dmeter
|
 |
March 18, 2014, 07:38:00 AM Last edit: March 18, 2014, 08:00:43 AM by dmeter |
|
Ponedjeljak, Ožujak 17, 2014 Lokacija Vrijeme 17 Pošiljka u carinjenju ZAGREB - CROATIA 12:46 16 Na carinjenju u ZAGREB - CROATIA ZAGREB - CROATIA 08:22 15 Stiglo za sortiranje u ZAGREB - CROATIA ZAGREB - CROATIA 08:17 14 - ZAGREB - CROATIA 06:00 13 Napustilo ured u BERGAMO - ITALY BERGAMO - ITALY 04:37 12 Obrađeno u BERGAMO - ITALY BERGAMO - ITALY 02:37 Nedjelja, Ožujak 16, 2014 Lokacija Vrijeme 11 Napustilo ured u LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 23:30 10 Obrađeno u LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 21:13 9 Napustilo ured u HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 06:34 8 Obrađeno u HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 06:11 7 Carinjenje završeno u HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 02:46 6 Stiglo za sortiranje u HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 02:26
Pička im materina carinska. Pogledajte malo u nedilju u 6 sati ujutro napustilo hongkong došlo na vrijeme u cik zore(po carinicima) 8 sati sljedečeg dana u Zagreb i danas utorak 24 sata nakon toga ništa se nije mrdnulo Nije me briga ali ova država nema šanse da ikada posluje sa pozitivnom 0.Ovdje nema radne navike i gotovo. tili bi pare u proračun ali im je lijeno skupiti. Račun uz pošiljku je full cijena koštanja možda je problem šta sam cijelu svotu prijavija pa se carinici češkaju kako ovaj košta xxxx$ a jučer smo isti naplatili carinu po fakturi xx$ šta je nn prijavija
|
|
|
|
geronimo77
|
 |
March 18, 2014, 11:18:18 AM |
|
meni je u prosjeku dolazila roba iz hong konga do zg-a za 3 dana a na carinu sam cekao i po tjedan dana nekad i vise. Racun bi im uvijek dostavio u roku od 24h i nakon toga jedno 5 dana nista.
|
|
|
|
dmeter
|
 |
March 18, 2014, 02:11:53 PM |
|
meni je u prosjeku dolazila roba iz hong konga do zg-a za 3 dana a na carinu sam cekao i po tjedan dana nekad i vise. Racun bi im uvijek dostavio u roku od 24h i nakon toga jedno 5 dana nista.
ne vrijedi stari EORI broj građanina nego sad treba novi EORI broj građanina. Pvlačim onu ponudu za prodaju ovi asici če biti skupiiiii.samo špedicije barem 400 kn
|
|
|
|
Schtef
Newbie
Activity: 16
Merit: 0
|
 |
March 18, 2014, 02:29:58 PM |
|
ne vrijedi stari EORI broj građanina nego sad treba novi EORI broj građanina. Pvlačim onu ponudu za prodaju ovi asici če biti skupiiiii.samo špedicije barem 400 kn Znači ništa od prodaje? Su te raspizdili naši vrhunski carinici? Pa oni vrhunski rade svoj posao, nit kinezi nit švabi nemaju takve. 
|
|
|
|
dmeter
|
 |
March 18, 2014, 03:28:18 PM |
|
ne vrijedi stari EORI broj građanina nego sad treba novi EORI broj građanina. Pvlačim onu ponudu za prodaju ovi asici če biti skupiiiii.samo špedicije barem 400 kn Znači ništa od prodaje? Su te raspizdili naši vrhunski carinici? Pa oni vrhunski rade svoj posao, nit kinezi nit švabi nemaju takve.  Jesu sad moram dostavit račun od kineza za plačeni prijevoz.Sutra ujutro kinez mora dostavit di je jasno istaknuta cijena robe xxx$ prijevoz xxx $ ne prolazi priča free shiping i da kao šta sam i sumnjao cariniku je baš ostalo u sječanju da je zadnja faktura za isti proizvod bila 4000$ za koliko se je prodavao prije nove godine
|
|
|
|
crazyivan
Legendary
Activity: 1652
Merit: 1007
DMD Diamond Making Money 4+ years! Join us!
|
 |
March 19, 2014, 07:16:26 AM |
|
Pozdrav svim rudarima i BTC obožavateljima.
