ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
August 23, 2017, 10:35:11 AM |
|
Kendi ayaklarına sıkıp bitcoini öldürüp , bcc'yi yaşatamazlar - yaşattırmazlar Sadece arada fiyat dalgalanmaları için ellerinde koz olur okadar , öteye gitmeye kendi götleri yemez ! Ayrışma olup iki farklı bitcoin ortaya çıkabiliyorsa kendi ayaklarına sıkma diye bir durum da olabiliyormuş demek ki şu anda işlem hacmi ve fiyat olarak bitcoin core ilk sırada ama aynı zincirden ayrılma aynı ismin türevi olan bitcoin cash'in onun yerini almaması için sebep de yok aslında. Sonuçta ikiside bitcoin Bitcoin yıkılırsa ve insanlar , şirketler , yatırımcılar para kaybederse kimse kalkıp o saatten sonra bcc 'ye yatırım yapmaz.Piyasa çöker , insanlar lanet eder kaçar! Kimse bu kadarını riske atamaz. Bitcoinde para kaybedip bcc'ye para yatıracak adamın aklından şüphe ederim
|
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
|
|
August 23, 2017, 11:01:31 AM |
|
Güzel silktiler acemileri. 3600'ü görürken panik olup satan varsa geçmiş olsun. Yeniden 4200 doların üstündeyiz. Altcoinler de Bitcoin yükselişine kayıtsız kalmadı, ortalık yemyeşil oldu. Yeni zirveleri merakla bekliyoruz.
|
|
|
|
Piratte
|
|
August 23, 2017, 11:07:57 AM |
|
Anladigim kadariyla ellerindekileri satip bitcoini dusurmeye korkuyorlar cunku segwit sonrasi alimlarla birlikte daha da fiyati artabilir. Dusup yukselmesi dolayisiyla cabuk oldu.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
August 23, 2017, 11:15:37 AM |
|
Ustalar kadar teknik detay bilmem, fazla takipte etmiyorum lakin bir kullanıcı olarak görüşlerim değişmedi. Bitcoin'in öleceğini düşünüyorum yalnız bu ölüm bitcoin cash çatışmasından olmayacaktır. Düşük bir ihtimalden veya gerçekleşmesi mümkün olan bir ihtimalden bahsedilmekte. Ben sadece bu kadar kolay bir çöküşün gerçekleşmesini mümkün görmüyorum. Fakat bu savaş yeni savaşların önünü açtığı için "bitcoin" için geleceğinden endişeliyim. Bununla beraber kripto dünyasının ayakta kalmayı sürdürebilmesi için "bitcoin" ölüme terk edilmelidir aksi halde "bitcoin" gelişimin önünde bir engel olarak kalmaya devam edecek. 20 sene 30 sene sonrası için yer yer bazı fikirler konuşuluyor işte ben bunları dikkate almıyorum. Eğer bir 10 sene daha "bitcoin" canlılığını koruyabilirse büyük bir başarı ya da tam tersi kripto teknolojisi için başarısızlık olarak göreceğim.
Bitcoin ile bitcoin cahs arasındaki savaşın "bitcoin" için gelişime katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Aralarında olan savaştan hangisinin galip geleceğini dikkate almadan olaya bakarsak savaşlar her zaman her yerde tahribat yaratır. Yatırımcılar açısında çok sıkıntılı bir süreç ve anlık geçici bir olay olmaması bu sıkıntıyı arttırıyor. Yatırımcı olmazsa kullanım alanları büyümez, yatırımlar en sağlam görülen "bitcoin" yerine başka coin'lere aktarılır. Bitcoin yerine ethereum tercih edilebilir. Madenciliğe olan ilgi azalır hatta ileride gerek bile duyulmayacaktır. Benim önerebileceğim tavsiye sadece ileriye dönük yatırımlar yapılmaması yönündedir. Yaşananlar buna işaret etmekte ve ilerisi için bize bir uyarı niteliğindedir, bu şekilde düşünürsek yaşanan savaş "bitcoin" adına değil yatırımcı adına bir ders olarak katkı sunmuştur. Zaten kimse "bitcoin" için çalışmıyor herkes kısa vadeli düşünerek kazanç sağlamakla meşgul bundan dolayı bırakın 5 sene 10 sene sonrasını 3 ay sonra ne olacağı kestirilemez.
