furylmz
|
|
July 23, 2017, 03:57:58 PM |
|
Waves geleceğin coini.Boş laf yapanlar coin işini bıraksın Gelecekte en az 100 doları göreceğiz Aklima forumun meshur kriptopara sini getirdin bu cumlenle. O da zamaninda eth 6 7 dolarlarda gezinirken eth 100 dolar olacak diyip forumun geyigini yapmistik. Eth in durumu ortada bir sey soylemiyorum artik 😁 Her gördüğüm yere bende yazayım yıllar sonra benden de öyle bahsederler Gerçi bunun 100 dolar olacağını düşünen çok kişi var
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
July 23, 2017, 05:08:32 PM |
|
Waves geleceğin coini.Boş laf yapanlar coin işini bıraksın Gelecekte en az 100 doları göreceğiz Aklima forumun meshur kriptopara sini getirdin bu cumlenle. O da zamaninda eth 6 7 dolarlarda gezinirken eth 100 dolar olacak diyip forumun geyigini yapmistik. Eth in durumu ortada bir sey soylemiyorum artik 😁 Her gördüğüm yere bende yazayım yıllar sonra benden de öyle bahsederler Gerçi bunun 100 dolar olacağını düşünen çok kişi var Eğer bitcoin fiyatı 10k$ olur, bunun da fiyatı 0.01 btc olursa ancak öyle 100$ olur fiyatı Tek başına sürükleyebilmesi için Ether kadar iyi bir hale gelmesi gerekiyor.
|
|
|
|
nctrdgn
Newbie
Activity: 8
Merit: 0
|
|
July 23, 2017, 05:59:55 PM |
|
Selam arkadaşlar. Seed'ini ezberleyen ve hiç bir yerde kayıt altında tutmayan ruh hastası sadece ben miyim diye merak ettim
|
|
|
|
kenanzz
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
|
|
July 23, 2017, 06:02:18 PM |
|
Selam arkadaşlar. Seed'ini ezberleyen ve hiç bir yerde kayıt altında tutmayan ruh hastası sadece ben miyim diye merak ettim Yapmayın hocam ne gerek var buna insan hafızası şaşar filan bir a4 e yazıp saklasanız daha iyi olmaz mı size göre de Bu konuda yalnız olduğunuzu düşünüyorum yani umarım öyledir
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
July 23, 2017, 06:05:57 PM |
|
Selam arkadaşlar. Seed'ini ezberleyen ve hiç bir yerde kayıt altında tutmayan ruh hastası sadece ben miyim diye merak ettim Necati seni bulacağım oğlum, ve o ezberlediğin seed'i uykundan uyandırıp en savunmasız anında sana söyletip fonlarını çalacağım. Ama araba çarpar falan bir şey olur, hafızanı kaybedersen gitti paracıklar...
|
|
|
|
|
jackers
Newbie
Activity: 2
Merit: 0
|
|
July 24, 2017, 02:21:56 PM Last edit: July 24, 2017, 03:05:17 PM by jackers |
|
Herkese merhabalar, İlk mesajı böyle atmak istemezdim ama waves almak ıcın cüzdanıma bitcoin aktardığım halde malum fee yüzünden ilk işlemimi yapamıyorum. Mümkünse bir hayırsever bana 0.003 WAV gönderebilirse çok sevinirim. Teşekkürler *Edit: Gönderen arkadaşa çok teşekkürler
|
|
|
|
valley365
|
|
July 24, 2017, 02:37:41 PM |
|
Yukarıda bir arkadaş yazmış. Kar ettiğim tokenlerden waves' e geçiyorum diye. Çok akıllıca bir hareket. Halen fiyat "alınabilir" düzeydeyken ben de aynısını yapmayı planlıyorum. Primalbase icosuna girmiştim. Geçerli bir fiyattan borsaya düştüğü vakit, direk waves'e çevireceğim. 2 sene sonra halen aldıklarımızı tutabiliyor olursak leasing yüzümüzü güldürür.
|
|
|
|
salinizm
|
|
July 24, 2017, 04:14:21 PM |
|
Yukarıda bir arkadaş yazmış. Kar ettiğim tokenlerden waves' e geçiyorum diye. Çok akıllıca bir hareket. Halen fiyat "alınabilir" düzeydeyken ben de aynısını yapmayı planlıyorum. Primalbase icosuna girmiştim. Geçerli bir fiyattan borsaya düştüğü vakit, direk waves'e çevireceğim. 2 sene sonra halen aldıklarımızı tutabiliyor olursak leasing yüzümüzü güldürür.
