Bitcoin Forum
December 04, 2016, 03:51:41 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 »
  Print  
Author Topic: Offtopic - Română  (Read 134213 times)
calonew
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196



View Profile
April 11, 2013, 02:40:57 PM
 #941

si dupa cum vad... se tot duce in jos pretul BTC.
s-ar putea ca astazi sa ajunga sub $100!

-- pe BTC-e e 100.2 acum! / pe MtGox $119 --
1480823501
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480823501

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480823501
Reply with quote  #2

1480823501
Report to moderator
1480823501
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480823501

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480823501
Reply with quote  #2

1480823501
Report to moderator
1480823501
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480823501

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480823501
Reply with quote  #2

1480823501
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480823501
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480823501

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480823501
Reply with quote  #2

1480823501
Report to moderator
1480823501
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480823501

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480823501
Reply with quote  #2

1480823501
Report to moderator
1480823501
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480823501

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480823501
Reply with quote  #2

1480823501
Report to moderator
ZeRo103
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


Hack The Planet


View Profile
April 11, 2013, 02:44:29 PM
 #942

Asta cu MT Gox e pentru ca nu e destula concurenta, din cate am vazut eu multi sunt gata sa diversifice dar nu au multe optiuni. Eu as face daca as sti dar pt mine e user pe partea hardware data center fiind in USA . Programare si website trebuie .... si nu cred ca implica multi bani. Eu sunt aici si am pus si topic as vrea sa pornim un pool cu server aici si unu in romania. Sunt deshis pt orice .... lucru meu e destul de flexibil too. Dupa parerea mea este deja o piata mare in care nu sunt destui jucatori.

No man is wise enough, nor good enough to be trusted with unlimited power
Digitalcoin: https://bitcointalk.org/index.php?topic=209508.0
DGC Marketplace: dgcmarket.com
Martisor-Sobru
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 391


View Profile
April 11, 2013, 03:51:59 PM
 #943

Adevarul este ca oriunde se aduna caimac apar si mustele.
Ori afacerea bitcoin devenise (la potentialul ei de peste 1 miliard) extrem de atragatoare si mai ales foarte putin prinsa in plasa legislativa.

Faptul ca era vadita speculatia nu ar avea de ce sa ne mire ca nici macar noi nu a crezut ca ar fi un Fat Frumos care sa creasca mereu cat altii in 7 ani.
 
Variatiile fac averile mari si milioanele de mici drame.

Colegul ZeRo intuieste foarte bine.
Ca pe vremea cautatorilor de aur spuza o iau intermediarii cum sunt casele de schimb, organizatorii de mineri, etc.
Cyrus
Ninja
Administrator
Legendary
*
Online Online

Activity: 1428



View Profile
April 11, 2013, 04:06:34 PM
 #944

Asa cum se zicea ca in marea Goana dupa aur, mai multi bani au facut 'vanzatorii de scule' Cheesy.

philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
April 11, 2013, 04:09:40 PM
 #945

Concurenta exista, dar toata lumea (mai ales noul venit) trage la MTGox. Cu recentul boom Bitcoin nu-i de mirare ca s-a dus dracului, cu sau fara specula.
Martisor-Sobru
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 391


View Profile
April 11, 2013, 04:17:37 PM
 #946

Nu mai stiu pe unde am citit ca MTGoxul asta recunostea ca este cu chilotii in vine si nu are securitatea unui adevarat lucrator cu mari valori.

Ma mir ca nu a facut direct invitatia la jaf.  Grin
ZeRo103
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


Hack The Planet


View Profile
April 11, 2013, 07:22:46 PM
 #947

Vorbarie multa saracia omului sau cum se zice. Nu pleaca nicaieri bitcoinu inca ... alternativele coins o sa se mai faca si noi ar trebui sa ne mobilizam un pic daca vrem sa mai prindem si ultimu vagon .... ca fiecare singur cu 3 - 5 GHs facem cat un strop in mare de ASIC's care vine pe piata. Daca suntem dedicati sa facem impreuna , sa luam impreuna ... e ok, daca nu reving prima fraza frunza verde si pierdere de timp. Wink

