Bitcoin Forum
September 24, 2026, 01:37:02 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40]
  Print  
Author Topic: Pregled Bitcointalk Signature-Ad kampanja [Last update 3.9.2026.]  (Read 10981 times)
Rikafip
Legendary
*

Activity: 2618
Merit: 8398

View Profile
September 23, 2026, 12:10:49 PM

Lijepo se vidi da se nakon uvođenja sigbana broj postova u Gambling sekciji smanjio za trećinu. Obzirom da se broj postova u threadovima koje posjećujem nije smanjio, očito je došlo do smanjenja low quality postova u drugim threadovima koje ne posjećujem jer su puni spama.
Da, pad je poprilican, ali ipak je do sada sig banano 205 clanova, od kojih je do sada cetvero na kraju ipak odbanano.

Primjetio sam jednu zanimljivu stvar, a to je da Stake nije primao nove clanove (ne vidim nikakve prijave na njihovom sig threadu da zamjeni ove sig banane, kojih je bilo stvarno dosta (po postotku, vjerojatno najvise od svih kampanja). Ostale kampanje se naravno redovno pune zamjenskim clanovima, ali Stake iz nekog razloga ne, te mislim da je i to jedan od bitnih razloga tog pada broja postova na gambling dijelu. Ipak su neki njihovi clanovi stancali i po 70 postova tjedno.

slackovic
Legendary
*

Activity: 3304
Merit: 1619

View Profile
September 23, 2026, 01:49:18 PM

Da, pad je poprilican, ali ipak je do sada sig banano 205 clanova, od kojih je do sada cetvero na kraju ipak odbanano.

Primjetio sam jednu zanimljivu stvar, a to je da Stake nije primao nove clanove (ne vidim nikakve prijave na njihovom sig threadu da zamjeni ove sig banane, kojih je bilo stvarno dosta (po postotku, vjerojatno najvise od svih kampanja). Ostale kampanje se naravno redovno pune zamjenskim clanovima, ali Stake iz nekog razloga ne, te mislim da je i to jedan od bitnih razloga tog pada broja postova na gambling dijelu. Ipak su neki njihovi clanovi stancali i po 70 postova tjedno.

Nisam proučavao Stake kampanju, ali zanimljiva informacija. Očito su se prestrašili da bi cijela kampanja mogla dobiti ban pa su se primirili. Sjećam se da sam vidio poruku od osobe koja vodi kampanju ili koja je nekakav Stake administrator kad su krenuli sigbanovi. Žalila se jer su većina ljudi koji su dobili sigban bili upravo njihovi članovi. Nije mi se dalo pratiti tu raspravu pa ne znam kako je završilo, ali vjerujem da su i sami svjesni kakvi članovi su kod njih. Vjerojatno ne svi, ali ima ih dosta, a sigbanovi to samo potvrđuju.

Daniel91
Legendary
*

Activity: 3710
Merit: 1988

View Profile WWW
September 23, 2026, 03:24:05 PM

Lijepo se vidi da se nakon uvođenja sigbana broj postova u Gambling sekciji smanjio za trećinu. Obzirom da se broj postova u threadovima koje posjećujem nije smanjio, očito je došlo do smanjenja low quality postova u drugim threadovima koje ne posjećujem jer su puni spama.

Hvala na ovoj statistici, zanimljivi podaci.
Očito su najveći spammeri već pronađeni i blokirani i gambling sekcija je malo ''prodisala'' i čini mi se da su rasprave postale kvalitetnije i fokusiranije iako ne mogu reći 100 % jer pratim samo nekoliko threadova koji me zanimaju.
Ali ako je tih 200 članova u prosjeku pisalo 5 postova dnevno, onda znači da smo preko noći blokirali 1 000 spam postova i to je moralo ostaviti utjecaj na cijelu sekciju.
Stake se očito primirio i čeka da ''oluja prođe'' jer se vjerojatno boje i gorih posljedica od blokiranja pojedinačnih članova njihove kampanje a to je da se povede pitanje o tome koliko su oni sami odgovorni za spamanje gambling sekcije zbog svojih uvjeta kampanje i izbora članova.

