inform
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
|
November 10, 2013, 10:29:14 PM |
|
Some say Inputs.io this iste is slow/die/freze your coins
|
|
|
|
rampalija
|
|
November 10, 2013, 10:44:13 PM |
|
Some say Inputs.io this iste is slow/die/freze your coins
kakav je ovo scammer, izgleda samo skuplja postove
|
|
|
|
dadach
|
|
November 11, 2013, 09:56:24 AM |
|
decki sto predlazete da se ulozi za cca 10 btc 3000 dolara, a da dalje nastavi generirati bitcoine, i u neko dogledno vrijeme da generira vise od 10btc ulozenih?
ili najbolje nista?
hvala na savjetima
|
To DA Moon!!! donations accepted >.< 38nvHaNqF5nv4ifhUyq9CChnBmRs2DSv4r
|
|
|
rampalija
|
|
November 11, 2013, 01:13:56 PM |
|
decki sto predlazete da se ulozi za cca 10 btc 3000 dolara, a da dalje nastavi generirati bitcoine, i u neko dogledno vrijeme da generira vise od 10btc ulozenih?
ili najbolje nista?
hvala na savjetima
samo kupi BTC i rijesio si problem
|
|
|
|
madcoin
|
|
November 12, 2013, 06:38:27 PM |
|
evo samo da pozdravim nisam toliko nov u coinima, al sam novi na forumu..
|
|
|
|
rampalija
|
|
November 12, 2013, 10:56:18 PM |
|
evo samo da pozdravim nisam toliko nov u coinima, al sam novi na forumu.. pozz i tebi, sta farmas i s cime i koji ti je hashrate
|
|
|
|
madcoin
|
|
November 13, 2013, 12:01:21 AM |
|
evo samo da pozdravim nisam toliko nov u coinima, al sam novi na forumu.. pozz i tebi, sta farmas i s cime i koji ti je hashrate ne radim vise, nije mi isplativo. radio sam sa dvije 7850 litecoine sad pomalo trade tu i tamo bacim..
|
|
|
|
rampalija
|
|
November 14, 2013, 07:10:00 AM |
|
evo samo da pozdravim nisam toliko nov u coinima, al sam novi na forumu.. pozz i tebi, sta farmas i s cime i koji ti je hashrate ne radim vise, nije mi isplativo. radio sam sa dvije 7850 litecoine sad pomalo trade tu i tamo bacim.. pa dobro ako placas struju nije isplativo, ali ja neplacam i krenuo sam minati prije 2 mjeseca, tako da je meni sve isplativo pa makar s grafickim karticama minao BTC direktno
|
|
|
|
madcoin
|
|
November 14, 2013, 07:19:59 AM |
|
pa dobro ako placas struju nije isplativo, ali ja neplacam i krenuo sam minati prije 2 mjeseca, tako da je meni sve isplativo pa makar s grafickim karticama minao BTC direktno tako vec i da. ja sam radio dok nisam otplatio kartice koje sam kupio, a onda sam kartice prodao. nije samo struja problem, opcenito nisam imao adekvatan prostor za smjestit hardware tako da me uzasno smetala buka i toplina.. sad bi mi vjerovartno dobro dosla toplina malo sam bio izasao iz svega tak da nisam bas pratio specijalizirani hardware, s kojim je mozda i isplativo cak i sada kad je difficulty visok.
|
|
|
|
|
seljo
Legendary
Activity: 1179
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
|
|
November 14, 2013, 03:25:12 PM |
|
evo samo da pozdravim nisam toliko nov u coinima, al sam novi na forumu.. pozz i tebi, sta farmas i s cime i koji ti je hashrate ne radim vise, nije mi isplativo. radio sam sa dvije 7850 litecoine sad pomalo trade tu i tamo bacim.. pa dobro ako placas struju nije isplativo, ali ja neplacam i krenuo sam minati prije 2 mjeseca, tako da je meni sve isplativo pa makar s grafickim karticama minao BTC direktno Kako to ne plaćaš struju? Ili je proizvodiš ili je neko drugi plaća?
