Bitcoin Forum
June 20, 2024, 08:04:52 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 [110] 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 ... 1549 »
  Print  
Author Topic: [ANN][DOGE] Dogecoin - very currency many coin - v1.10.0  (Read 3097998 times)
runlinux
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 566
Merit: 500



View Profile WWW
December 15, 2013, 08:12:49 PM
 #2181

We've already got 25.000 kh/s and counting:

Stratum
Vardiff
SSL
A very handy separate site optimized for Mobile Phones i.e. IPhone/Android (only visible from phone)
Idle Worker Notifications
Proportional Payout
Manual Cash Out Function
Very fast machine/high availability
NO PPLNS ! Payout immediately after block has found (and is confirmed) in full !
We also payout all transaction fee's !

Visit the Pool at https://www.dogepool.net

Finally... something that works!

ToxicDartFrog
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 104



View Profile
December 15, 2013, 08:15:13 PM
 #2182

WINRAR
wobbzz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 135
Merit: 100


View Profile
December 15, 2013, 08:20:15 PM
 #2183

dogecoin is taking a bit of a dive on coinedup. hopefully levels out above .25 rate.

Yet another doge begger looking for a doge bone. Go dig in a pool like the rest of us shibes.

z2z me @ zs18642322h0h7hzjknejehavx0srwmungl8uj0t3vsxd7jwzr2kdhrcj38setn7ujd500fqn99y52
zccopwrx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 306
Merit: 100



View Profile
December 15, 2013, 08:21:59 PM
 #2184

HashFaster adds DOGE to its network of FAST and reliable pools!

http://doge.hashfaster.com
3% PROP
Stratum ONLY
VARDIFF 32-512 AUTO
 
Enjoy!!
rav3n_pl
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1361
Merit: 1003


Don`t panic! Organize!


View Profile WWW
December 15, 2013, 08:23:02 PM
 #2185

3% really???
wow

1Rav3nkMayCijuhzcYemMiPYsvcaiwHni  Bitcoin stuff on my OneDrive
My RPC CoinControl for any coin https://bitcointalk.org/index.php?topic=929954
Some stuff on https://github.com/Rav3nPL/
zakord
Member
**
Offline Offline

Activity: 91
Merit: 10


View Profile
December 15, 2013, 08:23:30 PM
 #2186

Typical scenario what can happen if Đ will go onto cryptsy or bter or bigger exchange:


1.Most noobs will want to sell it as fast and as low as possible
2.Most no noobs will want to sell it because of 1.

result -> value of Đ will not go high. And the moon will still be occupied by BTC or other crypto_NO_MEME_shit
viatorek
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


View Profile
December 15, 2013, 08:25:52 PM
 #2187

Typical scenario what can happen if Đ will go onto cryptsy or bter or bigger exchange:


1.Most noobs will want to sell it as fast and as low as possible
2.Most no noobs will want to sell it because of 1.

result -> value of Đ will not go high. And the moon will still be occupied by BTC or other crypto_NO_MEME_shit

now only miner own it....then traders will start play...like qrk or worldcoin
MajikPiG
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10

in doge we tryst


View Profile
December 15, 2013, 08:26:21 PM
 #2188

Typical scenario what can happen if Đ will go onto cryptsy or bter or bigger exchange:


1.Most noobs will want to sell it as fast and as low as possible
2.Most no noobs will want to sell it because of 1.

result -> value of Đ will not go high. And the moon will still be occupied by BTC or other crypto_NO_MEME_shit

Nobody's going to sell as fast and low as possible. Everybody wants profit. If it goes to cryptsy, it will open more markets.

OrkneyCoiner
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10


View Profile
December 15, 2013, 08:27:34 PM
 #2189

Mine keeps saying stratum from pool 0 detected new block but im not seeing annythhing
Look at the top where it shows something like this:

A:1978  R:1918  HW:0  WU:264.0/m

A=Accepted
R=Rejected
HW=Hardware Failures(Not to worry about
WU=Work Units(What is que'd to process

As long as the A has numbers in it, you're mining.
no numbers there they all say zero

How many Khs are you running.  Top left corner of terminal screen.
it says zero so how do i get it to mine
Your Khs says zero?  You're using cgminer right? And what is your video card?
ok  i need a new graphics card. which one is the best one. Money doesn't matter.