▄▄████████████████████▄▄
████████████████████████
██████████████████████████
███▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄██
██████████▐████▐██████
███▀██████▀▀████▀▀███████
██████████████████████
████▄▄██▄▄▄▄███▄▄▄███████
██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████

████████████████████████
▀▀████████████████████▀▀

..1win..
█████████████████████████
████████████▀░░░▀▀▀▀█████
█████████▀▀▀█▄░░░░░░░████
████▀▀░░░░░░░█▄░▄░░░▐████
████▌░░░░▄░░░▐████░░▐███
█████░░░▄██▄░░██▀░░░█████
█████▌░░▀██▀░░▐▌░░░▐█████
██████░░░░▀░░░░█░░░▐█████
██████▌░░░░░░░░▐█▄▄██████
███████▄░░▄▄▄████████████

..POKER..
███████████▀▀▀███████████
███████▀▀░░▄▄▄░░▀▀███████
██████▄░░░░███░░░░▄██████
█████░▀▀█▄▄░░░▄▄█▀▀░█████
█████░██░░▀▀█▀▀░░██░█████
█████░░░░░░░█░██░▄▄░█████
█████▄░░░▄▄░█░▄▄░▀▀▄█████
███████▄▄▀▀░█░▀▀▄▄██████
███████████▄█▄███████████

..GAMES..
████████▀▀░░░░░▀▀████████
██████░░▄██▄░▄██▄░░██████
█████░░████▀░▀████░░█████
████░░░░▀▀░░░░░▀▀░░░░████
████░░▄██░░░░░░░██▄░░████
████░░████░░░░░████░░████
█████░░▀▀░▄███▄░▀▀░░████
██████░░░░▀███▀░░░░██████
████████▄▄░░░░░▄▄████████
Pmalek
Legendary
*

Activity: 3626
Merit: 9568

View Profile
September 23, 2026, 04:28:59 PM
Merited by cryptofrka (2), Rikafip (1), katanic97 (1)

Danas je pokrenuta AntiSwap signature kampanja. Vodi je antiswap. Pitanje je da li će krenuti u ovom obliku i u Services podforumu jer plaćaju u USDT.

Traži se 10 članova na duži vremenski period od 6 mjeseci uz mogućnost produženja za još 6. Kampanja nema tradicionalna pravila na koja smo navikli ovdje na forumu.

Isplate:
- Full Member: 35-40 USDT
- Sr. Member: 50-75 USDT
- Hero: 60-100 USDT
- Legendary: 70-125 USDT

Bolji članovi mogu da zahtijevaju i veće isplate. Kampanja plaća unaprijed. Preferiraju da plaćaju USDT preko Tron mreže ali postoji mogućnost za dogovor i za druge kriptovalute. Potrebno je napisati 20 postova tjedno. Nema obaveze pisanja u Gambling forumu niti učesnici moraju pisati svaki dan.

Prijava idu preko @SignatureDeskBot na Telegramu. Pročitajte sekciju 'How to Apply' za sve informacije.

▄▄███████████████████▄▄
▄███████████████████████▄
████████████████████████
████████████████████████
████████████▀██████▀████
████████████████████████
█████████▄▄▄▄███████████
██████████▄▄▄████████████
████████████████████████
████████████████▀▀███████
▀███████████████████████▀
▀▀███████████████████▀▀

EARNBET 
| 🏀

🏈 🏓

🎯 🥊

🎾

🏐

🏏 🏎️
|

███████▄▄███████████
████▄██████████████████
██▀▀███████████████▀▀███
▄████████████████████████
▄▄████████▀▀▀▀▀████████▄▄██
███████████████████████████
█████████▌██▀████████████
▀▀███████▄▄▄▄▄█████████▀▀██
▀█████████████████████▀██
██▄▄███████████████▄▄███
████▀██████████████████
███████▀▀███████████

