niktitan132
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
|
|
November 08, 2013, 08:15:32 PM |
|
Pozdrav vidim da je cijena skočila nevjerojatno gore sada je na bitstampu 326$.Što mislite što će se dogoditi dali će pasti dolje cijena ili će se još penjati? Jeli netko od vas balkanaca koristio Inputs.io?Ja jesam i nažalost sam izgubio 0.2445 BTC preko API keya su mi ukrali.Sada imam samo 0.05 BTC.
|
|
|
|
b@fhx
Full Member
Activity: 131
Merit: 100
My grandma mined SHA256
|
|
November 08, 2013, 08:16:26 PM |
|
Ne uplaćujem lovu nikome ja sam ti Alija Sirotanović, majnam i BTC i LTC i NMC i uglavnom sve. U biti lažem uplatio sam na Bitkonan neki dan i ubo 5 po 175.
S cime rudaris LTC , koje graficke koristis?
|
|
|
|
niktitan132
Legendary
|
|
November 08, 2013, 08:41:07 PM |
|
Pozdrav vidim da je cijena skočila nevjerojatno gore sada je na bitstampu 326$.Što mislite što će se dogoditi dali će pasti dolje cijena ili će se još penjati? Jeli netko od vas balkanaca koristio Inputs.io?Ja jesam i nažalost sam izgubio 0.2445 BTC preko API keya su mi ukrali.Sada imam samo 0.05 BTC. Ja sam zadnja 3 dana radio rucno kupnju i prodaju na Bitstampu cisto onako kockarski. Sa 25 BTC i 7k dolara. Isplatilo se i sad sam stao. Mislim da sam imao dosta srece na varijacije koje su se dogadjale. iskreno dalje me je strah poduzimati bilo sto. Neznam sto sa BTC napraviti dalje. Imam neki negativan osjecaj u razvoj daljne situacije za BTC. Ne znam kako vi ostali radite exchange, ne bi bilo lose podijeliti iskustva ovdje na forumu ako imate volje. Prodaj nešto BTC sada da imaš ako cijena ode dolje i nemoj nikada držati puno BTC na bitstampu ili nekom sličnom exchange uvijek imaj na svojem vlastitom računalu svoj vlastiti wallet nikad na nekom online i obavezno ga šifriraj.Jer vidim da imaš puno BTC-a i bolje je biti siguran nego ne. Može mala donacija meni?Hvala 1FCVxJwYSnaA2VfnKxwSxiCrZh8UQNX1Zk
|
|
|
|
niktitan132
Legendary
|
|
November 08, 2013, 08:48:06 PM |
|
Pozdrav vidim da je cijena skočila nevjerojatno gore sada je na bitstampu 326$.Što mislite što će se dogoditi dali će pasti dolje cijena ili će se još penjati? Jeli netko od vas balkanaca koristio Inputs.io?Ja jesam i nažalost sam izgubio 0.2445 BTC preko API keya su mi ukrali.Sada imam samo 0.05 BTC. Ja sam zadnja 3 dana radio rucno kupnju i prodaju na Bitstampu cisto onako kockarski. Sa 25 BTC i 7k dolara. Isplatilo se i sad sam stao. Mislim da sam imao dosta srece na varijacije koje su se dogadjale. iskreno dalje me je strah poduzimati bilo sto. Neznam sto sa BTC napraviti dalje. Imam neki negativan osjecaj u razvoj daljne situacije za BTC. Ne znam kako vi ostali radite exchange, ne bi bilo lose podijeliti iskustva ovdje na forumu ako imate volje. Prodaj nešto BTC sada da imaš ako cijena ode dolje i nemoj nikada držati puno BTC na bitstampu ili nekom sličnom exchange uvijek imaj na svojem vlastitom računalu svoj vlastiti wallet nikad na nekom online i obavezno ga šifriraj. Može mala donacija meni?Hvala 1FCVxJwYSnaA2VfnKxwSxiCrZh8UQNX1Zk koji offline wallet preporocas Najbolji ti je bitcoin qt ali ti skida cijeli blockchain što ti je preko 10GB mislim a to ti traje poduže vremena da skine meni je osobno skinulo u 2 dana.Možeš koristiti i Multibit wallet što je nešto bolji i manje skine te ga imaš za nekoliko sati gotovog za uporabu i slanje BTC-a.
