MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
June 19, 2018, 02:21:25 PM |
|
~snip %60 aşağı, %40 yukarı diyorum.
~snip %60 aşağı, %40 yukarı.
~snip %50 aşağı, %50 yukarı diyorum.
~snip %70 aşağı, %30 yukarı diyorum.
~snip %70 aşağı, %30 yukarı diyorum.
~snip %75 aşağı, %25 yukarı diyorum.
~snip %75 aşağı, %25 yukarı diyorum.
~snip %65 aşağı, %35 yukarı diyorum.
Bu hafta ve belki bir sonraki hafta biraz gevşeyeceğini düşünüyordum -ki biraz gevşedi zaten- ama ne kadar süreceğini öngöremediğim için biraz daha agresifleşerek aynı yönde devam. %80 aşağı, %20 yukarı diyorum.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
June 19, 2018, 02:42:32 PM |
|
http://resimyukle.link/a/c5315460-Ekran_Alıntısı.JPGlongarithmic grafikte 3 ay daha geçerse 4k gelmesi için trendin kırılması gerekecek. şuan da en kötü senaryo 4200$ ama ihtimal vermiyorum, buradan tekrar bir yükseliş 1 ay daha rahat etmemizi sağlar. her geçen gün taban artıyor umarım longarithmic trend devam eder..
|
|
|
|
zokora
|
|
June 19, 2018, 04:29:36 PM |
|
Ben mi yanlış okuyorum bu nasıl bir başlık ethereum is Not security??is not secure bile yazmamışlar. Ben mi yanlışım yoksa koca Yahoo finans da haber yapmayı bilen mi yok. Benim için önemi yok sec şuanda daha bir kaç seneleri var devrimi kabullenmelerinin lol bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak böyle bir şey. security ne demek bilmiyorsun ama biliyor gibi davranıp bir de koca Yahoo'yu beğenmiyorsun. lütfen yanlış anlama ama ülkemizde çoğu kişide var bu. biraz bir şey bilip legendary olunca her konuda konuşma hakkına sahip hissediliyor. bunu da bir eleştiri olarak düşünün lütfen. saygılar
|
|
|
|
sniper23
Newbie
Activity: 140
Merit: 0
|
|
June 19, 2018, 07:33:36 PM |
|
Ben mi yanlış okuyorum bu nasıl bir başlık ethereum is Not security??is not secure bile yazmamışlar. Ben mi yanlışım yoksa koca Yahoo finans da haber yapmayı bilen mi yok. Benim için önemi yok sec şuanda daha bir kaç seneleri var devrimi kabullenmelerinin lol bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak böyle bir şey. security ne demek bilmiyorsun ama biliyor gibi davranıp bir de koca Yahoo'yu beğenmiyorsun. lütfen yanlış anlama ama ülkemizde çoğu kişide var bu. biraz bir şey bilip legendary olunca her konuda konuşma hakkına sahip hissediliyor. bunu da bir eleştiri olarak düşünün lütfen. saygılar Haklısınız, hocam. Bir de bizim insanlara bunu deyince sizi linç etmeye çalışanları yok mu...
|
|
|
|
pandacoin
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1000
|
|
June 20, 2018, 02:10:02 AM |
|
Bitfinex 8485 Btctürk 38280 Dolar 4.58 Euro 5.38 1 aylık değişim: Bitfinex 6598 Btctürk 31769 Dolar 4.74 Euro 5.50
|
|
|
|
Okuzgozu
|
|
June 20, 2018, 07:11:16 AM |
|
Bitfinex 8485 Btctürk 38280 Dolar 4.58 Euro 5.38 1 aylık değişim: Bitfinex 6598 Btctürk 31769 Dolar 4.74 Euro 5.50 1 ay önce 8500e üzülüyorduk şimdi keşke satsaymışız diyoruz. İnsallah benzerini temmuzdakine demeyiz. umarım dibin dibi burasıdır.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
June 20, 2018, 04:23:40 PM |
|
destek güzel buy ağırlıklı sürekli zırt pırt 200 300$ bounce da gelmesine rağmen kaç gündür aynı yerdeyiz. var bir katakulli bu işte..