|
|
|
|
ardacik
Sr. Member
Activity: 259
Merit: 250
Bitcoin Freak
|
|
August 23, 2017, 11:20:08 AM |
|
hocam yanlışım varsa düzet . 450 den 225 makine düşütüğünde blockchain yüklenme azaldığı için zorluk seviyesini yarı yarıya indireceğinden sizin söylediğiniz olay tamamen saçma. hash güçünün düşmesi blockchain ilerlemesinden bir bir etken değil dünyada 1 tane bile makine çalışsa ilerler bbu blockchain teknolojisinin temelidir.
yanlışın var, düzeltiyorum. öncelikle belirttiğim şeyi, farklı bir şekilde ifade edeceğim. muhtemelen daha iyi anlaşılacaktır. önceki ifade: bitcoin'in difficulty adjustment'ı sadece 2016 blokta 1 oluyor ve 2016 blok boyunca sabit kalıyor. yeni ifade: bitcoin'in difficulty adjustment'ı 2016, 4032, 6048, 8064'üncü bloklarında olduğu gibi 481824'üncü blokta gerçekleşecektir ve 481824 - 483840 arasında makine katılımı düşsün veya artsın sabit kalacaktır. 481824 - 483840 blokları arasındaki makine katılımının durumu sadece bir sonraki 2016 blokluk periyot olan 483840 - 485856 bloklarının difficultysini etkileyecektir. ancak bu makine katılımlarındaki ani düşüş 481824 - 483840 blokları arasındaki blok bulma süresini etkileyecektir. bu yazının yazıldığı anda ise 481698'inci bloktayız. en başından beri dediğim şu: bitcoin cash, bitcoin'e saldırı yapacaksa (yani kasıtlı bir şekilde hash rate'i düşürecekse) buna en ideal başlaması gereken nokta bitcoin'in 481825'inci bloğudur. ve diyorum ki, 481825'inci blokta bitcoin hash rate'indeki çok dramatik bir düşüş, bitcoin'in ölmesine sebep olacaktır çünkü 481824 + 2016 blok boyunca 450 bin adet asic cihazın çalışarak yapması gereken iş, eğer dediğiniz örnekteki 1 makineye yığılırsa 481826'ıncı blok tahmini birkaç 1000 yılda bulunur ve en sonunda o makine de kapatılır. bakın, bunun onlarca örneği altcoinlerde var. onların blockchainleri neden ilerlemiyor? o altcoinlerin birçoğu şu anda bitcoin'e uygulanmaya çalışılan stratejilerle öldü, sadece developer eksikliğinden değil. ardacik sanırım yan üyeliğiniz neyse ben konu konusunda uzman değilim ancak hasg gücüyle alakalı blockchan inlemiştim blog çözemesi sizin söylediğiniz gibi ilemiyor olması gerek gereken hash örn olarak 1000000 şuanda kabul edersek bu 450 makine için kullanıyor 1 makine olursa gereken hast 0,1 düşücek ki ozman blog çözümü için onbord ekran kartı ile bile çalışabilcek bir güç gerekicek buda btc ölmemesi için sistemde olan bir özellik diye biliyorum. hatta bddk makalesinde de benzer bir yazı okumuştum btc için dünyada sadece 1 makine bile bulunsa çalışmaya devam ediyor diye belirtmişlerdi. tekrar belirteyim çok incelediğim bir konudeğil doğruda olabilri söylediğiniz bu üyelikten başka üyeliğim yok bilmenizi isterim. coaex'den öğrenecek çok şey var. Bu yazdığınız olasılıkların gerçekleşmesiyle ilgili bir topic vs var mı yoksa kendi öngörülerinizi mi yazıyorsunuz?