....HIGHEST....
VIP REWARDS

G U A R A N T E E D   
| 
 🜲 
KING OF
THE CASTLE

$200K in prizes
| 
..PLAY NOW..
examplens
Legendary
*

Activity: 4144
Merit: 5005

View Profile WWW
September 23, 2026, 05:16:11 PM

Nisam proučavao Stake kampanju, ali zanimljiva informacija. Očito su se prestrašili da bi cijela kampanja mogla dobiti ban pa su se primirili. Sjećam se da sam vidio poruku od osobe koja vodi kampanju ili koja je nekakav Stake administrator kad su krenuli sigbanovi. Žalila se jer su većina ljudi koji su dobili sigban bili upravo njihovi članovi. Nije mi se dalo pratiti tu raspravu pa ne znam kako je završilo, ali vjerujem da su i sami svjesni kakvi članovi su kod njih. Vjerojatno ne svi, ali ima ih dosta, a sigbanovi to samo potvrđuju.
Stake je inace bio prilicno netransparentan kod dodavanja novih clanova. Koliko znam, imaju 2 ili vise threada sa kampanjom, a menadzera makar 5. Sta i ko je tu aktivan, mozda ni oni ne znaju.
Ako se dobro secam, nekoliko aktivnih ucesnika su i bili pod nekom istragom da je u pitanju farma ili alt accounti. Ne bih bio iznenadjen da je 80% stake kampanje u stvari grupa od 3-5 osoba, koji su bili i menadzeri i ucesnici.
Sad dok ne kupe nove forum acc. ne prosiruju kampanju

▄▄████████████████████▄▄
▄███████▀▀██████▀▀███████▄
████████████████████████
████████▄▄██████▄▄██████

████████████████████████
██▄▄█████████████▄▄██████
██▀▀██████████████████▄▄██
██████▀▀██████████████▀▀██
██████▀▀██████▀▀████████
████████████████████████
▀███████▄▄██████▄▄███████▀
▀▀████████████████████▀▀

DΞX.fo 
▄▄██████
█████████
██████████
█████████
██████████
█████████
▀▀██████

▄███████
▄██████████
████████████
█████████████
█████████████
|
▄▄█
▄████▀
▄███▀
▄██▀▄██
█████▀▀
███████
████████
▀██▄████
▄████▄▄
▄█████▀███
▄█████▀████
█████▀███████
▀██▀█████████
|..BTC......XMR...
..USDT.....LTC...
....Fees  0.8%.....
Rikafip
Legendary
*

Activity: 2618
Merit: 8398

View Profile
September 23, 2026, 06:46:08 PM
Last edit: September 23, 2026, 07:09:08 PM by Rikafip

Ali ako je tih 200 članova u prosjeku pisalo 5 postova dnevno, onda znači da smo preko noći blokirali 1 000 spam postova i to je moralo ostaviti utjecaj na cijelu sekciju.
Ne bas, jer su njihova mjesta preuzeli drugi clanovi, koji vjerojatno nisu nista bolji od ovih koji su dobili ban.  Tongue

Bolji članovi mogu da zahtijevaju i veće isplate. Kampanja plaća unaprijed. Preferiraju da plaćaju USDT preko Tron mreže ali postoji mogućnost za dogovor i za druge kriptovalute. Potrebno je napisati 20 postova tjedno. Nema obaveze pisanja u Gambling forumu niti učesnici moraju pisati svaki dan.
Bas citam, zanimljiva kampanja te sam pristup selekciji. Ne znam samo dal im je pametno davati tih $5 ili $10 bonusa za svaku aplikaciju, jer bi ovi sa vojskom altova mogli navaliti da iskoriste situaciju.  

Stake je inace bio prilicno netransparentan kod dodavanja novih clanova. Koliko znam, imaju 2 ili vise threada sa kampanjom, a menadzera makar 5. Sta i ko je tu aktivan, mozda ni oni ne znaju.
Iskreno cisto sumnjam da imaju 5 managera, s obzirom koliko lose je kampanja vodjena. A jos veca farsa je ono ko fol ocjenjivanje svakog clana pa prema tome odredjivanje koliko postova ce im biti placeno svaki tjedan.

