Bitcoin Forum
December 03, 2016, 11:43:34 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... 207 »
  Print  
Author Topic: Hrvatski (Croatian)  (Read 315708 times)
dmeter
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616



View Profile
January 25, 2014, 09:53:52 AM
 #1001

Koji vrag se događa s tim pool-ovima? Trenutno ne mogu ni multipol ni wemine ltc niš rudariti, svaki dan neka crna rupa.
Meni uredno radi cijeli dan: stratum+tcp://freedom.wemineltc.com:3333

dogehouse.org za doge
pao je i on
ja sam se prebacio na http://doge.poolerino.com
1480765414
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480765414

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480765414
Reply with quote  #2

1480765414
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480765414
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480765414

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480765414
Reply with quote  #2

1480765414
Report to moderator
1480765414
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480765414

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480765414
Reply with quote  #2

1480765414
Report to moderator
1480765414
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480765414

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480765414
Reply with quote  #2

1480765414
Report to moderator
b@fhx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 131

My grandma mined SHA256


View Profile
January 25, 2014, 10:11:13 AM
 #1002

Koji vrag se događa s tim pool-ovima? Trenutno ne mogu ni multipol ni wemine ltc niš rudariti, svaki dan neka crna rupa.
Meni uredno radi cijeli dan: stratum+tcp://freedom.wemineltc.com:3333

dogehouse.org za doge
pao je i on
ja sam se prebacio na http://doge.poolerino.com
prekid je bio oko 15s:
hugo.jr
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
January 25, 2014, 12:51:30 PM
 #1003

Meni dogehouse uredno kopa, samo se nemogu logirat na njihov web
dmeter
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616



View Profile
January 25, 2014, 12:52:54 PM
 #1004

imam serverska napajanja ibm 2 kw ako kome triba cijena   560 kuna.
narućija sam i kablove za lakše spajanje doče za jedno 10 dana

ja sam se za kablove trenutno snašao da sam od starih napajanja koristija đekove.

a da neko napravi ploču i sa stepdown 12 to 5v i 3v spasi bi nas sviju ovdje muka sa napajanjem
dmeter
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616



View Profile
January 25, 2014, 12:53:46 PM
 #1005

Meni dogehouse uredno kopa, samo se nemogu logirat na njihov web

i meni je uredno kopao ali ništa ne dolazi pa niti 1000 doge u satu izgleda da sam im poklonija 6 sati kopanja.
ja sam se prebacija na http://doge.poolerino.com/ i u satu uredno dobijam 2000 doge
hugo.jr
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
January 25, 2014, 01:21:31 PM
 #1006

Ja sam napravio screen s, tako da se vidi sve (ne isplate li mi moje coine)
KeyserSozeMC
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714


I'm dying.


View Profile WWW
January 25, 2014, 01:24:24 PM
 #1007

https://bitcointalk.org/index.php?topic=429892.0;topicseen <= 100 DOGE za svakoga ( Kada budem otkljucao topic )
www.twitter.com/ThisWeeksCoin <= Follow za jos giveaway-a

Pozdrav! Smiley

Hey, smexy. Don't waste your time. Time's precious.
b@fhx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 131

My grandma mined SHA256


View Profile
January 25, 2014, 01:45:11 PM
 #1008

Meni dogehouse uredno kopa, samo se nemogu logirat na njihov web

i meni je uredno kopao ali ništa ne dolazi pa niti 1000 doge u satu izgleda da sam im poklonija 6 sati kopanja.
ja sam se prebacija na http://doge.poolerino.com/ i u satu uredno dobijam 2000 doge
ista situacija je i kod mene.
odem i ja za tobom na http://doge.poolerino.com Smiley

--------

isplacuje uredno https://dogehouse.org/, sad sam primio dogije...
hugo.jr
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
January 25, 2014, 02:53:20 PM
 #1009

Hvala na updat-u, jel stima kolicina ?
b@fhx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 131

My grandma mined SHA256


View Profile
January 25, 2014, 03:02:23 PM
 #1010

Hvala na updat-u, jel stima kolicina ?
otprilike da, isplata je veca nego sto sam ima jutros kada im je stranica radila .
ajareselde
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1414


✔ Need a manager !? https://goo.gl/S51oFc


View Profile
January 25, 2014, 07:59:25 PM
 #1011

Hvala na updat-u, jel stima kolicina ?
otprilike da, isplata je veca nego sto sam ima jutros kada im je stranica radila .


na svim poolovima dobije se barem 15% manje negoli sto je procjena, ali da isplacuje, isplacuje..

