Mati5
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
|
December 18, 2013, 01:22:48 AM |
|
Kako staviti novce na bitstamp? Da li je netko uspješno napravio deposit na bitstamp preko SEPA payment opcije?
Ja sam trenutno u Mariboru, studiram, ako želiš ili tko drugi želi mogu Vam ja napraviti uplatu, pa Vas bu vjerojatno došlo jeftinije nego da hodate u Sloveniju samo radi toga. Novce mi uplatite na moj raiffeisen račun u Hrvatskoj u kunama ( ja mogu vrlo brzo provjeriti ak je uplaćeno jer imam internet bankarstvo ), date mi podatke i ja Vam uplatim preko SEPE u €. Vi probajte zagarantirati točne i potpune podatke a ja brzinu uplate Ako koga zanimaju kakve informacije slobodno se javite! P.S. trenutno sam novi na forumu, nisam ni znao da postoji bitcoin forum na hrvatskom, tako da POZDRAV SVIMA
|
|
|
|
eleight
Newbie
Activity: 38
Merit: 0
|
|
December 18, 2013, 11:20:24 AM |
|
I jel držite il ste prodali (s obzirom na dip koji se danas dogodio)?
|
|
|
|
tompa555
Member
Activity: 84
Merit: 10
|
|
December 18, 2013, 03:16:30 PM |
|
Što se događa sa vrijednosti BTC-a ? Zašto toliko pada zadnjih 24 sata ?
|
|
|
|
dmeter
|
|
December 18, 2013, 04:06:51 PM |
|
kupi se lova od kineza koji su dali po 1000-1100 $ bitcoin
|
|
|
|
tompa555
Member
|
|
December 18, 2013, 04:51:52 PM |
|
kupi se lova od kineza koji su dali po 1000-1100 $ bitcoin i šta misliš koliko će dugo to trajati ? Prošli tjedan je imao pad o cca 500$ pa se vratio na cca 900$
|
|
|
|
rampalija
|
|
December 18, 2013, 06:24:55 PM |
|
kupi se lova od kineza koji su dali po 1000-1100 $ bitcoin i šta misliš koliko će dugo to trajati ? Prošli tjedan je imao pad o cca 500$ pa se vratio na cca 900$ cca sto bi ti rekao, nezna se. Ako je istina sto pise po internetu da je China jucer zabranila bilo kakvo prodavanje roba ili usluga za bitcoin, moze se ocekivati massive drop jos nizi nego jutros. Ako niste primjetili promjena je uvijek ista. Ako cijena stoji 2-3 dana ista ili se vrti u par dolara, ocekujte drop. A ako sutra bude ovako kriticno moze se svasta ocekivati u 7 narednih dana. Hvala bogu ja na bitstampu malo trgujem ali se trudim da uvijek drzim u dolarima. Jer me interesuje samo dnevni profit i nista long term fazoni.
