niothor
|
|
March 18, 2014, 04:22:49 AM |
|
Ai zis ca ai nevoie de niste pulacoin...Striga chestia asta in 102 sa vezi cum se uita lumea la tine Ca nimeni nu o sa mai auda .coin-ul de la sfarsit. Stiu care e moneda din Botswana , chair am o colectie cu toate bancnotele lor . Ma rog, cam pe dinafara.. sa inteleg ca daca strigi in 102 dupa BitLeu.. o sa si primesti? Totusi, nu cred ca oamenii din 102 sunt tare curiosi de cuvintele cu terminatie -coin, deci poti sa strigi ce vrei Hai ca devine off-topic rau de tot. Idea era ca tu ziceai ca ai nevoie de ceva ce incepea cu p****. Ceea ce era destul de amuzant la timpul ala. Daca intram in explicatii poanta isi pierde farmecu.
|
|
|
|
lumberinvestments
|
|
March 18, 2014, 05:56:24 AM |
|
Cryptomoneda pentru Botswana a aparut? Vreau sa cumpar niste Pulacoin...
+1 , cand gasesti te rog sa ma anunti, am nevoie si eu de cateva.. Mai citeste odata ce ai scris.... suna dubios rau de tot ))))))) Ce ti se pare asa dubios? FYI : http://en.wikipedia.org/wiki/Botswana_pulaEu cred ca este dubios ca o persoana de sex masculin sa vrea asa ceva si mai ales sa strige si in gura mare.. haha Stati pe loc toti .. au venit salahorii !
|
|
|
|
lumberinvestments
|
|
March 18, 2014, 06:02:35 AM |
|
Cred ca intru in echipa bitleilor Apropos, as vrea sa nu se intample asta cu BTCTL, din contra! ... dar mi-am adus aminte de o strofa de pe vremuri: "Suta de lei bancnota a Romaniei, ca intr-o coincidenta de destine, Balcescu, care-i desenat pe tine muri ca un martir al saraciei!" Ghici cine a scris aceste versuri? asa pt divertisment... sper sa nu fiu 'out of topic' Google spune ca Grigore Vieru. Mai citeste lumea poezii azi in Romania ? Tinerii din ziua de azi nu mai pun mana nici macar pe vreo carte .. d-apai sa ajunga la poezii. Na, au televizoare, tablete, computadoare .. Ce poezie .. mergem la discoteca la manele !!! Poezia e pentru fraieri, ce rost are sa citim poezie cand ne putem batzai soldurile inainte si inapoi si sa aratam domnisoarelor ca suntem apti de 'inmultire'.. Ca astea-s criteriile acum, nu ca citesti poezie, daca le zici asta la muierile actuale, te scuipa in fatza !
|
|
|
|
lumberinvestments
|
|
March 20, 2014, 01:20:27 PM |
|
Am observat ca a inregistrat cineva canalul #bitleu pe freenode, probabil anticipand faptul ca aceasta moneda va reusi. Dupa cateva cercetari care s-au rezumat la niste simple cautari pe google, am identificat cine este in spatele acestei inregistrari: Asociatia Familia Verde (userul AFV pe freenode), care din cate imi aduc aminte are doi membri aici care aveau comentarii impotriva BitLeului. Ar fi bine de stiut daca acesti membri ni s-au alaturat, observand faptul ca acest proiect este unul foarte serios, sau au inregistrat acel canal doar pentru a nu lasa suporterii acestei monezi sa aiba acces pe freenode la acel canal.
Astept un raspuns .. si multumesc !
|
|
|
|
lumberinvestments
|
|
March 20, 2014, 01:25:22 PM |
|
Am observat ca a inregistrat cineva canalul #bitleu pe freenode, probabil anticipand faptul ca aceasta moneda va reusi. Dupa cateva cercetari care s-au rezumat la niste simple cautari pe google, am identificat cine este in spatele acestei inregistrari: Asociatia Familia Verde (userul AFV pe freenode), care din cate imi aduc aminte are doi membri aici care aveau comentarii impotriva BitLeului. Ar fi bine de stiut daca acesti membri ni s-au alaturat, observand faptul ca acest proiect este unul foarte serios, sau au inregistrat acel canal doar pentru a nu lasa suporterii acestei monezi sa aiba acces pe freenode la acel canal.
Astept un raspuns .. si multumesc !