|
|
|
|
b@fhx
Full Member
My grandma mined SHA256
|
|
November 08, 2013, 08:52:28 PM |
|
Pozdrav vidim da je cijena skočila nevjerojatno gore sada je na bitstampu 326$.Što mislite što će se dogoditi dali će pasti dolje cijena ili će se još penjati? Jeli netko od vas balkanaca koristio Inputs.io?Ja jesam i nažalost sam izgubio 0.2445 BTC preko API keya su mi ukrali.Sada imam samo 0.05 BTC. Jbg. Hackers steal $1.2m of bitcoins from Inputs.io, a supposedly secure wallet service http://www.coindesk.com/hackers-steal-bitcoins-inputs-io-wallet-service/
|
|
|
|
niktitan132
Legendary
|
|
November 08, 2013, 08:56:04 PM |
|
Pozdrav vidim da je cijena skočila nevjerojatno gore sada je na bitstampu 326$.Što mislite što će se dogoditi dali će pasti dolje cijena ili će se još penjati? Jeli netko od vas balkanaca koristio Inputs.io?Ja jesam i nažalost sam izgubio 0.2445 BTC preko API keya su mi ukrali.Sada imam samo 0.05 BTC. Jbg. Hackers steal $1.2m of bitcoins from Inputs.io, a supposedly secure wallet service http://www.coindesk.com/hackers-steal-bitcoins-inputs-io-wallet-service/Taj online wallet je bio stvarno odličan koristio sam ga oko 1 mjesec i pol.Uštedio sam puno na transakcijama ali sam sad izgubio skoro sve.Dobro što sam imao na svojem vlastitom walletu nešto.
|
|
|
|
b@fhx
Full Member
My grandma mined SHA256
|
|
November 08, 2013, 09:00:57 PM |
|
Taj online wallet je bio stvarno odličan koristio sam ga oko 1 mjesec i pol.Uštedio sam puno na transakcijama ali sam sad izgubio skoro sve.Dobro što sam imao na svojem vlastitom walletu nešto.
Kako da kupim Litecoin preko paypal-a? Dali je to netko pokusavao? Ili uz pomoc PayPala prebaciti novac na neki racun kao sto je BitStamp?
|
|
|
|
al.matic
Newbie
Activity: 57
Merit: 0
|
|
November 08, 2013, 10:06:03 PM |
|
Pozdrav vidim da je cijena skočila nevjerojatno gore sada je na bitstampu 326$.Što mislite što će se dogoditi dali će pasti dolje cijena ili će se još penjati? Jeli netko od vas balkanaca koristio Inputs.io?Ja jesam i nažalost sam izgubio 0.2445 BTC preko API keya su mi ukrali.Sada imam samo 0.05 BTC. Jbg. Hackers steal $1.2m of bitcoins from Inputs.io, a supposedly secure wallet service http://www.coindesk.com/hackers-steal-bitcoins-inputs-io-wallet-service/Taj online wallet je bio stvarno odličan koristio sam ga oko 1 mjesec i pol.Uštedio sam puno na transakcijama ali sam sad izgubio skoro sve.Dobro što sam imao na svojem vlastitom walletu nešto. Evo, ti desetak milibita za utjehu Inače, Electrum je vrlo jednostavan wallet, odmah spreman za uporabu. Zadnja verzija ima nekih bugova, sad bi trebao developer to patchati sljedećih dana...