|
|
|
|
tompa555
Member
|
|
December 18, 2013, 07:01:06 PM |
|
kupi se lova od kineza koji su dali po 1000-1100 $ bitcoin i šta misliš koliko će dugo to trajati ? Prošli tjedan je imao pad o cca 500$ pa se vratio na cca 900$ cca sto bi ti rekao, nezna se. Ako je istina sto pise po internetu da je China jucer zabranila bilo kakvo prodavanje roba ili usluga za bitcoin, moze se ocekivati massive drop jos nizi nego jutros. Ako niste primjetili promjena je uvijek ista. Ako cijena stoji 2-3 dana ista ili se vrti u par dolara, ocekujte drop. A ako sutra bude ovako kriticno moze se svasta ocekivati u 7 narednih dana. Hvala bogu ja na bitstampu malo trgujem ali se trudim da uvijek drzim u dolarima. Jer me interesuje samo dnevni profit i nista long term fazoni. Dakle kinezi drmaju cijelo tržište neprodavanjem robe. To nisam znao do sada. Hvala ti na inforamcijama
|
|
|
|
dmeter
|
|
December 18, 2013, 07:54:01 PM |
|
Tompa ja mislim da si ti svjestan da bitcoin u stvarnosti ne vrijedi ni 0,01 $ ako nitko ne želi dati za njega 0,01 $.bez obzira koliko smo mi potrošili love na opremu i na račun struje on vrijedi samo onoliko koliko netko želi dati za njega.Upravo sam ugasija svoje minere nek se odmore dok ne pronađem neki shit coin sa malim dificultijem tako ako već miniram đabe bar da u novčaniku ima 1000-će novćiča i ako skoči moj shit coin da barem vratim uloženo u opremu
|
|
|
|
tompa555
Member
|
|
December 18, 2013, 10:33:00 PM |
|
Tompa ja mislim da si ti svjestan da bitcoin u stvarnosti ne vrijedi ni 0,01 $ ako nitko ne želi dati za njega 0,01 $.bez obzira koliko smo mi potrošili love na opremu i na račun struje on vrijedi samo onoliko koliko netko želi dati za njega.Upravo sam ugasija svoje minere nek se odmore dok ne pronađem neki shit coin sa malim dificultijem tako ako već miniram đabe bar da u novčaniku ima 1000-će novćiča i ako skoči moj shit coin da barem vratim uloženo u opremu
Slažem se, bilo koja stvar vrijedi onoliko koliko je netko spreman za nju platiti, a tako i za BTC. Ja nisam miner tako da nemam nekih troškova, čisto iz zabave se bavim ovime. Neznam da li od shit coin-ova može proći lottocoin ? Trenutno ga dijele, ima post na forumu.
|
|
|
|
rampalija
|
|
December 19, 2013, 08:04:56 AM |
|
Slažem se, bilo koja stvar vrijedi onoliko koliko je netko spreman za nju platiti, a tako i za BTC. Ja nisam miner tako da nemam nekih troškova, čisto iz zabave se bavim ovime. Neznam da li od shit coin-ova može proći lottocoin ? Trenutno ga dijele, ima post na forumu. Ma ovi shit coini tj. ovi koje tek sad izbacuju su fakat sranje. Pogotovo ako imas Coina koji su premined u velikim količinama od developera, koji samo cekaju pravi trenutak za dump. To sto si ti rekao da BTC vrijedi onoliko koliko su ljudi spremni dati za njega, to je istina. Ali koliko vidim ako ne u par dana ne nadje neki veliki ulagači on će još pasti. Ja da imam bruku novca nebih uložio ni kinte u BTC POGOTOVO iz razloga što neznam da li netko čeka sa 50 000 komada samo da zadumpa tržište. Tako da budućnost je fakat neizvjesna
|
|
|
|
mladen00
Legendary
Activity: 2124
Merit: 1013
K-ing®
|
|
December 19, 2013, 10:55:23 AM |
|
Problem BTC je da netko sa milijonom dolara može si pripremit cijenu gore-dole po želji. To se odnosi na ovih par BTC investitora sa početka BTC
|
IOTA
|
|
|
bizz
|
|
December 19, 2013, 10:57:28 AM |
|
Eto ja patriotski da probam bitkonan i stavim na ask par komada ispod bitstamp pa i btc-e cijene cijelih 24h. Mahuna. Mislim da sam čuo i zrikavce u jednom trenutku. Nema love u Hrvata. Ali za Brazil bude. Ako treba i 5 kredita podić. Kruha i igara. /rant off Osim nepostojećih prometa bitkonan je OK. Dobar interface. Ali front page treba hitan makeover Btw. ljudi pričaju da je BTC skup od kad je prešao 1, pa 10, pa 100 itd... Velikih kupaca ima i bit će. Ni ovo s Kinom nije kako se prezentira. Sve se znalo još prije tjedan dana. Kina očekivano hoće kontrolu tko kupuje i zašto. Mislim da je ovo sad šišanje drhtavih ovčica
|
|
|
|
bizz
|
|
December 19, 2013, 11:05:32 AM |
|
Problem BTC je da netko sa milijonom dolara može si pripremit cijenu gore-dole po želji. To se odnosi na ovih par BTC investitora sa početka BTC
Mislim da i nije baš tako. $1 mil je 2% prometa samo na bitstampu zadnjih 24h. Nedovoljno za bilo kakvu manipulaciju.
