Bitcoin Forum
April 22, 2018, 09:23:46 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 [92] 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 ... 192 »
  Print  
Author Topic: [ANN][XCN] Cryptonite | 1st mini-blockchain coin | M7 PoW | No Premine  (Read 575984 times)
skunk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 329
Merit: 250


View Profile
August 20, 2014, 11:07:09 AM
 #1821

Maybe you could give the 2nd XCN(maybe the 3rd, if include the dead minipool) pool a try. http://xcn.theblocksfactory.com/

But I did actually! Unfortunately, this pool is not working with the CCMiner binary from DJM34 (last checked yesterday).
Once that's fixed, I'll be certain to give theblocksfactory another go.  Wink
~ Myagui

This pool works with catia's miner, but not with stratum implementation of ccminer, very strange.

Code:
Stratum authentication failed
...retry after 30 seconds
Could someone give a hashrate compare of CCMiner with catia's Cudaminer?
@djm34 : Do you have a plan to release the source code for Linux User?
he's holding it because linux users had a clear advantage with catia's miner thus his logic is that windows users have to catch up first  Roll Eyes
https://bitcointalk.org/index.php?topic=167229.msg8436560#msg8436560

He is holding it because he doesn't like to release crap. Not sure what you don't understand.
but he did release 5 revisions of crap (as you call it) for windows users, didn't he?

1524432226
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524432226

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524432226
Reply with quote  #2

1524432226
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
polanskiman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
August 20, 2014, 11:34:38 AM
 #1822

Maybe you could give the 2nd XCN(maybe the 3rd, if include the dead minipool) pool a try. http://xcn.theblocksfactory.com/

But I did actually! Unfortunately, this pool is not working with the CCMiner binary from DJM34 (last checked yesterday).
Once that's fixed, I'll be certain to give theblocksfactory another go.  Wink
~ Myagui

This pool works with catia's miner, but not with stratum implementation of ccminer, very strange.

Code:
Stratum authentication failed
...retry after 30 seconds
Could someone give a hashrate compare of CCMiner with catia's Cudaminer?
@djm34 : Do you have a plan to release the source code for Linux User?
he's holding it because linux users had a clear advantage with catia's miner thus his logic is that windows users have to catch up first  Roll Eyes
https://bitcointalk.org/index.php?topic=167229.msg8436560#msg8436560

He is holding it because he doesn't like to release crap. Not sure what you don't understand.
but he did release 5 revisions of crap (as you call it) for windows users, didn't he?

I said, he doesn't like to release code that is not ironed out as he so mentioned. I don't see the Win versions he has released as crap. The 3 releases I have tested have perfectly worked for me. 4.7 to 4.8 Mh/s with a 750 ti as we speak with the latest v.5 release. Stop trolling boy.

BTC: 1JnH2HVoWnDubGmrXintsNWEaByGRjY8wL
DMD: dZuojpnwkmzqUegQaFk7ynDY8p7zAmG25H
XCN: CKnXnjXsVJzXgqEEqjsMRRc7ohkk6jHsb6
skunk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 329
Merit: 250


View Profile
August 20, 2014, 11:44:54 AM
 #1823

Maybe you could give the 2nd XCN(maybe the 3rd, if include the dead minipool) pool a try. http://xcn.theblocksfactory.com/

But I did actually! Unfortunately, this pool is not working with the CCMiner binary from DJM34 (last checked yesterday).
Once that's fixed, I'll be certain to give theblocksfactory another go.  Wink
~ Myagui

This pool works with catia's miner, but not with stratum implementation of ccminer, very strange.

Code:
Stratum authentication failed
...retry after 30 seconds
Could someone give a hashrate compare of CCMiner with catia's Cudaminer?
@djm34 : Do you have a plan to release the source code for Linux User?
he's holding it because linux users had a clear advantage with catia's miner thus his logic is that windows users have to catch up first  Roll Eyes
https://bitcointalk.org/index.php?topic=167229.msg8436560#msg8436560

He is holding it because he doesn't like to release crap. Not sure what you don't understand.
but he did release 5 revisions of crap (as you call it) for windows users, didn't he?

I said, he doesn't like to release code that is not ironed out as he so mentioned. I don't see the Win versions he has released as crap. The 3 releases I have tested have perfectly worked for me. 4.7 / 4.8 Mh/s with a 750 ti as we speak with the latest v.5 release. Stop trolling boy.
so current windows build works fine and performs about 900 khs better than catia's miner on the same hw, what's the reason then for leaving linux users behind for more than a week (even for testing since the purpose is ironing out eventual bugs)?

edit: in my experience most trolls are the first accusing of trolling...