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
August 23, 2017, 11:45:17 AM |
|
Ben hala gerekli düzeltmenin gerçekleşmediğini düşünüyorum.3000$ altına mutlaka eylül ayında sarkacaktır.Ekim-Kasım içinde ise 2000$ a kadar düşebilir.Temmuzda yaşadığımızı tekrar yaşayacağız.
|
|
|
|
ardacik
Sr. Member
Activity: 259
Merit: 250
Bitcoin Freak
|
|
August 23, 2017, 12:23:15 PM |
|
Ciddi bir FUD operasyonu var gibi bu başlıkta
|
|
|
|
BitcoinVSfiat
|
|
August 23, 2017, 02:53:51 PM |
|
Ciddi bir FUD operasyonu var gibi bu başlıkta FUD bu piyasanın olmazsa olmazıdır. Bazıları ucuza Bitcoin almaya çalışırken bazıları pahalıya satmanın derdinde. Türk borsaları yeterli derinliğe sahip olmadığı için manipüle etmesi bu tarz büyük başlıklar yoluyla daha kolay oluyor. Hayırlı işler dileyelim FUDculara.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
August 23, 2017, 02:59:33 PM |
|
Bu tablo çok ilginç bir gösterge aslında. Şu anda sadece oyun olduğu tarafındayım ama oyun oynana oynana gerçeğe dönüşebilir ve yer değişitirebilirler mi? Neden olmasın? Sonuçta görece demokratik bir ortamda değil miyiz...
|
|
|
|
coaex
|
|
August 24, 2017, 09:55:35 AM |
|
Aslında sorulması gereken sorulardan bir tanesi de şu: O Bitcoin difficulty'sini 923 milyara hangi eşşekler çıkardı? Bitcoin Cash'in difficulty'si 89 milyara yeniden inince makineler Bitcoin Cash'e kaydı ve Bitcoin yine blok bulamamaya başladı. 70 milyar değerindeki piyasa her gün böyle çalışacaksa işi gücü bırakayım ben. Zaten hem blok bulamadığı için hem de bayram nedeniyle dükkanı kapattım 4 Eylül'e kadar. Son 2 yıldaki ciromuz 1 milyon $'ı geçti. bizim alışların büyük çoğunluğu Bitcoin ve Dash tarafından yapılıyor. Son olarak Dash DAO'ya kısa bir röportaj verdim bununla ilgili. Dash eskiden hiç kullanılmazdı örneğin, neden şimdi oradan alıyor müşteriler? 1) Bitcoin blok bulamıyor 2) Fee'ler düşük Cryptocoin üzeri e-ticaret sitesi işletirseniz bunları gözlemlemek bile epey keyifli. Ama şu Bitcoin'deki olay yüzünden gerçekten şirketi tümden kapatacağım, yakındır.
|
|
|
|
Underworld244
|
|
August 24, 2017, 12:26:18 PM |
|
Segwit tamamlandı ama gerekli sıçramayı yapamadı çinlerin uynamasını bekleyecegiz sanırım bu gece
|
|
|
|
Hedaelus
|
|
August 24, 2017, 12:28:17 PM |
|
Segwit tamamlandı ama gerekli sıçramayı yapamadı çinlerin uynamasını bekleyecegiz sanırım bu gece
Ne sıçraması,düşmediği için senin sıçraman lazım asıl.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
August 24, 2017, 12:35:00 PM |
|
Söylentiler alınır, gerçek satılır demişler . Bence de düşmediğine şükretmek lazım . Buralarda tutunması gayet güzel bir yıl içerisindeki yükseliş 2013 yılındaki yükselişe benzer, aynı düşüşü de yaşamamız mümkün dü-hala da mümkün tabi. TEk fark ekosistemin de kat kat büyümüş olması direnç daha saglam ondan Aslında sorulması gereken sorulardan bir tanesi de şu: O Bitcoin difficulty'sini 923 milyara hangi eşşekler çıkardı? Bitcoin Cash'in difficulty'si 89 milyara yeniden inince makineler Bitcoin Cash'e kaydı ve Bitcoin yine blok bulamamaya başladı. 70 milyar değerindeki piyasa her gün böyle çalışacaksa işi gücü bırakayım ben. Zaten hem blok bulamadığı için hem de bayram nedeniyle dükkanı kapattım 4 Eylül'e kadar. Son 2 yıldaki ciromuz 1 milyon $'ı geçti. bizim alışların büyük çoğunluğu Bitcoin ve Dash tarafından yapılıyor. Son olarak Dash DAO'ya kısa bir röportaj verdim bununla ilgili. Dash eskiden hiç kullanılmazdı örneğin, neden şimdi oradan alıyor müşteriler? 1) Bitcoin blok bulamıyor 2) Fee'ler düşük Cryptocoin üzeri e-ticaret sitesi işletirseniz bunları gözlemlemek bile epey keyifli. Ama şu Bitcoin'deki olay yüzünden gerçekten şirketi tümden kapatacağım, yakındır. Kapatma, bir çözüm gelecek illa ki.