No man is wise enough, nor good enough to be trusted with unlimited power
Digitalcoin: https://bitcointalk.org/index.php?topic=209508.0
DGC Marketplace: dgcmarket.com
actudoran
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 161


View Profile
April 11, 2013, 10:59:29 PM
 #948

ok, cum minez solo TRC ?

am facut un client trc cu optiunea "-- server" in bat cu terracoin.conf unde trebuie, dat drumu la cgminer si numa 20 trc in vreo 10 ore ... cu peste 600 mhas mi se pare infim ...

e vreo cale mai buna ?

exista vreo optiune in care putem sa specificam ca daca sare dificultatea de 9000 in TRC sa treaca sa mineze pe BTC ?
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 705



View Profile
April 12, 2013, 08:40:55 PM
 #949

ok, cum minez solo TRC ?

am facut un client trc cu optiunea "-- server" in bat cu terracoin.conf unde trebuie, dat drumu la cgminer si numa 20 trc in vreo 10 ore ... cu peste 600 mhas mi se pare infim ...

e vreo cale mai buna ?

exista vreo optiune in care putem sa specificam ca daca sare dificultatea de 9000 in TRC sa treaca sa mineze pe BTC ?

Si eu sunt interesat cum putem mina TRC, daca stiti vre-un pool preferabil PPS. am vazut ca au si coinotron dar nimeni nu mineaza acolo

alexyno
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
April 12, 2013, 08:43:15 PM
 #950

Pai au scris ei acolo... pool-ul ptr TRC este oprit pana remediaza problemele cu variatia dificultatii...
actudoran
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 161


View Profile
April 12, 2013, 08:52:47 PM
 #951

bine, bine ... pool-ul ... dar solo mining nu are de a face cu pool
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
April 12, 2013, 08:54:49 PM
 #952


Si eu sunt interesat cum putem mina TRC, daca stiti vre-un pool preferabil PPS. am vazut ca au si coinotron dar nimeni nu mineaza acolo

Nu stiu PPS pur, dar am auzit de asta: https://www.multipool.in
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
April 12, 2013, 09:09:55 PM
 #953

ok, cum minez solo TRC ?

am facut un client trc cu optiunea "-- server" in bat cu terracoin.conf unde trebuie, dat drumu la cgminer si numa 20 trc in vreo 10 ore ... cu peste 600 mhas mi se pare infim ...

e vreo cale mai buna ?

exista vreo optiune in care putem sa specificam ca daca sare dificultatea de 9000 in TRC sa treaca sa mineze pe BTC ?

TRC e haotic rau iar dificultatea se schimba in cicluri. Porneste de la cateva sute, ajunge cateva zeci de mii si apoi o ia de la capat.

Plus pretul e mic, nu merita sa minezi continuu.
Minez si eu solo, dar doar in perioadele de mica dificultate. Poti sa adaugi optiunea blocknotify=<cmd> ca se te anunte cand se schimba blocurile/dificultatea.

Doar asa am facut cateva blocuri...
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 705



View Profile
April 12, 2013, 09:10:34 PM
 #954

bine, bine ... pool-ul ... dar solo mining nu are de a face cu pool

uite aici http://www.terracointalk.org/index.php?topic=5.0  Grin

lastbit
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 203


View Profile
April 13, 2013, 01:25:37 AM
 #955

Eu am facut un script care sa-mi comute automat intre btc si trc in functie de dificultatea TRC-ului (pragul pe care l-am ales atunci era de 5000). Scriptul l-am incercat si in varianta crontab (adica cel mai des la un minut) si in varianta unei bucle cu sleep si screen -d -m. Pentru detectatea dificultatii Pentru detectia dificultatii am folosit doua instante de cgminer cu intensitati diferite (-6 si +11) pe una din masini. Masina insasi o comutam si pe ea, setand dificultatile prin api-ul cgminer.
Rezultatul? 20 de min de minare la 500% fata de btc, 8 ore in btc si tot asa. Plus ca trebuia sa tin cont manual si de cursul TRC. As fi putut poate sa preiau si cursul de la vircurex si btc-e prin api, dar din momentul in care citesti cursul si pana cand ajungi sa schimbi efectiv trece o gramada de timp (ore) si cursul poate fi total diferit (adica mai mic).
Eficacitatea totala cam slaba fata de efortul facut. Am trecut pe ltc. Dupa vreo zi-doua li s-a "prabusit" chainul Smiley
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
April 13, 2013, 07:38:02 AM
 #956

Stai puțin ca nu știu daca am înțeles bine...