Am verificat si cred ca am gresit. Nu cred ca s-a impotrivit userul familiaverde in nici un fel.. Se pare ca a zis ca va da o sansa monezii, deci nu este impotriva !
|
|
|
|
JulianSS
|
|
March 20, 2014, 03:26:36 PM |
|
Cred ca intru in echipa bitleilor Apropos, as vrea sa nu se intample asta cu BTCTL, din contra! ... dar mi-am adus aminte de o strofa de pe vremuri: "Suta de lei bancnota a Romaniei, ca intr-o coincidenta de destine, Balcescu, care-i desenat pe tine muri ca un martir al saraciei!" Ghici cine a scris aceste versuri? asa pt divertisment... sper sa nu fiu 'out of topic' Google spune ca Grigore Vieru. Mai citeste lumea poezii azi in Romania ? Tinerii din ziua de azi nu mai pun mana nici macar pe vreo carte .. d-apai sa ajunga la poezii. Na, au televizoare, tablete, computadoare .. Ce poezie .. mergem la discoteca la manele !!! Poezia e pentru fraieri, ce rost are sa citim poezie cand ne putem batzai soldurile inainte si inapoi si sa aratam domnisoarelor ca suntem apti de 'inmultire'.. Ca astea-s criteriile acum, nu ca citesti poezie, daca le zici asta la muierile actuale, te scuipa in fatza ! Bun, de poezie n-ai auzit dar nici macar nu stii sa cauti pe GOAGLE. Poezia e scrisa de Adrian Paunescu. Lasa aburelile si ia niste smecta pentru diareea verbala
|
|
|
|
Teodor
|
|
March 20, 2014, 09:44:13 PM |
|
Da, versurile sunt de Adrian Paunescu.
|
|
|
|
Btc_mogul
|
|
March 23, 2014, 11:54:41 AM |
|
Ghici cine a scris aceste versuri? asa pt divertisment... sper sa nu fiu 'out of topic' Google spune ca Grigore Vieru. Mai citeste lumea poezii azi in Romania ? Tinerii din ziua de azi nu mai pun mana nici macar pe vreo carte .. d-apai sa ajunga la poezii. Na, au televizoare, tablete, computadoare .. Ce poezie .. mergem la discoteca la manele !!! Poezia e pentru fraieri, ce rost are sa citim poezie cand ne putem batzai soldurile inainte si inapoi si sa aratam domnisoarelor ca suntem apti de 'inmultire'.. Ca astea-s criteriile acum, nu ca citesti poezie, daca le zici asta la muierile actuale, te scuipa in fatza ! Spune-ne te rugam, cum erau muierile de pe timpurile tale.
|
|
|
|
lumberinvestments
|
|
March 24, 2014, 01:32:36 AM |
|
Ghici cine a scris aceste versuri? asa pt divertisment... sper sa nu fiu 'out of topic' Google spune ca Grigore Vieru. Mai citeste lumea poezii azi in Romania ? Tinerii din ziua de azi nu mai pun mana nici macar pe vreo carte .. d-apai sa ajunga la poezii. Na, au televizoare, tablete, computadoare .. Ce poezie .. mergem la discoteca la manele !!! Poezia e pentru fraieri, ce rost are sa citim poezie cand ne putem batzai soldurile inainte si inapoi si sa aratam domnisoarelor ca suntem apti de 'inmultire'.. Ca astea-s criteriile acum, nu ca citesti poezie, daca le zici asta la muierile actuale, te scuipa in fatza ! Spune-ne te rugam, cum erau muierile de pe timpurile tale. In mod sigur nu dadeau cu fundul prin discoteci si cluburi, prin toalete. Multumit ?