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
rampalija
|
|
November 14, 2013, 11:17:07 PM |
|
evo samo da pozdravim nisam toliko nov u coinima, al sam novi na forumu.. pozz i tebi, sta farmas i s cime i koji ti je hashrate ne radim vise, nije mi isplativo. radio sam sa dvije 7850 litecoine sad pomalo trade tu i tamo bacim.. pa dobro ako placas struju nije isplativo, ali ja neplacam i krenuo sam minati prije 2 mjeseca, tako da je meni sve isplativo pa makar s grafickim karticama minao BTC direktno Kako to ne plaćaš struju? Ili je proizvodiš ili je neko drugi plaća? Proizvodim, imam dosta solarnih ploča na krovu i jednu malu vjetro elektranu koji su to radi druge namjene postavljeni ali evo sada sluze i za minanje
|
|
|
|
seljo
Legendary
Hodling since 2011.®
|
|
November 14, 2013, 11:25:27 PM |
|
evo samo da pozdravim nisam toliko nov u coinima, al sam novi na forumu.. pozz i tebi, sta farmas i s cime i koji ti je hashrate ne radim vise, nije mi isplativo. radio sam sa dvije 7850 litecoine sad pomalo trade tu i tamo bacim.. pa dobro ako placas struju nije isplativo, ali ja neplacam i krenuo sam minati prije 2 mjeseca, tako da je meni sve isplativo pa makar s grafickim karticama minao BTC direktno Kako to ne plaćaš struju? Ili je proizvodiš ili je neko drugi plaća? Proizvodim, imam dosta solarnih ploča na krovu i jednu malu vjetro elektranu koji su to radi druge namjene postavljeni ali evo sada sluze i za minanje Koji su to uredjaji kakve performanse imaju kako skladistis struju kolike snage moze bit konstanta i sto pitanja slike daj slike i zaboravija san znakove interpunkcije nije me briga poslikaj sve to i panele i vjetro i baterije i pretvarace napona hvala...
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
rampalija
|
|
November 14, 2013, 11:32:45 PM |
|
Ok postat cu ovih dana, a struju skladistim u baterije velikih kapaciteta. Veoma je skupa investicija bila, imala je namjenu da zamjenim skroz el. energiju koju kupujem od elektroprivrede i da ostatak njima prodam u njihovu mrežu. Stoga svoju namjenu je ispunila. Ostatak koji sam prodavao se smanjio jer imam minere a samo mali dio mi viška ostaje.
Kao što znap, što se tiče energije obnovljivih izvora, dosta je isplativa ali samo na duži vremenski period
|
|
|
|
fx1Trader
|
|
November 15, 2013, 06:37:21 AM |
|
Ok postat cu ovih dana, a struju skladistim u baterije velikih kapaciteta. Veoma je skupa investicija bila, imala je namjenu da zamjenim skroz el. energiju koju kupujem od elektroprivrede i da ostatak njima prodam u njihovu mrežu. Stoga svoju namjenu je ispunila. Ostatak koji sam prodavao se smanjio jer imam minere a samo mali dio mi viška ostaje.
Kao što znap, što se tiče energije obnovljivih izvora, dosta je isplativa ali samo na duži vremenski period
financijski gledano tebi struja ipak nije besplatna, s obzirom da je mozes prodat HEPu i to mislim skuplje nego sto oni prodaju struju ( nisam siguran u ovo zadnje ) ... al svejedno za ljubitelje tehnologije to sigurno izgleda odlicno jedva cekam slike ..
|
|
|
|
fx1Trader
|
|
November 15, 2013, 07:22:18 AM Last edit: November 15, 2013, 08:43:02 AM by fx1Trader |
|
S obzirom na povecan broj usera iz hrvatske te brojne upite vezane za funkcioniranje BitKonan marketa, evo koristim priliku za sve da napisem kratke upute kako kupiti bitcoin u hrvatskoj. - Uplate u kunama mozete naparaviti iz hrvatske bez ikakvih provizija ( samo ga najavite u deposit sekciji ) - kune konvertiramo u USD na vas BitKonan account - nas racun je u PBZ banci i uplate koje stignu do 14 sati su obradjene isti dan - procitajte upute pod FAQ kako se trguje na marketu https://bitkonan.com/info prije nego zadajete nalog !!!!! - nemojte lupati MARKET order ako nema likvidnosti na drugoj strani, jer ce te dobiti jako los fill !!! - koristite LIMIT order ( istaknite svoje najbolje ponude ) i pricekajte da vam neko proda BTC - vase ponude su vidljive na http://bitcoincharts.com/markets/currency/USD.html i u principu ako su dobre, budu jako brzo izvrsene - Nakon prodaje BTCa, isplate na tekuce racune u kunama takodjer mozete napraviti bez ikavih provizija BitKonan Support
|
|
|
|
seljo
Legendary
Hodling since 2011.®
|
|
November 15, 2013, 08:07:01 AM |
|
S obzirom na povecan broj usera iz hrvatske te brojne upite vezane za funkcioniranje BitKonan marketa, evo koristim priliku za sve da napisem kratke upute kako kupiti bitcoin u hrvatskoj. - Uplate u kunama mozete naparaviti iz hrvatske bez ikakvih provizija ( samo ga najavite u deposit sekciji ) - kune konvertiramo u USD na vas BitKonan account - nas racun je u PBZ banci i uplate koje stignu do 14 sati su obradjene isti dan - procitajte upute pod FAQ kako se trguje na marketu https://bitkonan.com/info prije nego zadajete nalog !!!!! - nemojte lupati MARKET order ako nema likvidnosti na drugoj strani, jer ce te dobiti jako los fill !!! - koristite LIMIT order ( istaknite svoje najbolje ponude ) i pricekajte da vam neko proda BTC - vase ponude su vidljive na http://bitcoincharts.com/markets/currency/USD.html i u principu ako su dobre budu jako brzo izvrsene - Nakon prodaje BTCa, splate na tekuce racune u kunama takodjer mozete napraviti bez iakvih provizija BitKonan Support Je lipo kad imas domaci exchange!
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
seljo
Legendary
Hodling since 2011.®
|
|
November 15, 2013, 08:54:55 AM |
|
koliko love se vrti ovde svaki dan i niko kavu platit. pa jel to sramota.
plati ko ti brani
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
fx1Trader
|
|
November 15, 2013, 09:02:40 AM |
|
koliko love se vrti ovde svaki dan i niko kavu platit. pa jel to sramota.
ajde organiziraj .. ja sam ZA iako mi je raspored pretrpan... za Bitcoin uvijek imam vremena
|
|
|
|
fx1Trader
|
|
November 15, 2013, 09:03:13 AM |
|
S obzirom na povecan broj usera iz hrvatske te brojne upite vezane za funkcioniranje BitKonan marketa, evo koristim priliku za sve da napisem kratke upute kako kupiti bitcoin u hrvatskoj. - Uplate u kunama mozete naparaviti iz hrvatske bez ikakvih provizija ( samo ga najavite u deposit sekciji ) - kune konvertiramo u USD na vas BitKonan account - nas racun je u PBZ banci i uplate koje stignu do 14 sati su obradjene isti dan - procitajte upute pod FAQ kako se trguje na marketu https://bitkonan.com/info prije nego zadajete nalog !!!!! - nemojte lupati MARKET order ako nema likvidnosti na drugoj strani, jer ce te dobiti jako los fill !!! - koristite LIMIT order ( istaknite svoje najbolje ponude ) i pricekajte da vam neko proda BTC - vase ponude su vidljive na http://bitcoincharts.com/markets/currency/USD.html i u principu ako su dobre budu jako brzo izvrsene - Nakon prodaje BTCa, splate na tekuce racune u kunama takodjer mozete napraviti bez iakvih provizija BitKonan Support Je lipo kad imas domaci exchange! E !
|
|
|
|
|