huzurkan
|
|
July 26, 2016, 08:46:25 PM |
|
Vitalik fena batırdı. Usta ne yazıyor burada.. Niye batırdı..
|
|
|
|
|
,gaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaag, ,aP8b _,dYba, ,adPb,_ d8Ya, ,aP" Yb_,dP" "Yba, ,adP" "Yb,_dP "Ya, ,aP" _88" )888( "88_ "Ya, ,aP" _,dP"Yb ,adP"8"Yba, dP"Yb,_ "Ya, ,aPYb _,dP8 Yb ,adP" 8 "Yba, dP 8Yb,_ dPYa, ,aP" YdP" dP YbdP" 8 "YbdP Yb "YbP "Ya, I8aaaaaa8aaa8baaaaaa88aaaaaaaa8aaaaaaaa88aaaaaad8aaa8aaaaaa8I `Yb, d8a, Ya d8b, 8 ,d8b aP ,a8b ,dP' "Yb,dP "Ya "8, dI "Yb, 8 ,dP" Ib ,8" aP" Yb,dP" "Y8, "YaI8, ,8' "Yb, 8 ,dP" `8, ,8IaP" ,8P" "Yb, `"Y8ad' "Yb,8,dP" `ba8P"' ,dP" "Yb, `"8, "Y8P" ,8"' ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb,`8, 8 ,8',dP" "Yb,Ya8aP,dP" "Y88888P" "Y8P" " | | Free TON
| │ │ │
| PEER-TO-PEER MULTY-BLOCKCHAIN SYSTEM ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬TON SURF - OFFICIAL WALLET ▬▬▬▬ | │ │ │
| ▄███████████████████▄ █████████████████████ ▄█████ █████████████████████ ██████ ████ ████ ███ █████████████████████ ██████ ████ ████ ██████ █████████████████████ ███ █████████████████████ ███████ ▀███████████████████▀ ▀███████▄▄▄▄▄▄▄ ▀████ ████▌ ██ ▐██▌ █▌
| | | | │ │ │
| | | | │ │ │
| | TELEGRAM FORUM WIKI |
|
|
|
redhack
Legendary
Activity: 1865
Merit: 1020
|
|
July 26, 2016, 08:58:53 PM |
|
Siz iyi çıkış yapmışsınız. Ben gündüz 11 BTC ile başladım, 1 saat içinde 12'nin biraz üstünde bitirdim. Daha fazlasına dayanamadım hareketler çok sert oluyordu.
|
|
|
|
Lituation
|
|
July 26, 2016, 09:02:56 PM |
|
Forksuz orijinal zincir hash rate 720 Gh/s oldu ve artmaya devam ediyor. Ethereum devleri sıvadılar resmen, şimdi fork doğru yapılamadığı için yeni bir fork daha yapmak zorunda kalacaklar. Merkezi sistemler bu şekilde ölmeye veya Ripple gibi sürünmeye mahkumdur.
|
|
|
|
arancra
|
|
July 26, 2016, 09:07:30 PM |
|
Forklu zinciri vitalik ve ekibi devam ettiriyor tamam. Forksuz zinciri sahiplenen kimler peki?
|
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
|
|
July 26, 2016, 09:12:17 PM |
|
Forklu zinciri vitalik ve ekibi devam ettiriyor tamam. Forksuz zinciri sahiplenen kimler peki? Halk.
|
|
|
|
huzurkan
|
|
July 26, 2016, 09:18:14 PM |
|
Forklu zincir: ether Forksuz zincir : ether clasic Doğru mudur?
|
|
|
|
|
,gaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaag, ,aP8b _,dYba, ,adPb,_ d8Ya, ,aP" Yb_,dP" "Yba, ,adP" "Yb,_dP "Ya, ,aP" _88" )888( "88_ "Ya, ,aP" _,dP"Yb ,adP"8"Yba, dP"Yb,_ "Ya, ,aPYb _,dP8 Yb ,adP" 8 "Yba, dP 8Yb,_ dPYa, ,aP" YdP" dP YbdP" 8 "YbdP Yb "YbP "Ya, I8aaaaaa8aaa8baaaaaa88aaaaaaaa8aaaaaaaa88aaaaaad8aaa8aaaaaa8I `Yb, d8a, Ya d8b, 8 ,d8b aP ,a8b ,dP' "Yb,dP "Ya "8, dI "Yb, 8 ,dP" Ib ,8" aP" Yb,dP" "Y8, "YaI8, ,8' "Yb, 8 ,dP" `8, ,8IaP" ,8P" "Yb, `"Y8ad' "Yb,8,dP" `ba8P"' ,dP" "Yb, `"8, "Y8P" ,8"' ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb,`8, 8 ,8',dP" "Yb,Ya8aP,dP" "Y88888P" "Y8P" " | | Free TON
| │ │ │
| PEER-TO-PEER MULTY-BLOCKCHAIN SYSTEM ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬TON SURF - OFFICIAL WALLET ▬▬▬▬ | │ │ │
| ▄███████████████████▄ █████████████████████ ▄█████ █████████████████████ ██████ ████ ████ ███ █████████████████████ ██████ ████ ████ ██████ █████████████████████ ███ █████████████████████ ███████ ▀███████████████████▀ ▀███████▄▄▄▄▄▄▄ ▀████ ████▌ ██ ▐██▌ █▌
| | | | │ │ │
| | | | │ │ │
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
July 26, 2016, 09:21:37 PM |
|
400 btc lık buyy wall kondu az once 0.004 e .ve erıtıldı. en azından 0,0035 e sabıtlenıyor su ankı durumda ancak boyle gıderse ve gelen haberler ıle gorunen o kı eth ve etc yer degıstırıcek fıyat olarak.
