Bitcoin Forum
December 08, 2016, 10:14:53 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
  Print  
Author Topic: Offtopic - Română  (Read 134433 times)
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
March 25, 2013, 08:37:34 PM
 #601

Cumpar bitocin cineva vinde?

https://bitcointalk.org/index.php?topic=15007.msg1603495#msg1603495
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481235293
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481235293

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481235293
Reply with quote  #2

1481235293
Report to moderator
1481235293
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481235293

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481235293
Reply with quote  #2

1481235293
Report to moderator
beekeeper
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


LTC


View Profile WWW
March 25, 2013, 10:23:19 PM
 #602

O varianta de a adaptare PCI-e x16 la PCI-e x1 Smiley
Ce parere aveti?
Credeti ca o sa functioneze?
Nu pare sa fie riscanta modificarea care o face tipul!!!

http://www.youtube.com/watch?v=fZed5r9tXHQ


Nu ar trebui sa fie, in principiu. Depinde de placa de baza. Se poate sa crape placa de baza, se poate sa mearga. Mie mi-au mers testele cu laneuri deactivate pe o placa video (cam ce face tipul ala dar pe placa video). Cineva la care i-am imprumutat placa video cu laneuri deactivate mi s-a plans ca "i-a crapat placa de baza.."

25Khs at 5W Litecoin USB dongle (FPGA), 45kHs overclocked
https://bitcointalk.org/index.php?topic=310926
Litecoin FPGA shop -> http://ltcgear.com
lisnic
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
March 25, 2013, 10:38:31 PM
 #603

Eu am cumparat de pe ebay vre-o 3.. PCE1 to PCE16
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
March 25, 2013, 10:57:40 PM
 #604

https://www.bitmit.net/en/item/20414-pcie-1x-16x-flexible-extender
paulb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
March 26, 2013, 12:04:14 AM
 #605


Mai bine da-i direct cu 5 bucati... nu se stie niciodata cand mai adaugi un GPU.

http://www.ebay.com/itm/271166634936?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
lastbit
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 203


View Profile
March 26, 2013, 08:42:16 AM
 #606

As merge pe varianta Gigabyte. Vine cu frecventa mai mare la procesor, din fabrica.
Imi place fluxul de persoane noi interesate de criptovalute din ultimul timp!

Haideti sa populam cat mai mult thread-ul si sa-l transformam curand intr-un board.
+1
Si poate unora din noi le-ar face placere sa ne intalnim si pe viu undeva-candva.

+1
Chiar mi-ar placea sa se intample!

+1 ar fi excelent am avea de invatat
Da' sa se mai incalzeasca un pic pe afara Smiley
calonew
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196



View Profile
March 26, 2013, 09:09:45 AM
 #607

Cumpar bitocin cineva vinde?

lol ... suna a medicament!
Klausus
Member
**
Offline Offline

Activity: 107


View Profile
March 26, 2013, 10:14:33 AM
 #608

Cam in cat timp ajunge coletul la destinatie de la data comenzii de pe ebay?
calonew
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196



View Profile
March 26, 2013, 10:33:48 AM
 #609

Cam in cat timp ajunge coletul la destinatie de la data comenzii de pe ebay?

din experianta mea cu ebay, coletele ajung in Romania cam in 3 saptamani (2 daca chiar ai noroc sa trimita sellerul rapid)
probabil ca ar fi mai bine sa le iei totusi local chiar daca sunt mai scumpe, ca sa nu stai 2-3 saptamani cu placile pe bara.
numai sa le gasesti...
Klausus
Member
**
Offline Offline

Activity: 107


View Profile
March 26, 2013, 06:32:08 PM
 #610

Am mai gasit un tip care face aceiasi modificare pe slot pci-e x1 pentru placa video pci-e x 16 si tipul asta demonstreaza ca functioneaza ! Smiley

 http://www.youtube.com/watch?v=gVBD-M_STsc

Pe cei interesati sper sa ii ajute!
Ce nu inteleg e daca placa video finctioneaza la capacitatea ei maxima pe slot pci-e x1 cu adaptarile astea,sau cu risere,referitor la minerit!!??
Ar putea confirma cei care folosesc deja adaptori pci-e x 1 la pci-e x 16!!
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
March 26, 2013, 06:51:45 PM
 #611

Daca intentionezi doar sa minezi cu ea da, functioneaza la fel de bine si intr-un slot PCIe 1X.
Cyrus
Ninja
Administrator
Legendary
*
Online Online

Activity: 1442



View Profile
March 28, 2013, 12:23:04 AM
 #612

Exact, ca sa minezi nu ai nevoie de o latime de banda mare, de aceea e bun si X1
Depinde unde e asezat X1 poti chiar sa tai tu in lateral si sa conectezi placa direct, dar ai grija sa nu crape mufa.

LE:Acum am vazut ca in filmulet chiar asta descrie(eram pe tel. si nu-l mai deschisesem).