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
June 20, 2018, 06:46:54 PM Last edit: June 22, 2018, 09:01:09 AM by ferhat1242 |
|
Bitfinex 8485 Btctürk 38280 Dolar 4.58 Euro 5.38 1 aylık değişim: Bitfinex 6598 Btctürk 31769 Dolar 4.74 Euro 5.50 1 ay önce 8500e üzülüyorduk şimdi keşke satsaymışız diyoruz. İnsallah benzerini temmuzdakine demeyiz. umarım dibin dibi burasıdır. Daha kimsenin eli titremedi,dibin dibini çok güzel gösterecekler az daha sabır.
|
|
|
|
Uhde
|
|
June 21, 2018, 11:15:24 AM |
|
gördüğüm kadarıyla bitcoin düşse ve insanlar zarar etse bir tarafına kına yakacak çok insan var. ekşisözlüktede sürüyle var bunlardan. neyse, ben hacmin düşük olmasını tehlikeli bulsam da dünkü borsa hacklenmesine rağmen aşağıya salmamasını da olumlu bir şey olarak görüyorum. panikleyip satan kitle çoğunlukla satıp çıktı. Kalanlar ufak holderlar ve balinalar. Piyasanın düşük hacimde devam etmesinin hiçkimsenin işine gelmeyeceğini de unutmamak gerek, ne piyasayı manipule eden merkezi borsaların, ne de balinaların. hacim olmadıktan sonra ne alabilirler ne satabilirler ne de feelerden güzel kazanç sağlayabilirler.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
June 21, 2018, 11:19:58 AM |
|
düsecek gibi geliyor. 6700-800lu rakamları bir geçemedi. açıkcası düşecek gibi dusunup pozisyon aldım. uyuttular yine piyasayı
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
June 21, 2018, 11:37:20 AM |
|
Ben mi yanlış okuyorum bu nasıl bir başlık ethereum is Not security??is not secure bile yazmamışlar. Ben mi yanlışım yoksa koca Yahoo finans da haber yapmayı bilen mi yok. Benim için önemi yok sec şuanda daha bir kaç seneleri var devrimi kabullenmelerinin lol bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak böyle bir şey. security ne demek bilmiyorsun ama biliyor gibi davranıp bir de koca Yahoo'yu beğenmiyorsun. lütfen yanlış anlama ama ülkemizde çoğu kişide var bu. biraz bir şey bilip legendary olunca her konuda konuşma hakkına sahip hissediliyor. bunu da bir eleştiri olarak düşünün lütfen. saygılar amacınız eleştirmek olsa özelden yazar düşüncelerinizi beyan ederdiniz, bende düşüncelerimi beyan edeyim, siz ülkenin başına gelen 2. sorunlardan birisiniz karşındaki insan "ben anlamadım" diye 2 defa söylemiş, başka arkadaşlarda izah etmiş ama sen gelip "rütbeye" bak, fikri beyan etmiş ama bilgisi yok demişsin. sen ne kadar süper zekasın öyle? benim uzmanlık alanım iktisat , ekonomi, mikro-makro değerler değil. ama sen belli ki başına biri gelsin ona tapayım istiyorsun her konuda. yazık gerçekten. ülke ne hale geldi amk. bu zihniyeti kirli insanlar yüzünden üzülüyorum. benim işim siber güvenlik olduğundan ve işim dışındaki "teknik" - business ingilizceye hakim olmamamdan ötürü, "security" güvenli olmak manasında mı kullanmnışlar diye sormuşum. hatta ingilizce bilmemek sıkıntı diye hayrettinin videosunu yapıştırmış bir arkadaş espiri mahiyetinde ona da güldüm geçtim doğru diyor valla diye. ama siz ezikler rütbe altında böyle ezilmeye devam edersiniz ve linç edilmeye mahkumsunuz kafanızdaki tabulardan dolayı.