Ako se dobro secam, nekoliko aktivnih ucesnika su i bili pod nekom istragom da je u pitanju farma ili alt accounti. Ne bih bio iznenadjen da je 80% stake kampanje u stvari grupa od 3-5 osoba, koji su bili i menadzeri i ucesnici.
Mislim da situacija opcenito nije puno bolja kad su u pitanju alt accounti i ekipa koja je popusila sig ban. Dam ruku u vatru da je minimalno 50% njih dio neke farme.

cryptofrka
Legendary
*

Activity: 3122
Merit: 3255

View Profile WWW
September 23, 2026, 07:00:10 PM

Danas je pokrenuta AntiSwap signature kampanja. Vodi je antiswap. Pitanje je da li će krenuti u ovom obliku i u Services podforumu jer plaćaju u USDT.

Traži se 10 članova na duži vremenski period od 6 mjeseci uz mogućnost produženja za još 6. Kampanja nema tradicionalna pravila na koja smo navikli ovdje na forumu.

Isplate:
- Full Member: 35-40 USDT
- Sr. Member: 50-75 USDT
- Hero: 60-100 USDT
- Legendary: 70-125 USDT

Prijava idu preko @SignatureDeskBot na Telegramu. Pročitajte sekciju 'How to Apply' za sve informacije.

Moram priznat, i kreativno osmišljeno i ozbiljan pristup.

Sviđa mi se povratak dobro plaćenih kampanja.
Mi imamo 125$ mjesta, ovi imaju potencijalno i preko toga, krenuli smo u ispravnom smjeru.

examplens
Legendary
*

Activity: 4144
Merit: 5005

View Profile WWW
September 23, 2026, 07:03:18 PM

Iskreno cisto sumnjam da imaju 5 managera, s ozbirom koliko lose je kampanja vodjena. A jos veca farsa je ono ko fol ocjenjivanje svakog clana pa prema tome odredjivanje koliko postova ce im biti placeno svaki tjedan.
Secam se da je svako malo drugi clan objavljivao nova mesta u kampanji ili redovnu nedeljnu isplatu.
U pravu si, nije u pitanju njih 5, vec 6  Roll Eyes

Get to know our Management team: (Updated Mar/03/2025)
- Carollzinha
- Jesse
- Xylber
- CapHook
- Bere
- Tiiks

▄▄████████████████████▄▄
▄███████▀▀██████▀▀███████▄
████████████████████████
████████▄▄██████▄▄██████

████████████████████████
██▄▄█████████████▄▄██████
██▀▀██████████████████▄▄██
██████▀▀██████████████▀▀██
██████▀▀██████▀▀████████
████████████████████████
▀███████▄▄██████▄▄███████▀
▀▀████████████████████▀▀

DΞX.fo 
▄▄██████
█████████
██████████
█████████
██████████
█████████
▀▀██████

▄███████
▄██████████
████████████
█████████████
█████████████
|
▄▄█
▄████▀
▄███▀
▄██▀▄██
█████▀▀
███████
████████
▀██▄████
▄████▄▄
▄█████▀███
▄█████▀████
█████▀███████
▀██▀█████████
|..BTC......XMR...
..USDT.....LTC...
....Fees  0.8%.....
slackovic
Legendary
*

View Profile
Today at 06:17:12 AM

/snip

Moram priznat, i kreativno osmišljeno i ozbiljan pristup.

Sviđa mi se povratak dobro plaćenih kampanja.
Mi imamo 125$ mjesta, ovi imaju potencijalno i preko toga, krenuli smo u ispravnom smjeru.

Sad kad sam vidio ovaj komentar cryptofrke, zaintrigiralo me pa sam pogledao pravila. Jesam li dobro razumio da imaju isplate unaprijed? Ako sam dobro shvatio, moguće je čak dobiti isplatu za svih 6 mjeseci (toliki je period na koji se "sklapa ugovor") unaprijed. Obzirom da bi trebali biti na početku bull runa, možda nije loša opcija uzeti odmah isplatu u BTC za svih 6 mjeseci. Ali u svakom slučaju inovativan i profesionalan pristup kampanji. Jedino bi problem mogao biti što je menadžer Jr. Member bez Trust ratinga. Ali možda je razlog što nitko od postojećih menadžera nije htio poslovati pod ovakvim uvjetima.

