Tadic
|
|
August 26, 2017, 01:07:05 PM |
|
|
|
|
|
Underworld244
|
|
August 26, 2017, 01:22:40 PM |
|
Sen hacim olayınu yanlış anlamıssın önce forum hızlandırılmış turuna katılın En çok hacimi genelde çin kore borsaları yapar sonra polo ve bitfinex izler.
|
|
|
|
Forumgeiq
|
|
August 26, 2017, 01:44:49 PM |
|
Biriniz bitcoin hacmini, diğeriniz borsanın tüm hacmini linklemiş. stoploss koyanları bitfinex ekibi harcıyor bu kaçıncı oldu insanlar hala akıllanmadı.
Maalesef bütün büyük borsalar bu boku yiyor. Aylar önce ripple'da, birkaç ay sonra da gdax'da siktiler böyle milleti. Tamamen inside job. 9/11'dan bile fazla.
|
|
|
|
Tadic
|
|
August 26, 2017, 01:49:56 PM |
|
Böyle cahil bebeler bir de ahkam kesmeye çalışıyor ya çok gülüyoruz. Siktirgit altcoin forumuna Bitcoin bölümü sana fazla gelir velet.
|
|
|
|
marpaci
|
|
August 26, 2017, 02:52:53 PM |
|
Konu nedir filan bilmiyorum. Direk son sayfayı açmıştım, sadece orayı okudum henüz. Ama dünya çapında böyle önemli bir forumda böyle üsluplar görünce gerçekten üzülüyorum. İnsanların yüzlerine söylenemeyecek şeyleri burada yazmak ne kadar kolay geliyor bazılarına. (Yüzlerine söylenemez derken, gücünüz yetmez, dövemezsiniz filan anlamında söylemiyorum. Neticede hala kanun var bu ülkede. Gerçekten almanız gereken cezayı almasanız bile canınızı sıkarlar bir şekilde.) Ve aslında o yazıyı kime yazdığınızı bile bilmiyorum. Herhangi birisine arka çıkmıyorum yani. Sadece benim de dahil olduğum bu topluluğun birileri tarafından getirildiği duruma çok üzülüyorum. Keşke ciddi moderasyon çalışmaları yapılsa, banlanmalar kalıcı yapılabilse, o zaman küfürsüz de konuşup anlaşabilen kişiler biraz daha rahat eder...
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
August 26, 2017, 03:01:30 PM |
|
Ignore +
Reported to moderator
oldukca guzel islevler.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
Underworld244
|
|
August 26, 2017, 03:18:34 PM |
|
Böyle cahil bebeler bir de ahkam kesmeye çalışıyor ya çok gülüyoruz. Siktirgit altcoin forumuna Bitcoin bölümü sana fazla gelir velet.
Ignore +
|
|
|
|
|
utkuy
Sr. Member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
|
|
August 26, 2017, 06:23:37 PM |
|
İşlem ücretleri yükseldi biraz gelir tabii ki. Gönderilen fee ye göre 50-1320 dk arasında bir süre gözüküyor. Bu da 22 saatte falan ulaşma ihtimali var. Daha erken veya daha geçte olabilir.
|
|
|
|
mtmitat
|
|
August 26, 2017, 06:31:05 PM |
|
İşlem ücretleri yükseldi biraz gelir tabii ki. Gönderilen fee ye göre 50-1320 dk arasında bir süre gözüküyor. Bu da 22 saatte falan ulaşma ihtimali var. Daha erken veya daha geçte olabilir. 0.00125000 fee kestiler 5.5 dolar yapıyor hocam segwit aktifleşince bu düzelir mi ? acil lazımdı btc arbitraj yapıyordum bunu erkene çekmek için blockchain de ödeme iste diye bir şey var oradan bir kaç dolar daha versem faydası olur mu ?
|
|
|
|
John Lemon
|
|
August 26, 2017, 06:48:15 PM |
|
Ignore +
Reported to moderator
oldukca guzel islevler.
Self modere topiclerde report to mod yapmanız faydasız, doğrudan bad reportlanır. Self modere konuları adı üstünde konuyu açan kişi modere eder. Bu hafta sonu yeni bir ATH bekliyorum ben.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
August 26, 2017, 09:48:40 PM |
|
Ignore +
Reported to moderator
oldukca guzel islevler.
Self modere topiclerde report to mod yapmanız faydasız, doğrudan bad reportlanır. Self modere konuları adı üstünde konuyu açan kişi modere eder. Bu hafta sonu yeni bir ATH bekliyorum ben. Evladim, self modere olan konuyu bizzat EAL modere ediyor, nami deger kendisi zaten tr forumunun modu. ilk defa reportlamiyorum ayrica kafalar piril piril. Evet ayrica katiliyorum, ben de bu hafta sonu bir ATH bekliyorum.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
elcezireex
|
|
August 26, 2017, 10:19:43 PM |
|
Bende ATH bekliyorum bu hafta. 2 haftadır 4000 doların üstünde baya bir tutundu bayrama kadar 5000 usdyi görürsek şaşmam YTD...
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
August 27, 2017, 01:53:25 AM |
|
pumplu sabahlar
|
|
|
|
Piratte
|
|
August 27, 2017, 01:38:58 PM |
|
Bitcoinin 5.000 dolarin otesine gecebilecegini dusunmeyin. Lightning network gelmeden imkansiz cunku madenciler surekli 1 satoshi odeyerek aga saldiri yapiyorlar. Lightning network once litecoine gelecek eger yatirim yapacaksaniz ltc daha guvenilir veya duruma gore etc https://blockchain.info/tr/charts/mempool-state-by-fee-level
|
|
|
|
Account Supplier
|
|
August 27, 2017, 05:13:14 PM |
|
Bitcoinin 5.000 dolarin otesine gecebilecegini dusunmeyin. Lightning network gelmeden imkansiz cunku madenciler surekli 1 satoshi odeyerek aga saldiri yapiyorlar. Lightning network once litecoine gelecek eger yatirim yapacaksaniz ltc daha guvenilir veya duruma gore etc https://blockchain.info/tr/charts/mempool-state-by-fee-levelMadenciler nasıl 1 satoshi ödeyerek saldırı yapıyor biraz açıklar mısın? Madenciler ne için ücret ödüyorlar mesela
|
|
|
|
|
Piratte
|
|
August 27, 2017, 10:49:31 PM Last edit: August 27, 2017, 11:21:45 PM by Piratte |
|
Bunu gorunce aslinda bizde bir sosyal deney yapabiliriz 1btcpls.. diye baslayan bir adres yaratip herkese birkac satoshi gonderebiliriz Gecen yil birisi kimseye ait olmayan bu adrese 50.000 dolar gondermisti. https://blockchain.info/address/1BitcoinEaterAddressDontSendf59kuEFarkettimde aslinda yanlis yorumlamisim. Gosterdigim fee grafiginde segwit oncesi 1 satoshi disindaki kisimlara odemeler neredeyse esit olarak dagilmisti. Simdiyse <15 satoshilik bolumde yigilma var bunun anlami sanirim borsalar kullanicilardan fazla fee alip 10 satoshi ile odeme yapiyorlar gerisi kendilerine kaliyor. Cuzdanda btc bulunduran birisi 15 satoshi odeyerek baska cuzdanina bir transfer yapsa ogrenmis olurduk denemek lazim. Ben yarim saat icinde ulasacagini dusunuyorum.
|
|
|
|
tumece
|
|
August 28, 2017, 06:28:30 AM |
|
4500 e dokundurabilse iyice ziplayacak ama surekli test ediyor ve ordan geri donuyor malesef. Yeni tabanimiz 4000 sanirim. Hareketler biraz duruldu gibi. 4200 lerde bir sure koruyacaktir kendini
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
August 28, 2017, 06:49:36 AM |
|
Benim şöyle bir teorim var arada 100-200 dolarlık btc fiyat fırlayışı ve 1-2 gün sonra aynı şekilde çakılmasıyla ilgili. X ülkesinden herhangi birine ne yolla elde edildiği belli olmayan bir miktar parayı göndermek için en ucuz ve baş ağrısız yöntem BTC. Bunun için de borsadan Btc alıp daha sonra hedeflenen adrese vardıgında bunu bozdurmak. Ha her türlü yine takip edilebilir ama kısa vadeli fiyatı şişirip dump yapmak ne kadar para kazandırabilir ki bir balinaya... Balina hareketinden çok para transferi nedeniyle olduğunu düşünüyorum.
|
|
|
|
|