|
signature not found.
|
|
|
OrtaDirek
|
|
June 21, 2018, 04:58:28 PM |
|
bu bekleyiş günlük grafikte 30 mart 12 nisan arasını anımsattı bana bugün. birde sürekli hacim yok diyoruz ama sene başından beri binance da hacim neredeyse hiç düşmemiş ve şuan bitfinex'in 2 katı hacim var şimdi fark ettim. bitfinex'i artık referans almamak lazım.
|
|
|
|
zokora
|
|
June 22, 2018, 05:46:39 AM |
|
Ben mi yanlış okuyorum bu nasıl bir başlık ethereum is Not security??is not secure bile yazmamışlar. Ben mi yanlışım yoksa koca Yahoo finans da haber yapmayı bilen mi yok. Benim için önemi yok sec şuanda daha bir kaç seneleri var devrimi kabullenmelerinin lol bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak böyle bir şey. security ne demek bilmiyorsun ama biliyor gibi davranıp bir de koca Yahoo'yu beğenmiyorsun. lütfen yanlış anlama ama ülkemizde çoğu kişide var bu. biraz bir şey bilip legendary olunca her konuda konuşma hakkına sahip hissediliyor. bunu da bir eleştiri olarak düşünün lütfen. saygılar amacınız eleştirmek olsa özelden yazar düşüncelerinizi beyan ederdiniz, bende düşüncelerimi beyan edeyim, siz ülkenin başına gelen 2. sorunlardan birisiniz karşındaki insan "ben anlamadım" diye 2 defa söylemiş, başka arkadaşlarda izah etmiş ama sen gelip "rütbeye" bak, fikri beyan etmiş ama bilgisi yok demişsin. sen ne kadar süper zekasın öyle? benim uzmanlık alanım iktisat , ekonomi, mikro-makro değerler değil. ama sen belli ki başına biri gelsin ona tapayım istiyorsun her konuda. yazık gerçekten. ülke ne hale geldi amk. bu zihniyeti kirli insanlar yüzünden üzülüyorum. benim işim siber güvenlik olduğundan ve işim dışındaki "teknik" - business ingilizceye hakim olmamamdan ötürü, "security" güvenli olmak manasında mı kullanmnışlar diye sormuşum. hatta ingilizce bilmemek sıkıntı diye hayrettinin videosunu yapıştırmış bir arkadaş espiri mahiyetinde ona da güldüm geçtim doğru diyor valla diye. ama siz ezikler rütbe altında böyle ezilmeye devam edersiniz ve linç edilmeye mahkumsunuz kafanızdaki tabulardan dolayı. böyle bir cevap yazacağını tahmin ediyordum bu yüzden cevap vermeyecektim ama sadece bir cümleye takıldım: "ama sen belli ki başına biri gelsin ona tapayım istiyorsun her konuda. yazık gerçekten. ülke ne hale geldi amk." böyle bir cümle beklemiyordum. bunu nereden çıkardın? çamur at izi kalsın, saçmala lafta kalsın. konuyu saçma ve yanlış bir yere getiriyorsun, tartışmayı bilmeyen tipik türk insanı. ben kimseye tapınmam dostum, tapınmak bana göre değil, ben anca kendime taparım daha da cevap vermem ne yazarsan yaz.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
|
|
June 22, 2018, 06:01:52 AM |
|
Ben mi yanlış okuyorum bu nasıl bir başlık ethereum is Not security??is not secure bile yazmamışlar. Ben mi yanlışım yoksa koca Yahoo finans da haber yapmayı bilen mi yok. Benim için önemi yok sec şuanda daha bir kaç seneleri var devrimi kabullenmelerinin lol bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak böyle bir şey. security ne demek bilmiyorsun ama biliyor gibi davranıp bir de koca Yahoo'yu beğenmiyorsun. lütfen yanlış anlama ama ülkemizde çoğu kişide var