|
signature not found.
|
|
|
CanErik
|
|
August 24, 2017, 12:37:04 PM |
|
Merhaba;
Dünkü felaket senaryolarına rağmen bugün asayiş berkamal olmuş ve Segwit 4 saat kadar önce aktive olmuş durumda. BTC'nin hash rate tekrar düzgün bir seviyede (7,3 p) Şahsi fikrim dünya çapında milyarlarca $ yatırım yapılmış ve güven oluşturmuş bir yapı bir grup madencinin hinliği ile çökmez/ölmez. Ha böyle bir şey olursa da BTC'nin tahtına oturcak coin BCC değil 3. nesil altoinler olacaktır. Gönlüm elektrik tasarrufu, küresel ısınma gibi nedenlerden dolayı POS çalışan coinlerden yana.
İyi dileklerimle
|
|
|
|
herzlos1985
|
|
August 24, 2017, 12:38:30 PM |
|
Bitcoin cash in total hashrate başlangıç seviyesinden bile aşağı düştü..Bir maceranın daha sonuna geldik heralde..
08.22.2017 03.00 total hash=4.08 bitcoin 08.23.2017 03.00 total hash=7.3 bitcoin
08.22.2017 03.00 total hash=3.18 bitcoin cash 08.23.2017 03.00 total hash=0.31 bitcoin cash
Başlangıçta bitcoin cash 0.38 ile başlamış şuan 0.31 bakalım neler göreceğiz..
|
|
|
|
Laplacee
Newbie
Activity: 16
Merit: 0
|
|
August 24, 2017, 12:47:55 PM |
|
Bitcoin cash in total hashrate başlangıç seviyesinden bile aşağı düştü..Bir maceranın daha sonuna geldik heralde..
08.22.2017 03.00 total hash=4.08 bitcoin 08.23.2017 03.00 total hash=7.3 bitcoin
08.22.2017 03.00 total hash=3.18 bitcoin cash 08.23.2017 03.00 total hash=0.31 bitcoin cash
Bakalım bu fiyatlara nasıl yansıyacak merakla bekliyorum.
|
|
|
|
Hedaelus
|
|
August 24, 2017, 12:52:13 PM |
|
Yani?Kazım gücü mü oluyor hash rate?Madenciler tekrar BTC'ye mi geçiyor?
|
|
|
|
coinzoid
|
|
August 24, 2017, 08:06:42 PM |
|
Yani?Kazım gücü mü oluyor hash rate?Madenciler tekrar BTC'ye mi geçiyor? Hashrate kazım gücü anlamında kullanılıyor. Madencilerin tekrar BTC'ye dönüp dönmediği konusuna ise arkadaş daha mantıklı cevap verebilir. Benim öngörüm, uzun vadede Bitcoin Cash madencilerinin de Bitcoin madenciliğine döneceği yönünde.
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
August 24, 2017, 10:48:15 PM |
|
Ne oluyorsa TR saatine göre gece ya da sabah oluyor artık. Bitfinex: 4320$ Türk borsa kullanıcıları uyuyor, fiyatlar eşitlendi bu sabah 16000TL bekliyorum. Çünkü bu dönemde TR borsalarındaki primi göz önünde bulundurursak 15000TL'yi çoktan geçmiş olmamız gerekirdi.
|
|
|
|
Gatotare
|
|
August 24, 2017, 11:34:34 PM |
|
Ne oluyorsa TR saatine göre gece ya da sabah oluyor artık. Bitfinex: 4320$ Türk borsa kullanıcıları uyuyor, fiyatlar eşitlendi bu sabah 16000TL bekliyorum. Çünkü bu dönemde TR borsalarındaki primi göz önünde bulundurursak 15000TL'yi çoktan geçmiş olmamız gerekirdi. boşuna bu saatlerde ekran başında nöbet tutmuyoruz hocam
|
|
|
|
|