Merit is a shit aksini iddia eden varsa kanıtlasın

Hatta bunu kanıtlaması gereken kişi theymos yani. Ama bu durumu boşverelim biz kullanıcılar ne kadar konuşsak bağırsak çağırsakta kaale almıyor misal yakın zamanda bu lokalden birkaç kişi merit source oldu başvuruları ne zaman yapmışlar bir bakın derim yani...
Merit satmak dilenmek vs yasak ama gelelim bazı konulara kişinin kendi postlarını yazıp bırakıp ben bunlara hakediyorum demesi merit dilenmek değilde nedir? Ha A kişisi tutar B kişisi şu postuyla mesajıyla bence haketmiştir çünkü ............. şeklinde foruma/bana değer bilgi katmıştır. Hani diyoruz ya meritim yok olduğunda atayım borcum olsun vs gir abi madem öyle bir konu var yaz de yani.
A kişisi ağaca çıktı, B kişisi indi, C firması ramler pahalanınca çalınmasın diye mabadına soktu, XXX crytonun CEO'su malı kaçırmak için kaynanasını kullandı yaz geç sonra da git listele gelsin meritler atla rütbe. Bu mu forumu/lokali daha güzel ya da diğer lokallere göre güçlü hale getirecek?
Burası her geçen gün tozlu raflara benzeyip gidecek çünkü sistem doğru çalışmıyor. 66 sayfalık bir merit konusu olmuş her sayfada 20 yorum var desek 1320 yorum var. Hatta ilk sayfada geçen konulara bakalım
"merit kardeşliği"-Gerek bazı konular olsun gerek bazı kullanıcılar arasında böyle bir kardeşlik söz konusu oldu bile.
forumdaki mesajların kalitesi artmış olacak.
-kalitenin arttığını söyleyipte buna kalben inanan var mı? Ha en azından konu dışı artık haber konularıyla dolmuyor ama bu da yeni birkaç yıllık
Hesaplar çok daha değerlenecek bununla beraber.
-hesaplara giren çıkan pek birşey olmadı
Eğer suistimaline izin verilmezse forumu hedeflenen noktaya taşımak adına büyük bir adım olur.
-Yönetimin yani en üst ne yazık ki doğru düzgün kaale almadı yani senelerce m.s atamadı
rütbe geçişine çok az zaman kalanlar için biraz üzücü oldu
-Bu çok güzel bir nokta daha başlar başlamaz insanları mağdur ederek başladı
Evet güzel yanları var ama ilk geldiğindeki çekinceler aynen duruyor 8 sene olmuş ve durmaya devam edecek gibi.
---
Madem ki herşey bu forumu daha kaliteli hale getirdi. Bitcoindeki yarılanma gibi getirin burata da rütbe yarılama misal her iki yılda bir yarılama olsun Leg gitsin SR'ye düşsün tekrar Leg olsun. İğneyi değil kendime çuvaldızı batıracağım. Son 2-3 senedir forumda aktif değilim ama Leg'im aynı süreçte benden kat kat aktif olan birisi Full ya da SR bu adalet midir değil. Ya da bu merit sistemi gelmeden önce Leg olanla geldikten sonraki leg aynı mıdır? değildir. O yüzden merit is a shit and this forum is going to be fucked up...