Bitcoin Forum
December 06, 2016, 10:01:55 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
  Print  
Author Topic: Offtopic - Română  (Read 134294 times)
Zubilica
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 827



View Profile
November 01, 2012, 06:29:36 PM
 #181

E o loterie pana la urma, cat esti dispusi sa risti si cat poti sa catigi.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Zubilica
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 827



View Profile
November 03, 2012, 05:33:34 PM
 #182

Cat plateste Coinlab acum ? 1Gh/s /$

philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
November 03, 2012, 06:14:43 PM
 #183

Cat plateste Coinlab acum ? 1Gh/s /$

Deocamdata plateste la fel ca orice pool PPS minus 5% fee in timpe ce castigi puncte de loialitate.
Daca ai mai mult de 10Gh/s fee este 3%.

EDIT:  Daca nu te intereseaaza sa castigi acele puncte de loialitate taxa este 2% indiferent de hashrate.
Zubilica
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 827



View Profile
November 03, 2012, 07:45:52 PM
 #184

Ai idee in ce stadiu e programul propriu de minat ?

philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
November 03, 2012, 09:16:22 PM
 #185

Ai idee in ce stadiu e programul propriu de minat ?

In aprox 2 saptamani ne vor trimite versiunea beta pentru primele teste iar undeva pe mijlocul lui Decembrie se va produce trecerea de la BTC la HPC.
Deja sunt interesati de testeri cu placi Nvidia.

Zubilica
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 827



View Profile
November 04, 2012, 09:44:28 AM
 #186

Am trecut pe Coinlab, sunt curios cum o sa fie programul/payout pe Nvidia. Daca gasesti pe undeva un hardware comparison pentru programul coinlab sunt interesat

philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
November 06, 2012, 08:38:27 AM
 #187

Placile Nvidia o sa fie relevante atunci cand se va trece la HPC. Desi accepta si placi AMD ele vor fi mai putin profitabile pentru asa ceva.
In momentul acesta totusi cand inca se mai mineaza BTC placile Nvidia merg mai mult in pierdere.

In sfarsit, daca treaba asta cu Coinlab o sa mearga (sunt prudent optimist) probabil c-o sa-mi vand toate AMD-urile si le schimb cu Nvidia.
(Mai exista bineinteles varianta aia cu caini cu covrigi in coada in care Litecoin-ul devine profitabil si atunci pastrez si AMD-urile.)

Uite un tabel orientativ pentru Nvidia, (cred ca sectiunea pixels per clock e relevanta), iar pe pagina urmatoare ai si consumul fiecarei placi.
Pe undeva pe acolo e si un link pentru placi AMD: http://www.hardwaresecrets.com/article/NVIDIA-Chips-Comparison-Table/132/1
 
bacila
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5



View Profile
November 06, 2012, 05:27:44 PM
 #188

Da poate este problema banilor. Dar cred ca mai este ceva. Daca vorbim de a face mining doar cu o placa video nu prea ies bani(mai ales daca platesti curentul). Ca sa produci cu adevarat iti trebui investitie. Eu atau in Cipru si aici curentul....e cam scump. Am cumparat  un modul ModMiner Ouad de la btcfpga.com si astept sa imi vina si o placa Raspberry PI, in total cam 500 si ceva euroi. Ok netul, si aici o problema, cu o retea de cartier(in romania) sau aici in cipru cu o conexiune normala nu faci treaba. Asta este parerea mea dupa o luna. Contrazice-ma ! Ok sa exclude curentul mie imi consuma 20 wati (nu am modulul complect) . Astept comentariile voastre. Poate cunoaste cineva ceva programare . Eu sunt novice in linux si mineritul se face bine in linux, in ubuntu...nu e foarte bine iar in win7...
bacila
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5



View Profile
November 06, 2012, 05:48:38 PM
 #189

S-a riscat careva sa faca o precomada de ASIC la BFL ?
Am comandat ModMiner Quad de la BTCFPGA.com, merge bine.
Zubilica
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 827



View Profile
November 11, 2012, 07:10:44 AM
 #190

foloseste cineva Bamt si CGminer, va rog postati un config file , nu reusesc sa-l fac sa mearga.

philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
November 11, 2012, 07:59:24 AM
 #191

foloseste cineva Bamt si CGminer, va rog postati un config file , nu reusesc sa-l fac sa mearga.

Mai da totusi niste detalii, ce placi si cate, ce pool...daca ai reusit sa folosesti cgminer standalone etc.
Zubilica
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 827



View Profile
November 11, 2012, 09:29:26 AM
 #192


e un rig cu 2x 5870 , pool e coinlab

Code:
cd /opt/miners/cgminer
./cgminer --api-listen --auto-gpu --auto-fan -c /etc/bamt/cgminer.conf


Standalone merge.

In Bamt nu vrea .. merge doar un GPU , sau se blocheaza.

Code:
nano /etc/bamt/bamt.conf

si pun la fiecare GPU

Code:
gpu1:
disabled: 0
cgminer: 1

Deasupra #Gpu in bamt.conf pun
Code:
cgminer: 1
cgminer_opts: --api-listen --auto-gpu --auto-fan -c /etc/bamt/cgminer.conf

Mai mult ca sigur am gresit ceva in cgminer cfg .