bu. biraz bir şey bilip legendary olunca her konuda konuşma hakkına sahip hissediliyor. bunu da bir eleştiri olarak düşünün lütfen. saygılar amacınız eleştirmek olsa özelden yazar düşüncelerinizi beyan ederdiniz, bende düşüncelerimi beyan edeyim, siz ülkenin başına gelen 2. sorunlardan birisiniz karşındaki insan "ben anlamadım" diye 2 defa söylemiş, başka arkadaşlarda izah etmiş ama sen gelip "rütbeye" bak, fikri beyan etmiş ama bilgisi yok demişsin. sen ne kadar süper zekasın öyle? benim uzmanlık alanım iktisat , ekonomi, mikro-makro değerler değil. ama sen belli ki başına biri gelsin ona tapayım istiyorsun her konuda. yazık gerçekten. ülke ne hale geldi amk. bu zihniyeti kirli insanlar yüzünden üzülüyorum. benim işim siber güvenlik olduğundan ve işim dışındaki "teknik" - business ingilizceye hakim olmamamdan ötürü, "security" güvenli olmak manasında mı kullanmnışlar diye sormuşum. hatta ingilizce bilmemek sıkıntı diye hayrettinin videosunu yapıştırmış bir arkadaş espiri mahiyetinde ona da güldüm geçtim doğru diyor valla diye. ama siz ezikler rütbe altında böyle ezilmeye devam edersiniz ve linç edilmeye mahkumsunuz kafanızdaki tabulardan dolayı. böyle bir cevap yazacağını tahmin ediyordum bu yüzden cevap vermeyecektim ama sadece bir cümleye takıldım: "ama sen belli ki başına biri gelsin ona tapayım istiyorsun her konuda. yazık gerçekten. ülke ne hale geldi amk." böyle bir cümle beklemiyordum. bunu nereden çıkardın? çamur at izi kalsın, saçmala lafta kalsın. konuyu saçma ve yanlış bir yere getiriyorsun, tartışmayı bilmeyen tipik türk insanı. ben kimseye tapınmam dostum, tapınmak bana göre değil, ben anca kendime taparım daha da cevap vermem ne yazarsan yaz. Konu dısında mesajlar yazıp polemik yapmaya calısıp, ilgi cekmeye calısıyorsun ama siklemiyoruz. senin diyeceğin 10 laftansa by rallierin diyecegi 1 kelimeyi tercih ederim. hadi legendlar olarak seni kovuyoruz git başka yerde oyna
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
June 22, 2018, 09:01:29 AM |
|
Bitfinex 8485 Btctürk 38280 Dolar 4.58 Euro 5.38 1 aylık değişim: Bitfinex 6598 Btctürk 31769 Dolar 4.74 Euro 5.50 1 ay önce 8500e üzülüyorduk şimdi keşke satsaymışız diyoruz. İnsallah benzerini temmuzdakine demeyiz. umarım dibin dibi burasıdır. Daha kimsenin eli titremedi,dibin dibini çok güzel gösterecekler az daha sabır. Hep haklı olmaktan sıkıldım 😁
|
|
|
|
Baser
|
|
June 22, 2018, 09:08:29 AM |
|
Bitfinex 8485 Btctürk 38280 Dolar 4.58 Euro 5.38 1 aylık değişim: Bitfinex 6598 Btctürk 31769 Dolar 4.74 Euro 5.50 1 ay önce 8500e üzülüyorduk şimdi keşke satsaymışız diyoruz. İnsallah benzerini temmuzdakine demeyiz. umarım dibin dibi burasıdır. Daha kimsenin eli titremedi,dibin dibini çok güzel gösterecekler az daha sabır. Hep haklı olmaktan sıkıldım 😁 Bende yazacaktım ama düşüşün sebebi olup linç edilmekten korktum. 3000$'dan alanları bile huzursuz edecek ki daha akılda kalıcı olsun
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
June 22, 2018, 09:54:58 AM |
|
