Evo koliko sam video u thread-u su vam
odgovorili na diskusiju koju ste imali ovde. Meni licno sve ovo deluje legit i jedna jako profesionalna kampanja. Zanimljiv koncept,a opet jednostavan,takodje kazu da cena nikad nije bila krierijum.
@Pmalek @Trofo tag ako niste ispratili
Tagirani smo, pa smo ispratili

Bar ja.
Ovo će mi biti zadnji post na temu. Moj bulshit radar ovdje radi na veliko i jednostavno mi nešto ne sjeda u cijeloj toj priči. Možda je samo corporate mazanje očiju. Namjerno ne odgovaram u threadu jer mi se ne da uvući u nikakvu raspravu a u konačnici dok se učesnici kampanje ne bune, šta se ja imam buniti. Ali tagnem ih ja ovdje pa barem vide kada su već prevodili i moje postove.
Price was never the filter.
Poluistina u najboljem slučaju. Znam barem neke ljude koji su se prijavili na kampanju i defenitvno su bolji posteri od onih koji su prihvaćeni. Plus utjecajniji plus poznatiji po bpipu.... Uglavnom cijena je sigurno bila dio paketa. Kako i treba biti. Zašto napisati da nije? Meni se čini da me neko smatra budalom kada to kaže. Cijena mora biti dio paketa u sig kampanji i reći da nije mi je neozbiljno.
In total, all our payments to all members add up to $690 so far, and every active member is already paid in advance. That total will grow every week. Individual rates stay between us and each member.
Brojka isplaćene love bez popratne transakcije i individual rates ne znače ništa. Može biti frizirana na više da ispadne da troše više ili na manje da se ljudi u kampanji osjećaju bolje i važnije. Znam da nekima u našoj Sportsbet kampani ne pada dobro što nisu dobili najviši rang. Ovako to elegantno izbjegneš. Opet, nigdje ne piše da to treba biti javno, ali ovako napisana brojka meni je samo marketiški trik bez ikakavog pokrića.
Sve te popratne stvari za jednu kampanju, te telegram bot, te dodatna stranica.... Zašto? Možda sam samo prestar i vidio previše gluposti pa pušem na hladno i kad ne treba. Ali na internetu a pogotovu u kriptu, bolje biti preoprezan kod bilo čega. I još jednom ponavljam, nemam apsolutno nikakve dokaze ili razloge da mislim da antiswap kampanja nije legit i točno ono što tvrde. Samo ono "rubs me the wrong way" feeling po nekoliko točaka
No da ne pljujem samo, volim vidjeti inovacije i ovdje ih sigurno ima. Sa gledišta antiswapa stvarno super odrađen posao. Sretno bilo i njima i svim učesnicima.