Code:
{
"pools" : [
        {
                "url" : "http://pool.coinlab.com:8332/",
                "user" : "zzzzzzz",
                "pass" : "zzzz"
        }
],

"intensity" : "d,9",
"worksize" : "64,64",
"kernel" : "phatk2,phatk2",
"gpu-engine" : "775,775",
"gpu-fan" : "0-85,0-85",
"gpu-memclock" : "290,290",
"temp-cutoff" : "85,85",
"temp-overheat" : "80,80",
"temp-target" : "60,60",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "2",
"log" : "5",
"queue" : "0",
"retry-pause" : "5",
"scan-time" : "60",
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}


philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
November 11, 2012, 12:34:03 PM
 #193

Hm, eu nu folosesc configul ala separat pentru cgminer (n-am incercat niciodata), ci pun toate optiunile intr-o singura linie, ceva de genul:
Code:
cgminer_opts: --api-listen -o http://pool.coinlab.com:8332 -u protected_user -p pass --worksize 256,256 --vectors 2,2 --intensity 9,9 --gpu-engine 927,927 --gpu-memclock 300,300 --auto-fan --temp-target 66 --temp-overheat 67 --temp-hysteresis 1 --temp-cutoff 75
(Linia asta trebuie pusa o singura data, nu sub fiecare GPU.)
Asa ceva as folosi de exemplu pentru doua placi 5870, duce pe la 428Mh/s per GPU cu cgminer 2.8.5.

Daca vrei s-o iei de la capat vezi ca ai in /opt/bamt/examples doua feluri de file bamt.conf.
Bamt.conf e cel full (cu inclusiv optiuni pentru cgminer), iar bamt.conf.simple e mai degraba pentru phoenix.

In caz ca vrei sa incerci varianta asta cu toate optiunile intr-o singura linie cred ca trebuie sa stergi (muti) cgminer.conf ca altfel se vor bate cap in cap.
Zubilica
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 827



View Profile
November 11, 2012, 01:49:51 PM
 #194

Code:
cgminer_opts: --api-listen -o http://pool.coinlab.com:8332 -u protected_xxxx -p xxxx --worksize 128,128 --vectors 2,2 --intensity 9,9 --gpu-engine 775,775 --gpu-memclock 290,290 --auto-fan --temp-target 60 --temp-overheat 67 --temp-hysteresis 5 --temp-cutoff 75

Ok am folosit linia de mai sus , merge 30 de secunde se reseteasa pauza 40 de secunde iar merge .

philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
November 11, 2012, 02:07:10 PM
 #195

Code:
cgminer_opts: --api-listen -o http://pool.coinlab.com:8332 -u protected_xxxx -p xxxx --worksize 128,128 --vectors 2,2 --intensity 9,9 --gpu-engine 775,775 --gpu-memclock 290,290 --auto-fan --temp-target 60 --temp-overheat 67 --temp-hysteresis 5 --temp-cutoff 75

Ok am folosit linia de mai sus , merge 30 de secunde se reseteasa pauza 40 de secunde iar merge .

Ai facut cumva upgrade la cgminer? Ce versiune ai?
Zubilica
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 827



View Profile
November 11, 2012, 02:30:49 PM
 #196

2.9.1 este versiunea nus ce sa zic

am mai incercat si cu :

Code:
cgminer_opts: --api-listen -o http://pool.coinlab.com:8332 -u protected_xxxx -p xxxx --worksize 128,128 --vectors 2,2 --intensity 9,9 --gpu-fan 50-60,70-75 --gpu-engine 775,775 --gpu-memclock 290,290 --gpu-vddc 0.96,0.96 --temp-cutoff 85

la fel Sad

philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
November 11, 2012, 02:39:25 PM
 #197

Mda, versiunile mai recente de cgminer au niste modificari care intra in conflict cu BAMT.
Singura solutie este sa nu aplici fixul 20 sau (daca ai apucat deja sa-l aplici) sa downloadezi: http://ck.kolivas.org/apps/cgminer/temp/mother

In /opt/bamt e o fila numita mother pe care trebuie s-o inlocuiesti cu ce ai downloadat mai devreme.

O mica explicatie din topicul BAMT: https://bitcointalk.org/index.php?topic=65915.msg1100171#msg1100171
Zubilica
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 827



View Profile
November 11, 2012, 03:28:53 PM
 #198

Ok acum merge .. dar nu mai apare in mgpumon  Huh

philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
November 11, 2012, 03:38:54 PM
 #199

Ok acum merge .. dar nu mai apare in mgpumon  Huh

De asta nu m-am lovit niciodata, dar pe de alta parte eu am rescris stick-ul si nu am mai aplicat fixul 20.
pan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 213


View Profile
November 11, 2012, 09:24:01 PM
 #200

de curiozitate, e mai OK cgminer decat phoenix?
cgminer nu am incercat niciodata, dar pe phoenix cu BAMT obtin ceve de genul:
> 460Mhz+ la 5870@1010@300 si
> 430Mhz+ la 5870@945@300

Pe windows, un 5870@1000@300 scoate 430Mhz, deci cu cel putin 5% mai putin decat pe BAMT.

oricum, nu mai incerc acum schimbari, si asa in 2 sapt. cred ca trec pe litecoin
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!