Amph
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1848
Merit: 1001



View Profile
August 20, 2014, 11:56:38 AM
 #1824

New pool need support : http://xcn.theblocksfactory.com/

0 % fee the first week

I'd love to , but no AMD miner for me.

same here, no AMD miner yet
Bad luck for us, maybe we must buy some nvidia rig

U are better off buying btc than spend fiat to buy gpu to earn btc. Mining is not for everyone now.

amd was dead long ago, maybe the new amd cards can revive their(amd miners) situation
yellowduck2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868
Merit: 1000


View Profile
August 20, 2014, 11:57:23 AM
 #1825


what's the reason then for leaving linux users behind for more than a week (even for testing since the purpose is ironing out eventual bugs)?


The reason is he made the miner and he can do whatever the fuck he wants.

Just take what he says. Don't ask why.

Maybe he shouldn't release code for linux user.

Some people here sound like he own them the miner.
skunk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 329
Merit: 250


View Profile
August 20, 2014, 12:02:05 PM
 #1826


what's the reason then for leaving linux users behind for more than a week (even for testing since the purpose is ironing out eventual bugs)?


The reason is he made the miner and he can do whatever the fuck he wants.

Maybe he shouldn't release code for linux user.
that is exactly my point!
thank you for confirming  Grin

yellowduck2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868
Merit: 1000


View Profile
August 20, 2014, 12:02:16 PM
 #1827


amd was dead long ago, maybe the new amd cards can revive their(amd miners) situation

yes. Exciting times. Shift in mining landscape. No longer "everybody can be a miner" thing. Many months ago , any dude can just buy a gpu and mine any shit and be profitable. Even mining at multipool is very profitable at some point. I hope this shift will kill more than 50% gpu miner and multipool. Many AMD miner got their GPU since litecoin. It's time for them to shut down. Their mining season is over.
skunk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 329
Merit: 250


View Profile
August 20, 2014, 12:08:51 PM
 #1828

Some people here sound like he own them the miner.
no, i don't think like that, i was just wondering about the reason for no source code release, i've got it now...

pallas
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1624
Merit: 1080


Black Belt Developer


View Profile
August 20, 2014, 12:11:56 PM
 #1829


amd was dead long ago, maybe the new amd cards can revive their(amd miners) situation

yes. Exciting times. Shift in mining landscape. No longer "everybody can be a miner" thing. Many months ago , any dude can just buy a gpu and mine any shit and be profitable. Even mining at multipool is very profitable at some point. I hope this shift will kill more than 50% gpu miner and multipool. Many AMD miner got their GPU since litecoin. It's time for them to shut down. Their mining season is over.

well, "everybody can mine" is supposed to be on any coin... otherwise they'll all go sha256d.

yellowduck2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868
Merit: 1000


View Profile
August 20, 2014, 12:17:29 PM
 #1830


amd was dead long ago, maybe the new amd cards can revive their(amd miners) situation

yes. Exciting times. Shift in mining landscape. No longer "everybody can be a miner" thing. Many months ago , any dude can just buy a gpu and mine any shit and be profitable. Even mining at multipool is very profitable at some point. I hope this shift will kill more than 50% gpu miner and multipool. Many AMD miner got their GPU since litecoin. It's time for them to shut down. Their mining season is over.

well, "everybody can mine" is supposed to be on any coin... otherwise they'll all go sha256d.

In the past "everybody can mine" without any advance mining knowledge and without being resourceful.

Right now, it's slowly turning into "everybody can mine" only if they have advance mining knowledge and resourceful.

My definition of "everybody can mine" is different from yours

It's like gold.

In the past when people mine gold (Gold Rush Years), anybody can mine with just a normal pan , go to a river that someone told u there is gold, and make money. Right now , anybody can mine gold only if they have advance mining knowledge and resourceful
lucazane
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1198
Merit: 1000



View Profile WWW
August 20, 2014, 12:28:16 PM
 #1831

I don't know why ccminer isn't working on my pool.
all other stratum miner works on our pools even other version of ccminer

I have dump what the miner send  to the other pool.
I do the same. (stratum protocol ....)

this is really "strange"



The Blocks Factory Mining POOL : DGB(sha256d, Skein, Qubit, Groestl & Scrypt), FTC
AizenSou
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1000


View Profile
August 20, 2014, 01:15:25 PM
 #1832

I don't know why ccminer isn't working on my pool.
all other stratum miner works on our pools even other version of ccminer

I have dump what the miner send  to the other pool.
I do the same. (stratum protocol ....)

this is really "strange"

Actually catia uses a lot of code from Christian, but I don't check whether she uses his stratum implementation or not. Don't have time to check now but I suggest you should check this part of code. ccminer could connect to your pool but the stratum won't let it connect due to authentication failed. Yes very strange.

Regards,

Aizen.

PS: I will inform djm about this strange behaviour, he might have an idea.
lucazane
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1198
Merit: 1000



View Profile WWW
August 20, 2014, 02:03:24 PM
 #1833

I don't know why ccminer isn't working on my pool.
all other stratum miner works on our pools even other version of ccminer

I have dump what the miner send  to the other pool.
I do the same. (stratum protocol ....)

this is really "strange"

Actually catia uses a lot of code from Christian, but I don't check whether she uses his stratum implementation or not. Don't have time to check now but I suggest you should check this part of code. ccminer could connect to your pool but the stratum won't let it connect due to authentication failed. Yes very strange.