Bitfinex 8485 Btctürk 38280 Dolar 4.58 Euro 5.38 1 aylık değişim: Bitfinex 6598 Btctürk 31769 Dolar 4.74 Euro 5.50 1 ay önce 8500e üzülüyorduk şimdi keşke satsaymışız diyoruz. İnsallah benzerini temmuzdakine demeyiz. umarım dibin dibi burasıdır. Daha kimsenin eli titremedi,dibin dibini çok güzel gösterecekler az daha sabır. Hep haklı olmaktan sıkıldım 😁 Bende yazacaktım ama düşüşün sebebi olup linç edilmekten korktum. 3000$'dan alanları bile huzursuz edecek ki daha akılda kalıcı olsun düşse de toplasak amk :d
|
|
|
|
zokora
|
|
June 22, 2018, 11:17:01 AM |
|
Ben mi yanlış okuyorum bu nasıl bir başlık ethereum is Not security??is not secure bile yazmamışlar. Ben mi yanlışım yoksa koca Yahoo finans da haber yapmayı bilen mi yok. Benim için önemi yok sec şuanda daha bir kaç seneleri var devrimi kabullenmelerinin lol bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak böyle bir şey. security ne demek bilmiyorsun ama biliyor gibi davranıp bir de koca Yahoo'yu beğenmiyorsun. lütfen yanlış anlama ama ülkemizde çoğu kişide var bu. biraz bir şey bilip legendary olunca her konuda konuşma hakkına sahip hissediliyor. bunu da bir eleştiri olarak düşünün lütfen. saygılar amacınız eleştirmek olsa özelden yazar düşüncelerinizi beyan ederdiniz, bende düşüncelerimi beyan edeyim, siz ülkenin başına gelen 2. sorunlardan birisiniz karşındaki insan "ben anlamadım" diye 2 defa söylemiş, başka arkadaşlarda izah etmiş ama sen gelip "rütbeye" bak, fikri beyan etmiş ama bilgisi yok demişsin. sen ne kadar süper zekasın öyle? benim uzmanlık alanım iktisat , ekonomi, mikro-makro değerler değil. ama sen belli ki başına biri gelsin ona tapayım istiyorsun her konuda. yazık gerçekten. ülke ne hale geldi amk. bu zihniyeti kirli insanlar yüzünden üzülüyorum. benim işim siber güvenlik olduğundan ve işim dışındaki "teknik" - business ingilizceye hakim olmamamdan ötürü, "security" güvenli olmak manasında mı kullanmnışlar diye sormuşum. hatta ingilizce bilmemek sıkıntı diye hayrettinin videosunu yapıştırmış bir arkadaş espiri mahiyetinde ona da güldüm geçtim doğru diyor valla diye. ama siz ezikler rütbe altında böyle ezilmeye devam edersiniz ve linç edilmeye mahkumsunuz kafanızdaki tabulardan dolayı. böyle bir cevap yazacağını tahmin ediyordum bu yüzden cevap vermeyecektim ama sadece bir cümleye takıldım: "ama sen belli ki başına biri gelsin ona tapayım istiyorsun her konuda. yazık gerçekten. ülke ne hale geldi amk." böyle bir cümle beklemiyordum. bunu nereden çıkardın? çamur at izi kalsın, saçmala lafta kalsın. konuyu saçma ve yanlış bir yere getiriyorsun, tartışmayı bilmeyen tipik türk insanı. ben kimseye tapınmam dostum, tapınmak bana göre değil, ben anca kendime taparım daha da cevap vermem ne yazarsan yaz. Konu dısında mesajlar yazıp polemik yapmaya calısıp, ilgi cekmeye calısıyorsun ama siklemiyoruz. senin diyeceğin 10 laftansa by rallierin diyecegi 1 kelimeyi tercih ederim. hadi legendlar olarak seni kovuyoruz git başka yerde oyna lol yalaka da geldi tam oldu. bak rallier kardeşim, az önceki mesajında yazdıgın gibi birisi gelsin tapayım diyen adamın ta kendisi cabsav. yoksa neden kendisini ilgilendirmeyen ve siklemediğini söylediği bir konuya karışıp yalakalık yapmak istesin dimi siz takılın kendi aranızda, birbirinizi pohpohlayıp durun anca hadi selametle