10x 7950 +++

I like 280X-Vapor more.
viatorek
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


View Profile
December 15, 2013, 08:27:52 PM
 #2190

n00bs already sold Smiley
digitaltradz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 100


View Profile
December 15, 2013, 08:27:56 PM
 #2191

HashFaster adds DOGE to its network of FAST and reliable pools!

http://doge.hashfaster.com
3% PROP
Stratum ONLY
VARDIFF 32-512 AUTO
 
Enjoy!!

At 3%
Amph
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3206
Merit: 1069



View Profile
December 15, 2013, 08:28:03 PM
 #2192

http://pool.testserverino.de/ fix your site! i want my doge , they are stuck there damn
Ng93
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 100


View Profile
December 15, 2013, 08:29:18 PM
 #2193

http://pool.testserverino.de/ fix your site! i want my doge , they are stuck there damn

same here , about 75000 at the moment
ocminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2660
Merit: 1240



View Profile WWW
December 15, 2013, 08:29:47 PM
 #2194

We've already got 25.000 kh/s and counting:

Stratum
Vardiff
SSL
A very handy separate site optimized for Mobile Phones i.e. IPhone/Android (only visible from phone)
Idle Worker Notifications
Proportional Payout
Manual Cash Out Function
Very fast machine/high availability
NO PPLNS ! Payout immediately after block has found (and is confirmed) in full !
We also payout all transaction fees !

Visit the Pool at https://www.dogepool.net

Finally... something that works!

Thanks, we've got a spare server over, so even if load would get too high, we can easily deploy another one and add it to the cluster.

suprnova pools - reliable mining pools - #suprnova on freenet
https://www.suprnova.cc - FOLLOW us @ Twitter ! twitter.com/SuprnovaPools
thehaxfactory
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
December 15, 2013, 08:30:03 PM
 #2195

n00bs already sold Smiley

I'm a noob, but I'm also not stupid. I'm letting this ride.

I only managed to mine 85k anyway, no point on getting out now.

Let's hope this can pay off my student loans some day.
Abdizriel
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
December 15, 2013, 08:32:06 PM
 #2196

Have some1 the same problem:
Code:
Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Unable to connect to http://nick:password@domain:22555/' in /var/www/jsonRPCClient.php:139
Stack trace:
#0 /var/www/index.php(7): jsonRPCClient->__call('getinfo', Array)
#1 /var/www/index.php(7): jsonRPCClient->getinfo()
#2 {main}
thrown in /var/www/jsonRPCClient.php on line 139

I've this code

Code:
<?php
require_once 'jsonRPCClient.php';

&
#12288;$dogecoin = new jsonRPCClient('nick:password@domain:22555');
try{
&
#12288;echo "<pre>\n";
&#12288;print_r($dogecoin->getinfo());
&#12288;echo "</pre>";
} catch(Exception $e){
&
#12288;echo nl2br($e->getMessage()).'<br />'."\n"; }
?>

With Exception I've got this error
Code:
Parse error: syntax error, unexpected '$dogecoin' (T_VARIABLE) in /var/www/index.php on line 9

awais3344
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 250


View Profile
December 15, 2013, 08:32:32 PM
 #2197

Mine keeps saying stratum from pool 0 detected new block but im not seeing annythhing
Look at the top where it shows something like this:

A:1978  R:1918  HW:0  WU:264.0/m

A=Accepted
R=Rejected
HW=Hardware Failures(Not to worry about
WU=Work Units(What is que'd to process

As long as the A has numbers in it, you're mining.
no numbers there they all say zero

How many Khs are you running.  Top left corner of terminal screen.
it says zero so how do i get it to mine
Your Khs says zero?  You're using cgminer right? And what is your video card?
ok  i need a new graphics card. which one is the best one. Money doesn't matter.

get a r9 280x. its the best one for me. its 730khash/s I have gigabyte r9 280x and works fine.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
NEOSCOIN
  +POD Developers +Active Community - V2 Coming Soon! Live In-App Trading, Live Pool Stats - IRC - Arbitrush Anonymous System soon!! NEOSCOIN
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
viatorek
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


View Profile
December 15, 2013, 08:35:03 PM
 #2198

get a r9 280x. its the best one for me. its 730khash/s I have gigabyte r9 280x and works fine.

same gigabyet here  buy only 670-680

whats your conf..i was thinking gigabyte suxx couse no voltage change
Ng93
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 100


View Profile
December 15, 2013, 08:36:29 PM
 #2199

Noobs are selling again, prices is goin down Sad
thehaxfactory
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
December 15, 2013, 08:37:43 PM
 #2200

In the end that's probably better for the market in the future. Real investors will have dogecoin and people wanting a quick profit will be out.
Pages: « 1 ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 [110] 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 ... 1549 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!