.BitDice.               ▄▄███▄▄
           ▄▄██▀▀ ▄ ▀▀██▄▄
      ▄▄█ ▀▀  ▄▄█████▄▄  ▀▀ █▄▄
  ▄▄██▀▀     ▀▀ █████ ▀▀     ▀▀██▄▄
██▀▀ ▄▄██▀      ▀███▀      ▀██▄▄ ▀▀██
██  ████▄▄       ███       ▄▄████  ██
██  █▀▀████▄▄  ▄█████▄  ▄▄████▀▀█  ██
██  ▀     ▀▀▀███████████▀▀▀     ▀  ██
             ███████████
██  ▄     ▄▄▄███████████▄▄▄     ▄  ██
██  █▄▄████▀▀  ▀█████▀  ▀▀████▄▄█  ██
██  ████▀▀       ███       ▀▀████  ██
██▄▄ ▀▀██▄      ▄███▄      ▄██▀▀ ▄▄██
  ▀▀██▄▄     ▄▄ █████ ▄▄     ▄▄██▀▀
      ▀▀█ ▄▄  ▀▀█████▀▀  ▄▄ █▀▀
           ▀▀██▄▄ ▀ ▄▄██▀▀
               ▀▀███▀▀
        ▄▄███████▄▄
     ▄███████████████▄
    ████▀▀       ▀▀████
   ████▀           ▀████
   ████             ████
   ████ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ████
▄█████████████████████████▄
██████████▀▀▀▀▀▀▀██████████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████▄                 ▄████
████████▄▄▄     ▄▄▄████████
  ▀▀▀█████████████████▀▀▀
        ▀▀▀█████▀▀▀
▄▄████████████████████████████████▄▄
██████████████████████████████████████
█████                            █████
█████                            █████
█████                            █████
█████                            █████
█████                     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
█████                   ▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
█████                   ██          ██
█████                   ██          ██
█████                   ██          ██
██████████████████▀▀███ ██          ██
 ████████████████▄  ▄██ ██          ██
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██          ██
             ██████████ ██          ██
           ▄███████████ ██████▀▀██████
          █████████████  ▀████▄▄████▀
[/]
dmeter
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616



View Profile
January 25, 2014, 08:21:26 PM
 #1012

evo malo prije došle i meni 6473 dogići sa dogehousa sa polerina mi orphane zadnji blok 856 dogea ali dobro takva je sreća.a evo izgleda da mi je i multipool isplatija 8000 dogića.

ja se ne mogu zajebavat dnevno trošim 55-65 kwh struje  350$ mjesečno a sljedeči tjedan  snaga x3 preko 1000 $ mjesečno struje i ako mi ukradu malo zajebem se prodati.
ajareselde
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1414


✔ Need a manager !? https://goo.gl/S51oFc


View Profile
January 26, 2014, 04:45:01 PM
 #1013

evo malo prije došle i meni 6473 dogići sa dogehousa sa polerina mi orphane zadnji blok 856 dogea ali dobro takva je sreća.a evo izgleda da mi je i multipool isplatija 8000 dogića.

ja se ne mogu zajebavat dnevno trošim 55-65 kwh struje  350$ mjesečno a sljedeči tjedan  snaga x3 preko 1000 $ mjesečno struje i ako mi ukradu malo zajebem se prodati.

cuvaj u btc-u ili ltc-u trenutno, u uptrendu su, dokad tko ce znat, ali definitivno se cini da ide prema gore Smiley

.BitDice.               ▄▄███▄▄
           ▄▄██▀▀ ▄ ▀▀██▄▄
      ▄▄█ ▀▀  ▄▄█████▄▄  ▀▀ █▄▄
  ▄▄██▀▀     ▀▀ █████ ▀▀     ▀▀██▄▄
██▀▀ ▄▄██▀      ▀███▀      ▀██▄▄ ▀▀██
██  ████▄▄       ███       ▄▄████  ██
██  █▀▀████▄▄  ▄█████▄  ▄▄████▀▀█  ██
██  ▀     ▀▀▀███████████▀▀▀     ▀  ██
             ███████████
██  ▄     ▄▄▄███████████▄▄▄     ▄  ██
██  █▄▄████▀▀  ▀█████▀  ▀▀████▄▄█  ██
██  ████▀▀       ███       ▀▀████  ██
██▄▄ ▀▀██▄      ▄███▄      ▄██▀▀ ▄▄██
  ▀▀██▄▄     ▄▄ █████ ▄▄     ▄▄██▀▀
      ▀▀█ ▄▄  ▀▀█████▀▀  ▄▄ █▀▀
           ▀▀██▄▄ ▀ ▄▄██▀▀
               ▀▀███▀▀
        ▄▄███████▄▄
     ▄███████████████▄
    ████▀▀       ▀▀████
   ████▀           ▀████
   ████             ████
   ████ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ████
▄█████████████████████████▄
██████████▀▀▀▀▀▀▀██████████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████▄                 ▄████
████████▄▄▄     ▄▄▄████████
  ▀▀▀█████████████████▀▀▀
        ▀▀▀█████▀▀▀
▄▄████████████████████████████████▄▄
██████████████████████████████████████
█████                            █████
█████                            █████
█████                            █████
█████                            █████
█████                     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
█████                   ▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
█████                   ██          ██
█████                   ██          ██
█████                   ██          ██
██████████████████▀▀███ ██          ██
 ████████████████▄  ▄██ ██          ██
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██          ██
             ██████████ ██          ██
           ▄███████████ ██████▀▀██████
          █████████████  ▀████▄▄████▀
[/]
hugo.jr
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
January 26, 2014, 06:21:42 PM
 #1014

