Bitcoin Forum
January 23, 2019, 02:18:38 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 »  All
  Print  
Author Topic: Dollemizer Firmware ASICBOOST Comming! [custom s9, s9i, t9 Firmware upgrade]  (Read 11475 times)
DolleTeam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
July 01, 2018, 04:47:58 PM
 #61

Dear VonRau,

Please see the updated first Post. There is a light version available.

We will look into your inquiry and create a new firmware batch,

If you could please post a screenshot of the output you get after flashing, that would improve our ability to hep you.

Kind Regards,

DolleTeam
1548209918
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1548209918

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1548209918
Reply with quote  #2

1548209918
Report to moderator
1548209918
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1548209918

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1548209918
Reply with quote  #2

1548209918
Report to moderator
1548209918
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1548209918

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1548209918
Reply with quote  #2

1548209918
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
vonRau
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 2


View Profile
July 01, 2018, 04:54:11 PM
Last edit: July 03, 2018, 01:03:02 AM by frodocooper
 #62

Incorrect firmware!!!

Code:
Content-type: text/html

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<meta http-equiv="Content-Script-Type" content="text/javascript" />
<meta http-equiv="cache-control" content="no-cache" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="/css/cascade.css" />
<!--[if IE 6]><link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="/css/ie6.css" /><![endif]-->
<!--[if IE 7]><link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="/css/ie7.css" /><![endif]-->
<!--[if IE 8]><link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="/css/ie8.css" /><![endif]-->
<script type="text/javascript" src="/js/xhr.js"></script>
<script type="text/javascript" src="/js/jquery-1.10.2.js"></script>
<script type="text/javascript" src="/js/json2.min.js"></script>
<script>
function f_submit_reboot() {
setTimeout(function(){
window.location.href="/index.html";
}, 120000);

jQuery.ajax({
url: '/cgi-bin/reset_conf.cgi',
type: 'GET',
dataType: 'json',
timeout: 30000,
cache: false,
data: {},
success: function(data) {
},
error: function() {
}
});
}
function f_submit_goback() {
window.location.href="/upgrade.html";
}
</script>
<title>Ant Miner</title>
</head>
<body class="lang_en" onload="f_submit_reboot();">
<p class="skiplink">
<span id="skiplink1"><a href="#navigation">Skip to navigation</a></span>
<span id="skiplink2"><a href="#content">Skip to content</a></span>
</p>
<div id="menubar">
<h2 class="navigation"><a id="navigation" name="navigation">Navigation</a></h2>
<div class="clear"></div>
</div>
<div id="menubar" style="background-color: #0a2b40;">
<div class="hostinfo" style="float:left;with:500px;">
<img src="/images/antminer_logo.png" width="92" height="50" alt="" title="" border="0" />
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
<div id="maincontainer">
<div id="tabmenu">
<div class="tabmenu1">
<ul class="tabmenu l1">
<li class="tabmenu-item-status active"><a href="/index.html">System</a></li>
<li class="tabmenu-item-system"><a href="/cgi-bin/minerConfiguration.cgi">Miner Configuration</a></li>
<li class="tabmenu-item-network"><a href="/cgi-bin/minerStatus.cgi">Miner Status</a></li>
<li class="tabmenu-item-system"><a href="/network.html">Network</a></li>
</ul>
<br style="clear:both" />
<div class="tabmenu2">
<ul class="tabmenu l2">
<li class="tabmenu-item-system"><a href="/index.html">Overview</a></li>
<li class="tabmenu-item-system"><a href="/administration.html">Administration</a></li>
<li class="tabmenu-item-admin"><a href="/monitor.html">Monitor</a></li>
<li class="tabmenu-item-packages"><a href="/kernelLog.html">Kernel Log</a></li>
<li class="tabmenu-item-startup active"><a href="/upgrade.html">Upgrade</a></li>
<li class="tabmenu-item-crontab"><a href="/reboot.html">Reboot</a></li>
</ul>
<br style="clear:both" />
</div>
</div>
</div>
<div id="maincontent">
<noscript>
<div class="errorbox">
<strong>Java Script required!</strong><br /> You must enable Java Script in your browser or LuCI will not work properly.
</div>
</noscript>
<h2><a id="content" name="content">System Upgrade Successed</a></h2>
<fieldset class="cbi-section" id="cbi_apply_bmminer_fieldset" style="display:block">
<img src="/resources/icons/loading.gif" alt="Loading" style="vertical-align:middle" />
<span id="cbi-apply-bmminer-status">Rebooting System ...<br />&nbsp;<br />(please wait for 120 seconds)</span>
</fieldset>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>
<div class="clear"></div>
<div style="text-align: center; bottom: 0; left: 0; height: 1.5em; font-size: 80%; margin: 0; padding: 5px 0px 2px 8px; background-color: #918ca0; width: 100%;">
<font style="color:#fff;">Copyright &copy; 2013-2014, Bitmain Technologies</font>
</div>
</body>
</html>
DolleTeam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
July 01, 2018, 05:01:56 PM
 #63

Dear VonRau,

thanks for the fast reply.

Please try to download the firmware again. It could be a download issue.

In addition to that, we will provide a version 2, and you can try that out as well.

Kind Regards,
DolleTeam
vonRau
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 2


View Profile
July 01, 2018, 05:03:15 PM
 #64

please contact me consulting@raunegger.com
bitsolutions
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 260
Merit: 254



View Profile
July 01, 2018, 10:52:56 PM
 #65

Where can I find the GPL source code for this firmware?