|
|
|
|
beyinsi
|
|
July 26, 2016, 11:41:10 PM |
|
Vitalik fena batırdı. her iki zincirinde maruz kaldığı "replay attacks" nedir, bilen biri açıklayabilirmi?
|
|
|
|
1melyun
|
|
July 27, 2016, 01:03:13 AM |
|
Sat emri için iyi bir fırsat fazlasını beklemeyin eth de .
Vitalik mi tanıdığın gavin mi ? Şu newbee lerin bu kadar emin konuşmalarına bir tek ben mi ayar oluyorum. Yeni hesap açan, sat gitsin, mutlaka almalısın 1000$olacak. Tecrübe diye birşey edindiysen, hiç bir zaman kesin konuşmamalısın. Vitalik le bu aralar görüşemiyoruz. Benim knk edger . Sataşma postu atacağına bana " mantıklı bir soru sorabilirdin." Tecrübe derken ben , bu eth yi 0.00120 seviyesinden alıp 16 usd den satmışlığım var. Madenciliğıınide yaptım pump yemeden önce . Bir kaç arkadaşada 19 usd öncesi uyarıda bulundum.Bence bir jr için yeterli bir tecrübe ,hele bu jr zaten spk lisanlı bir borsacı ise Uzun vadede düşeceğini düşünüyorum çünkü bu altcoinlerin hepsi scam. Kısa zaman önce pump tan btc fıyatiyla doğru orantı kurmak isteyenler , şu an zararını toplama derdine düştü. Aynı zamanda artık dao gibi saçma Ico ların gelişmelerinden de etkilenir oldu. Kesin yargılarından ötürü ekstradan mantık gütme derdi taşımıyorum. Kusura bakmada altın piyasasında gümüş bile yer edinmiş Sen 'yazılım' ve 'teknoloji' kavramlarını anlamadan spk lisansınla altcoinlerin hepsi scam diye değerlendiremezsin, bu cahillik örneğidir. Senin yaptığınıda şuan doları kağıt ile elinde tutanlar bitcoin scam diyerek yapıyor onlardan farksız gösterdiğin tavır. Herşey bir süreç Bitcoin bu işin babasıdır. Bu demek değil ki daha iyi çocuklar piyasaya çıkacak. Allahtan lidya döneminde yoktun millete karşı çıkacaktın değiş tokuşta para birimi kullanmayın scam diye. Kendini öveceğinize biraz durup ne yapıyorum ne diyorum bu insanlar ne diyor diye düşünün. Altcoinlerin hepsi scam mış. Allahtan bitcoin i öğrenmiş hahaha. şimdi senle uzun uzun para nın ortaya çıkışı , "mal mı , değişim aracı mı " olduğu konularda tartışmak isterdim fakat foruma yeterince zaman ayıramıyorum. Ve evet lidya lıların hüküm sürdüğü yıllarda yaşasaydım emin ol karşı çıkardım.Emin ol şuan ülkemiz daha üretici bir toplum olurdu Bitcoin bu işin babasıdır. "doğru" Bitcoinin yerini alacak bir altcoin çıkacağını pek sanmıyorum.İleride Devletlerin bastığı para blockchain teknolojisine aktarılabilir "fakat devlet kontrolünde" olacağı için bitcoin merkezsiz sistemin tek alternatifi olarak hayatını sürdürebilir. Altcoinlere gelince bir kısmı bize oylama sistemi sunuyor , biri oyun platformu , biri müzik , bir diğerinde mining yok ... Bütün bunları göz önünde bulundurduğumuzda btc nin yerini almaları için hiçbir sebep yok , bunların para yerine alınıp satılmasına da gerek yok. Blockchain tabanlı uygulamalar geliştirmeleri yeterli zaten.Aksi halde herkesin bir para birimi olmaya başlayacak. Evet doğru btc de mining sorunumuz var , btc de rezerv halinde bir çok stok duruyor ve ne yapacakları belli değil , btc de işlemler daha da kısa sürebilir vs. Fakat bu bir cep telefonu değil ki rakip firmanın bir açığından faydalanıp hemen pazarı ele geçirebilesin.Bu tıpkı şuna benzer , dolar yerine elinde kamboçya para birimini bulundurmak gibi birşey (tam olarak bu değilde buna benzer işte ).Kamboçya en ufak bir şeyden kolaylıkla etkilenir , ülke para birimi dolar kadar geçerli ve güven vermez. Altcoinlerin çıkış noktası her ne kadar btc açıklarını kapatma ve geliştirme gibi gözükse de bize sağladığı fayda btc den ileri gidemez.