Ruradim već preko godinu dana, imam 6 rigova a u zadnje vrijeme sam dosta uključen u BTC arbitražu koju se pokazala dosta profitabilnom. Ako nekome treba pomoć ili info, pošaljite PM, tu sam da pomognem.
|
|
|
|
hugo.jr
Newbie
Activity: 34
|
 |
March 19, 2014, 09:18:38 AM |
|
Ruradim već preko godinu dana, imam 6 rigova a u zadnje vrijeme sam dosta uključen u BTC arbitražu koju se pokazala dosta profitabilnom. Ako nekome treba pomoć ili info, pošaljite PM, tu sam da pomognem.
Daj vise informacija o tom Eto ja imam 1 btc za ulozit, kolika mi je zarada za 30 dana ?
|
|
|
|
dmeter
|
 |
March 19, 2014, 10:01:36 AM Last edit: March 19, 2014, 10:16:07 AM by dmeter |
|
Daj vise informacija o tom Eto ja imam 1 btc za ulozit, kolika mi je zarada za 30 dana ? registriraš se na btc-arbs.com koji je u biti maleziski sajt sa serverom vezanim na satelit lokacija nepoznata a domain je u whoisguard Panama (soli na rep) i kojem je vlasnik poštanski sandučić. kad btc-arbs.com skupi dovoljno ljudi kao šta si ti svaki po 1 btc sajt se ugasi a ti se pozdraviš sa BTC. http://www.scamadviser.com/check-website/btc-arbs.comMogu oni biti najpošteniji u sunčevom sistemu ali moj minimum minimuma je registrirana kompanija u normalnim zemljama sa koliko toliko pravnim Sustavom čitaj USA/EU poznati vlasnik imenom i prezimenom i uprkos svemu ovome sranja se dešavaju. sad zamisli da je MTgoax bio totalno anoniman,nitko ne zna i ne može ga se povezati sa mtgoaxom jer su mu serveri satelitski povezani
|
|
|
|
mladen00
Legendary
Activity: 2124
Merit: 1013
K-ing®
|
 |
March 19, 2014, 10:08:55 AM |
|
Pozdrav ekipa,
zanima me koliko nas ima koji smo uložili u NEM coin? Izgleda mi da bi NEMcoin mogao doseći ukupnu vrijednost između AURORAcoina i NXTcoina.
|
IOTA
|
|
|
crazyivan
Legendary
Activity: 1652
Merit: 1007
DMD Diamond Making Money 4+ years! Join us!
|
 |
March 19, 2014, 10:31:41 AM Last edit: May 11, 2014, 10:02:54 PM by Cyrus |
|
Daj vise informacija o tom Eto ja imam 1 btc za ulozit, kolika mi je zarada za 30 dana ? registriraš se na btc-arbs.com koji je u biti maleziski sajt sa serverom vezanim na satelit lokacija nepoznata a domain je u whoisguard Panama (soli na rep) i kojem je vlasnik poštanski sandučić. kad btc-arbs.com skupi dovoljno ljudi kao šta si ti svaki po 1 btc sajt se ugasi a ti se pozdraviš sa BTC. http://www.scamadviser.com/check-website/btc-arbs.comMogu oni biti najpošteniji u sunčevom sistemu ali moj minimum minimuma je registrirana kompanija u normalnim zemljama sa koliko toliko pravnim Sustavom čitaj USA/EU poznati vlasnik imenom i prezimenom i uprkos svemu ovome sranja se dešavaju. sad zamisli da je MTgoax bio totalno anoniman,nitko ne zna i ne može ga se povezati sa mtgoaxom jer su mu serveri satelitski povezani Btc arbs je jedna opcija, imaš link u mom potpisu. Ja ih koristim već preko mjesec dana, povlačio sam profit 7 puta i za sada sve štima. Međutim, kao i sve na netu, rizik postoji, tako da ja za sada ne ulažem previše što preporučujem i svima ostalima. Druga opcija je BTC trader, evo isto moj affiliate link: https://bitcoin-trader.bizOni rade malo drugačije, nešto su malo niži rezultati jer ne trguju vikendom već samo radnim danima. Takođe nude i cloud mining opciju. Ja koristim oba, rasporedio sam rizik. Odgovor na tvoje pitanje za 1 BTC, dobiješ nazad oko 1% dnevno u prosijeku, dakle 25-30% mjesečno. Ja sam prije radio arbitraži i sam, bez ovih sajtova, te definitivno funkcionira, razlika između berzi zna biti po 20-30 dolara po 1 BTC.
|
|
|
|
Schtef
Newbie
|
 |
March 19, 2014, 10:51:06 AM |
|
Nije to malo skupo? Rađe za tu lovu kupiti BTC miner,ne?
|
|
|
|
Schtef
Newbie
|
 |
March 19, 2014, 11:02:15 AM |
|
Nije to malo skupo? Rađe za tu lovu kupiti BTC miner,ne?