Mining Software Developer.
DolleTeam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
July 02, 2018, 01:33:25 AM
 #66

Thank you for your interest.

If you could please specify your request, that would be very helpful.
RadekG2
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 15


View Profile
July 02, 2018, 03:17:27 PM
 #67

I still do not understand why we should pay fee, when another FW with the same functionality is available for free?! Your FW can set only voltage and frequency, for the cost of fee, so where is the advance?

For those who want to keep it fanless I can compile their version for free also.

here is it:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=4491904.0
DolleTeam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
July 02, 2018, 06:05:08 PM
Last edit: July 03, 2018, 01:05:04 AM by frodocooper
 #68

I still do not understand why we should pay fee, when another FW with the same functionality is available for free?! Your FW can set only voltage and frequency, for the cost of fee, so where is the advance?

For those who want to keep it fanless I can compile their version for free also.

here is it:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=4491904.0

Hi RadekG2,

We could hide the fee in the program so no one would even notice... I'm not surprised if someone already does that.
Instead, we choose to be transparent and ask a very low fee. We just released our 1st version of the firmware which does include the important features 90% of us want.
Our focus lies on implementing Asic Boost for the masses, so not just Bitmain gets the sick hashes but we all do.
That said, we hope ppl support our mission by using our firmware and by doing so improvs there own mining efficiency as well.

Last but not least, our software is tested on multiple machines, does work as it should. And those miners with versions not compatible yet will be checked out and we will make sure they can benefit from it as well!

The Dolleteam!
dutchlincoln
Member
**
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 30


View Profile
July 02, 2018, 06:20:10 PM
 #69

only thing i worry about is temperatures....
How well are temperatures under control with asicboost?

how well can hashrate be upgraded without higher tempratures?
vonRau
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 2


View Profile
July 02, 2018, 06:37:37 PM
Last edit: July 02, 2018, 06:53:45 PM by vonRau
 #70

the magic word is "liquid cooled"

"https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fchristian.raunegger%2Fphotos%2Fa.1579970482112859.1073741827.269892599787327%2F1579970555446185%2F%3Ftype%3D3&width=500"

we sell that system.

1x 20" Container - 250kW rated power hosts 108 miner
1x 40" Container - 810kW rated power hosts 324 miner

"https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fchristian.raunegger%2Fphotos%2Fa.269893516453902.55475.269892599787327%2F1556608344449073%2F%3Ftype%3D3&width=500"
dutchlincoln
Member
**
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 30


View Profile
July 02, 2018, 07:43:46 PM
 #71


Its looking very nice, but a tad unnessecerily complicated.
Why not start with smaller units?

i think there's a serious market for approx. 10-20 miners.
In winter its possible to put in a heat exchanger also, and use the heat for central heating and hot water, making ROI even better...
DolleTeam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
July 02, 2018, 07:47:31 PM
 #72

only thing i worry about is temperatures....
How well are temperatures under control with asicboost?

how well can hashrate be upgraded without higher tempratures?

Hi Dutchlincoln,

Asicboost will adjust the way your miner calculates, nothing will be changed on volts or hertz. This way the temps will be around the same. (as far as we have seen on our testing rigs)

P.s. (srry for the dutch) Mooie koelkast met geluidsfoam! Wink

Groeten,

The Dolleteam!
vonRau
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 2


View Profile
July 02, 2018, 07:52:14 PM
 #73

we are selling small units as well
dutchlincoln
Member
**
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 30


View Profile
July 02, 2018, 08:46:44 PM
 #74

we are selling small units as well

Highly interested. Tell me more...  Grin
dutchlincoln
Member
**
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 30


View Profile
July 02, 2018, 08:51:41 PM
Last edit: July 03, 2018, 01:06:10 AM by frodocooper
 #75

Hi Dutchlincoln,

Asicboost will adjust the way your miner calculates, nothing will be changed on volts or hertz. This way the temps will be around the same. (as far as we have seen on our testing rigs)

P.s. (srry for the dutch) Mooie koelkast met geluidsfoam! Wink

Groeten,

The Dolleteam!

Thanks Dolle!
Ik post wat meer foto's als ik klaar ben, hoop eind van deze week.

PM me anders even over de mogelijkheden als je wilt, ik ben wel benieuwd eerlijk gezegd.
DolleTeam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
July 02, 2018, 09:01:59 PM
 #76

we are selling small units as well

I Also would like to know more. If @dutchinno can join slack. So we can pick up the info as well. And would like to know more about your project as well @dutch

dutchlincoln
Member
**
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 30


View Profile
July 03, 2018, 07:53:46 PM
 #77

What would really be nice is if you can set it the other way around: Set a max chip temp and throttle the miner up to that temp. Sun is shining? less TH. Mother-in-law visiting? 25Th! Grin Grin
vonRau
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 2


View Profile
July 03, 2018, 08:05:21 PM
 #78

?? you checked it like that or it is your wish?
dutchlincoln
Member
**
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 30


View Profile
July 03, 2018, 08:08:29 PM
 #79

wish.


A few hours a day in summer i just cant control the temp enough yet to alway be on the safe side. Would be nice if you can set that temperature so they throttle back a bit. At evening and night when temps are lower, they can hash higher.
piscess16
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
July 03, 2018, 09:10:29 PM
 #80

Hi Dollemizer the developer fee is "1.9%" or "9%"

and the FW can support T9+ or not ?
Pages: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!