katanic97 (OP)
Hero Member

Activity: 840
Merit: 1400

View Profile WWW
Today at 06:35:45 AM

~

Sad kad sam vidio ovaj komentar cryptofrke, zaintrigiralo me pa sam pogledao pravila. Jesam li dobro razumio da imaju isplate unaprijed? Ako sam dobro shvatio, moguće je čak dobiti isplatu za svih 6 mjeseci (toliki je period na koji se "sklapa ugovor") unaprijed. Obzirom da bi trebali biti na početku bull runa, možda nije loša opcija uzeti odmah isplatu u BTC za svih 6 mjeseci. Ali u svakom slučaju inovativan i profesionalan pristup kampanji. Jedino bi problem mogao biti što je menadžer Jr. Member bez Trust ratinga. Ali možda je razlog što nitko od postojećih menadžera nije htio poslovati pod ovakvim uvjetima.

Dobro si video,placaju unapred 6 meseci i onda ide moguc produzetak na jos 6. Dobre su isplate,i vidi se profesionalnost. Mislim da sto je Jr.Member bez trusta nece biti problema jer su oni poznati ovde jos od pre. Imali su pre mesec dana i neku "kampanju" u kojoj su placali pisanje vodica za crypto wallete. Svakako eto jos jedne dobro placene kampanje.

Kampanja EagleSwap koju vodi julerz12
Ima 1x otvoreno mesto za Full Member + clanova
Nedeljna isplata je $2.5 p/p
Pravila
15 postova nedeljno je potrebno za isplatu
Max 5 postova se racuna u lokalu
1 Slot open

Pmalek
Legendary
*

Activity: 3626
Merit: 9568

View Profile
Today at 06:58:50 AM

Po onome što piše u temi, da. Spremni su unaprijed da plate učesnike. Ali vjerovatno ne sve i sigurno rade neke provjere kako bi analizirali da li se može vjerovati da će ta osoba odraditi posao za koji je unaprijed plaćena kako treba. Mislim da nije preveliki problem što je menadžer kampanje Jr. Member i nije neko poznato ime na forumu. Upravo to što ćeš dobiti novac unaprijed ti daje sigurnost. Najveći problem bi sad bio da privuku značajan broj korisnika pa onda za par tjedana kažu da im se ne sviđaju dosadašnji rezultati kampanja i zatraže da im se vrati veći dio novca.

▄▄███████████████████▄▄
▄███████████████████████▄
████████████████████████
████████████████████████
████████████▀██████▀████
████████████████████████
█████████▄▄▄▄███████████
██████████▄▄▄████████████
████████████████████████
████████████████▀▀███████
▀███████████████████████▀
▀▀███████████████████▀▀

EARNBET 
| 🏀

🏈 🏓

🎯 🥊

🎾

🏐

🏏 🏎️
|

███████▄▄███████████
████▄██████████████████
██▀▀███████████████▀▀███
▄████████████████████████
▄▄████████▀▀▀▀▀████████▄▄██
█████████▌██▀████████████
▀▀███████▄▄▄▄▄█████████▀▀██
▀█████████████████████▀██
██▄▄███████████████▄▄███
████▀██████████████████
███████▀▀███████████

....HIGHEST....
VIP REWARDS

G U A R A N T E E D   
| 
 🜲 
KING OF
THE CASTLE

$200K in prizes
| 
..PLAY NOW..
slackovic
Legendary
*

View Profile
Today at 07:04:39 AM

Po onome što piše u temi, da. Spremni su unaprijed da plate učesnike. Ali vjerovatno ne sve i sigurno rade neke provjere kako bi analizirali da li se može vjerovati da će ta osoba odraditi posao za koji je unaprijed plaćena kako treba. Mislim da nije preveliki problem što je menadžer kampanje Jr. Member i nije neko poznato ime na forumu. Upravo to što ćeš dobiti novac unaprijed ti daje sigurnost. Najveći problem bi sad bio da privuku značajan broj korisnika pa onda za par tjedana kažu da im se ne sviđaju dosadašnji rezultati kampanja i zatraže da im se vrati veći dio novca.

