Sad još kada bi imali moderatora da napravi pin to the top. Možda bi se dalo prijaviti tvoj post moderatoru pa tražiti da to napravi. Znam da gumb ne služi u tu svrhu ali mislim da bi moglo proći.
Hvala na savjetu Trofo, probat ću to napraviti, jer Rickbig41 (trenutni moderator) baš i ne reagira na PM...
Ne znam da li si upoznat ali imaš pravo jednom dnevno napraviti bump na svojoj temi. Znači ako želiš da ostane na vrhu a nitko drugi ne piše izbrišeš svoj zadnji bump post i postaviš novi i tako svaki dan.
I ovaj sir u imenu teme mi uopće ne liči na ovčji, treba poraditi na tome
Tako ću i raditi ako Rickbig41 ne reagira, budem ga bumpao kada padne na dno stranice...
I meni se čini da nije baš ovčiji, ali nije ni ovaj loš
Odlična ideja i s pravom si zaslužio moj posljednji Merit koji mogu dati. Mislim da bi mi ovakva tema puno pomogla kad sam tek došao jer forum je OGROMAN, a ni hrvatska zajednica nije mala pa sve to zajedno djeluje dosta zastrašujuće novim ljudima jer ne znaju gdje krenuti. Ma dao bi ti i više Merita samo kad bi ih imao...
Hvala na zadnjem meritu, probat ću ga pametno upotrijebiti:) Da, forum je stvarno velik i svaki dan me ponovno iznenadi nečim novim:)
bravo! imaš merit i od mene
svaka čast na trudu, ovo bi trebalo definitivno pomoći nubarama
Hvala Big_daddy! Nadam se da će biti od koristi i novima i "starijima".
Hvala ti na uloženom trudu i vremenu... Dobro je što si posebno označio temu, jer ju vjerojatno ne bih primijetio...
Hvala ti Eroejoe! Da morao sam nekako označiti temu, no nisam želio baš pretjerivati da ne izgleda kao spam:)
Drago mi je da vam se svima sviđa thread, nadam se da ćete ga i koristiti, te davati prijedloge ukoliko nađete thread koja vam je koristio, kako bi se thread poboljšavao tokom vremena.
Također ću ja upisivati nove thread-ove kako na koji naiđem.