kubra68
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
January 19, 2018, 09:34:58 AM |
|
MTH 1 ay önce 0,51 dolara aldım şimdi düşüşte tüm kripto paralar gibi ama artış trendine giren coinlerden biri olacağını düşündüğüm coinlerden biridir.
|
|
|
|
Eflatun
Member
Activity: 504
Merit: 11
|
|
January 19, 2018, 10:00:07 AM |
|
Bitcoinin 10 000 altı kabus senaryosuna ben şahsen katılmıyorum. O yüzden monetha için tekrardan bir çöküş beklemiyorum. buralardan tekrardan 50 cente doğru bir atağın geleceğini bekliyorum. An itibariyle 2680 sat ve 27 cent
Bugün 50 cent yolculuğuna çıkmaya hazırmısınız? Bitcoin için düşündüğümüz gerçekleşti ve 10 000 üzerinde yeniden güç topladı. Monetha ise kendini buralarda sağlamlaştırıp atağa kalkmaya hazırlanıyor. An itibariyle 2880 sat ve 33 cent
|
|
|
|
thenorthblue
Member
|
|
January 19, 2018, 10:07:30 AM |
|
Tüm altcoinlerdeki 3-4 günlük düşüş sonrası monetha da ayağa kalktı. Dibi gördükten sonra dolar bazında %50 arttı. Bence hala tam yatırımlık. ytd
|
|
|
|
Neo--
|
|
January 19, 2018, 10:35:56 AM |
|
Bitcoinin 10 000 altı kabus senaryosuna ben şahsen katılmıyorum. O yüzden monetha için tekrardan bir çöküş beklemiyorum. buralardan tekrardan 50 cente doğru bir atağın geleceğini bekliyorum. An itibariyle 2680 sat ve 27 cent
Bugün 50 cent yolculuğuna çıkmaya hazırmısınız? Bitcoin için düşündüğümüz gerçekleşti ve 10 000 üzerinde yeniden güç topladı. Monetha ise kendini buralarda sağlamlaştırıp atağa kalkmaya hazırlanıyor. An itibariyle 2880 sat ve 33 cent Mvp guncellemesi fiyatliyor piyasaya ciktiktan sonra ben ufak bir dusus bekliyorum acikcasi kripto dunyasinsa yukselisler hep olay gerceklesene kadar suruyor. Uzun surede bizi ilgilendiren bi durum yok
|
|
|
|
btcfxcoin
|
|
January 19, 2018, 10:45:05 AM |
|
bu fiyatları monetha için daha hiçbi şey görürsünüz arkadaşlar. mart ayı bi gelsin. 1 dolardan aşağıda göremeyeceğiz fiyatı. baya güveniyorum monethaya.
|
|
|
|
FornaksD
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
|
January 19, 2018, 01:46:06 PM |
|
Benim en güvendiğim ve sürekli yatırım yaptığım coindir kendisi. Bu aralar piyasa çok durgundu yoksa mvp daha çok yankı uyandırırdı bence. Yinede bugün iyi bir yükseliş bekleniyor umarım iyi bir çıkış yakalarlar.
|
|
|
|
murado
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 2
|
|
January 19, 2018, 01:56:51 PM |
|
o mth 10 dolar olacak diyorlar birçok yerde gördüm ama ne zaman olduğunu söylemiyorlar sanırım 1 2 yıl içerisinde beklniyor bende biraz aldım bekliyorum bakalaım
|
Vertex | A UNIQUE ECOSYSTEM FOR INVESTORS, THE COMMUNITY AND ICOS ╚═════ 'The worlds first ICO aftermarket' ═════╝
|
|
|
mahoni2100
Member
Activity: 504
Merit: 12
|
|
January 19, 2018, 02:06:28 PM |
|
mth bakalım bende uzun vade saklayacağım arkadaşlar 10 5 doalr diyor bizi heyecanlandırmayın ya kalp diye bir şey var ama umarım dediğiniz gibi olur bende o fiyatları bekleyebilirim
|
|
|
|
erendmr
Member
Activity: 112
|
|
January 19, 2018, 02:45:22 PM |
|
Ben 1800lerden almıştım zamanında.Ben aldıktan sonra 600 lere kadar düştü.Sabrettim ve tekrar aldığım fiyattan sattım.Aslında benim de uzun vade beklentim yüksekti fakat bir kere aramız bozulunca bir daha MTH almak nasip olmadı.BTC biraz yatay seyrederse 50 cente kısa zamanda ulaşılır.
|
|
|
|
xxxgr
Member
Metahash
|
|
January 19, 2018, 06:20:50 PM |
|
Su anda cabuk toparladi fakat ben de cok umitli degilim artik. Yakin zamanda cikmayi planliyorum. Ben cikinca yukselir zaten
|
|
|
|
baskanx
|
|
January 19, 2018, 06:41:28 PM |
|
Mvp çok da bişey olmucak belliydi yani asıl olay martta olucak, bir beklentiye girdi insanlar boşu boşuna, bikaç ay hodl yapmakta fayda olabilir monetha çalışıyor boş durmuyorlar.
