goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
March 29, 2017, 08:07:53 PM |
|
lotusu kim oluşturdu, benim cüzdana gelmemiş hiç Adres gönderin size de taktim edeyim gönder gelsin, teşekkürler 1W3PCS9ya954XMcQLULmsunvqSxKmmz4nEG4P
|
|
|
|
temmuz
|
|
March 30, 2017, 06:41:26 AM |
|
Piyasadaki 1m lotus toplucam 10 dolar olunca satarim. ya bir kac sente aldigimda 10 dolar oldugunu gorsem elimdeyken cok iyi olcak ta denl gelmiyo .allahim cok para beni bozucakmi diye test etsen
|
|
|
|
xsentus
Legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
|
|
March 30, 2017, 08:51:20 PM |
|
Piyasadaki 1m lotus toplucam 10 dolar olunca satarim. ya bir kac sente aldigimda 10 dolar oldugunu gorsem elimdeyken cok iyi olcak ta denl gelmiyo .allahim cok para beni bozucakmi diye test etsen lotus için link var mı ?
|
|
|
|
vincetcm
|
|
March 30, 2017, 09:04:57 PM Last edit: March 31, 2017, 03:06:23 PM by vincetcm |
|
Piyasadaki 1m lotus toplucam 10 dolar olunca satarim. ya bir kac sente aldigimda 10 dolar oldugunu gorsem elimdeyken cok iyi olcak ta denl gelmiyo .allahim cok para beni bozucakmi diye test etsen lotus için link var mı ? olmamı ya incent ve Tokes vs. assetlerin bile böyle cüzdanı yok
|
|
|
|
|
vincetcm
|
|
April 01, 2017, 07:29:33 AM |
|
LOTUs benim uyduruk param herkese gönderdim. bu assette sashanın asseti sanırım, ticaret arabiriminin yanısıra kar dagıtacak sanırım. bir şeyler yapıyor 1-2 güne belli olur
|
|
|
|
srknbyr
|
|
April 01, 2017, 08:13:28 AM |
|
Linkte vermis oldugun asset miners reward token, yani madencilere buldugu blok basina dagitilacak.. Bildiginiz gibi en az 10k waves ile full node kurup madenci olabiliyorsunuz, ancak su anda cok da karli bir is degil.. Madencileri odullendirmek adina bu yeni asseti urettiler ve borsada da bir alicisi mutlaka olacaktir.. Daha detayli bilgi icin ilgili link: https://blog.wavesplatform.com/incentivizing-pos-mining-b26f8702032c
|
.▄███████████████████████▄ ███████████████████████████ ██████▌▄ ▀▀▀█████████ █████████▄ ▀██████ ██████████▄ ▀█████ ███████████ █████ ███████████ █████ ███████████ ▄██▄ █████ ███████████▄▄▄▄█████ ▄█████ ███████████████████████████ ███████████████████████████ ███████████████████████████ ▀███████████████████████▀ | .digilira. | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
xsentus
Legendary
📌 peerguess.com 📌
|
|
April 01, 2017, 09:49:13 AM |
|
Linkte vermis oldugun asset miners reward token, yani madencilere buldugu blok basina dagitilacak.. Bildiginiz gibi en az 10k waves ile full node kurup madenci olabiliyorsunuz, ancak su anda cok da karli bir is degil.. Madencileri odullendirmek adina bu yeni asseti urettiler ve borsada da bir alicisi mutlaka olacaktir.. Daha detayli bilgi icin ilgili link: https://blog.wavesplatform.com/incentivizing-pos-mining-b26f8702032cfull node olanlara blok bulundukça waves dağıtmayacaklar mıydı ?
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2702
Merit: 1568
|
|
April 01, 2017, 09:51:12 AM |
|
Waves yeniden 32kya düştü 2 ileri 1 geri 1 ileri 2 geri sürekli ICO fiyatında geziyor. Beklenen patlamayı bir türlü yapamadı. Ufak ufak biriktirmekten zarar gelmez.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
vincetcm
|
|
April 01, 2017, 09:54:03 AM |
|
Waves yeniden 32kya düştü 2 ileri 1 geri 1 ileri 2 geri sürekli ICO fiyatında geziyor. Beklenen patlamayı bir türlü yapamadı. Ufak ufak biriktirmekten zarar gelmez.
Hedeften uzakta şuanda ama, ico sonrası gibi boşlamış durumda değil, bir şeyler yapıyor.
|
|
|
|
srknbyr
|
|
April 01, 2017, 10:11:02 AM |
|
Linkte vermis oldugun asset miners reward token, yani madencilere buldugu blok basina dagitilacak.. Bildiginiz gibi en az 10k waves ile full node kurup madenci olabiliyorsunuz, ancak su anda cok da karli bir is degil.. Madencileri odullendirmek adina bu yeni asseti urettiler ve borsada da bir alicisi mutlaka olacaktir.. Daha detayli bilgi icin ilgili link: https://blog.wavesplatform.com/incentivizing-pos-mining-b26f8702032cfull node olanlara blok bulundukça waves dağıtmayacaklar mıydı ? Full nodelar blok buldukca blocktaki fee'ler disinda bahsettigim reward tokenlerden de kazanacak, sistemin stabilitesini arttirmak adina full node kurmaya tesvik olarak dusunebilirsiniz
|
.▄███████████████████████▄ ███████████████████████████ ██████▌▄ ▀▀▀█████████ █████████▄ ▀██████ ██████████▄ ▀█████ ███████████ █████ ███████████ █████ ███████████ ▄██▄ █████ ███████████▄▄▄▄█████ ▄█████ ███████████████████████████ ███████████████████████████ ███████████████████████████ ▀███████████████████████▀ | .digilira. | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
xsentus
Legendary
📌 peerguess.com 📌
|
|
April 01, 2017, 10:52:57 AM |
|
ben ilk gunden beri full node kurdum fakat içerisinde 10k waves atmadım çünkü henüz getirisi dahi yok.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
April 01, 2017, 09:06:26 PM |
|
ben ilk gunden beri full node kurdum fakat içerisinde 10k waves atmadım çünkü henüz getirisi dahi yok.
10k waves varsa bence lite cuzdan adresini node uzerinde kullan. asset transferlerinde de waves fee aliniyor. akmasa da damlar hesabi generate etmeye baslasin ufak ufak. lite wallet ayarlar kismindaki encrypted seed i waves.json icerisindeki wallet seed alanina yaziyorsun. full node guide aciklamalarinda lite cuzdan sifrenizi password alanina yazin diyor, fakat password un bir esprisi yok acikcasi. encrypted seed key yeterli oluyor. ---- api key i olusturmussundur umarim, tek guvenlik api key hash. bir de json daki "rpcAddress": "127.0.0.1" disaridan swagger e erisimini kapatir ekstra guvenlik saglar.
|
|
|
|
ikm
|
|
April 02, 2017, 06:37:37 AM |
|
bu waves 40k ları ne zaman geçicek ya merak ediyorum 30k larda sürünüyorunduruyor.
|
|
|
|
exortis
|
|
April 02, 2017, 07:12:30 AM |
|
hep elim gidiyor alayım dıyorum sonra bu başlık altındakı arkadaşların yazılarını okuyunca vazgeçıyorum. buna para baglanmaz dıyorum,mesela bu ıcoya 1000$ yatıran arkadaşlar aynı zaman aynı parayı ethere veya moneroya yatırmıs olsalardı sımdı 3-4k olmuştu,waves yerınde saymaya devam edıyor
|
|
|
|
vincetcm
|
|
April 02, 2017, 07:20:48 AM |
|
hep elim gidiyor alayım dıyorum sonra bu başlık altındakı arkadaşların yazılarını okuyunca vazgeçıyorum. buna para baglanmaz dıyorum,mesela bu ıcoya 1000$ yatıran arkadaşlar aynı zaman aynı parayı ethere veya moneroya yatırmıs olsalardı sımdı 3-4k olmuştu,waves yerınde saymaya devam edıyor
tam bir yıl önce icosu tamamlandı aynı parayı btc de saklasalar da dolar olarak katladı zaten...
|
|
|
|
torikan
|
|
April 02, 2017, 09:52:05 AM |
|
Assetlerin isim kopyalari olmasi olumsuzbir etki yarstti isatltadadaki coinlerin isimlerini kopyalanmasini engellemeleri iyi olurdu. Gerçi eth bas parayi ether zincirinde bitcoin al. Bu durumu engelleselerdi 40k gecerdi diye düşünüyorum. Cok duduk seviyelerdde bence .bu coun dshs yuksekte olmsasi lazim ystimcisini bezdiriyoryeni yatirimci cekemiyorlar
|
|
|
|
xsentus
Legendary
📌 peerguess.com 📌
|
|
April 02, 2017, 06:18:32 PM |
|
Assetlerin isim kopyalari olmasi olumsuzbir etki yarstti isatltadadaki coinlerin isimlerini kopyalanmasini engellemeleri iyi olurdu. Gerçi eth bas parayi ether zincirinde bitcoin al. Bu durumu engelleselerdi 40k gecerdi diye düşünüyorum. Cok duduk seviyelerdde bence .bu coun dshs yuksekte olmsasi lazim ystimcisini bezdiriyoryeni yatirimci cekemiyorlar
yatırımcı poloniex'deki gibi pump sever.. eline dumplasan bile yine pump sever. bugün XRP'de olduğu gibi.
|
|
|
|
Mimar
|
|
April 02, 2017, 11:09:30 PM |
|
Biraz wavesim vardı artık satayımmı 25000 deyken almıştım
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
April 08, 2017, 03:05:04 PM |
|
su yeni asset Zrcoin i takip eden var mi? whitepaper i falan inceledim adamlar 1 yil sonra x2 olarak tokenleri alacaklarini soylemisler. plan program yapilmis arsa makina alinacakmis vs vs. cryptocoin icin 10 ay vadeye fiat olarak %100 kazanc cazip gelmeyebilir ama reelsektor icin iyi bir firsat olarak gorunebilir. escrow ekipte sasha nin da olmasi bir guven verse de benim icime sinmeyen bir proje gibi geldi. sizin fikriniz nedir? zrcoin icin turkce platformda bir baslik olmadigi icin (ya da ben goremedim) buraya yazayim dedim.
|
|
|
|
|