Rentberry ve Medicalchain listeye eklendi.
Ben de katılımcısı olduğum RepuX' dan bahsedeyim biraz. Veri ve uygulamalar protokolü adı altında tanıtılmış bir ico. Küçük ve orta ölçekli şirketlerin verilerini paylaştığı bir havuz ve bu havuzda profesyoneller tarafından sınıflandırılacak verilerin şirketlere yeniden satışı.
Örneğin 5000 şirketin sahip olduğu müşteri verilerinin Repux sisteminde birleştirilmesi ve burada geliştiriciler tarafından yeniden sınıflandırılarak sonucu net ve kalite garantili müşteri verisi oluşturulması. Sonrasında herhangi bir kobi bu verileri repux token ile satın alabiliyor.
Proje mantıklı ve rayına oturtulabilirse çok iş yapar. Bu sebeple değerlendirilmesi gerekir diye düşündüm.
Fikir olarak çok iyi duruyor ancak sanki uygulamada biraz sıkıntıya düşmezler mi? Firmaların bilgileri paylaşması küçük bile olsalar daima sıkıntı diye düşünüyorum. Ancak aynı çatı altındaki firmalar için bile olsa iyi bir proje.
27SUbatta Joy tokenin ICO'su basliyor, Joy tokn bir ERC-20 Tokeni, ve bir oyun projesi bu alanda son zananlarda cok proje cikiyor, bunun nedeni Oyun oynayan kisilerin yas araligi ile blockchain teknolojisine yatirim yapan kisilerin karakterinin uymasi. Diger projelerden ayiran ozellikleri ise Joy token bir platform kurmak istiyor(steam gibi) platformda profilinizi olusturup diger kisilerle alim satim yapabilir ve profiliniz uzerindende guvene dayali alisveris yapabilirsiniz.
Ayrica bunlarin takimida cok iyi guzel isler yapacagini dusunuyorum joy tokenin belki bir ilk 100 tokeni olmayacak ama yatiriminizin karsiligini kesinlikle verecektir ilk katilanlara verilen bonusu degerlendirerek guzel kar edebilirsiniz. ama tabiki YTD
Dediğiniz gibi oyun sektörüne hitap eden ICO'lar genellikle para topluyor. Paylaşım için teşekkürler.
Bence Pundi X müthiş bir fırsattı ancak kaçtı artık. Şuan Credits değer kazanabilecek bir proje olarak gözüküyor.
Şahsen rentberry ico'suna yatırım yaptım. Token satışlarının bitmesine 30 gün kaldı ancak çok yüksek ihtimalle erkenden hard cap yapacak. Emlak, ev kiralama gibi kavramları blokchain teknolojisine taşımayı hedefliyorlar ve hali hazırda çalışan bir sistemleri mevcut. Dileyenler detaylarını araştırabilirler.
https://rentberry.cryptonomos.com/Pundi X hazır olan bir proje olduğu için ben de başarılı olmasını bekliyorum. Sadece posları ne kadar sürede yayacakları ve insanların buna karşı ne tepki vereceği önemli. Rentberry ekleyeceğim ICO'lar içerisindeydi, sizden daha önce bilgi almamız faydalı oldu.
meriti 300e yaslayın benim
sonra pm atın
gelip takılırım başlığa
tay now
Keşke böyle bir şansımız olsaydı
nex (ico daha başlamadı)
Nex decentralized trade ve centralized trade sistemlerini birleştirmeyi amaçlıyor. Elixir ile yazımılını yaptıkları bir off-chain matching engine kullanacaklar. Off-chaindeki eşleştirme motoru blockchainde uzun süren işlemleri chain dışında calculate ederek sisteme geri dahil etmeye yarıyor. Güvenliği sağlamak için akıllı kontrat sadece özel anahtarı olan siparişleri onaylayacak. bir para biriminden diğerine transfer dönüşümsüz yapılabilecek. bu cidden çok büyük bir şey. örneğin eth yi neo smart contract a oradan da neo adreslerine gönderebilecek. Benim çok hoşuma gitti ico başlayana kadar boğa sezonundan faydalanıp all-in gireceğim bu icoya streamity icoda iyi duruyor. Wepower da iyi gibi. Beklentim nex'ten çok büyük 10x olmadan satacağımı düşünmüyorum, sanırım uzun bir süre hodl kalacağım ico 10 saniyede bitmez umarım
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2730656.msg27950444#msg27950444 nex ile ilgili gelişmeleri buradan yazıyorum
Daha önce adına hiç denk gelmemiştim ama bahsettiğin gibi projesi çok mantıklı gözüküyor. Sistem hızlı da çalışırsa, gerçekten büyük rağbet görebilir.
Arcblock son zamanların en çok konusulan ICO su olacak bence. En iyi ICO sumu olacak bilmiyorum ama iyi kazandırabilir .
Evet tüm platformlarda büyük reklamı yapılıyor. Bu da ICO'da fazla para toplanmasına, çabuk marketle anlaşmasına neden oluyor. Tabi böyle çok reklamı yapılan ama büyük paralar toplandığı için duran Monetha gibi girişimleri de unutmamız lazım. Monetha kötü projedir gibi anlaşılmasın sadece beklenen hızlı çıkışı yapamamıştı.