence. O Tokenler yakılacak dendi . Bende saçma buldum dağıtımın bize yapılması gerek ama deadley bunu söyledi .
|
|
|
|
Betfair
|
|
January 19, 2018, 10:56:59 AM |
|
500k ins dağıtacağız diyorlarsa afaroz edilen kullanıcıların stakeleri diğer kullanıcılara dağıtılmalı bence. yoksa verdikleri sözü tutmamış olurlar bence. O Tokenler yakılacak dendi . Bende saçma buldum dağıtımın bize yapılması gerek ama deadley bunu söyledi . normaldede böyle olur zaten değilmi? 100 kişi kalırsa geriye bounty 100 kişi üzerinden hesaplanır.Gerçekten saçmaymış bu dediğiniz gibi olucaksa.
|
|
|
|
Vdecso
Member
Activity: 275
Merit: 11
|
|
January 19, 2018, 11:02:48 AM |
|
500k ins dağıtacağız diyorlarsa afaroz edilen kullanıcıların stakeleri diğer kullanıcılara dağıtılmalı bence. yoksa verdikleri sözü tutmamış olurlar bence. O Tokenler yakılacak dendi . Bende saçma buldum dağıtımın bize yapılması gerek ama deadley bunu söyledi . yakılacağını sanmıyorum. airdrop vs bi şey denmişti. ekipte ne yaptığını bilmiyor bence. saçmalıyorlar. iyi yönetildi ama dağıtımı pek iyi olmadı sanırım.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
January 19, 2018, 11:48:35 AM |
|
Az önce tekrar sordum cevap vermiş .
Yüksek ihtimalle airdrop ile dağıtılacak dedi . Dişe dokunur bir miktar yok ki . Dağıtın bize işte . O Kadar adama dağıtsanız devede kulak kalacak bize dağıtsanız en az % 10 15 fark eder .
|
|
|
|
grkms
|
|
January 19, 2018, 12:02:18 PM |
|
Çoğu kişiyi eleyeceklerdir diye düşünüyorum ben de. Bakalım inşallah saçma bir şekilde yönetmez Deadley ' de o kadar emek veren insanlar boşa kürek çekmiş olmaz . 21 - 24 ü arasında netleşecek diye biliyorum . Az daha sabırlı olmakta fayda var anlaşılan
|
|
|
|
icegeekfresh
|
|
January 19, 2018, 12:10:29 PM |
|
Bikaç güne stakelere karşılık ne gelceği belli olcak sanırım deadley öyle söylemişti diye biliyorum. Binance'a bile çıktılar en baştan, projenin geleceği parlak görünüyor gerçekten.
|
|
|
|
triclinics21
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
January 19, 2018, 12:22:18 PM |
|
O çok farketmez bence dagıtılsada yakılsada iki türlüde değer olacaktır ama herkes kyc yaptımı o nasıl olacak onu anlamadım, kyc den geçip geçmediklerini bilmiyor ki insanlar tokenler mail adresine göremi hesaplara yerleştirilecek
|
|
|
|
Xday123
Member
Activity: 490
Merit: 16
|
|
January 19, 2018, 03:02:11 PM |
|
beyler sakin olun zaten 21 ine 2 gün kaldı şunun şurasında 21 inde deadley den birkaç hareket görebilirsiniz adam bas bas bağırıyor 21 i 24 ü diye az kaldı sabır alıcaksınız paranızı vallaha ben katılmadım imzaya ama ne kadar kazanacağınızı ben merak ettiğimden takip ediyorum olay oldu şu bounty
|
|
|
|
agacsizkoala
Member
Activity: 294
Merit: 10
|
|
January 19, 2018, 06:54:32 PM |
|
INS olduça sağlam bir ICO idi kaçırdığıma oldukça üzüldüm, yani bu kadar da reklamı yapılmış hiç de görmedim.
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
January 19, 2018, 06:58:00 PM |
|
Bountyci arkadaşların heyecanını anlıyorum umarım bekledikleri parayı alabilirler bu arada projenin geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz.Ekip sağlam çalışıyor dev borsalarla anlaşmayı başardılar.Ekip Ico sürecinden önce dev firmalarla ön anlaşma imzalamayı başarmıştı.
|
|
|
|
baskanx
|
|
January 19, 2018, 07:15:28 PM |
|
Firma bence çok başarılı, uzun süre hodl yapmayı düşünüyorum unilever gibi firmalarla anlaşmışlardı ico sırasında ve öncesinde, binancea da direkt girdiler baya ciddiler.
|
|
|
|
|