Bitcoin Forum
November 19, 2019, 08:30:39 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... 80 »
  Print  
Author Topic: [ANN] NDL - The coin for Pastafarians - Flying Spaghetti Monster Cryptocurrency!  (Read 121429 times)
johnngbluntzky
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
January 03, 2014, 01:23:48 AM
 #141


How do I find out if I am mining correctly ?

first time solo mining
NbsgZDDVMERCnymcDTWvDoJGV1q9ucL1u6

if you are seeing new blocks with timestamps roll by and hashrates are rolling, you are solo mining most likely.

1574152239
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1574152239

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1574152239
Reply with quote  #2

1574152239
Report to moderator
1574152239
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1574152239

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1574152239
Reply with quote  #2

1574152239
Report to moderator
The Bitcoin Forum is turning 10 years old! Join the community in sharing and exploring the notable posts made over the years.
pmm123
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


View Profile
January 03, 2014, 01:23:50 AM
 #142

Pool works? i don't see confirmeds and unconfirmeds :S

||||||| ★ CATALONIACOIN |||||||

||||||| OFFICIAL THREAD★ |||||||
Gamer67
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 250

тσ ¢σιи σя иσт тσ ¢σιи?


View Profile
January 03, 2014, 01:23:52 AM
 #143

Time to hit the pool I think.

"I am not Dorian Nakamoto."
propeng
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
January 03, 2014, 01:24:08 AM
 #144

I've set up a basic experimental stratum mining pool at http://propeng.com:7020 (actual stratum server is at stratum+tcp://propeng.com:7010).
I haven't had enough time to test this, so if something doesn't work please stop mining and let me know. And don't forget to set up auto payouts.

(your displayed hashrate and expected payout might be slightly off, this is irrelevant. you'll get payed as expected)

Testing this one out atm, could you raise the auto-payout threshold from 25 to something that makes a little more sense @ 50k per block?

Updated, thanks for pointing that out.
cAllisTo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
January 03, 2014, 01:25:17 AM
 #145

solo mine working but no accept or reject only says new block detected on the network
Gamer67
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 250

тσ ¢σιи σя иσт тσ ¢σιи?


View Profile
January 03, 2014, 01:25:33 AM
 #146

Spoke too soon, found another block Smiley

"I am not Dorian Nakamoto."
ipsum100
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 100



View Profile
January 03, 2014, 01:28:36 AM
 #147

Quote
alright - just received. THANK you sir!

He just felt the touch of my noodly appendage.

EDIT: ipsum, my noodly appendage just touched you too.

sorry my bad English, but I do not understand that sentence

I'm still waiting, nothing received

I'm on page 4

https://bitcointalk.org/index.php?topic=396227.msg4279964#msg4279964

NMMPLZXZ9aGEeNdrgApU9zs7o3ishxvZ4j

Thanks
lulutis2000
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 250


View Profile
January 03, 2014, 01:29:05 AM
 #148

solo mine working but no accept or reject only says new block detected on the network

it's normal u have to wait to find a block.
Zombie123
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 868
Merit: 1000


View Profile
January 03, 2014, 01:30:33 AM
 #149



Is it working

http://imgur.com/fS4tIUu
lulutis2000
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 250


View Profile
January 03, 2014, 01:31:38 AM
 #150

plz check my message, i'm on page 4 too.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=396227.msg4279999#msg4279999
MrGodMan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 143
Merit: 100


View Profile
January 03, 2014, 01:32:42 AM
 #151

Does this looks right?

http://i.imgur.com/JXQCHwI.png


NUYqbSbeT8Ct9bD38LP9VUZm2krky17xgy

pmm123
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


View Profile
January 03, 2014, 01:33:15 AM
 #152

0 Hours 13 Minutes last block wtf? xD error?

||||||| ★ CATALONIACOIN |||||||

||||||| OFFICIAL THREAD★ |||||||
eon89
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 250

★YoBit.Net★ 350+ Coins Exchange & Dice


View Profile
January 03, 2014, 01:34:29 AM
 #153

Does this looks right?

http://i.imgur.com/JXQCHwI.png


NUYqbSbeT8Ct9bD38LP9VUZm2krky17xgy

I wouldn't even bother with CPU since this is scrypt.

delphs
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 250


View Profile
January 03, 2014, 01:35:02 AM
 #154

pool's working well for me

BTC: 1JB4Gq82DM3WUsdkU3TPzU2haFbxCJgJss / WC: WT8gbDPdQUcjDq6gWg9N7w3q4AazUAy3g7 / WDC: WkzvC4YVC3nCzDW9BhFLtWk7YJhtgXQR6G / Addie: delphs Rep Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=397706.0
Zombie123
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 868
Merit: 1000


View Profile
January 03, 2014, 01:35:28 AM
 #155

pool's working well for me

How about this

http://imgur.com/fS4tIUu
LosPitufos
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
January 03, 2014, 01:36:24 AM
 #156

Nice design and good idea for this coin. hope it will work.

I get this msg, how can I fix it?

No suitable long-poll found for http://localhost:40022

also I have been mining for some time now and yet no luck. (500-600khps) almost 10% of total hashing (currently).


I see everyone is posting addresses so here is mine:

NcJSeKJefv6KLP39nYXyfPRfGrYuuauCP7
luckygenough56
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1442
Merit: 1009



View Profile
January 03, 2014, 01:37:43 AM
 #157

Weirdest coin ever  Cheesy
lulutis2000
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 250


View Profile
January 03, 2014, 01:38:03 AM
 #158

the message about longpoll it's normal in solo minning
vingaard
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 1011



View Profile
January 03, 2014, 01:42:06 AM
 #159

only 3 blocks using pool?

jcpbs
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 257
Merit: 250



View Profile
January 03, 2014, 01:43:14 AM
 #160

Getmineinfo shows

{
"blocks" : 321,
"currentblocksize" : 1000,
"currentblocktx" : 0,
"difficulty" : 0.39183154,
"errors" : "",
"generate" : false,
"genproclimit" : -1,
"hashespersec" : 0,
"networkhashps" : 30187279,
"pooledtx" : 0,
"testnet" : false
}

What gives!!. Have the proper CONF file in %appdata%, cgminer is running fine but no hashespersec. Is this normal?

no. your gpu drivers crashed. you need to restart your pc. twice to be safe.
'edit; in my experience anyways. 2 R9 290x's here.

Thanks for the information, they did actually crash 30 minutes ago. I will restart, twice...
Ok, got better hashes but nothing showing in the wallet. (by the way, is the wallet supposed to show the mining tab?)

sweet, glad you got it rolling. as far as accepts go, i had some weird issues at start too.. but i closed wallet and cmd with xxxcoinqt.exe-server, deleted wallet folder in downloads, deleted appdata xxxcoin folder, emptied trash, re-extracted wallet, re-ran wallet, closed wallet, inserted conf file to appdata, restarted WITHOUT xxxcoin-qt.exe-server cmd .bat file, just opened the wallet and let it sync, ran cgminer. now it's working.

Thanks for all the help but I gave up, did everything but something must be wrong (first time for everything, lol). Trying the pool...
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... 80 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!