Ja sam misljenja da je ovo tri puta isplativije nego BTC miner. Daj molim te obrazloži zašto si takvog mišljenja? Pitam jer sam skroz izašao iz štosa i praktično se ponovno učim svemu oko BTC, altcoin i dr.
|
|
|
|
hugo.jr
Newbie
Activity: 34
|
 |
March 19, 2014, 09:01:06 PM |
|
Pozdrav ekipa,
zanima me koliko nas ima koji smo uložili u NEM coin? Izgleda mi da bi NEMcoin mogao doseći ukupnu vrijednost između AURORAcoina i NXTcoina.
Zasto to mislis ?? Pari mi se jos jedan coin u nizu.
|
|
|
|
dmeter
|
 |
March 20, 2014, 09:23:31 AM |
|
KnCMiner Sells $2 Million Worth Of Scrypt Mining Machines In Four Hours 20000 mhasha
good bay gpu mining samo prvi batch ima snagu rudarit 3507 LTC dnevno ako ostanu rudarit ovi sa GPU a neče jer če se rudarit ispod cijene struje.
Počmite kompajlirati cgminer za maxcoin,verticoin nema druge. šta je s ovim maxcoinom nikako da mi se walet sihronizira
|
|
|
|
mladen00
Legendary
K-ing®
|
 |
March 20, 2014, 09:54:25 AM |
|
Pozdrav ekipa,
Zasto to mislis ?? Pari mi se jos jedan coin u nizu. Nikad nije bilo u kratkoj povjesti cryptovaluta da je prije samog izdavanja novčića bilo 3000 ljudi iz crypto zajednice da su kupili udjel. Recimo NXT ih je imao 70
|
IOTA
|
|
|
dmeter
|
 |
March 20, 2014, 10:17:54 AM |
|
Pozdrav ekipa,
Zasto to mislis ?? Pari mi se jos jedan coin u nizu. Nikad nije bilo u kratkoj povjesti cryptovaluta da je prije samog izdavanja novčića bilo 3000 ljudi iz crypto zajednice da su kupili udjel. Recimo NXT ih je imao 70 To samo znaći jedno izdavać NEM je zaradija a vi popušili.Šta se njega tiće s tim nem-šitom priča je gotova ide dalje lova mu je na računu totalno legalna a vi se vadite.vjerovatno frajer ima tog nem-a hrpu u novčaniku čekat če da vi to nekako napumpate da se izvadite i tad če otpustit svoje novćiče da ima max prihod i gotovo ide dalje. čemu inače služi nem-ukratko ničemu obični tiket za klađenje da bi neko zaradija neko triba popušit ili da svaki dan konstatno dolaze novi ljudi u igru(ponzi šema) po mome vjerovatno če skoćiti verticoin i maxcoin i hrpa novih sha-3 coina koji če isplivat jer če se vlasnici GPU-farmi morati prebaciti na njih jer če asic zavladati LTC-om a to su u pitanju miljoni ljudi svi scrypt coini će drastično pasti najmanje 70% Pošto to vaše klađenje treba dobro paziti i studirati svake sekunde i poslije mog iskustva sa doge-om ili si rudar ili si kockar obadvoje teško raditi kvalitetno
|
|
|
|
mladen00
Legendary
K-ing®
|
 |
March 20, 2014, 10:53:06 AM |
|
Pozdrav ekipa,
Zasto to mislis ?? Pari mi se jos jedan coin u nizu. Nikad nije bilo u kratkoj povjesti cryptovaluta da je prije samog izdavanja novčića bilo 3000 ljudi iz crypto zajednice da su kupili udjel. Recimo NXT ih je imao 70 To samo znaći jedno izdavać NEM je zaradija a vi popušili.