M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 705



View Profile
March 28, 2013, 05:17:04 AM
 #613

Salut, vreau sa trec pe LTC cu un 7950
- am incercat litecoinpool.org
- a-si dorii daca se poate ceva sugestii si idei de la cineva care stie mai multe despre LTC:
- pe care pool ma sfatuiti sa minez si care ar fii avantajele https://github.com/litecoin-project/litecoin/wiki/Comparison-of-mining-pools
- Ce frecvente MHz sa folosesc daca ati mai folosit 7950, am gasit ceva sugestii pe net dar mi-a rezultat un bluescreen [eroarea aceea de bios sau ce o fi ea] destul de rapid
- folosesc repear ca sa minez si chiar daca modific MHz in MSI Afterburner nu apar modificari de viteza Kh/s
- scot in medie cam 500 kh/s , am urcat Core Clock si la 1081 si merge destul de bine, dar viteza e la fel
- Setarile default in msi sunt :
- Core Clock: 925
- Memory Clock: 1250
Temperatura nu mi-a urcat niciodata mai mult de 73G in medie sta la 70G cand minez coolerul fiind pe automat
- Daca stiti un alt program de minat mai bun cu mai multe grafice mai complex.
- Este normal sa miroasa a incins ? nu prea pot dormi in camera in care este pc-ul scoate un miros care te lasa cu o usturime in gat. Am o sursa de 500W.
- Astept sugestii si idei de la cei care cunosc bine domeniul
- Mai jos o sa va las setarile mele din REPEAR

Setarile mele din repear.cofig:

" kernel reaper.cl
  save_binaries yes
  enable_graceful_shutdown yes
  long_polling yes
  platform 0
  device 0
  cpu_mining_threads 0 "

mine litecoin


- si setarile din Litecoin.config:

" host xxx
  port 9001
  user xxx
  pass xxx

  protocol litecoin

  worksize 256
  vectors 1
  aggression 20
  threads_per_gpu 1
  sharethreads 32
  lookup_gap 2
  gpu_thread_concurrency 24576 "

  Multumesc !

Klausus
Member
**
Offline Offline

Activity: 107


View Profile
March 28, 2013, 09:14:02 AM
 #614

Poate cineva sa-mi zica daca 7950 incap bine pe sloturi una langa cealalta la rand??
Modelul asta de 7950.
 http://www.emag.ro/placa-video-gigabyte-amd-radeon-hd7950-3072mb-gddr5-384bit-hdmi-dvi-pci-e-r795wf3-3gd/pd/EF0TTBBBM/?ref=list_p6_l2
Poate e careva care foloseste astfel de placi vineo!!
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
March 28, 2013, 09:32:28 AM
 #615

Incap, dar nu stiu cum o sa stai cu racirea. Ocupa doua sloturi de fiecare, deci or sa stea aproape lipite una de alta.
Klausus
Member
**
Offline Offline

Activity: 107


View Profile
March 28, 2013, 10:00:54 AM
 #616

Adica daca am 4 sloturi PCI-e x16,pot pune doar 2 placi?    Huh
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
March 28, 2013, 10:11:08 AM
 #617

Nah, 2 sloturi adica ocupa si sloturile vechi PCI. Daca ai 4 PCI-e x16 le poti ocupa pe toate cu patru placi.
Am incercat si eu sa le pun direct pe placa fara risere dar in scurt timp s-au incalzit in mod extrem.
calonew
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196



View Profile
March 28, 2013, 10:30:19 AM
 #618

Am tot ajuns la diverse rate de hash cu un HD 5830... dar am o mica dilema:
* la 306MH/S (237 W consum) cgminer afiseaza in medie un utility de 3.7 4.5 shares/minut
* la 270MH/S (178 W consum) cgminer afiseaza un utility mediu de  3.72 shares/ minut

Sa inteleg ca este mai bine sa merg pe 270MH/S, daca am aproximativ acelasi utility?  Numarul de shares/ minut e cam tot ala
dar cu un consum de energie mai mic... Chiar nu conteaza diferenta de la 270MH/S la 306MH/s?


Daca poate cineva cu mai multa experienta sa ma lamureasca, ca m-au bulversat de tot testele astea!

EDIT: dilema elucidata! se pare ca nu am asteptat destul cu unul din teste: la 306MH/S sunt 4.5 shares/minut

@philips: multumesc!
Klausus
Member
**
Offline Offline

Activity: 107


View Profile
March 28, 2013, 10:35:08 AM
 #619

Am modelul asta de maderboard si intentionam sa le pun la rand una langa cealalta pe fiecare slot fara riser,chiar si pe PCI-e x1 cu modificarea aia care o arata tipul ala pe you tube.Cu vreo duoa ventilatoare extra peste placi.
http://www.emag.ro/placa-de-baza-msi-socket-1155-z77a-gd55/pd/E7H0TBBBM/
Dar daca zici ca se prajesc,se pare ca nu scap fara risere Sad
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
March 28, 2013, 10:40:31 AM
 #620

@calonew

Depinde de cat de mult ai lasat cgminer sa mearga.
Utility are relevanta 100% dupa cateva zile de mers continuu.
O ora doar iti confera cam 10% precizie.

Ca sa poti pune baza pe ce spune Utility ai nevoie macar de o jumate de zi, altfel te poate pacali cu valori mai mari sau mai mici decat cea reala.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!