Şöyle anlatayım , bir değişim aracı olarak btc yerine eth kullanmak istemez insanlar.Btc nin halihazırda oturmuş bir kitlesi ve pazarı var.İşlem hacmi yüksek , geçerliliği daha fazladır.Ve çoğundan üstün olduğu nokta gerçek anlamda merkezsiz sistemini yaratmasıdır. En önemli noktada aslında genel anlamda kabul edilirliği yüksek bir coin olmasıdır.Şimdi biri çıksa ve bakın ben Usd den daha şekil bir para bastım , kullanılan kağıt ve malzemeler daha kaliteli dese ne dersiniz Altcoin mevzusuda bu işte , blockchain tabanlı bir coin oluşturup sunuyorlar ve inanın blockchain teknolojisine zarar veriyorlar.Bu sistem sadece kişisel para basmak için kullanılmamalıdır. Bu yaşadıklarımız tamamen bir geçiş aşamasıdır ve biz sınavımızı btc ve blockchain tabanıyla veriyoruz. yazdıklarım yanlış anlaşılmasın bende altcoin trade yapıyorum.Mevzu ise altcoinlerin uzun süreli güvenilecek şeyler olmadığını vurgulamaktır. İnsanlar bir treni kaçırdılar diye , yeni mecralarda şansını denemeye çalışıyor o kadar.Fazla kaptırmayın kendinizi ve geleceğe bakın Saygılar
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
July 27, 2016, 06:19:46 AM |
|
etc ateşi biraz sönmüş gibi geceyi sakin geçirmiş. 0.0043te cift tepe yapmış gece kıramamış geri dönmüş.parayı kazanan kazandı. etc yi elinde 5 dk dan fazla tutmamak lazım bence karı gördünmü %5 %10 satıp btc ye dönmek mantıklı gibi geliyor bana
|
|
|
|
huzurkan
|
|
July 27, 2016, 07:01:22 AM |
|
Bu sabah 0.0029 seviyesinden aldım. Bakalım ne olacak. Hedef 0.0038'dan satmak. Ayrıca http://fork.ethstats.net/ buradaki tabloya göre gidişat neyi gösteriyor bilen var mı?
|
|
|
|
|
| │ │ │
| | | | │ │ │
| | | | │ │ │
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
|
|
July 27, 2016, 08:01:28 AM |
|
çok büyük sell wall var, demek ki yön yukarı
|
|
|
|
Penguen
|
|
July 27, 2016, 08:16:03 AM |
|
tabi buda bir bakış açısı ama sadece sell wall a bakarak yada buy wall a bakarak karar vermemek lazım. Millet bir coine battı batıyor sıfırlanacak dediğinde alıp. Millet bir coin çıktı çıkıyor patlayacak dediğinde de satıp o coinden kaçmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum şu anda.
|
|
|
|
huzurkan
|
|
July 27, 2016, 08:29:47 AM |
|
çok büyük sell wall var, demek ki yön yukarı Sen bu fiyattan alır mıydın?
|
|
|
|
|
| │ │ │
| | | | │ │ │
| | | | │ │ │
|
|
|
bobmarley650
Legendary
|
|
July 27, 2016, 08:31:12 AM |
|
çok büyük sell wall var, demek ki yön yukarı Sen bu fiyattan alır mıydın? Dün akşam 31'den sattım, 30'dan tekrar geri aldım hocam
|
|
|
|
huzurkan
|
|
July 27, 2016, 08:36:31 AM |
|
çok büyük sell wall var, demek ki yön yukarı Sen bu fiyattan alır mıydın? Dün akşam 31'den sattım, 30'dan tekrar geri aldım hocam Alacağın veya satacağın zaman buraya yazarsan bizde nemalanırız Ben gerçi 29 dan bu sabah aldım ama her zaman o fiyatları yakalayamıyoruz.
|
|
|
|
|
| │ │ │
| | | | │ │ │
| | | | │ │ │
|
|
|
bobmarley650
Legendary
|
|
July 27, 2016, 08:41:58 AM |
|
çok büyük sell wall var, demek ki yön yukarı Sen bu fiyattan alır mıydın? Dün akşam 31'den sattım, 30'dan tekrar geri aldım hocam Alacağın veya satacağın zaman buraya yazarsan bizde nemalanırız Ben gerçi 29 dan bu sabah aldım ama her zaman o fiyatları yakalayamıyoruz. Beklemediğim kadar destek geldi ETC'ye https://www.etc-eth.com/
|
|
|
|
emrek
|
|
July 27, 2016, 11:20:01 AM |
|
Etc nin neden bu kadar arttığını bilen var mı. Bir oyun muydu bu yükseliş. Ethereum da bir daha mı hard fork olacak. 3. Bir ethereum mu olacak.
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
|
|
July 27, 2016, 11:21:42 AM |
|