Šta se njega tiće s tim nem-šitom priča je gotova ide dalje lova mu je na računu totalno legalna a vi se vadite.vjerovatno frajer ima tog nem-a hrpu u novčaniku čekat če da vi to nekako napumpate da se izvadite i tad če otpustit svoje novćiče da ima max prihod i gotovo ide dalje. čemu inače služi nem-ukratko ničemu obični tiket za klađenje da bi neko zaradija neko triba popušit ili da svaki dan konstatno dolaze novi ljudi u igru(ponzi šema) po mome vjerovatno če skoćiti verticoin i maxcoin i hrpa novih sha-3 coina koji če isplivat jer če se vlasnici GPU-farmi morati prebaciti na njih jer če asic zavladati LTC-om a to su u pitanju miljoni ljudi svi scrypt coini će drastično pasti najmanje 70% Pošto to vaše klađenje treba dobro paziti i studirati svake sekunde i poslije mog iskustva sa doge-om ili si rudar ili si kockar obadvoje teško raditi kvalitetno Budemo vidjeli kako će se situacija razvijat....ja vjerujem u NEM i nije mi neki bed bilo dati 0.03BTCa No u ovom svijetu cryptovaluta u kojem se svaki dan izbaci koji šit coin je stvarno teško biti pametan. Do prije 3-4 mjeseca se dalo sjesti na svaki novi i skoro na svakom se nešto zaradilo, skoro nisi mogao falit.... Mislim da je ova akcija s NEM coinom dosad najbolja no... živi bili pa vidjeli
|
IOTA
|
|
|
dmeter
|
 |
March 20, 2014, 12:09:14 PM |
|
Pozdrav ekipa,
Zasto to mislis ?? Pari mi se jos jedan coin u nizu. Nikad nije bilo u kratkoj povjesti cryptovaluta da je prije samog izdavanja novčića bilo 3000 ljudi iz crypto zajednice da su kupili udjel. Recimo NXT ih je imao 70 To samo znaći jedno izdavać NEM je zaradija a vi popušili.Šta se njega tiće s tim nem-šitom priča je gotova ide dalje lova mu je na računu totalno legalna a vi se vadite.vjerovatno frajer ima tog nem-a hrpu u novčaniku čekat če da vi to nekako napumpate da se izvadite i tad če otpustit svoje novćiče da ima max prihod i gotovo ide dalje. čemu inače služi nem-ukratko ničemu obični tiket za klađenje da bi neko zaradija neko triba popušit ili da svaki dan konstatno dolaze novi ljudi u igru(ponzi šema) po mome vjerovatno če skoćiti verticoin i maxcoin i hrpa novih sha-3 coina koji če isplivat jer če se vlasnici GPU-farmi morati prebaciti na njih jer če asic zavladati LTC-om a to su u pitanju miljoni ljudi svi scrypt coini će drastično pasti najmanje 70% Pošto to vaše klađenje treba dobro paziti i studirati svake sekunde i poslije mog iskustva sa doge-om ili si rudar ili si kockar obadvoje teško raditi kvalitetno Budemo vidjeli kako će se situacija razvijat....ja vjerujem u NEM i nije mi neki bed bilo dati 0.03BTCa No u ovom svijetu cryptovaluta u kojem se svaki dan izbaci koji šit coin je stvarno teško biti pametan. Do prije 3-4 mjeseca se dalo sjesti na svaki novi i skoro na svakom se nešto zaradilo, skoro nisi mogao falit.... Mislim da je ova akcija s NEM coinom dosad najbolja no... živi bili pa vidjeli nada zadnja umire
|
|
|
|
b@fhx
Full Member

Activity: 131
Merit: 100
My grandma mined SHA256
|
 |
March 20, 2014, 03:47:38 PM |
|
USKORO NA BITKONANU ----DOGECOIN   kad ce Doge online?
|
|
|
|
novakbm
Newbie
Activity: 1
|
 |
March 20, 2014, 06:27:50 PM |
|
Čkoga zanima,ta stran vam dnevno nakazuje nekaj satosijev Bitcoina-Litecoina-Fedoracoina-Worldcoina-Earthcoina-Feathercoin-infinitecoin. Potrebno se je samo brezplačno registrirati. http://qoinpro.com/a230b44a69a0b05818011d60a7ef7334LP
|
|
|
|
|