|
|
|
|
cabsav
Legendary
|
|
June 22, 2018, 11:41:13 AM |
|
Ben mi yanlış okuyorum bu nasıl bir başlık ethereum is Not security??is not secure bile yazmamışlar. Ben mi yanlışım yoksa koca Yahoo finans da haber yapmayı bilen mi yok. Benim için önemi yok sec şuanda daha bir kaç seneleri var devrimi kabullenmelerinin lol bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak böyle bir şey. security ne demek bilmiyorsun ama biliyor gibi davranıp bir de koca Yahoo'yu beğenmiyorsun. lütfen yanlış anlama ama ülkemizde çoğu kişide var bu. biraz bir şey bilip legendary olunca her konuda konuşma hakkına sahip hissediliyor. bunu da bir eleştiri olarak düşünün lütfen. saygılar amacınız eleştirmek olsa özelden yazar düşüncelerinizi beyan ederdiniz, bende düşüncelerimi beyan edeyim, siz ülkenin başına gelen 2. sorunlardan birisiniz karşındaki insan "ben anlamadım" diye 2 defa söylemiş, başka arkadaşlarda izah etmiş ama sen gelip "rütbeye" bak, fikri beyan etmiş ama bilgisi yok demişsin. sen ne kadar süper zekasın öyle? benim uzmanlık alanım iktisat , ekonomi, mikro-makro değerler değil. ama sen belli ki başına biri gelsin ona tapayım istiyorsun her konuda. yazık gerçekten. ülke ne hale geldi amk. bu zihniyeti kirli insanlar yüzünden üzülüyorum. benim işim siber güvenlik olduğundan ve işim dışındaki "teknik" - business ingilizceye hakim olmamamdan ötürü, "security" güvenli olmak manasında mı kullanmnışlar diye sormuşum. hatta ingilizce bilmemek sıkıntı diye hayrettinin videosunu yapıştırmış bir arkadaş espiri mahiyetinde ona da güldüm geçtim doğru diyor valla diye. ama siz ezikler rütbe altında böyle ezilmeye devam edersiniz ve linç edilmeye mahkumsunuz kafanızdaki tabulardan dolayı. böyle bir cevap yazacağını tahmin ediyordum bu yüzden cevap vermeyecektim ama sadece bir cümleye takıldım: "ama sen belli ki başına biri gelsin ona tapayım istiyorsun her konuda. yazık gerçekten. ülke ne hale geldi amk." böyle bir cümle beklemiyordum. bunu nereden çıkardın? çamur at izi kalsın, saçmala lafta kalsın. konuyu saçma ve yanlış bir yere getiriyorsun, tartışmayı bilmeyen tipik türk insanı. ben kimseye tapınmam dostum, tapınmak bana göre değil, ben anca kendime taparım daha da cevap vermem ne yazarsan yaz. Konu dısında mesajlar yazıp polemik yapmaya calısıp, ilgi cekmeye calısıyorsun ama siklemiyoruz. senin diyeceğin 10 laftansa by rallierin diyecegi 1 kelimeyi tercih ederim. hadi legendlar olarak seni kovuyoruz git başka yerde oyna lol yalaka da geldi tam oldu. bak rallier kardeşim, az önceki mesajında yazdıgın gibi birisi gelsin tapayım diyen adamın ta kendisi cabsav. yoksa neden kendisini ilgilendirmeyen ve siklemediğini söylediği bir konuya karışıp yalakalık yapmak istesin dimi siz takılın kendi aranızda, birbirinizi pohpohlayıp durun anca hadi selametle https://www.google.com.tr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi0tp7wl-fbAhUl8IMKHUR9BPsQjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Fwww.benlacivert.com%2Firk-testine-verilen-tepkiler%2Fbak-surdan-siktir-git%2F&psig=AOvVaw0o5jd6VYxpEfPoRSRqcdmv&ust=1529753991636673
|
|
|
|
|
|