Bitcoin Forum
May 26, 2024, 04:41:46 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 [169] 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 ... 1549 »
  Print  
Author Topic: [ANN][DOGE] Dogecoin - very currency many coin - v1.10.0  (Read 3097879 times)
Bitcoi2n2n
Member
**
Offline Offline

Activity: 125
Merit: 10


View Profile
December 18, 2013, 06:59:41 AM
 #3361

What did I do wrong guys?
https://i.imgur.com/InM9N2i.jpg

I did everything according to this tutorial:
http://doges.org/index.php?topic=592.0

do you have your client open with the miner open?

What exact client do you mean? I only have the .bat opened.
wakasaki808
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 500



View Profile
December 18, 2013, 07:00:35 AM
 #3362

What did I do wrong guys?
https://i.imgur.com/InM9N2i.jpg

I did everything according to this tutorial:
http://doges.org/index.php?topic=592.0

do you have your client open with the miner open?

What exact client do you mean? I only have the .bat opened.

Open the DogeCoin wallet. dogecoin-qt.exe file, along with your .bat file. If your wallet is synched up-to-date it should start solo mining.
Bitcoi2n2n
Member
**
Offline Offline

Activity: 125
Merit: 10


View Profile
December 18, 2013, 07:05:57 AM
 #3363

What did I do wrong guys?
https://i.imgur.com/InM9N2i.jpg

I did everything according to this tutorial:
http://doges.org/index.php?topic=592.0

do you have your client open with the miner open?

What exact client do you mean? I only have the .bat opened.

Open the DogeCoin wallet. dogecoin-qt.exe file, along with your .bat file. If your wallet is synched up-to-date it should start solo mining.
Hm doesn't help unfortunately. :/
srwt
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 123
Merit: 100


View Profile
December 18, 2013, 07:20:17 AM
 #3364

https://bitcointalk.org/index.php?topic=368474.20
https://bitcointalk.org/index.php?topic=359276.20

Many people are reporting that cryptopool.it is probable scammed. Don't have business with it.

toxicwind
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
December 18, 2013, 07:25:01 AM
 #3365

dogepool.pw - doges digging dogecoin
We have just relaunched, please join us in mining, we need your hashrate!
C.mil
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
December 18, 2013, 07:28:37 AM
 #3366

I downloaded cudaminer and I was able to set up .bat file with my pool address and account, however I didn't figure out what these random symbols in the beginning mean.
Code:
cudaminer.exe -i 0 -C 2 -l 32x4 -m 1

I read somewhere that -i shouldn't be set above 11, so I edited my config and now I have the following config.
Code:
cudaminer.exe -i 11 -C 2 -l 32x4 -m 1

I my card is working fine now. System is responsive and I'm getting above 140 khash/sec. My driver version is 314.22 and card is GTX 560 Ti.
Any suggestions?
shade45
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
December 18, 2013, 07:56:45 AM
 #3367

I downloaded cudaminer and I was able to set up .bat file with my pool address and account, however I didn't figure out what these random symbols in the beginning mean.
Code:
cudaminer.exe -i 0 -C 2 -l 32x4 -m 1

I read somewhere that -i shouldn't be set above 11, so I edited my config and now I have the following config.
Code:
cudaminer.exe -i 11 -C 2 -l 32x4 -m 1

I my card is working fine now. System is responsive and I'm getting above 140 khash/sec. My driver version is 314.22 and card is GTX 560 Ti.
Any suggestions?

I have no idea what the symbols mean either but I got the same card and I get 127 kh/s so you're doing better than me. That sounds like around the limit for the 560 though.
nonny12
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 362
Merit: 250



View Profile
December 18, 2013, 08:03:20 AM
 #3368

I read somewhere that -i shouldn't be set above 11, so I edited my config and now I have the following config.
Code:
cudaminer.exe -i 11 -C 2 -l 32x4 -m 1

I my card is working fine now. System is responsive and I'm getting above 140 khash/sec. My driver version is 314.22 and card is GTX 560 Ti.
Any suggestions?

Read the included README. -i is not intensity like with cgminer, it is 'interactive mode' on or off. Set to 1 if you want your computer to be usable (interactive) or 0 to load the GPU 100%.
fast-pool.com
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile WWW
December 18, 2013, 08:11:31 AM
 #3369

https://i.imgur.com/wj6nJgN.jpg
kamrog
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
December 18, 2013, 08:19:36 AM
 #3370

Dogecoin is the only very currency with rise now http://coinmarketcap.com/ Our 24h change is +8.90 % while the rest is BIG - !!!
Burninj
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1000


View Profile
December 18, 2013, 08:20:00 AM
 #3371

Hashco.ws mining doge now adding 1350 mhs to the network...
drknife
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
December 18, 2013, 08:20:57 AM
 #3372

dogepool.pw is running smooth.  It had some hiccups but the sysadmin made sure to pay out all of the users.  Go register and hash away with us.
flound1129
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000


www.multipool.us


View Profile
December 18, 2013, 08:23:42 AM
 #3373

Please add multipool.us to your pool list.  Thanks.