Pe un rig rulezi doua instante concomitente de cgminer, una de BTC la intensitate normala și una de TRC la o intensitate foarte redusa care nu afecteaza hashrate-ul BTC.
Instanta de TRC are dificultatea monitorizata la fiecare minut, iar cand (dificultatea) ajunge la un anumit nivel de profit intensitățile sunt reversate intre cele doua instante, in timp ce pe celelalte rig-uri se trece deasemenea pe TRC.
Cand dificultatea creste prea mult se revine la normal.

?

In sfarsit, chiar daca nu am inteles bine cred ca oricum e o mica problema cu minutul ala. Vreau sa spun ca multe se pot întâmpla intr-un minut.
Dificultatea TRC (cel putin in zilele astea de cand minez TRC) are niste fluctuatii imense.
Porneste de la dificultati foarte mici (am vazut si 5) si ajunge la zeci de mii. Dar este deasemena previzibila, cand ajunge pe la zeci de mii ști ca se va prabusi in scurt timp.

Eu nu folosesc decat un semnal audiovizual care ma anunta cand blocurile se schimba:
Code:
[dave@localhost trccoin]$ ./terracoin-qt -server -blocknotify=./block.sh
(block.sh conținând acea notificare).

Din frecventa notificărilor este relativ ușor de anticipat când dificultatea se va prăbuși și este profitabil sa minezi.
Minatul propriu zis nu durează decat un minut/doua, trec (manual) pe TRC si cand dificultatea trece de 2000/3000 ma intorc pe BTC.
Si aici e aici: In acel timp scurt de minare blocurile se schimba aproape la secunda (dificultatea fiind minuscula) si fiecare bloc e o sansa.
Am scos odata si 4 blocuri consecutive, aproape unul pe secunda ( e adevărat ca unele sunt respinse). Nu întotdeauna am noroc dar pentru un minut de minare nu ma plâng.

Nu stiu cat o sa tina treaba asta totusi, sigur multi fac ceva asemănător si cauzează salturile astea de dificultate. In ultimele trei zile au apărut câteva noi versiuni de teracoin-client care încearcă sa împiedice fluctuațiile.

lastbit
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 203


View Profile
April 13, 2013, 12:55:20 PM
 #957

Stai puțin ca nu știu daca am înțeles bine...

Pe un rig rulezi doua instante concomitente de cgminer, una de BTC la intensitate normala și una de TRC la o intensitate foarte redusa care nu afecteaza hashrate-ul BTC.
Instanta de TRC are dificultatea monitorizata la fiecare minut, iar cand (dificultatea) ajunge la un anumit nivel de profit intensitățile sunt reversate intre cele doua instante, in timp ce pe celelalte rig-uri se trece deasemenea pe TRC.
Cand dificultatea creste prea mult se revine la normal.
?
In sfarsit, chiar daca nu am inteles bine cred ca oricum e o mica problema cu minutul ala. Vreau sa spun ca multe se pot întâmpla intr-un minut.

Da, cele doua instante de cgminer imi ofereau doua avantaje:
  • o modalitate de a culege dificultatea terracoin; o modalitate mai eleganta ar fi sa pun terracoind care oricum mi-ar trebui pentru inatul solo; dar deocamdata nu-mi trece de blocul 101632 nici cu 0.1.3.33; poate ar trebui sa-i sterg chainul downloadat si s-o iau de la zero
  • o modalitate de a face switch intre trc si btc "on the fly" fara a pierde timpul cu oprirea/pornirea cgminerului.
Da, stiu ca un minut e mult. La o comutare btc-trc-btc (sau ltc-trc-ltc, desi aici tre' sa schimb si frecventele) pierd in medie 30s minand in trc la dificultate mare (adica degeaba Smiley si 30s minand in btc/ltc cand as putea mina in trc-ul mai profitabil.
Atunci cand faceam eu asta, intervalul de profitabilitate trc era de vreo 20min la fiecare 6-8 ore. Acum vad ca au scazut la sub 5 min. Am incercat cu succes si varianta executiei scriptului de comutare in bucla, dar la 30 de blocuri in 5 min chiar si minand solo nu stiu ce sanse ai sa prinzi un bloc valid si nu stiu daca merita toata tevatura.   
philips
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
April 13, 2013, 01:13:46 PM
 #958