A zapravo da. Obzirom da nude isplatu unaprijed, nema smisla ne vjerovati im. Ako bi se i dogodilo da nakon mjesec dana odustanu od kampanje, mislim da bi si pucali u nogu kad bi tražili povrat dijela novaca. Vjerojatno bi dobili hrpu negativnog Trusta na forumu i sudbina bi im bila zapečaćena.

Ali ajmo pozitivno gledati na promjene u signature kampanjama u zadnjih nekoliko tjedana - pojavilo se dosta mjesta u kampanjama koje dobro plaćaju, a i pojavile su se sasvim nove kampanje koje plaćaju $100+ tjedno. Sad sve one kampanje koje plaćaju mizeriju izgledaju prilično smiješno. Zanimljivo kako su se u samo nekoliko mjeseci stvari promijenile. Ne znam je li uvođenje sigbana jedini razlog, ali svakako je pomoglo.

Daniel91
Legendary
*

View Profile WWW
Today at 09:42:30 AM

A zapravo da. Obzirom da nude isplatu unaprijed, nema smisla ne vjerovati im. Ako bi se i dogodilo da nakon mjesec dana odustanu od kampanje, mislim da bi si pucali u nogu kad bi tražili povrat dijela novaca. Vjerojatno bi dobili hrpu negativnog Trusta na forumu i sudbina bi im bila zapečaćena.

Ali ajmo pozitivno gledati na promjene u signature kampanjama u zadnjih nekoliko tjedana - pojavilo se dosta mjesta u kampanjama koje dobro plaćaju, a i pojavile su se sasvim nove kampanje koje plaćaju $100+ tjedno. Sad sve one kampanje koje plaćaju mizeriju izgledaju prilično smiješno. Zanimljivo kako su se u samo nekoliko mjeseci stvari promijenile. Ne znam je li uvođenje sigbana jedini razlog, ali svakako je pomoglo.

Pa ovo, da netko plaća unaprijed, to je zaista nešto novo i još neviđeno na ovom forumu i svaka čast na ovakvom pristupu voditeljima kampanje.
Očito razmišljaju dugoročno, kako privući najbolje korisnike i dobro su shvatili da najbolji posteri traže bolje uvjete, pogotovo što se tiče visina isplata ali i neku garanciju dugoročnosti kampanje.
Vjerujem da je sigban ipak doveo do nekih promjena na ovom  forumu i to nabolje.
Dosta članova, koji su spamali da bi ispunili kvotu kampanje, su dobili sigban a ostali pišu manje nego prije pa je, ako se dobro sjećam statistike, sada pao broj postova u gamblingu za trećinu.
To je značajna promjena a sada da li to baš ima nekog utjecaja na pojavu bolje plaćenih kampanja teško je reći. Možda se samo radi o slučajnosti da se pojavilo nekoliko novih kampanja sa boljim isplatama upravo sada.
Vidjet ćemo da li će to postati dugoročni trend i kako će reagirati manageri postojećih kampanja, ako počnu gubiti svoje trenutne članove zbog njihovog prelaženja u ove nove i bolje plaćene kampanje.

▄▄████████████████████▄▄
████████████████████████
███▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄██
██████████▐████▐██████
██████████████████████
██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████

████████████████████████
▀▀████████████████████▀▀

..1win..
████▌░░░░▄░░░▐████░░▐███

..POKER..
███████▄▄▀▀░█░▀▀▄▄██████

..GAMES..
█████░░▀▀░▄███▄░▀▀░░████
Joca97
Legendary
*

Activity: 4480
Merit: 1038

View Profile WWW
Today at 11:03:47 AM

Ogroman je pad u gambling sekciji,pre znam da nisam mogao da stignem da napisem ceo post da neko ne napise pre mene a sada je bukvalno lakse zato sto je toliko banovano ljudi da bukvalno sekcija nije toliko puna kao pre. Videcemo kako ce to da se odrazi na celu sekciju,zato sto izgleda da banovi samo kaplju a ne verujem da ce neko dobiti unban ili nesto tako.

Cudi me da Stake nije primao nove clanove uopste,oni su mozda jedna od najduzih kampanja i uvek su imali dosta ljudi,u mojoj kampanji bukvalno svake nedelje 2/3 lika izadju i nova 2/3 lika uskoce tako da nesto se bas desava.