|
|
|
|
rampalija
|
|
December 19, 2013, 12:00:54 PM |
|
Mislim da i nije baš tako. $1 mil je 2% prometa samo na bitstampu zadnjih 24h. Nedovoljno za bilo kakvu manipulaciju. mislio je cojek reci netko sa par hiljada btcova, netko od sto bi se reklo early adoptersa. Moze drkat trziste kako hoce
|
|
|
|
seljo
Legendary
Activity: 1179
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
|
|
December 19, 2013, 01:13:35 PM |
|
Mislim da i nije baš tako. $1 mil je 2% prometa samo na bitstampu zadnjih 24h. Nedovoljno za bilo kakvu manipulaciju. mislio je cojek reci netko sa par hiljada btcova, netko od sto bi se reklo early adoptersa. Moze drkat trziste kako hoce Mislite netko sa par tisuća BTC-a na svakom exchangeu...
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
rampalija
|
|
December 19, 2013, 03:05:28 PM |
|
Mislim da i nije baš tako. $1 mil je 2% prometa samo na bitstampu zadnjih 24h. Nedovoljno za bilo kakvu manipulaciju. mislio je cojek reci netko sa par hiljada btcova, netko od sto bi se reklo early adoptersa. Moze drkat trziste kako hoce Mislite netko sa par tisuća BTC-a na svakom exchangeu... Ne! Neznam kako ti radis trade ali svi pravi traderi, prate sva veca trzista u istom momentu na vise monitora. I kao sto mozes vidjeti sva trzista sve uvijek izravnavaju tako da ako netko povali jedno trziste. Ostali ce se povaliti neku odredjenu sumu dok se opet ne izravnaju.
|
|
|
|
seljo
Legendary
Activity: 1179
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
|
|
December 19, 2013, 06:27:46 PM |
|
Mislim da i nije baš tako. $1 mil je 2% prometa samo na bitstampu zadnjih 24h. Nedovoljno za bilo kakvu manipulaciju. mislio je cojek reci netko sa par hiljada btcova, netko od sto bi se reklo early adoptersa. Moze drkat trziste kako hoce Mislite netko sa par tisuća BTC-a na svakom exchangeu... Ne! Neznam kako ti radis trade ali svi pravi traderi, prate sva veca trzista u istom momentu na vise monitora. I kao sto mozes vidjeti sva trzista sve uvijek izravnavaju tako da ako netko povali jedno trziste. Ostali ce se povaliti neku odredjenu sumu dok se opet ne izravnaju. Nikakve koristi od gledanja trebas imat btc i lovu na svakom... za arbitrazu... btw are you hodling?
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
tuvok007
Legendary
Activity: 1358
Merit: 1001
|
|
December 19, 2013, 06:30:37 PM |
|
Ima li SEPA opcija u hrvatskoj ili ne? Vi koji ste uplatili novce na bitstamp ili neki drugi exchange mozete li reci kako ste tocno uplatili i koliko ste platili naknadu??
|
|
|
|
dmeter
|
|
December 19, 2013, 07:47:27 PM |
|
Kako ste vi prošli u ovom ludilu zvanom dogecoin ja sam zaradija malo više od 4 bitcoina ali svi serveri su jednostavno zablokani. rast difikultija od 0,8 do 242 u 24 sata se nikad nije desilo.
|
|
|
|
rampalija
|
|
December 19, 2013, 08:56:25 PM |
|
Ima li SEPA opcija u hrvatskoj ili ne? Vi koji ste uplatili novce na bitstamp ili neki drugi exchange mozete li reci kako ste tocno uplatili i koliko ste platili naknadu??
Ja sam zvao svoju banku u Hrvatskoj, Splitsku banku tocnije i pitao ih za SEPA-u. , kazu da jos nisu u mogucnosti obradjivati takve transakcije. Danas dam ih bas zvao Inace zivim u Bosni
|
|
|
|
|