Ovo je bila perfektna prilika za "rising tides lifts all ships", da nitko od top profila nije ponudio ispod recimo 200$ bilo bi to neko novo vrijeme kampanja.
S obzirom da primaju samo 3 clana u tom top tieru (a sveukupno 10), mislim da ne bi utjecali puno na trziste signature kampanja cak i da su trazili $200 tjedno, sto opet nije za ocekivati s obzirom da vecina pise za stotinjak dolara tjedno. Ono, naravno da bi bio napredak, ali ta plima o kojoj ti pricas bi morala biti neka kampanja sa velikim budgetom, kao npr Rainbet.
Rainbet trenutno trosi ~$9k tjedno na signature kampanje, sto je sloziti cemo se svi ovdje jako velik budget, sigurno najveci na forumu. Umjesto sto trenutno placaju cak 174 clana (koji su vecinom losije kvalitete jer je max isplata $65) mogli bi recimo uzeti 60 clanova i povecati isplatu na $150 te umjesto trenutnih 20, imati 30 postova kao tjedni req. Sa tom svotom bi prakticki pokupili creme de la creme foruma, bili vidljivi na svim bitnim mjestima i napravili haos na trzistu, te bi to bila ta plima koja bi sve promjenila. Dok se ne pojavi takav netko, mislim da cemo tavoriti na trenutnim iznosima.
@katanic97 u tvojoj tablici stoji da Rainbet prima 147 clanova, dok je pravi broj 174. Znam da cijepam dlake, ali eto upalo mi u oko sad kad sam gledao rainbet kampanju.
Da, ovo bi sasvim sigurno bila puno bolja strategija za Rainbet, da ne idu više na masovnost i što veći broj članova u kampanji nego da se više fokusiraju na kvalitetu i ograniče broj članova.
Pitam se da li je to strategija koju im je predložio manager ili su oni sami tako odlučili?
Iako, mislim da sve te kampanje ne donose odmah neke konkretne rezultate u smislu naglog priljeva novih članova ili prometa i da je vjerojatno puno veći fokus na vidljivosti i brandiranju proizvoda ili usluge.
Bilo bi stvarno zanimljivo saznati stopu konverzije, broja pregleda/broj klikova na primjer.