Nema šanse da gledam ikakav Bitcoin film ikada.
Vjerojatnost da mi žena/frendovi (tko god bi gledao sa mnom) dignu živac s glupavim pitanjima je jedno milijun posto.
Meni je veci problem sto ce gotovo sigurno poglupiti i pojednostaviti film da bi bio razumljiv sirokim masama, tako da ce mi vjerojatnijke to dignuti zivac nego glupa pitanja onih sa kojim budem gledao film. Ali tako to ide, sto si vise u nekoj temi, to se najcesce vise razocaras sa filmom.
Ja cu ga najvjerojatnije pogledati iz znatizelje, ali znam da su sanse da ce valjati minimalne.
Bit će još gore ako krenu sa nekim svojim teorijama o nastanku bitcoina i njegovim tvorcima

Većina ljudi se zapravo ne želi zamarati previše sa detaljima o tehnologiji ili kako sve funkcionira i želi se zabaviti uz neko lagano štivo, i očekuje da im se sve objasni što jednostavnije, uz što manje ''teških detalja'' (pa im se onda takav sadržaj i ponudi).
Ako im se još kaže da je bitcoin i crypto neka prevara koju najčešće koriste kriminalci za pranje novca onda će iz kina izaći van i sretni što se nisu dali nagovoriti da kupe bitcoin i sudjeluju u nekim sumnjivim radnjama

Za one koji razumiju materiju vjerojatno će biti najbolje preskočiti ovaj film jer nećemo ništa novo saznati a veća je šansa da ćemo izgubiti živce zbog nekih glupih teorija i objašnjenja za široke mase.