Multipool - Always mine the most profitable coin - Scrypt, X11 or SHA-256!
smiba
Member
**
Offline Offline

Activity: 78
Merit: 11



View Profile
December 18, 2013, 08:27:18 AM
 #3374

So many pools... But real miners join
dogehouse.org - 0% fee - PPLNS
Phonetic
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10


View Profile WWW
December 18, 2013, 08:28:10 AM
 #3375

Could really use some miners at our pool:
http://doge.scryptpools.com

Frontend is blazing fast. No downtime in last 3 days. Just need hash rate and we'll be #1 again...

Fee reduced to 0.5%

Scrypt Pools had many problems and many coins were lost due to multiple payout problems. I was in over my head the moment the pool went past 500 mh/s. I did my best to keep it running but I failed. I'm embarassed and truly sorry. I will find a way to get enough doges to process the rest of the payouts and reinstate my credibility.
Mikellev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 250



View Profile
December 18, 2013, 08:39:51 AM
 #3376

Am I wrong here ?

Doge might be up 8% but BTC is down 30%, where is the win ? As long Doge are bound to BTC it´s still a loss.....

Dogecoin is the only very currency with rise now http://coinmarketcap.com/ Our 24h change is +8.90 % while the rest is BIG - !!!
sf_btc
Member
**
Offline Offline

Activity: 60
Merit: 10


View Profile
December 18, 2013, 08:40:38 AM
 #3377

I read somewhere that -i shouldn't be set above 11, so I edited my config and now I have the following config.
Code:
cudaminer.exe -i 11 -C 2 -l 32x4 -m 1

I my card is working fine now. System is responsive and I'm getting above 140 khash/sec. My driver version is 314.22 and card is GTX 560 Ti.
Any suggestions?

Read the included README. -i is not intensity like with cgminer, it is 'interactive mode' on or off. Set to 1 if you want your computer to be usable (interactive) or 0 to load the GPU 100%.

I have a GTX 560 getting about 115 khash/s. Is that about the max or can I tune it higher?
Kergekoin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500


View Profile
December 18, 2013, 08:40:47 AM
 #3378

DOGE is the only coin in top50 to gain market value past 24hours!!!


******  NB! The links below are affiliate - friend type links, which bring additional benefits both, to you and me  ******
Binance - Best Crypto Trading Platform          CoinBase - Fastest way from FIAT to Crypto
Windscribe - The quickest and easyest way to secure and anonymize your internet traffic
scarface
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17


View Profile
December 18, 2013, 08:46:07 AM
 #3379

hashco just took our hashrate to 13.5 gigahash


              ▄▄████████████▄▄             
          ▄███▀▀▀░░░░░░░░░░▀▀▀███▄▄        
       ▄██▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀██▄      
     ▄██▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀███    
   ▄██▀░░░░░░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄█████████████▄  
  ▄██░░░░░░░░░░░▄▄█████████░░░░░░░░░░░░▀█▌ 
 ▐██░░░░░░░░▄█████▀▀▀▀▀▀▀▀▀████▄░░░░░░░░▀█▌
▐██░░░░░░▄███▀▀███████████████▀▀██▄░░░░░░██▌
████▄░░▄██▀███████▄██████▄████████▀██▄░░░▐██
██░▀████▀██████████████████████████████▄░░██
██░░░▀██▄█████████████████████████▄██▀▀██▄██
██▌░░░░▀███▄████████▀▀▀▀███████▄██▀░░░░░▀███
▐██░░░░░░░▀███▄▄███████████▄▄██▀▀░░░░░░░░██▌
 ▐██░░░░░░░░░░▀▀████████████▀░░░░░░░░░░░▄█▌
  ▀██▄▄▄▄▄▄▄▄▄████████▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░▄█▌ 
   ▀███▀▀▀▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██▀  
     ▀██▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██▀    
       ▀███▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄██▀      
          ▀████▄▄░░░░░░░░░░▄▄▄███▀         
              ▀▀▀██████████▀▀▀             

    
                         [ Website ]                    
    
fast-pool.com
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile WWW
December 18, 2013, 08:46:23 AM
 #3380

Hashco.ws mining doge now adding 1350 mhs to the network...


i can feel it...why they started to mine doge?
any exchange yet?
Pages: « 1 ... 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 [169] 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 ... 1549 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!