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
January 19, 2018, 06:59:34 PM |
|
Piyasa krize girdiğinde en erken toparlanan coinlerden biri monetha olmuştu yani insanların dipten toplamayı tercih ettikleri coinlerin başında monetha geldi.Bu güven duygusu çok önemli çünkü ekibe karşı geniş çaplı bir karalama kampanyası yapılıyordu.Bu karalama kampanyası etkisini yitirmişe benziyor.
|
|
|
|
Peacee
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
January 19, 2018, 07:00:02 PM |
|
yarım dolar fiyatlanma görmüştü şimdi 30 küsür centlere kadar gerilemiş son düşüş dalgasında. piyasa toparlandığında yine 50-55 cent düzeyin yükselebilir gibi hissediyorum ama bu kadar az sayılacak kar için riske girilir mi onu bilemedim.
|
|
|
|
Neo--
|
|
January 19, 2018, 07:00:47 PM |
|
Mvp çok da bişey olmucak belliydi yani asıl olay martta olucak, bir beklentiye girdi insanlar boşu boşuna, bikaç ay hodl yapmakta fayda olabilir monetha çalışıyor boş durmuyorlar.
Bu güncellemeden bende cok bise beklemiyordum ama cok sacma bir video ile duyurdular bu sacma guncellemeyi. Daha kaliteli birsey beklerdim monethadan.
|
|
|
|
Leonbtc
|
|
January 19, 2018, 07:02:18 PM |
|
yarım dolar fiyatlanma görmüştü şimdi 30 küsür centlere kadar gerilemiş son düşüş dalgasında. piyasa toparlandığında yine 50-55 cent düzeyin yükselebilir gibi hissediyorum ama bu kadar az sayılacak kar için riske girilir mi onu bilemedim.
Hocam sen %75e azmi dedin banami oyle geldi? %75 kesinse söyle bana sana 10bin dolar verecegim. Ne hallere kaldik %5000 yapmadikmi begenmiyoruz.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
January 19, 2018, 07:07:06 PM |
|
Kazanmak için sabırlı olmayı öğrenmek lazım.Sağlam bir coinde iseniz korkmayın kazanacaksınız.Ama oynak shit bir coinde çok fazla zarar edebilirsiniz.Al-sat ile psikolojinizde bozulabilir.Sattığında düşecek mi diye gergin gergin bekliyorsun tekrar düşükten almak için.Çıktıkça sinirlerin iyice geriliyor.En güzeli hold.A-sat için ufak bir miktar yeterli.
|
|
|
|
yapa ve yalniz
|
|
January 19, 2018, 07:14:36 PM |
|
Bugün 3180 sattan girdiğim gibi düşmeye başladı. Ne kudumsuz çıktım bende yahu 1 hafta önce çıkmıştım baya kazanc elde edip şimdi tekrar girdim bakalım hayırlısı diyorum.
|
|
|
|
iranli_tacir
Newbie
Activity: 154
Merit: 0
|
|
January 19, 2018, 07:44:36 PM |
|
yukarılarda birisi çıkmış demiş ki borsaya girerse artar vs, la çok çok uzun süredir borsada zaten koin saçmalamışlar.
|
|
|
|
BurakXel
Member
Activity: 238
Merit: 30
|
|
January 19, 2018, 07:47:11 PM |
|
talihsiz bir coin ne zaman yükselmeye kalksa birşeyler oluyo btc düşüyo bütün altları etkiliyor bu durum
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
January 19, 2018, 09:45:48 PM Last edit: January 20, 2018, 12:11:40 AM by lossnet |
|
Kimse de MVP videosunu paylaşmamış yani şurada ayıp etmişsiniz. Bu gelişme iyidir ya da kötüdür diye bir şey diyemem de bilmeyenlere fikir vermesi için ben videonun linkini ekliyorum aşağıda: https://blog.monetha.io/first-product-milestone-compeled/Ekip asıl ürünün mart sonunda çıkacağını zaten duyurmuştu. Yani bu MVP'yi fazla abartan bizleriz aslında. Bu abartı sonucunda da bazı kişiler büyük beklenti içine girmiş olabilirler. Monetha uzun vadeli bir token, girecek olanlar bunu göze alarak girsinler. Ben elimdekilere arttırmaya çalışıyorum bir süredir. O yüzden de fiyatın yükselmemesi işime geliyor şimdilik
|
|
|
|
|