Leasing yüzümüzü güldürür demişsiniz ama hepi topu leasingden 0.01 waves anca geliyor. Pek güldüreceğe benzemiyor. Günün birinde waves 100 $ etse bile haftada 0.01 anca 1 dolar yapar. Umutlu değilim şahsen.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
July 24, 2017, 04:27:29 PM |
|
Leasing yüzümüzü güldürür demişsiniz ama hepi topu leasingden 0.01 waves anca geliyor. Pek güldüreceğe benzemiyor. Günün birinde waves 100 $ etse bile haftada 0.01 anca 1 dolar yapar. Umutlu değilim şahsen. waves ekibi ve icolari reel le kiyaslanabilecek duzeyde. gercekci. banka faizi gibi yillik %10 12 getirisi olan bir duzende guvenle is gorur bence. crypto dunyasinda alisik oldugumuz dumplar pumplar yuksek kazanc beklentilerine uygun olmasa da zrcoin primalbase gibi icolari reel sektore cok uygun. zamanla fiat da stabillesirse, volatilite azalirsa bitcoinin ethereum un yapamadigini waves yapabilir. gercek anlamda waves token paranin yerini tutabilir.
|
|
|
|
mtmitat
|
|
July 24, 2017, 05:20:32 PM |
|
Leasing yüzümüzü güldürür demişsiniz ama hepi topu leasingden 0.01 waves anca geliyor. Pek güldüreceğe benzemiyor. Günün birinde waves 100 $ etse bile haftada 0.01 anca 1 dolar yapar. Umutlu değilim şahsen. Hocam ben MRT den umutluyum çok değerleneceğini düşünüyorum saklamak lazım MRT leri
|
|
|
|
Xexen4
|
|
July 24, 2017, 06:17:19 PM |
|
MRT ler platform çığır atlamadan zor değerlenir. wavesgo da iyi bir proje ama en temelinde waves çok yavaş ilerliyor.
|
|
|
|
xsentus
Legendary
Activity: 1301
📌 peerguess.com 📌
|
|
July 24, 2017, 06:20:46 PM |
|
MRT ler platform çığır atlamadan zor değerlenir. wavesgo da iyi bir proje ama en temelinde waves çok yavaş ilerliyor.
mrt'ler neden değerlenecek ? ben halen tam olarak ne işe yaradığını anlamış değilim. wct ok'de minerlara verilen mrt 'leri nerede kullanacağız ?
|
|
|
|
yslyv
|
|
July 24, 2017, 06:25:38 PM |
|
Waves fiyat olarak aslında beklenenden hızlı değerlenmişti. sözde fork beklentisi ile wavesin hiç bir alakası olmamasına rağmen bir anda düştü. Ve bu düşüşün primalbase crowdsale i ile başlaması beni düşündürdü açıkçası. Volume icolar için yeterli değil. Toplanan waveslerin satışı fiyatı çok etkiliyor bence.
|
turn the page
|
|
|
karmenali
|
|
July 24, 2017, 06:31:53 PM |
|
@bileq , waves'in bir para veya ödeme aracı olma hedefi yok. Geçen ekip slack kanalında bir yazı paylaştı. Amaçları kısaca btc nin dünya için alternatif bir sanal para olmasını sağlamak ve btc ye bu yolda yani özgürlük yolunda destek olmak. Yazıyı şuradan okuyabilirsiniz; tıkla@xsentus , mrt ileride platformdaki fee oranını belirlemek için kullanılacak yani daha net olmasada, mrt sahipleri fee nin kaç olması gerektiğine karar vermek için oy kullanacaklar. Şimdiki btc deki bıp91 protokülü oylayan madencilere benzetebilirsin.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
July 24, 2017, 06:40:42 PM |
|
@bileq , waves'in bir para veya ödeme aracı olma hedefi yok. Geçen ekip slack kanalında bir yazı paylaştı. Amaçları kısaca btc nin dünya için alternatif bir sanal para olmasını sağlamak ve btc ye bu yolda yani özgürlük yolunda destek olmak. Yazıyı şuradan okuyabilirsiniz; tıkla@xsentus , mrt ileride platformdaki fee oranını belirlemek için kullanılacak yani daha net olmasada, mrt sahipleri fee nin kaç olması gerektiğine karar vermek için oy kullanacaklar. Şimdiki btc deki bıp91 protokülü oylayan madencilere benzetebilirsin. hedefi olmayabilir, ama platforma euro usd tl cny gibi fiat gatewayleri eklendiginde hedeflemese de ister istemez bu yonde kullanimi artacaktir. btc de onay suresi olabildigince dusse de yuksek volatiliteden dolayi gunluk kullanimda alici icin de satici icin de risk tasiyor
|
|
|
|
mtmitat
|
|
July 24, 2017, 06:53:25 PM |
|
mrt'ler neden değerlenecek ? ben halen tam olarak ne işe yaradığını anlamış değilim. wct ok'de minerlara verilen mrt 'leri nerede kullanacağız ? MRT ileride fee ücretlerinin belirlenmesini oylayacağı için siz neden wct değerlenecek diye düşünüyorsunuz ?