█████████████████████████████
███████████▀▀███████████████
███████▀▀████▄▄█████████████
█████████▄▄██████▄▄▄▄███████
████████▀▀████████████▀▀▀▀██
████████████▀▀█▀▀▄██████████
███████▄▄███████████████████
██████████████████▄▄▄▄█████
███████▀▀████████████████████
████████████████▀▀▀▀███████
███████▄▄██████████▄▄████████
███████████▄▄██▄▄████████████
█████████████████████████████

🕶 NO KYC 
|🜲 
VIP ❯❯❯❯
TRANSFER
| 
WEEKLY
RAKEBACK
|
| 
  PLAY NOW   
slackovic
Legendary
*

View Profile
Today at 11:07:25 AM

/snip

Vjerujem da je sigban ipak doveo do nekih promjena na ovom  forumu i to nabolje.

/snip

Zapravo nitko nije ni tvrdio da sigban nije dobar. To je super potez da se malo zauzda spam na forumu. Samo je problem način na koji se na početku biralo ljude koji će ga dobiti. Ako na forumu (koje god tematike bio forum) postoji neka sekcija (kao što je Gambling ovdje), nema smisla kažnjavati ljude koji pišu samo u toj sekciji i to samo zato jer ne ulaziš u tu sekciju pa ne znaš koliko neki post ima smisla ili je spam. Ali mislim da se sad to smirilo i da će biti OK.

Daniel91
Legendary
*

View Profile WWW
Today at 11:48:41 AM

/snip

Vjerujem da je sigban ipak doveo do nekih promjena na ovom  forumu i to nabolje.

/snip

Zapravo nitko nije ni tvrdio da sigban nije dobar. To je super potez da se malo zauzda spam na forumu. Samo je problem način na koji se na početku biralo ljude koji će ga dobiti. Ako na forumu (koje god tematike bio forum) postoji neka sekcija (kao što je Gambling ovdje), nema smisla kažnjavati ljude koji pišu samo u toj sekciji i to samo zato jer ne ulaziš u tu sekciju pa ne znaš koliko neki post ima smisla ili je spam. Ali mislim da se sad to smirilo i da će biti OK.

Da, s ovim se slažem.
Iskreno, bila mi je zamorna sva ta drama u METI oko sigbanova i pokušavao sam se udaljiti od toga jer nemam za to ni vremena bi živaca (svaka čast Rikafipu šti se uključio kao posrednik i pomogao da se 1 nepravda ispravi).
Međutim, ovo što si rekao je zapravo bio jedan od najčešće korištenih argumenata (uz lošu kvalitetu postova i previše često pisanje postova) za sigban, koliko sam čuo što nije u redu.
Iako je ovo naravno btc forum sve sekcije na forumu su jednako vrijedne a da li će se više plaćati postovi u btc ili ne-btc temama trebalo bi biti ipak stvar i odluka ljudi koji vode kampanje a ne nekih drugih.
Na kraju krajeva, ako govorimo o btc ekonomiji najviše projekata plaćenih u btc ima u services sekciji ali s obzirom da se uglavnom radi o projektima sportskih kladionica naravno da im je bitna aktivnost na gambling dijelu, tako da ne stoji tvrdnja da gambling nema nikakve veze sa temom ili svrhom ovog foruma (da ne spominjemo i sportska natjecanja plaćena u btc poput BSFL ili RTG).
Prisiljavati ljude ili očekivati od njih, da pišu na određenim dijelovima foruma, a izbjegavaju pisanje na nekim drugim dijelovima foruma zaista nema smisla i narušava svačiju slobodu pisanja i izražavanja.
Drago mi je da se strka i galama oko tiga smirila.

▄▄████████████████████▄▄
████████████████████████
███▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄██
██████████▐████▐██████
██████████████████████
██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████

████████████████████████
▀▀████████████████████▀▀

..1win..
████▌░░░░▄░░░▐████░░▐███

..POKER..
███████▄▄▀▀░█░▀▀▄▄██████

..GAMES..
█████░░▀▀░▄███▄░▀▀░░████
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40]
  Print  

Jump to: