by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
August 28, 2017, 07:42:59 AM |
|
Benim şöyle bir teorim var arada 100-200 dolarlık btc fiyat fırlayışı ve 1-2 gün sonra aynı şekilde çakılmasıyla ilgili. X ülkesinden herhangi birine ne yolla elde edildiği belli olmayan bir miktar parayı göndermek için en ucuz ve baş ağrısız yöntem BTC. Bunun için de borsadan Btc alıp daha sonra hedeflenen adrese vardıgında bunu bozdurmak. Ha her türlü yine takip edilebilir ama kısa vadeli fiyatı şişirip dump yapmak ne kadar para kazandırabilir ki bir balinaya... Balina hareketinden çok para transferi nedeniyle olduğunu düşünüyorum.
Bunun etkisi illa olur da ben exchange lerin manipülasyonlarının daha güçlü olduğuna inanıyorum. Ben hala saglam bir dump bekliyorum çünkü ATH yi defalarca arka arkaya zorladı, 2013 de ki salınım hala gerçekleşmiş değil geçen sene 600 $ olması beklenen bir hareketti yarılanmadan dolayı ama 4500 $ . inanılmaz bence yine bir şeyler gelecek ama ne zaman tabi. ekosisteme gerçekten iki ayda 50 milyar dolar girdi mi yoksa şişirildi mi bilmiyoruz.
|
signature not found.
|
|
|
Edw1ki
Newbie
Activity: 58
Merit: 0
|
|
August 28, 2017, 08:19:48 AM |
|
Tr ' de , 9K seviyesinde pahalı olduğunu düşünüyordum, almadım, 14K seviyesinde ucuz olduğunu düşündüm, aldım. Şimdi 15.2 K'dan elden çıkardım.
Özet; Dün pahalı bulduğunuzu bugün ucuz bulabilirsiniz. Treni kaçırmamak lazım.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
August 28, 2017, 10:50:17 AM |
|
Hala 2013 diyen var... İnsan hayret ediyor.
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
August 28, 2017, 12:41:37 PM |
|
Her harfine katılıyorum +++
|
|
|
|
Underworld244
|
|
August 28, 2017, 01:10:24 PM |
|
Bcc ufakdan ayagını kaydırıyorlar belli etmeden ordan dagılan hacim btcye geliyor bu durum devam ederse taban fiyat 4500$ olur onun altınada kolay kolay inmez gibi ortalamada 4500-5000$ civarını görebilir 2 hafta içinde izlemedeyiz.
|
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
August 28, 2017, 02:31:54 PM |
|
Her harfine katılıyorum +++ O arkadaşın üzerinde ignore butonunu kullanalı çok olmuş
|
signature not found.
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
|
|
August 29, 2017, 01:17:09 PM Last edit: August 29, 2017, 01:41:29 PM by designerusa |
|
Bitstamp 4434.34 Bitfinex 4437 OKCoin 4438.78/29259.97
Uçuşa geçiyoruz...
Edit: 4530$ oldu.
|
|
|
|
apollonx
Member
Activity: 82
Merit: 10
|
|
August 29, 2017, 01:56:21 PM |
|
Bitstamp 4434.34 Bitfinex 4437 OKCoin 4438.78/29259.97
Uçuşa geçiyoruz...
Edit: 4530$ oldu.
Bu kez 5000'i zorlayacak sanırım. Şuan: 4602$
|
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
|
|
August 29, 2017, 01:57:41 PM |
|
Bitfinex 4643 dolar, durdurulamayan yükseliş başladı. Kâr satışları geldi, Bitfinex 4569 dolar. Ve yeniden 4600 dolar oldu.
|
|
|
|
temeler
|
|
August 29, 2017, 02:13:10 PM |
|
5000 i zorlar geçer sanki. Yükseliş sağlam geliyor.
|
|
|
|
hirozaki faraday
|
|
August 29, 2017, 02:15:44 PM |
|
Kim Jong-un bir iki füze daha fırlatırsa 10.000$'a dayatır BTC'yi. Pasifik haberlerini yakından takip edin fiyatı çok etkiliyor. Altlarda pozisyonunuz varsa stop-lossları hemen koyun.
|
|
|
|
utkuy
Sr. Member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
|
|
August 29, 2017, 02:30:11 PM |
|
Kim Jong-un bir iki füze daha fırlatırsa 10.000$'a dayatır BTC'yi. Pasifik haberlerini yakından takip edin fiyatı çok etkiliyor. Altlarda pozisyonunuz varsa stop-lossları hemen koyun.
Eğer 10000$ olursa o zaman devletler bitcoinin üstüne daha çok gider gibi geliyor. Resmi borsalara akan paraların bitcoine akması canlarını biraz sıkabilir. Ya el sıkışacaklar bitcoinle veya bir savaşta buraya açacaklar.
|
|
|
|
faaty
|
|
August 29, 2017, 02:32:47 PM |
|
Eğer 10000$ olursa o zaman devletler bitcoinin üstüne daha çok gider gibi geliyor. Resmi borsalara akan paraların bitcoine akması canlarını biraz sıkabilir. Ya el sıkışacaklar bitcoinle veya bir savaşta buraya açacaklar. devletler bitcoin ile er ya da geç el sıkışacaklar. bu saatten sonra geri dönüşü yok bu işin. tarihte hiç bir devlet yenilikler ile baş edemedi. monarşiler yıkıldı, diktatörlükler yıkıldı. bitcoin geleceğin stok değeridir, aynen altın gibi.
|
|
|
|
hirozaki faraday
|
|
August 29, 2017, 03:13:12 PM |
|
Akıl uzun vadede mutlak galip gelir, blockchain ve BTC'yi tanımayan devletler kaybederler. Yeniliğe karşı direnmenin bir mantığı yok.
|
|
|
|
SanalPara
|
|
August 29, 2017, 03:55:50 PM |
|
Yaw arkadaşlar Kim Jong'un füze kaldırmasıyla Bitcoin artışını nasıl bağdaştırabildiniz akıl alacak iş değil. Zaten Kore'de ve Amerika'da Bitcoin borsaları aktif olarak kullanılmıyor mu? Devletin Bitcoin'i tanıyıp tanımaması hiçbirşeyi değiştirmez ki. Sonuçta Bitcoin alan belli satan belli. Onlara noluyor?
|
|
|
|
safak139
Jr. Member
Activity: 123
Merit: 1
|
|
August 29, 2017, 04:07:51 PM |
|
Yaw arkadaşlar Kim Jong'un füze kaldırmasıyla Bitcoin artışını nasıl bağdaştırabildiniz akıl alacak iş değil. Zaten Kore'de ve Amerika'da Bitcoin borsaları aktif olarak kullanılmıyor mu? Devletin Bitcoin'i tanıyıp tanımaması hiçbirşeyi değiştirmez ki. Sonuçta Bitcoin alan belli satan belli. Onlara noluyor? Piyasalar savaş kokusu aldığında hemen güvenli liman olarak gördükleri şeylere saldırıyorlar. Altın gibi bitcoin gibi. Sebebi bu
|
❰ ❰❰ ❰❰❰ ❰❰❰❰❰ ♦ SIMDAQ ♦ ❱❱❱❱ ❱❱❱ ❱❱ ❱ ♦ Learn how to trade profitable! ♦
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
|
|
August 29, 2017, 04:10:52 PM |
|
Yaw arkadaşlar Kim Jong'un füze kaldırmasıyla Bitcoin artışını nasıl bağdaştırabildiniz akıl alacak iş değil. Zaten Kore'de ve Amerika'da Bitcoin borsaları aktif olarak kullanılmıyor mu? Devletin Bitcoin'i tanıyıp tanımaması hiçbirşeyi değiştirmez ki. Sonuçta Bitcoin alan belli satan belli. Onlara noluyor? Bu mesajı ciddi şekilde yazmadığını söyle. Savaş söylentisi bile Bitcoin'i 10 bin dolar yapmaya yeter. Gerçekten savaş çıktığını düşünemiyorum. Öyle bir şey olursa 100 bin doları bile görebiliriz. Birçok ülkenin ekonomisi çökecektir.
|
|
|
|
SanalPara
|
|
August 29, 2017, 04:22:07 PM |
|
Yaw arkadaşlar Kim Jong'un füze kaldırmasıyla Bitcoin artışını nasıl bağdaştırabildiniz akıl alacak iş değil. Zaten Kore'de ve Amerika'da Bitcoin borsaları aktif olarak kullanılmıyor mu? Devletin Bitcoin'i tanıyıp tanımaması hiçbirşeyi değiştirmez ki. Sonuçta Bitcoin alan belli satan belli. Onlara noluyor? Bu mesajı ciddi şekilde yazmadığını söyle. Savaş söylentisi bile Bitcoin'i 10 bin dolar yapmaya yeter. Gerçekten savaş çıktığını düşünemiyorum. Öyle bir şey olursa 100 bin doları bile görebiliriz. Birçok ülkenin ekonomisi çökecektir. Ciddi şekilde yazdım kardeş noldu ki? Siz insanların ellerinde nakit para olduğunu ve iki füze kaldırıldığı için Bitcoin mi aldıklarını düşünüyorsunuz? Zaten Bitcoini bilen insan çoktan yatırımını yapmış ve bekliyordur. https://bitcoinwisdom.com/markets/bitfinex/btcusd burdaki grafiğe bakın. Bir anda yeşil bir çizgi oluştu. Demek ki balinanın birisi Bitcoin aldı. Kademeli olarak artmadı yani Bitcoin.
|
|
|
|
ardacik
Sr. Member
Activity: 259
Merit: 250
Bitcoin Freak
|
|
August 29, 2017, 04:30:24 PM |
|
Savas soylentisi ile ilgisi yok bunun. Btc olagan hareketleri
Allah savas yasatmasin, agzinizi hayra acin, senelerin yikimindan sonra ulkelerin, liderlerin savas opsiyonuna gidecegini zannetmiyorum, savas artik boyut degistirdi su anda arakan'da yasanan savas, suriye'de isid in proxy teror orgutleriyle islerin gorulmesi ve siber saldirilar, artik savas boyle yapiliyor.
Dunya o kadar sahipsiz degil, avrupa amerika buyuk dersler cikardi, allah gostermesin diyelim, buyuk konusmayalm ama tum liderlerin oyun ureticilerin salak olmasi lazim bu yuzden ihtimal vermiyorum, dunya tamamen yok olur boyle birsey olursa.
|
|
|
|
|