|
|
|
|
lumberinvestments
|
|
March 24, 2014, 01:34:19 AM |
|
Cred ca intru in echipa bitleilor Apropos, as vrea sa nu se intample asta cu BTCTL, din contra! ... dar mi-am adus aminte de o strofa de pe vremuri: "Suta de lei bancnota a Romaniei, ca intr-o coincidenta de destine, Balcescu, care-i desenat pe tine muri ca un martir al saraciei!" Ghici cine a scris aceste versuri? asa pt divertisment... sper sa nu fiu 'out of topic' Google spune ca Grigore Vieru. Mai citeste lumea poezii azi in Romania ? Tinerii din ziua de azi nu mai pun mana nici macar pe vreo carte .. d-apai sa ajunga la poezii. Na, au televizoare, tablete, computadoare .. Ce poezie .. mergem la discoteca la manele !!! Poezia e pentru fraieri, ce rost are sa citim poezie cand ne putem batzai soldurile inainte si inapoi si sa aratam domnisoarelor ca suntem apti de 'inmultire'.. Ca astea-s criteriile acum, nu ca citesti poezie, daca le zici asta la muierile actuale, te scuipa in fatza ! Bun, de poezie n-ai auzit dar nici macar nu stii sa cauti pe GOAGLE. Poezia e scrisa de Adrian Paunescu. Lasa aburelile si ia niste smecta pentru diareea verbala Deh, am cautat din nou si am si deschis link-urile, si intr-adevar am gresit, este Adrian Paunescu. M-am grabit putin cand am vazut ca mai toate raspunsurile veneau cu 'Grigore Vieru', dar asta era din cauza ca acele versuri au fost recitate la inmormantarea lui Grigore Vieru.
|
|
|
|
Teodor
|
|
March 24, 2014, 07:35:35 AM |
|
"Suta de lei bancnota a Romaniei, ca intr-o coincidenta de destine, Balcescu, care-i desenat pe tine muri ca un martir al saraciei!"
Este ADRIAN PAUNESCU Mi-aduc aminte, eram tanar, arzand de dorinta dupa libertate, iar in tara el era singurul care, paradoxal, desi il pupa in fund pe Ceausescu pentru a putea functiona ca poet, era singurul care avea curajul sa mai si spuna lucrurilor pe nume, curios, fara sa fie bagat la zdup sau omorat, cum a fost vecinul meu sucevean Nicolae Labis, care la o varsta frageda a fost ucis de securisti!! Din pacate, cei mai multi criminali de atunci au preluat puterea, au vandut tara, au distrus totul si inca mai conduc si acum tara din umbra Au avut informatia, resursele, parghiile economice... si si-au facut de cap! Scuze pentru off topic si divagatie.
|
|
|
|
luckyguy2807
Full Member
Activity: 266
Merit: 100
Crypto Enthusiast
|
|
March 25, 2014, 07:01:05 AM |
|
Salutare la toti. Cand a aparut Auroracoin chiar ma gandeam cand va aparea si o moneda romaneasca asemanatoare:) Nu am nimic cu o moneda care este premined, 1-5%, 10-20% dar 50% ? Aurora a fost prima, de asta a si fost mediatizata. Din principiu, in aceasta perioada nu bag BTC in sustinerea unei monezi care este mai mult de 2% premined, prea multe tzepe. Pacat de nume, BITLEU, chiar ar fi fost bun pentru o mooneda romaneasca reala.
|
|
|
|
Teodor
|
|
March 25, 2014, 11:45:27 AM |
|
Salutare la toti. Cand a aparut Auroracoin chiar ma gandeam cand va aparea si o moneda romaneasca asemanatoare:) Nu am nimic cu o moneda care este premined, 1-5%, 10-20% dar 50% ? Aurora a fost prima, de asta a si fost mediatizata. Din principiu, in aceasta perioada nu bag BTC in sustinerea unei monezi care este mai mult de 2% premined, prea multe tzepe. Pacat de nume, BITLEU, chiar ar fi fost bun pentru o mooneda romaneasca reala. Ce sa spun? Pe mine faptele si discutiile de pana acum m-au convins ca va fi ceva serios si de perspectiva, sa speram ca asa va fi...
|
|
|
|
DragoStefan
|
|
March 25, 2014, 09:54:51 PM |
|
au zis astia cand dau monedele sau mentin inca aurora cetii boreale?
|
|
|
|
crocko
|
|
March 26, 2014, 12:33:52 AM Last edit: March 26, 2014, 12:47:01 AM by crocko |
|
au zis astia cand dau monedele sau mentin inca aurora cetii boreale?
poti sa cumperi de aici: https://bittrex.com/Market/?MarketName=BTC-BTL
|
Find my posts helpful? Click my Trust link and rep me!