Regards,

Aizen.

PS: I will inform djm about this strange behaviour, he might have an idea.
I fixed this problem but it's seem my gtx 580 cannot produce a share :

Quote
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s

ps : not working on the gh pool too.

So I will deploy the fix and we will see Wink

The Blocks Factory Mining POOL : DGB(sha256d, Skein, Qubit, Groestl & Scrypt), FTC
AizenSou
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1000


View Profile
August 20, 2014, 03:25:05 PM
 #1834

I don't know why ccminer isn't working on my pool.
all other stratum miner works on our pools even other version of ccminer

I have dump what the miner send  to the other pool.
I do the same. (stratum protocol ....)

this is really "strange"

Actually catia uses a lot of code from Christian, but I don't check whether she uses his stratum implementation or not. Don't have time to check now but I suggest you should check this part of code. ccminer could connect to your pool but the stratum won't let it connect due to authentication failed. Yes very strange.

Regards,

Aizen.

PS: I will inform djm about this strange behaviour, he might have an idea.
I fixed this problem but it's seem my gtx 580 cannot produce a share :

Quote
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s

ps : not working on the gh pool too.

So I will deploy the fix and we will see Wink

580 can't use this ccminer. ccminer requires at least compute_30. Let's me check with 750ti. Did you fix it on the pool already?
lucazane
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1198
Merit: 1000



View Profile WWW
August 20, 2014, 03:27:06 PM
 #1835

I don't know why ccminer isn't working on my pool.
all other stratum miner works on our pools even other version of ccminer

I have dump what the miner send  to the other pool.
I do the same. (stratum protocol ....)

this is really "strange"

Actually catia uses a lot of code from Christian, but I don't check whether she uses his stratum implementation or not. Don't have time to check now but I suggest you should check this part of code. ccminer could connect to your pool but the stratum won't let it connect due to authentication failed. Yes very strange.

Regards,

Aizen.

PS: I will inform djm about this strange behaviour, he might have an idea.
I fixed this problem but it's seem my gtx 580 cannot produce a share :

Quote
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s
[2014-08-20 15:59:56] GPU #0: GeForce GTX 580, 1048577 khash/s

ps : not working on the gh pool too.

So I will deploy the fix and we will see Wink

580 can't use this ccminer. ccminer requires at least compute_30. Let's me check with 750ti. Did you fix it on the pool already?
Auth is ok now but I can't test mining

The Blocks Factory Mining POOL : DGB(sha256d, Skein, Qubit, Groestl & Scrypt), FTC
AizenSou
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1000


View Profile
August 20, 2014, 03:30:45 PM
 #1836


Auth is ok now but I can't test mining

Ok confirmed it works
[2014-08-20 17:30:13] GPU #0: GeForce GTX 750 Ti, 2833 khash/s
[2014-08-20 17:30:13] accepted: 21/21 (100.00%), 2833 khash/s (yay!!!)
[2014-08-20 17:30:15] GPU #0: GeForce GTX 750 Ti, 4043 khash/s
[2014-08-20 17:30:15] accepted: 22/22 (100.00%), 4043 khash/s (yay!!!

Thanks.
lucazane
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1198
Merit: 1000



View Profile WWW
August 20, 2014, 03:33:09 PM
 #1837

Thanks

The Blocks Factory Mining POOL : DGB(sha256d, Skein, Qubit, Groestl & Scrypt), FTC
thimo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 500

thimo the dev


View Profile
August 20, 2014, 04:29:06 PM
 #1838

Would mini-blockchain be implementable in Bitcoin?

i can rent this1
bitfreak!
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1535
Merit: 1000


electronic [r]evolution


View Profile WWW
August 20, 2014, 05:51:40 PM
 #1839

Would mini-blockchain be implementable in Bitcoin?
No because it doesn't use scripts. You could implement a variant of the mini-blockchain scheme which uses the account tree to store scripts, which would help to prune spent outputs, but I don't think the existing Bitcoin protocol could be adapted to support such a change, and it'd be an overkill solution for the spent output problem and it wouldn't be as scalable as the original mini-blockchain scheme.

XCN: CYsvPpb2YuyAib5ay9GJXU8j3nwohbttTz | BTC: 18MWPVJA9mFLPFT3zht5twuNQmZBDzHoWF
Cryptonite - 1st mini-blockchain altcoin | BitShop - digital shop script
Web Developer - PHP, SQL, JS, AJAX, JSON, XML, RSS, HTML, CSS
lucazane
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1198
Merit: 1000



View Profile WWW
August 20, 2014, 05:56:49 PM
 #1840

Any news on the block explorer ?

The Blocks Factory Mining POOL : DGB(sha256d, Skein, Qubit, Groestl & Scrypt), FTC
Pages: « 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 [92] 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 ... 192 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!