Da, cele doua instante de cgminer imi ofereau doua avantaje:
  • o modalitate de a culege dificultatea terracoin; o modalitate mai eleganta ar fi sa pun terracoind care oricum mi-ar trebui pentru inatul solo; dar deocamdata nu-mi trece de blocul 101632 nici cu 0.1.3.33; poate ar trebui sa-i sterg chainul downloadat si s-o iau de la zero
  • o modalitate de a face switch intre trc si btc "on the fly" fara a pierde timpul cu oprirea/pornirea cgminerului.
Da, stiu ca un minut e mult. La o comutare btc-trc-btc (sau ltc-trc-ltc, desi aici tre' sa schimb si frecventele) pierd in medie 30s minand in trc la dificultate mare (adica degeaba Smiley si 30s minand in btc/ltc cand as putea mina in trc-ul mai profitabil.
Atunci cand faceam eu asta, intervalul de profitabilitate trc era de vreo 20min la fiecare 6-8 ore. Acum vad ca au scazut la sub 5 min. Am incercat cu succes si varianta executiei scriptului de comutare in bucla, dar la 30 de blocuri in 5 min chiar si minand solo nu stiu ce sanse ai sa prinzi un bloc valid si nu stiu daca merita toata tevatura.  

O mica problema cu teracoind este ca iti spune dificultatea anterioara, nu cea curenta.
Am avut si eu aceasi problema cu blocurile, dupa fiecare compilare noua trebuia sa sterg lantul existent.
Eu tin doar un pool de BTC si altul ca backup solo TRC, trec instant  de pe unul pe altul, LTC.....nu ma arunc inca Smiley
Blocuri invalide, da, sunt cam multe, plus viitorul TRC este cam incert... Undecided

Cum stai cu temperaturile si consumul cand minezi LTC, se simte diferenta?
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 705



View Profile
April 13, 2013, 01:51:28 PM
 #959

1.Stiti cumva cum pot conecta modemul de internet [ClcikNet] la accest ups http://www.emag.ro/ups-apc-back-cs-500-va-apbk500ei/pd/EHPMBBBBM/
am scaderi de tensiune, Pc-ul lam conectat dar nu prea stiu cum pot conecta modemul.

2. Dupa fiecare scadere de tensiune programul de minat Guiminer Alpha se opreste, iar cand internetul isi revine acesta nu continua sa functioneze, ma gandeam sa setez pc-ul o data la 2 ore sa isi dea restart iar guiminer sa il pun in Startup, credeti ca afecteaza cu ceva Pc-ul cate un restart din 2 in 2 ore?

Cyrus
Ninja
Administrator
Legendary
*
Online Online

Activity: 1428



View Profile
April 13, 2013, 02:25:43 PM
 #960

1.Stiti cumva cum pot conecta modemul de internet [ClcikNet] la accest ups http://www.emag.ro/ups-apc-back-cs-500-va-apbk500ei/pd/EHPMBBBBM/
am scaderi de tensiune, Pc-ul lam conectat dar nu prea stiu cum pot conecta modemul.

2. Dupa fiecare scadere de tensiune programul de minat Guiminer Alpha se opreste, iar cand internetul isi revine acesta nu continua sa functioneze, ma gandeam sa setez pc-ul o data la 2 ore sa isi dea restart iar guiminer sa il pun in Startup, credeti ca afecteaza cu ceva Pc-ul cate un restart din 2 in 2 ore?

1. Adaptor.

2. Nu afecteaza.

Dar 300W nu este cam putin?

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!