Imam jedan problem, kad iden konfigurirat drugu karticu i upisem sve vrijednosti pod kojima ocu da radi i pokrenem bat. odmah mi ga zatvori. Standardno koristim zarez iza svake vrijednosti i cini mi se da je problem kod g 2,1 prva kartica bih trebala radit pod 2 a druga pod 1

kad koristim confing za prvu karticu sve uredno radi ali druga kartica ne hvata maximum tako da mi je ovo donekle priritet

Kartice su 280x i 270

madcoin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 150

browsing


View Profile
January 26, 2014, 06:25:33 PM
 #1015

Imam jedan problem, kad iden konfigurirat drugu karticu i upisem sve vrijednosti pod kojima ocu da radi i pokrenem bat. odmah mi ga zatvori. Standardno koristim zarez iza svake vrijednosti i cini mi se da je problem kod g 2,1 prva kartica bih trebala radit pod 2 a druga pod 1

kad koristim confing za prvu karticu sve uredno radi ali druga kartica ne hvata maximum tako da mi je ovo donekle priritet

Kartice su 280x i 270


g moze biti samo jedan. nije moguce dodijeliti razlicite vrijednosti za dvije kartice.
probaj sgminer. on ima to sto trebas
hugo.jr
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
January 26, 2014, 07:00:09 PM
 #1016

Hvala na odgovoru, morat cu istestirat neke konfiguracije za g2 za 270
ajareselde
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1414


✔ Need a manager !? https://goo.gl/S51oFc


View Profile
January 26, 2014, 08:25:47 PM
 #1017

Hvala na odgovoru, morat cu istestirat neke konfiguracije za g2 za 270

ma g 1 za 270x, g 2 za 280x. tko ti je rekao da moras sve u 1 cgmineru upalit?!
jedan bat sa postavkama za 280x, i jedan bat sa postavkama za 270x.
na kraju koda stavljas -d 0 (za prvu karticu), -d 1 (za drugu karticu)  usw...

npr. 2x 280x i jedna 270x
1 bat -  cgminer -scrypt bla bla -g2 bla bla -d 0 -d 1 (znaci da se kod odnosi samo na prve 2 kartice)
2 bat  -  cgminer -scrypt bla bla -g1 bla bla -d 2 (treca kartica)


.BitDice.               ▄▄███▄▄
           ▄▄██▀▀ ▄ ▀▀██▄▄
      ▄▄█ ▀▀  ▄▄█████▄▄  ▀▀ █▄▄
  ▄▄██▀▀     ▀▀ █████ ▀▀     ▀▀██▄▄
██▀▀ ▄▄██▀      ▀███▀      ▀██▄▄ ▀▀██
██  ████▄▄       ███       ▄▄████  ██
██  █▀▀████▄▄  ▄█████▄  ▄▄████▀▀█  ██
██  ▀     ▀▀▀███████████▀▀▀     ▀  ██
             ███████████
██  ▄     ▄▄▄███████████▄▄▄     ▄  ██
██  █▄▄████▀▀  ▀█████▀  ▀▀████▄▄█  ██
██  ████▀▀       ███       ▀▀████  ██
██▄▄ ▀▀██▄      ▄███▄      ▄██▀▀ ▄▄██
  ▀▀██▄▄     ▄▄ █████ ▄▄     ▄▄██▀▀
      ▀▀█ ▄▄  ▀▀█████▀▀  ▄▄ █▀▀
           ▀▀██▄▄ ▀ ▄▄██▀▀
               ▀▀███▀▀
        ▄▄███████▄▄
     ▄███████████████▄
    ████▀▀       ▀▀████
   ████▀           ▀████
   ████             ████
   ████ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ████
▄█████████████████████████▄
██████████▀▀▀▀▀▀▀██████████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████▄                 ▄████
████████▄▄▄     ▄▄▄████████
  ▀▀▀█████████████████▀▀▀
        ▀▀▀█████▀▀▀
▄▄████████████████████████████████▄▄
██████████████████████████████████████
█████                            █████
█████                            █████
█████                            █████
█████                            █████
█████                     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
█████                   ▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
█████                   ██          ██
█████                   ██          ██
█████                   ██          ██
██████████████████▀▀███ ██          ██
 ████████████████▄  ▄██ ██          ██
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██          ██
             ██████████ ██          ██
           ▄███████████ ██████▀▀██████
          █████████████  ▀████▄▄████▀
[/]
hugo.jr
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
January 26, 2014, 11:24:43 PM
 #1018