|
|
|
|
xsentus
Legendary
Activity: 1301
📌 peerguess.com 📌
|
|
July 24, 2017, 07:06:43 PM |
|
mrt'ler neden değerlenecek ? ben halen tam olarak ne işe yaradığını anlamış değilim. wct ok'de minerlara verilen mrt 'leri nerede kullanacağız ? MRT ileride fee ücretlerinin belirlenmesini oylayacağı için siz neden wct değerlenecek diye düşünüyorsunuz ? wct token'ların platform'a girerken karar merci olacak.. fakat mrt miner'ların fiyatının belirleneceği bir platform.. mrt'si olan neden fee ücretlerini azaltmak istesin, anlamış değilim.. belkide bitirmelerini görmek gerekir.
|
|
|
|
karmenali
|
|
July 24, 2017, 07:11:55 PM |
|
@xsentus , daha öncede bahsettim bitcoin ng protokolü geldiğinde bu wavesten çok bitcoine yarayacak. bitcoin ng protokolünü kısaca açıklamak gerekirse; işlem hızı saniyede 1000 den fazla olacak bu da visa'ya rakip olacaz demek. Burada visa önemli nokta; bankalar ellerindeki mevduata göre visa yada mastercard'dan hizmet alıyor visa sadece bankalara ağ hizmeti sunuyor. Hızlı ve güvenilir işlem yapılmasını sağlıyor. Waves bunu bitcoin için sağlayabilir. Yani bitcoininizi waves platformuna çekip içeride çok hızlı kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Waves hızlı ve güçlü bir ağ platformu olabilir. Bende bundan yanayım. Waves tek bir alana yoğunlaşmalı, bunu gerçekleştirirlerse işlem miktarını siz düşünün. Mrt'lerinde wct lerinde artacağını düşünüyorum. Sasha full node çalıştıranların en azından 1000-2000 usd gibi bir rakam kazanmalarını sağlayacaz diyordu. Buna dayanarak mrt alıyorum
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
July 24, 2017, 07:29:33 PM |
|
@xsentus , daha öncede bahsettim bitcoin ng protokolü geldiğinde bu wavesten çok bitcoine yarayacak. bitcoin ng protokolünü kısaca açıklamak gerekirse; işlem hızı saniyede 1000 den fazla olacak bu da visa'ya rakip olacaz demek. Burada visa önemli nokta; bankalar ellerindeki mevduata göre visa yada mastercard'dan hizmet alıyor visa sadece bankalara ağ hizmeti sunuyor. Hızlı ve güvenilir işlem yapılmasını sağlıyor. Waves bunu bitcoin için sağlayabilir. Yani bitcoininizi waves platformuna çekip içeride çok hızlı kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Waves hızlı ve güçlü bir ağ platformu olabilir. Bende bundan yanayım. Waves tek bir alana yoğunlaşmalı, bunu gerçekleştirirlerse işlem miktarını siz düşünün. Mrt'lerinde wct lerinde artacağını düşünüyorum. Sasha full node çalıştıranların en azından 1000-2000 usd gibi bir rakam kazanmalarını sağlayacaz diyordu. Buna dayanarak mrt alıyorum aynı şekilde. eşşek değil mıllet fullnode calıstırıyor. mrt dısında bır getırısı yok fullnode calıstırmanın. bende mrt nın artacagını hatta artmak zorunda kalacagını dusunuyorum.
|
|
|
|
|