BTC: 1MqUxoDQE8Q88sDvoaLMbBJSMToSfPgKSy | | DOGE: D61Na9wjuneAn9GFLRNrHgWHHFwVfd1T7y | | LTC: 3Luo136zrqkCi53jT72FEY52GbwW1ZYi6X |
|
|
|
ltcrstrbrt
Legendary
Activity: 1574
Merit: 1057
|
|
March 27, 2014, 02:17:49 AM |
|
Ca sa poti vorbi de ilegalitate inseamna sa existe niste legi impotriva acestui tip de monezi. Oricum aceasta moneda nu se supune legilor romanesti deoarece este o moneda international, descentralizata si neregulata decatre Banca Nationala a Romaniei. Daca nu a fost emisa de aceasta banca atunci statul roman nici nu poate lua vreo decizie sa opreasca aceasta moneda sau sa interzica cetatenilor straini sa o foloseasca, poate cel mult celor din Romania, dar cel mult ii va obliga sa nu o tranzactioneze pentru valuta/ron .. asta da, pot face.
Ilegala nu e acea "fapta " de a face o anume "moneda" electronica ci de a imprumuta un nume ... de a se da de drept cea ce nu este. Ce parere ai ? daca BNR la un moment dat daca se va gandi sa faca o moneda cu nume identic, ce va face ai va da milioane ca sa ai cumpere "marca"? sau va considera abuziv numele si ca atare al va desfiinta, preluand pentru ei, respectivul BitLeu ? Sau cum te-ai simti daca asi numi pe catelul meu "lumberinvestments" ... nu va fi ca o jignire pentru tine ? Nu cred ca romanii care sunt pe forum reprezinta comunitatea romana sau ma insel oare? Daca nu poate decide pentru toti romanii o singura persoana, atunci de ce ar putea decide cele 20-30 de persoane care scriu pe forumul romanesc ? Stiu acelea 20-30 de persoane ce e mai bine decat una singura ? Da, poate ca ai dreptate 20 -30 de oameni nu reprezinta Romania ... atunci hai sa facem un referendum ! Dar stai !!! nefiind legala moneda ... atunci nici un referendum sau "Dividende" pentru distribuire nu ar fi legale ! Deci ce facem ? Cati romani o sa avem la coada la aceasta moneda si cat o sa aiba fiecare ?! Cine stie ...poate ca primul pas ar fi fost in constituirea unei fundatii legale ... iar deaba dupa aceia in urma unei intruniri colective ... sa se ia o decizie cu privire la nume, statut, dividende ... dar asa e ca si cum nici nu ar fi existat decat unul ce vrea sa profite de altii ... Nu am nimic cu nimeni insa la faza cu BNR u si alte ilegalitati gresesti .. daca vrei sa fii mai informat iti recomand sa citesti legea drepturilor de autor si eventual pune o intrebare la OSIM ...este ilegal sa folosesti ron leu simplu insa bitleu eleu eron bitron sau ce mai vrei tu este perfect legal ... insa ptr. convingerea ta .. ti-am spun ..studiaza un pic , ca nu doare .. PS: banuiesc ca esti genu de persoana care inca descarca fotografii de pe net sau muzica sau filme sau foloseste torrentele ..ehhh.. defapt sunt mai mult decat sigur ca faci asta ..dc? simplu ..esti pe langa legislatia in vigoare .. deci studiaza invata documenteaza-te ptr. ca nu doare .. si mai apoi enunta o parere rationala ...( in situatia ta parca imi imaginez o femeie vorbind despre bitcoin )))
|
|
|
|
Teodor
|
|
March 27, 2014, 04:01:39 AM |
|
PS: .. si mai apoi enunta o parere rationala ...( in situatia ta parca imi imaginez o femeie vorbind despre bitcoin ))) Pardon, pe mine nevasta m-a impins sa caut pe Google... depre BTC, auzise ceva si m-a rugat sa caut detalii...
|
|
|
|
|
lumberinvestments
|
|
March 28, 2014, 11:44:51 AM |
|
Salutare la toti. Cand a aparut Auroracoin chiar ma gandeam cand va aparea si o moneda romaneasca asemanatoare:) Nu am nimic cu o moneda care este premined, 1-5%, 10-20% dar 50% ? Aurora a fost prima, de asta a si fost mediatizata. Din principiu, in aceasta perioada nu bag BTC in sustinerea unei monezi care este mai mult de 2% premined, prea multe tzepe. Pacat de nume, BITLEU, chiar ar fi fost bun pentru o mooneda romaneasca reala. Chiar va fi o moneda romaneasca reala.. Si oricine poate participa la dezvoltare.
|
|
|
|
icet208
|
|
March 28, 2014, 01:42:22 PM |
|
Intr-adevar lucru romanesc:>..esec total...ati vazut ce se intampla cu Aurora...ma gandesc oare cum ar fi piata daca Satoshi ar fi facut premine 50%
|
|
|
|
|