Ali ako je tih 200 članova u prosjeku pisalo 5 postova dnevno, onda znači da smo preko noći blokirali 1 000 spam postova i to je moralo ostaviti utjecaj na cijelu sekciju.
Ne bas, jer su njihova mjesta preuzeli drugi clanovi, koji vjerojatno nisu nista bolji od ovih koji su dobili ban.

Bolji članovi mogu da zahtijevaju i veće isplate. Kampanja plaća unaprijed. Preferiraju da plaćaju USDT preko Tron mreže ali postoji mogućnost za dogovor i za druge kriptovalute. Potrebno je napisati 20 postova tjedno. Nema obaveze pisanja u Gambling forumu niti učesnici moraju pisati svaki dan.
Bas citam, zanimljiva kampanja te sam pristup selekciji. Ne znam samo dal im je pametno davati tih $5 ili $10 bonusa za svaku aplikaciju, jer bi ovi sa vojskom altova mogli navaliti da iskoriste situaciju.
Stake je inace bio prilicno netransparentan kod dodavanja novih clanova. Koliko znam, imaju 2 ili vise threada sa kampanjom, a menadzera makar 5. Sta i ko je tu aktivan, mozda ni oni ne znaju.
Iskreno cisto sumnjam da imaju 5 managera, s obzirom koliko lose je kampanja vodjena. A jos veca farsa je ono ko fol ocjenjivanje svakog clana pa prema tome odredjivanje koliko postova ce im biti placeno svaki tjedan.
Ako se dobro secam, nekoliko aktivnih ucesnika su i bili pod nekom istragom da je u pitanju farma ili alt accounti. Ne bih bio iznenadjen da je 80% stake kampanje u stvari grupa od 3-5 osoba, koji su bili i menadzeri i ucesnici.
Mislim da situacija opcenito nije puno bolja kad su u pitanju alt accounti i ekipa koja je popusila sig ban. Dam ruku u vatru da je minimalno 50% njih dio neke farme.