rampalija
|
|
November 02, 2013, 12:08:25 PM |
|
ma dobit ćeš klinac, Samo budala može poćeti minati od današnjeg dana
|
|
|
|
igormkd
Newbie
Activity: 27
Merit: 0
|
|
November 02, 2013, 06:42:59 PM |
|
Braca ja koristim BFGMINER na http://mining.bitcoin.cz Jel znate kako da pustim BFGMINER na Centos ili neki drugi minner ?
|
|
|
|
rampalija
|
|
November 02, 2013, 06:55:02 PM |
|
probaj na temi mining pa software tamo ima sve objasnjeno
|
|
|
|
seljo
Legendary
Activity: 1179
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
|
|
November 02, 2013, 09:07:37 PM |
|
Braca ja koristim BFGMINER na http://mining.bitcoin.cz Jel znate kako da pustim BFGMINER na Centos ili neki drugi minner ? Preporucam cgminer i da sjednes i procitas readme malo traje ali ima sve
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
igormkd
Newbie
|
|
November 02, 2013, 09:19:31 PM |
|
Braca ja koristim BFGMINER na http://mining.bitcoin.cz Jel znate kako da pustim BFGMINER na Centos ili neki drugi minner ? Preporucam cgminer i da sjednes i procitas readme malo traje ali ima sve Jel mora da ima graficka za cgminer jer sam probao jedan put ali nije radio ? dao mi je all services disabled i plus vidim da je cgminer samo za AMD Processor ? a ja imam intel xeon..
|
|
|
|
rampalija
|
|
November 02, 2013, 11:00:49 PM |
|
Braca ja koristim BFGMINER na http://mining.bitcoin.cz Jel znate kako da pustim BFGMINER na Centos ili neki drugi minner ? Preporucam cgminer i da sjednes i procitas readme malo traje ali ima sve Jel mora da ima graficka za cgminer jer sam probao jedan put ali nije radio ? dao mi je all services disabled i plus vidim da je cgminer samo za AMD Processor ? a ja imam intel xeon.. Nije to oprema za mining. Ne mozes sa tim apsolutno nista. Inace moglo se ATI grafickim karticama prije pola godine, ali danas ne moze. Mislim mozes probati samo ne moze se nista zaraditi. MOZE se sa ATI grafikama, ja radim sa njima preko CG watchera minam ALTcoine i moze se zaradit i imaju ROI. Samo trebas dosta biti informiran o coinima i koje treba minati.
|
|
|
|
rampalija
|
|
November 02, 2013, 11:01:53 PM |
|
zaboravio sam spomenuti, grafike uvijek mozes prodati ako vidis da ti neide a mineri ispadnu iz mode za par mjeseci i onda su bezvrijedni
|
|
|
|
burek
Newbie
Activity: 35
|
|
November 03, 2013, 07:05:49 AM |
|
Danas je kopat s grafičkim kartama jednako kao i kopat s CPU-om prije godinu dana.
Najgore od svega je što smo do prije godinu dana mogli otići u trgovinu i kupiti si hardware za kopanje s lagera. Sad ovisimo o preorderima nekih stranjskih firmi s cijenama napumpanim tako da se nikad ne isplate.
Ljudi su se kupovanjem ASICa sami upucali u nogu i podigli si težinu za 2-3 reda veličine, te pri tome ostali bez puno love. Novac smo dali njima, a sada oni imaju kapital za mining biznis i uskoro će ga oni preuzeti na sebe ostavljajući nas u prašini. Malim minerima se već sad ne isplati.
|
|
|
|
rampalija
|
|
November 03, 2013, 08:01:48 AM |
|
Danas je kopat s grafičkim kartama jednako kao i kopat s CPU-om prije godinu dana.
Najgore od svega je što smo do prije godinu dana mogli otići u trgovinu i kupiti si hardware za kopanje s lagera. Sad ovisimo o preorderima nekih stranjskih firmi s cijenama napumpanim tako da se nikad ne isplate.
Ljudi su se kupovanjem ASICa sami upucali u nogu i podigli si težinu za 2-3 reda veličine, te pri tome ostali bez puno love. Novac smo dali njima, a sada oni imaju kapital za mining biznis i uskoro će ga oni preuzeti na sebe ostavljajući nas u prašini. Malim minerima se već sad ne isplati.
to si u pravu sa ASIC, em što mineri prvo malo rade kod njih dok štagod nakopaju pa onda ih pođu slati
|
|
|
|
igormkd
Newbie
|
|
November 03, 2013, 05:01:06 PM |
|
Braca recite mi dobar Wallet i gde mogu da dodam bank account i kasnije da withdraw pare..
|
|
|
|
seljo
Legendary
Hodling since 2011.®
|
|
November 03, 2013, 06:49:34 PM |
|
Braca recite mi dobar Wallet i gde mogu da dodam bank account i kasnije da withdraw pare..
Bitcoin-QT sam svoj wallet i bitkonan naš domaći Splitski exchange.
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
Vilenjak
Newbie
Activity: 1
|
|
November 03, 2013, 07:16:27 PM |
|
pozz nedavno sam se upoznao sa pojmom bitcoins i rudarenjem,vjerujem da bi moglo biti isplativo pa sam otvorio adresu nakon toga sam se prijavio na pool http://www.btcguild.com/ skinuo sam GUIminer ulogirao se i počeo kopati čisto da vidim kako to ide. Nisam ulagao u hardver jer mi je to sve još nepoznato imam AMD Radeon HD 6380G brzina mi je 700khash/s zanima me da li se isplati kopati s tom brzinom? Minimum Difficulty sam ostavio po defaultu na 2 nemam pojma šta to znači i kako bi to trebao podesiti
|
|
|
|
fx1Trader
|
|
November 03, 2013, 09:03:49 PM |
|
Ima li u Splitu koji kafic di se vodi rasprava o bitcoinima Kava ovo ono Ima ! to ti je bilo koji kafic di se dogovorimo popit kavu mogli bi dogovorit neki BTC Split meeting ... ko je za ?
|
|
|
|
rampalija
|
|
November 03, 2013, 11:35:32 PM |
|
pozz nedavno sam se upoznao sa pojmom bitcoins i rudarenjem,vjerujem da bi moglo biti isplativo pa sam otvorio adresu nakon toga sam se prijavio na pool http://www.btcguild.com/ skinuo sam GUIminer ulogirao se i počeo kopati čisto da vidim kako to ide. Nisam ulagao u hardver jer mi je to sve još nepoznato imam AMD Radeon HD 6380G brzina mi je 700khash/s zanima me da li se isplati kopati s tom brzinom? Minimum Difficulty sam ostavio po defaultu na 2 nemam pojma šta to znači i kako bi to trebao podesiti Mozes rudariti ali samo Alt coine ti se isplati ali zarada je toliko mala da ti je to samo priljevanje iz supljeg u prazno
|
|
|
|
seljo
Legendary
Hodling since 2011.®
|
|
November 04, 2013, 08:40:44 AM |
|
Ima li u Splitu koji kafic di se vodi rasprava o bitcoinima Kava ovo ono Ima ! to ti je bilo koji kafic di se dogovorimo popit kavu mogli bi dogovorit neki BTC Split meeting ... ko je za ? Neman ja pojma o bikojinu. Di je ti Split kafić?
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
igormkd
Newbie
|
|
November 04, 2013, 09:29:28 AM |
|
Bitcoin-QT sam svoj wallet i bitkonan naš domaći Splitski exchange. Brate Bitcoin-QT nema withdraw opciju... Ima samo da pratis i kako ako ja imam 1 BTC kako cu da uzmem te pare od 1 BTC ? Da recimo da ima opciju da dodam moji bank acc i kasnije da udrim withdraw da uzmem pare.
|
|
|
|
seljo
Legendary
Hodling since 2011.®
|
|
November 04, 2013, 01:36:22 PM |
|
Bitcoin-QT sam svoj wallet i bitkonan naš domaći Splitski exchange. Brate Bitcoin-QT nema withdraw opciju... Ima samo da pratis i kako ako ja imam 1 BTC kako cu da uzmem te pare od 1 BTC ? Da recimo da ima opciju da dodam moji bank acc i kasnije da udrim withdraw da uzmem pare. Predajem se.
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
igormkd
Newbie
|
|
November 04, 2013, 02:37:00 PM |
|
sto predajes se ?
|
|
|
|
al.matic
Newbie
Activity: 57
|
|
November 04, 2013, 02:57:14 PM |
|
Bitcoin-QT sam svoj wallet i bitkonan naš domaći Splitski exchange. Brate Bitcoin-QT nema withdraw opciju... Ima samo da pratis i kako ako ja imam 1 BTC kako cu da uzmem te pare od 1 BTC ? Da recimo da ima opciju da dodam moji bank acc i kasnije da udrim withdraw da uzmem pare. Brate, pošalješ BTC na exchange, tamo promjeniš BTC u pare i onda withdraw na bank acc.
|
|
|
|
rampalija
|
|
November 04, 2013, 05:47:28 PM |
|
Odi na bitstamp i tamo sve obavis laganini
|
|