Salut, numele meu este Claudiu si incepand cu data de azi, 25 martie 2013, reprezint partea de community support a platformei BTCXchange.ro
Ma gasiti alaturi de echipa tehnica a BTCXchange.ro - prima platforma din Romania care si-a propus sa ofere cele mai bune servicii privind tranzactionarea cu Bitcoin.
Referitor la activitatea generala a platformei si serviciile oferite clientilor sai, ma aflu inca la inceput, insa astept sugestiile, reclamatiile, intrebarile sau orice alte nelamuriri ale dvs. la care voi raspunde in timp util.
Va multumesc.
Revenind la problema cu depunerile /retragerile de Bitcoin de pe BTCXchange.ro, am primit de la support o explicatie atat de neclara si de scurta de parca ar fi platit fiecare cuvant trimis. Nimic despre BlockChain.info !
Cand am vazut-o, mi-a trecut prin minte: au fost hackuiti
Mai tarziu am aflat si eu de problema cu BlockChain.info si m-am lamurit
crocko, stai linistit ca n-a fost nimeni hackuit.
Toate fondurile sunt in siguranta, iar problema Blockchain.info a fost rezolvata intre timp saptamana trecuta.
Serviciile noastre sunt monitorizate non-stop, atat de unelte automate cat si de programatori, incat platforma sa functioneze in totalitate la capacitatea si standardele maxime.
Different IP address. For security reasons we have sent you an email to confirm your identity. Please check your email and access the confirmation link.
si nu am primit nici un email
A venit , cu un delay de 20 minute .
Referitor la unele delay-uri care pot aparea, cum ar fi si cel intalnit de tine, te anuntam ca programatorii nostri lucreaza intre timp la partea de functionalitate de confirmare a IP-urilor.
Am citit toate cele 10 pagini de comentarii. Un user spunea ca "patronul" foloseste boti pentru a pune oferte, lucru infirmat initial, dar confirmat ulterior de btcxchange.ro
Daca tot pune oferte, l-ar interesa pe patron sa faca si tranzactii in afara site-ului ? Intreb pentru ca, din cand in cand, am ceva BTC de vanzare, dar nu doresc sa folosesc site-ul, intrucat asta implica lucruri precum scan dupa buletin, posibile/viitoare probleme cu statul, in cazul in care se gandesc ei sa impoziteze banii obtinuti din vanzarea de BTC samd.
Daca il intereseaza, trimite un mesaj privat pe forum si cand am BTC de vanzare, il dau la -5% fata de cea mai buna oferta de cumparare de pe btcxchange, dar vreau tranzactie user to user, eu trimit btc-ul, el imi face transfer bancar. Fara firme, buletine, acte, stat sau alte cacaturi birocratice.
Iti multumim pentru oferta N1CKH0LAS, dar nu ne intereseaza tranzactiile user-to-user. Tot trading-ul se face prin platforma BTCXchange.
Partea cu botul cred ca a fost necesara pentru ca nu s-a incumetat nimeni sa puna lichiditate si erau probleme cu spread-ul imens de peste 10%.
Intr-adevar, botii au rolul de a asigura lichiditatea.