Hvala na savjetu pokrenio tako prvi .bat s postavkam 280x i pokrenem drugi .bat s postavkama 270 i izbaciva error 61 i trazi da smanjim TC ili povecam LG probao par razlicitih konfiguracija uvijek isto. Prepisao bih postavke i ss ali san mobu
ajareselde
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1414


✔ Need a manager !? https://goo.gl/S51oFc


View Profile
January 27, 2014, 01:17:41 AM
 #1019

Hvala na savjetu pokrenio tako prvi .bat s postavkam 280x i pokrenem drugi .bat s postavkama 270 i izbaciva error 61 i trazi da smanjim TC ili povecam LG probao par razlicitih konfiguracija uvijek isto. Prepisao bih postavke i ss ali san mobu

evo  280x

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
cgminer --scrypt  -o stratum+tcp://litecoinpool.org:3333 -u rig0 -p rig0  --temp-cutoff 90 --scan-time 15 --queue 0 --gpu-powertune -20 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 -g 2 -I 13 -w 512 --gpu-engine 1080 --gpu-memclock 1495 --temp-cutoff 90 --expiry 1 --scan-time 1 --gpu-fan 65 --queue 0 -d 0


evo 270x


setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
cgminer --scrypt  -o stratum+tcp://litecoinpool.org:3333 -u rig4 -p rig4  --temp-cutoff 90 --scan-time 15 --queue 0 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 11400 -g 2 -I 19 -w 256 --gpu-engine 1100 --gpu-memclock 1495 --temp-cutoff 90 --expiry 1 --scan-time 1 --gpu-fan 65 --queue 0 -d 1

--
error dobijes zato sto si stavio prevelik tc, ako ga opet dobijes, smanji tc i na 270x na 8192, hash bi trebao ostati otprilike isti.
280x oko 740 kh, 270x oko 475kh, ali sve ovisi od kartice i proizvodjaca, do clocka .. i tak

lp

.BitDice.               ▄▄███▄▄
           ▄▄██▀▀ ▄ ▀▀██▄▄
      ▄▄█ ▀▀  ▄▄█████▄▄  ▀▀ █▄▄
  ▄▄██▀▀     ▀▀ █████ ▀▀     ▀▀██▄▄
██▀▀ ▄▄██▀      ▀███▀      ▀██▄▄ ▀▀██
██  ████▄▄       ███       ▄▄████  ██
██  █▀▀████▄▄  ▄█████▄  ▄▄████▀▀█  ██
██  ▀     ▀▀▀███████████▀▀▀     ▀  ██
             ███████████
██  ▄     ▄▄▄███████████▄▄▄     ▄  ██
██  █▄▄████▀▀  ▀█████▀  ▀▀████▄▄█  ██
██  ████▀▀       ███       ▀▀████  ██
██▄▄ ▀▀██▄      ▄███▄      ▄██▀▀ ▄▄██
  ▀▀██▄▄     ▄▄ █████ ▄▄     ▄▄██▀▀
      ▀▀█ ▄▄  ▀▀█████▀▀  ▄▄ █▀▀
           ▀▀██▄▄ ▀ ▄▄██▀▀
               ▀▀███▀▀
        ▄▄███████▄▄
     ▄███████████████▄
    ████▀▀       ▀▀████
   ████▀           ▀████
   ████             ████
   ████ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ████
▄█████████████████████████▄
██████████▀▀▀▀▀▀▀██████████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████▄                 ▄████
████████▄▄▄     ▄▄▄████████
  ▀▀▀█████████████████▀▀▀
        ▀▀▀█████▀▀▀
▄▄████████████████████████████████▄▄
██████████████████████████████████████
█████                            █████
█████                            █████
█████                            █████
█████                            █████
█████                     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
█████                   ▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
█████                   ██          ██
█████                   ██          ██
█████                   ██          ██
██████████████████▀▀███ ██          ██
 ████████████████▄  ▄██ ██          ██
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██          ██
             ██████████ ██          ██
           ▄███████████ ██████▀▀██████
          █████████████  ▀████▄▄████▀
[/]
hugo.jr
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
January 27, 2014, 11:00:09 AM
 #1020

Nemam 270x nego 270
 
Trenutni hashovi 280x 720khas (otprilike to je maximum za gigabayte oc rev2)
 
270 (gigabyte windforce) 380khas


Probam tvoje postavke pa ti javim
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... 207 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!