semihbalkanli
|
|
September 30, 2018, 11:40:10 PM |
|
Arkadaşlar merhaba. BUYING.COM projesine ilişkin yazmış olduğum yazıyı paylaştım. Eğer faydalı bulduysanız meritlerinizi bekliyorum. Şimdiden gönderen ve göndermeyenlere teşekkür ediyorum. Ayrıca yazıya ilişkin eleştiri ve önerilerinizi de yazının altında yorum olarak yazarsanız çok sevinirim. Herkese iyi forumlar. Smiley) LİNK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5041277.msg46372981#msg46372981
|
Buying.com Decentralized E-Commerce Network ● PRE-SALE: October 1, 2018 ●
|
|
|
|
Betfair
|
|
October 02, 2018, 11:12:11 PM |
|
Bu konunun konuyu açan arkadaştan başkasına bir merit hayrı yok boşu boşuna uplayıpta merit beklentisine girmeyin yeni gelen arkadaşlara sesleniyorum Konuyu açan arkadaşın yaptığı katkının 10 katını yapıp ledger la ilgili ayrıntılı konu açan arkadaşın aldığı merit ortada sadece bu konuyu açan arkadaşın aldığı merit ortada o yüzdende katkı yapayımda belki merit verirler umuduna kapılmayın hiç.
|
|
|
|
Rhego
|
|
October 03, 2018, 06:38:38 AM |
|
Bu konunun konuyu açan arkadaştan başkasına bir merit hayrı yok boşu boşuna uplayıpta merit beklentisine girmeyin yeni gelen arkadaşlara sesleniyorum Konuyu açan arkadaşın yaptığı katkının 10 katını yapıp ledger la ilgili ayrıntılı konu açan arkadaşın aldığı merit ortada sadece bu konuyu açan arkadaşın aldığı merit ortada o yüzdende katkı yapayımda belki merit verirler umuduna kapılmayın hiç. Yanlış düşünüyorsun hocam ben sistem yenilendikten sonra Sr.member oldum aldığım meritlerin çoğunu bu başlıktan verdiler. Benim gibi birçok insanda bu başlık üzerinden güzel merit topladı.
|
|
|
|
Fudoaridolu
Member
Activity: 138
Merit: 19
|
|
October 03, 2018, 08:34:58 AM Last edit: October 03, 2018, 08:47:13 PM by Fudoaridolu |
|
bazı konular hakkında paylaştığım yorumlar Fibonacci, elliot, ichimoku gibi bir sürü teknik analiz yöntemi var insanlar bunları kullanıp fiyatların nereye gidiceğini tahmin etmeye çalışıyor. Neden diye sorarsan bu araçlar piyasa yapıcıların hareketlerini tahmin etmeye yarıyor diyebilirim.
Aslında normal insanların elindeki tenkik analiz araçlarının çok büyük çoğunluğu trendlerin nerelerde tepki verebiliceğiyle alakalıdır mesela fiyat bir tepe yapmış ise o tepeden sonra fiyatın nereye kadar çekiliceğini bu araçları kullanarak tahmin edebilirsin aynı şekide dip yaptığında da nereye kadar tepki vericeğini fakat daha dip veya tepe yapmadan hedef belirlemek için normal insanların elinde pek bir araç yoktur o hedefleri o tahtaya sahip olanlar belirler belki başka araçlar kullanarak oralarıda tahmin edebilirsin ama o araçlara bedava ulaşamazsın. Teknik analiz konusunda başka bir şey sormak istersen bildiğim kadar yardımcı olurum.
Türkiyedeki ekonmik yapı çağın cok gerisinde globel ölçekte düzgün iş yapan şirketimiz yok bu böyle gitmeye devam ederse özel sektör de kötü gitmeye devam eder Bizim acil ihracat yapan global firmalara ihtiyacımız var.
Almanyayı ekonomi olarak kendimize örnek olarak almamız gerekiyor.
Almanyadaki global firmalar yan firmaları ile devasa boyutlarda iş güçü oluşturuyorlar insanlar orda düzgün maaşlar alarak çalışabiliyor. küçük esnaf dediğimiz dükkan ve benzeri sanayi firmaları çok az miktarda yerine binlerce kişinin çalıştığı büyük firmalar var. Bu firmalar hem globalde rakiplerine karşı daha sağlam duruyor hem de bir ürünün üretim masrafını minimuma indiriyor, bizde ise milyon tane küçük firmamız var. Bunlar ekonomik değil yüzde 99 globale iş yapmak yerine ülke içine çalışıyor.
Acil Global firmaların sayısının arttırılıp yüksek maaşlarda çalışılabilicek iş ortamı oluşturulmalı ki insanlar ufak iş yerleri açmayı bırakıp bu firmalarda çalışarak geçinebiilmerini sağlamalıyız.
Bunlar olmadığı sürece Büyük global firmalarımız olmadığı sürece küçük işyerleri açılmaya devam eder, küçük işyerleri ihracat yapmazlar, ihracat olmazsa illaki özel sektör bunalıma girer yani kısır döngü
Tek çare global firmalar olsturmak bunlarlara ihracatı artırıp iş gücü ortaya çıkarmaktır.
|
|
|
|
|
|
|
BitcoinTurk
|
|
October 05, 2018, 03:23:50 PM |
|
Başlıklarım günceldir arkadaşlar, desteklerinizi bekliyorum.
|
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
October 05, 2018, 05:02:35 PM |
|
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
|
gospodin
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
|
|
October 06, 2018, 07:01:48 AM |
|
|
|
|
|
bekserson
Jr. Member
Activity: 266
Merit: 2
|
|
October 06, 2018, 05:31:46 PM |
|
2018 yıl sonu için ethereum fiyat tahminlerini içeren bazı kişi ve yorumların ne olduğu ve ne kadar fos çıktığının kanıtlarını ekledim. Daha mantıklı ethereum fiyat tahmini yapan bir sitenin de linki ilgili mesajın içerisinde yer alıyor. Umarım 1 merit gelir de junior olarak aşama kat ederim. Umarım yazımı beğenirsiniz. https://bitcointalk.org/index.php?topic=5044513.msg46581283#msg46581283
|
Connecting Dual-Crypto into the Real World G M B Platform Pre-Sale Coming Soon!
|
|
|
mistersehmuz
Member
Activity: 294
Merit: 27
|
|
October 06, 2018, 08:54:37 PM Last edit: October 06, 2018, 09:16:26 PM by mistersehmuz |
|
|
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
|
|
October 08, 2018, 10:41:15 AM |
|
bir konuda ben bırakayım belki merit vermek isteyen arkadaşlarım faydalı bulur https://bitcointalk.org/index.php?topic=4563263.msg41117867#msg41117867
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
|
|
|
|