|
|
|
|
inform
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
|
November 08, 2013, 10:14:21 PM |
|
|
|
|
|
niktitan132
Legendary
|
|
November 08, 2013, 10:38:58 PM |
|
Pozdrav vidim da je cijena skočila nevjerojatno gore sada je na bitstampu 326$.Što mislite što će se dogoditi dali će pasti dolje cijena ili će se još penjati? Jeli netko od vas balkanaca koristio Inputs.io?Ja jesam i nažalost sam izgubio 0.2445 BTC preko API keya su mi ukrali.Sada imam samo 0.05 BTC. Jbg. Hackers steal $1.2m of bitcoins from Inputs.io, a supposedly secure wallet service http://www.coindesk.com/hackers-steal-bitcoins-inputs-io-wallet-service/Taj online wallet je bio stvarno odličan koristio sam ga oko 1 mjesec i pol.Uštedio sam puno na transakcijama ali sam sad izgubio skoro sve.Dobro što sam imao na svojem vlastitom walletu nešto. Evo, ti desetak milibita za utjehu Inače, Electrum je vrlo jednostavan wallet, odmah spreman za uporabu. Zadnja verzija ima nekih bugova, sad bi trebao developer to patchati sljedećih dana... Hvala ti za desetak milibita
|
|
|
|
dadach
|
|
November 09, 2013, 01:03:05 AM |
|
Pozdrav vidim da je cijena skočila nevjerojatno gore sada je na bitstampu 326$.Što mislite što će se dogoditi dali će pasti dolje cijena ili će se još penjati? Jeli netko od vas balkanaca koristio Inputs.io?Ja jesam i nažalost sam izgubio 0.2445 BTC preko API keya su mi ukrali.Sada imam samo 0.05 BTC. Jbg. Hackers steal $1.2m of bitcoins from Inputs.io, a supposedly secure wallet service http://www.coindesk.com/hackers-steal-bitcoins-inputs-io-wallet-service/Taj online wallet je bio stvarno odličan koristio sam ga oko 1 mjesec i pol.Uštedio sam puno na transakcijama ali sam sad izgubio skoro sve.Dobro što sam imao na svojem vlastitom walletu nešto. Evo, ti desetak milibita za utjehu Inače, Electrum je vrlo jednostavan wallet, odmah spreman za uporabu. Zadnja verzija ima nekih bugova, sad bi trebao developer to patchati sljedećih dana... jer koristi netko od vas offline wallet kod kojeg nema sanse da vam netko preko neta ukrade btc, tj. koji moze primit BTC, ali nikad nije online?
|
To DA Moon!!! donations accepted >.< 38nvHaNqF5nv4ifhUyq9CChnBmRs2DSv4r
|
|
|
rampalija
|
|
November 09, 2013, 01:59:07 AM |
|
vala sve što imam mi je na criptsy.com i stalno radim trade sa altovima. Tako da me nezanima nikakav ONLINE wallet
|
|
|
|
b@fhx
Full Member
My grandma mined SHA256
|
|
November 09, 2013, 06:44:53 AM |
|
evo i moj stroj 530 Gh/s
Romero121 koji pool koristis za rudarenje?
|
|
|
|
seljo
Legendary
Activity: 1179
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
|
|
November 09, 2013, 03:25:29 PM |
|
Ne uplaćujem lovu nikome ja sam ti Alija Sirotanović, majnam i BTC i LTC i NMC i uglavnom sve. U biti lažem uplatio sam na Bitkonan neki dan i ubo 5 po 175.
S cime rudaris LTC , koje graficke koristis? 5850,5870,5970,6950,7970.
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
seljo
Legendary
Hodling since 2011.®
|
|
November 09, 2013, 03:29:55 PM |
|
evo i moj stroj 530 Gh/s Jel na ovom istom stolu slika sa 9x 5870 iz 2011 slikana?
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
rampalija
|
|
November 09, 2013, 05:54:06 PM |
|
evo i moj stroj 530 Gh/s
Jel na ovom istom stolu slika sa 9x 5870 iz 2011 slikana? [/quote] nije, a volio bih da je bilo tako [/quote] da je bogdao pa se sta kupilo i 2012 a kamoli 2011 godine
|
|
|
|
|
|
rampalija
|
|
November 10, 2013, 07:48:08 AM |
|
tebi je se onda to ROI davno
|
|
|
|
seljo
Legendary
Hodling since 2011.®
|
|
November 10, 2013, 07:47:57 PM |
|
tebi je se onda to ROI davno Je je to je ta slija na koju me ovo sitilo.
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
|